![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
29-09-2007, 11:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.849 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Acum am vb. cu ea la telefon. E super ocupata, nu stie nici macar de pe o zi pe alta unde va ajunge.Riscurile meseriei. Eu sper sa se reglementeze situatia in timp .
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| amalia0701 |
01-10-2007, 08:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.150 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
O pupam asa ocupata cum e, o asteptam aici
-------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela |
09-10-2007, 09:10 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 404 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut! Am intrat rapid sa pun un slide show din Amsterdam.Sper sa va plava prt. ca eu am ramas cu o impresie foarte placuta, am gasit Amsterdam un oras foarte romantic si am si melodia perfecta prt. acest oras dintr-o telenovela braziliana unde au filmat in Amsterdam.Amsterdam, iar cantecul care va poate acompania in vederea pozelor
Marina Elali - One last cry Acum fac slide show cu pozele din Barcelona. |
| aki |
09-10-2007, 10:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mirelus
-------------------- |
| amalia0701 |
10-10-2007, 08:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.150 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Multzumim pentru poze -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| mirela |
16-10-2007, 05:58 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 404 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut! Dupa cateva zile de lucru am aparut si eu pe acasa! Adica am aparut sa stau macar 3 zile.Am fost plecata de sambata, duminica seara am avut 1 night stop acasa deci doar cateva ore dupa care iar am purces la drum.Cu greu fac acel slide din Barcelona, nu stiu de ce merge asa greu, dar am facut o parte din el si il postez aici. Cred ca am ajuns la limita cu pozele in acest slide de nu-mi mai accepta altele asa ca il impart in 2. So. HERE IS THE 1ST PART!
Barcelona-1st part! Acest mesaj a fost editat de mirela: 16-10-2007, 05:59 PM |
| mirela |
16-10-2007, 06:41 PM
|
Ok, am terminat a-2-a parte a slide-ului din Barcelona!Barcelona-2nd part!
sper sa va placa caci eu am adorat Barcelona! Sexy nu te supara pe mine , dar Barce e mai frumoasa decat Madrid! Are si Madrid sarmul lui , insa Barce e mai romantica e oras de mare ce mai, e diferit! urmeaza sa fac sliede-ul din Roma Little patience! |
| Sexymom |
16-10-2007, 10:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.849 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela, eu mereu am spus ca Barcelona e minunata, eu am stat numai 1 saptamana si mi-a placut enorm de mult, am vizitat cat am putut si tot nu am vazut tot, dar o sa ajung acolo din nou, cat de curand.
Te pup si te astept din nou pe la mine, sa mai dam o tura pe unde vrei tu de data asta Sa te odihnesti in astea 3 zile , ca ai nevoie. Besos. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| amalia0701 |
19-10-2007, 02:04 PM
|
Multzumim iubita!
Frumoase poze ai facut Vad ca esti mult plecata de acasa, cum suporta Baby asta. In poze tu sclipesti, deci presupun ca esti ok. In afara de munca, vizitat locuri minunate ce mai faci? -------------------- Obezitatea ucide !
| mirela |
20-10-2007, 12:05 PM
|
Salut! Am intrat rapid sa va salut caci trebuie sa ma pregatesc sa plec la aeroport. Cum toata luna am fost si inca mai sunt de asistenta nu stiu niciodata exact pe unde ajung in urmatoarea zi, caci trebuie sa umplu locurile goale sa zic asa. Aseara aveam un zbor in insule azi unul pana in Londra.Si pana plec de acasa si ajung la munca cu siguranata imi mai schimba vreo 2-3 zboruri.Am fost si bolknava dsupa ce m-am intors din Madrid am racit si iar am facut barotraumatisme. Iar am stat acasa in concediu medical, dar nu am stat pe loc, am avut de umblat pe ici pe colo.Acum sunt bine si muncesc in nebunie. 3zboruri pe zi.Ce frumos suna, nu?!mai am sa pun pozele din Roma din Fubchal -Madeira ( una din i-lelele portugheze), dar sa am timp sa fac slide-ul.Si cum sunt multe poze trebuie sa stau tintuita pe scaun ceea ce o obositor.Dar pozele merita vazute caci intr-adevar lumea e minunata! Timp si bani sa avem ca de vizitat lumea am vizita-o cu siguranta. Ok, my dears va pup si va doresc un weekend placut. Alti mai muncesc in weekenduri sa stiti
|
| mirela |
24-10-2007, 10:53 PM
|
Salut1 Dupa ce am putut sa salut cateva din fete tot din lipsa de timp , rapid zic ca sunt bine tot umblu sa fac vaccine de gripa, de febra galbena, de hepatite deci nu stau pe acasa cand am zi libera. Umblu innebunita ori la dentist ori sa cumpar medicamente ori sa fac vaccine. Am o noutate mare care chiar azi mi s-.a intamplat.Am un nou admirator1 Nu ma asteptam mai ales ca e vorba de vecinul de sub mine care e copilot la aceeasi companie cu mine. Poate maine am timp sa va povestesc detaliile, caci se pare ca e o comedie romantica.Va pup!
