![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
06-10-2006, 09:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tu ce rezultate mai ai de la concurs? Bafta draguta -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
06-10-2006, 09:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Tu ce rezultate mai ai de la concurs? Bafta draguta Citeste aici .Dannette http://forum.oneden.com/Neuronii-WW-part-3-t494-s1065.html -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
06-10-2006, 08:52 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna seara Mire
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| mirela_awad |
06-10-2006, 08:58 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
salut dragele mele! aseara nu am mai avut timp sa intru.am intrat rapid sa va dau o veste asta inainte sa fug la alte treburi. AM TRECUT DE TESTUL PSICOTECNIC!
VERONA vrem mai multe poze! by the way NESSIE ajuta-ma cu pozele. nu reusesc sa le postez in mesaj nu stiu ce se intampla. AMALIA tre sa fii mandra ca ai donsoara la casa. AKI ma bucur ca in sfarsit te intalnesti cu cineva de pe site. tot in Moldova stai? OK fug acum! Buna seara Mire dat deja news despre concurs. te astept mai des si o sa postez poza. haideti ca va postez o poza cu mine de la munca. |
| Nessie |
06-10-2006, 09:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pozele cred ca sunt prea mari si de asta nu le pozi atasa. Daca ai mai multe le poti pune in Galeria foto si asa le ai grupate. Te pup si iti tin pumnii pentru maine! Mirela pozele parca trebuie sa fie mai mici de 500 KB -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
06-10-2006, 09:05 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Da...scriai in timp ce scriam si eu...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
06-10-2006, 09:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari, Mirela!!!
Bafta in continuare! -------------------- |
| mirela_awad |
06-10-2006, 09:11 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
|
| Nessie |
06-10-2006, 09:12 PM
|
Wow!! Ce bussiness esti! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| mirela_awad |
06-10-2006, 09:14 PM
|
pai da dar nu stiu cum.e tipic :moi!
|
| mirela_awad |
07-10-2006, 09:49 AM
|
buna dimineata! am intrat inainte sa ma pregatesc de plecare la castingin acelasi timp iau micul dejun cu voi alaturi o sa incerc acum sa postez pozele care au aparut intr-o revista unde eu si baby am fost prt. ultima data in vara asta la plaja.curios si ciudat caci in acelasi timp baby imi facea alte poze si una din pozele prt. el e cea din avatar numai ca s-a gasit vreun fotograf de la vreo revista "cor de rosa" cum li se spune pe aici adica cele de barfa despre vedete.aici nu stiu care sunt vedetele la ei caci nimeni nu are fata de vedeta pe aici, dar in fine. dar mai stupid mi s-a parut ca poza fiind luata de la departare nici nu este clara si totusi au postat-o in revista.prt. ce? nu stiu? inca nu suntem asa famous pe aici si rareori iesim la vreun eveniment monden. but anyway tipic portughez.
chiar prt. aseara am avut invitatii prt. fashion week intr-un oras langa Lisabona in Montijo nu cred ca vi se pare cunoscut si nu am fost. a doua poza o urasc prt. ca arat cat o vaca.adevarul e ca m-am ingreasat 2kg dar parca se vede cam mult.![]() |
| mirela_awad |
07-10-2006, 09:54 AM
|
si am vazut pozele in revista in timp ce eram la munca. prt. ca acolo secretarele au abonament si in fiecare saptamana apar. inchipuiti-va ca nu stiam cum sa fac sa adun revistele mai repede de la ele. de teama sa nu ma recunoasca. ce rusine ,sincer!acum serios astea sunt fotografii de postat intr-o revista? de asta am si zis intr-un mesaj anterior paparazzi.numai aia sunt asa disperati prt. o poza dar si paparazzi in adevaratul sens al cuvantului nu posteaza orice porcarie, corect?am intrat in contact cu redactia revistei si am incercat sa aflu numele fotografului dar nu ni l-au dat. au zis ca au tot dreptul sa ne fotografieze caci suntem persoane publice.parca as fi incheiat vreun contract cu ei.
|
| Eu. |
07-10-2006, 10:57 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
buna mirela!
eu una inteleg de ce au publicat poza in revista(chiar daca fotograful e mai mult decat amator): arati exceptional -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
07-10-2006, 12:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si mie mi se pare ca arati foarte bine.
-------------------- |
| verona |
07-10-2006, 02:32 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
mirela eu am incercat sa pun poze dar nu vrea inca,poate ii spun lui fratimiu sa ma ajute ,o zi faina si succes in cele buna,pupic
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:41 PM |