![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
27-10-2007, 10:32 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Imi place ca ai ramas aceeasi fata vesela si pusa pe sotii In plus, acum ai si sansa de a vizita atatea locuri frumoase -------------------- |
| mirela |
28-10-2007, 09:20 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Buna dimineata! Buretel nãs putea spune ca ultima mea aventura a fost o sotie, oricum sunt curioasa sa vad ce urmeaza.Stau in asteptare sa ma sune sa-mi zica ce zbor am azi, nici macar genata nu mi-am facut-o.Inca 2 zile si termin luna de asistenta.Rabdare prt. inca 2 zile. Ma duc sa ma pregatesc caci asistenta mea incepe la ora 8 am si daca ma suna numai sa ma urc in masina si sa plec. Pupici la toate si o duminica placuta.Aici a inceput sa bata putin vantul dupa ce ieri a fost zi de plaja
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
29-10-2007, 10:54 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bunutz colegul
nu inteleg ce e cu luna ta de asistenta. pupici dulci! -------------------- |
| buretel |
30-10-2007, 12:20 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buna dimineata! Buretel nãs putea spune ca ultima mea aventura a fost o sotie, oricum sunt curioasa sa vad ce urmeaza. Ai grija ce-ti doresti -------------------- |
| luchi |
30-10-2007, 08:56 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Mirelaaaa..
-------------------- Hate being fat
![]() |
| mirela |
30-10-2007, 10:17 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
bunutz colegul nu inteleg ce e cu luna ta de asistenta. pupici dulci! Buna dimineata! Sunt rupta in bucatele de obosita ,dar nu mai pot dormi.Ieri am avut 4 zboruri cu 4 servicii ,practic nu-mi mai simteam picioarele ieri.De fapt simteam o durere usturatoare, dar parca si aia ma amorti-se toata.Azi si maine sunt liber dupa care joi plec 2 zile in I-lele portuheze unde e super minunat si o temperatura super agreabila ,dupa care o zi in Roma.Voi fi out from home 3 zile. Anca uitasem sa-ti raspund:E o luna de asistenta, adica ori stau in aeroport 4 ore, ori acasa7 ore si sunt disponibila prt. orice zbor unde lipseste un tripulant. Buretel , don“t worry:i got the situation under control. Luchi te pup si mersi mult! Am intrat rapid din nou.Am zis sa intru sa vad noutatile de pe Hi5. numai ce mi s-a deschis pagina si aveam un friend request de la cine credeti? De la colegul-vecin.Situation under control?! Dear lord!Bineaīnteles cal-am acceptat ,nu?! -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| anca veselie |
30-10-2007, 10:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am pricipit!
normal ca l-ai acceptat distractie placuta in insule si la Roma! -------------------- |
| buretel |
30-10-2007, 10:40 AM
|
Have fun la Roma, stii tu, when in Rome... -------------------- |
| mirela |
30-10-2007, 08:30 PM
|
Salut! Azi am fost ocupata toata ziulica. Am iesit cu socrul meu si matu-sa la cumparaturi, am luat pranzul in oras mai precis in Cascais am facut cinste, dar inainte sa ies m-am mesagerit iar cu vecinul.De data asta pe msn.Stati calme ca nu ne-am pierdut controlul.Am vorbit de chestii de munca de cina care o voi organiza si despre hobby-uri.A fost un chat foarte calm.AAh si despre muzica, multa muzica si mai ales despre comentariile depe Hi5.M-a invitat sa beau o cafea pe plaja ,dar l-am refuzat politicos , prt. ca nu ajungeam la timp la ora invitatiei.Asa cum am zis:i have everythibk under controle.At least i hope. Pupici ,ma duc sa-i dau cadourile lui baby caci i-am cumparat ceva.
|
| buretel |
30-10-2007, 10:57 PM
|
Ce i-ai cumparat lui baby?
-------------------- |
| mirela |
31-10-2007, 02:50 AM
|
I-am cumparat niste bluze prt. iarna, pulovere, ,sosete si niste boxeri( avea nevoie )
|
| anca veselie |
31-10-2007, 11:11 AM
|
cafea pe plaja, ce frumos!
eu cred ca o sa te calmezi cu vecinul si o sa iasa o prietenie frumoasa -------------------- |
| mirela |
31-10-2007, 02:11 PM
|
SPER SI EU! Azi iar am tras un chat cu el
|
| mirela |
01-11-2007, 11:14 AM
|
Buna dimineata! Am intrat inainte sa incep sa ma pregatesc sa va dau un huuge hug si un pupic si ramane sa mai dau news duminica cand ma intorc.Acum ascult o melodie portugheza foarte faina "Aripi" si parca imi da o stare de spirit de calm si de fericire.Numai gandindu-ma la aspiratiile mele si vad tot ce simt in cantecul asta.Sper ca Sexy nu a intrat azi in panica sau sa se intoarca acasa dezamagita, aseara cand am vorbit cu ea era toata in panica, o inteleg, dar sper sa nu renunte chiar daca para dificil din prima zi.Sexy e normal,doar cand intri in ritm lucrurile incep sa par mai usoare. Ok, pupici la toate, ies acum.NUvreti sa veniti cu mine in i-le si la Roma?
|
| anca veselie |
01-11-2007, 11:26 AM
|
eu as veni cu draga inima!
ce ai vrut sa spui prin noaptea de natal? pupiiici -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:35 PM |