|
| aki |
24-10-2007, 11:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Oawwwwwwwwwwwwww
Comedie romantica -------------------- |
| anca veselie |
25-10-2007, 10:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pupici mirela!
e bine ca macar iti place ceea ce faci! si succes cu admiratorul -------------------- |
| mirela |
25-10-2007, 01:19 PM
|
Salut! Am intrat inainte de pranz, casa mea adica partea e de jos e intoarsa cu .... in sus" stiti voi cu ce
Povestea incepe asa:El e copilot la aceeasi companie cu mine ( deci suntem colegi), e vecinul meu ( locuieste sub mine) vai , suna cu subinteles, e amic bun cu Henrique, noi 2 rareori ne-am intalnit, de cateva ori in garaj si de vreo 2 ori la munca, doar ne-am salutat si pupat pe obraji caci asa se obisnuieste la munca la mine,deci mare contact nu prea am avut, dar de fiecare data cand ne-am intalnit mereu am simtit ceva ciudat.In fine marti seara am transmis un sms unei colege de a mea sa ne intalnim la munca dar unde am lucrat la receptie sa luam pranzul acolo sa mai vorbim ,etc. Nuami ca am gresit o cifra in nr. destinatarului si sms-ul meu a ajuns la vecinul meu.Nu stiu cum e posibil sa existe 2 nr. cu diferenta de o cifra si culmea e ca tocmai el are acel nr.Prietena mea ieri mi-a povestit ca iubitul ei i-a incarcat cartela cu credit si creditul a ajuns la vecinul meu prt. ca iubitul gresise aceasta cifra ,care si eu am avut bafta sa o gresesc.In fine, sa continui povestea.Dupa ce am transmis sms-ul el imi raspunde.Foarte glumet imi zice ca el nu e o fata si ca e curios cine sunt prt. ca mentionasem de Tap ( compania noastra).Eu am ramas surprinsa, inchipuiti-va mi-am dat seama imediat ca a fost o greseala, i-am raspuns ca imi pare rausi bla-bla-bla, dar el mi-a raspuns din nou si de acolo un bulgare de zapada ca noi pana ieri seara ne-am transmis sms-uri pana am descoperit cine eram amandoi.Insa intre timp ne-am transmis sms-uri nu prea normale mai ales prt. mine ca sunt femeie maritata, dar eu am luat-o ca pe o gluma. Am fost prima care a descoperit cine era, prt. ca a fost de ajuns sa-mi zica numele si unde locuieste si apoi nu stiam cum sa-i zic:sunt vecina ta!Bun, am desoperit si o alta latura a vecinului meu.Inchipuiti-va ca eu mor de rusine cand o sa-l intalnesc personal.Acum e acasa se odihneste caci azi dimineata a venit din Londra. A avut grija sa ma anunte ca e acasa.Numai mie mi se intampla cate una din asta. Si baby imi zicea odata ca daca avem zboruri in aceeasi zi sa ma duc cu el la aeroport ca nu big deal.Eu mor de rusine mai ales ca ma intrebase de unde sunt si eu i-am zis ca sunt din Loveland, iar el incerca sa ma cucereasca cu cuvinte in spaniola.Fetelor ce ma fac? |
| julyalina |
25-10-2007, 01:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
acum cred ca trebuie sa lasi jena la o parte ca se poate intampla oricui -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 06:58 PM |