![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela |
14-08-2007, 09:57 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 340 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut1 Fetele mersi mult azi am fost la consultatie 3 medici si-au dat cu parerea incepand cu :Parca e mai bine, zice primul.Al-2-lea :mie nu mi se pare! La care al-3-lea:Lasati fata sa zboare. Draga mea profita pana sambata sa mergi la plaja! Am parte pana si de doctori dusi rau cu pluta.In sfarsit ma intorc la munca. Azi ca sa sarbatoresc mi-am cumparat un nou costum de baie. Si de data asta colorat.Obisnuiesc sa port mereu negru, dar azi am luat unul colorat! Super cute!
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| lliliana |
15-08-2007, 08:40 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut iubita. Asta cu medicii e ca aia cu ceasul...niciodata nu shtii cat e ora exacta daca ai mai mult de un ceas...ca nu merg veci la fel
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
15-08-2007, 10:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Sanatate iti doresc si zboruri fara probleme. Am fost si eu la Zurich, mi s-a parut cel mai frumos loc. E adevara ca am nimerit de 1 august ziua nationala a Elvetiei, au un cidru super buntuz -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Sexymom |
15-08-2007, 10:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela chiar ca ai o perioada grea.Ca si mine cred.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| butterfly |
15-08-2007, 10:56 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
special pentru tine mirela un avion si urari de sanatate -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| mirela |
16-08-2007, 08:32 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 340 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Buna dimineata! De 3 zile ma trezesc foarte devreme ,nu reusesc nicium sa profit de zilele astea libere sa dorm mai mult, sunt foarte nerabdatoare sa ma intorc la munca si mi se pare ca ziua de duminica nu mai ajunge. Astazi o sa profit si o sa merg la plja se pare ca tim pul azi e mai frumos decat in ultimele 2 zile si sa-mi inaugurez noul costum de baie.
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| lliliana |
16-08-2007, 08:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut iubita...fa-tzi un buzunar la costumul de baie shi pune-ma shi pe mine acolo...mi-e dor de mare...abia in octombrie pot sa plec in concediu shi direct pe plaja aterizez. Care plaja...ne mai hotaram pe parcurs.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| mirela |
16-08-2007, 08:58 AM
|
Si cum umblu atat de plictisita si nici nu imi arde sa ma intorc acasa odata ce ma vad out of it, profit mereu sa beau o cafeluta printr-un loc cay mai departe posibil.Asa ca ieri am profitat de bunavointa lui baby sa ajung iar la Cabo da Roca si iar fara camera, dar cu mobilul am ineput sesiunea de foto. si am un slide-show dragut .Amalia nu iti fac concurenta caci eu nu mai am rabdare sa fac atat de multe fotografii.Fata ,dar pozele tale sunt superbe, multe la nr. , dar superbe!Cabo da Roca Stiu ca Sys are o predilectie prt. locul asta, corect Amalia? Dont worry dear ca fac alte poze! -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| anca veselie |
16-08-2007, 10:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
foarte fain locul!
te pup dulce -------------------- |
| mirela |
17-08-2007, 10:58 PM
|
Salut! Azi am fost la plaja mi-am inaugurat noul costumas de baie am facut un slide show cu pozele de azi, sper sa va placa. Eu m-am simtit foarte bine si m-am intors acasa foarte relaxata si bineinteles ceva mai mult bronzata.A day on the beach!
si ca incheiere ![]() Shot with Unknown Sensor at 2007-08-17 -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| ganesha |
18-08-2007, 03:44 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Salut! Azi am fost la plaja mi-am inaugurat noul costumas de baie am facut un slide show cu pozele de azi, sper sa va placa. Eu m-am simtit foarte bine si m-am intors acasa foarte relaxata si bineinteles ceva mai mult bronzata.A day on the beach! si ca incheiere ![]() Shot with Unknown Sensor at 2007-08-17 Miresel, foarte frumoase pozele! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
18-08-2007, 07:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Si cum umblu atat de plictisita si nici nu imi arde sa ma intorc acasa odata ce ma vad out of it, profit mereu sa beau o cafeluta printr-un loc cay mai departe posibil.Asa ca ieri am profitat de bunavointa lui baby sa ajung iar la Cabo da Roca si iar fara camera, dar cu mobilul am ineput sesiunea de foto. si am un slide-show dragut .Amalia nu iti fac concurenta caci eu nu mai am rabdare sa fac atat de multe fotografii.Fata ,dar pozele tale sunt superbe, multe la nr. , dar superbe!Cabo da Roca Stiu ca Sys are o predilectie prt. locul asta, corect Amalia? Dont worry dear ca fac alte poze! Tare mult i-a placut Sandei acolo. Acu e la Londra, ieri am vorbit cu ea. Salut! Azi am fost la plaja mi-am inaugurat noul costumas de baie am facut un slide show cu pozele de azi, sper sa va placa. Eu m-am simtit foarte bine si m-am intors acasa foarte relaxata si bineinteles ceva mai mult bronzata.A day on the beach! si ca incheiere ![]() Shot with Unknown Sensor at 2007-08-17 Ce frumos e acolo.Dar nu era chiar nimeni pe plaja aia? Sau ti-ai inchiriat 2 km de plaja Am reusit sa citesc tot jurnalul tau, nu prea intele de ce ai nevoie de 80.000 de euro sa faci cursul? Mi-au placut pozele , esti o frumoasa. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| mirela |
18-08-2007, 11:16 AM
|
dE CE AM NEVOIE DE 80.000 DE IERPUROI? Pai atat ma costa cursul in suma rotunda vorbind.Cat despre plaja e enorma si nu se termina unde am ajuns eu.Dar lumea nu se aventureaza pana mai departe de zona aia unde am facut ultimele poze. Nu ca ar fi periculos dar e bine sa ai parte si de privacidade.Cum zici:privatiune? Nu cred ca asta e termenul corect! In fine ma duc sa fac un dus caci plec iar la plaja1 Pupici la toate!
Poate reusesc sa ma intalnesc cu Sys printr-una din calatoriile mele.o sa-i dau niste mesaje poate cine stie ne gasim i alt colt de lume! -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| ganesha |
18-08-2007, 05:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Peste Ocean nu zbori, Mirelus?
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
18-08-2007, 05:29 PM
|
dE CE AM NEVOIE DE 80.000 DE IERPUROI? Pai atat ma costa cursul in suma rotunda vorbind.Cat despre plaja e enorma si nu se termina unde am ajuns eu.Dar lumea nu se aventureaza pana mai departe de zona aia unde am facut ultimele poze. Nu ca ar fi periculos dar e bine sa ai parte si de privacidade.Cum zici:privatiune? Nu cred ca asta e termenul corect! In fine ma duc sa fac un dus caci plec iar la plaja1 Pupici la toate! Poate reusesc sa ma intalnesc cu Sys printr-una din calatoriile mele.o sa-i dau niste mesaje poate cine stie ne gasim i alt colt de lume! Sys sta in Londra pana in 25. Sigur i-ar fi drag sa va revedeti Io fug la munca iar, e o caldura aici de te topesti...... -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:49 PM |