![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
01-11-2007, 11:00 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
eu as veni cu draga inima! ce ai vrut sa spui prin noaptea de natal? pupiiici Cred ca s-a referit la noaptea de Craciun -------------------- |
| aki |
14-11-2007, 05:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mirelus.Ce vad eu aici le tine?Aventura
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
14-11-2007, 06:35 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Insule, Roma............. ce bine o fi acum in tzarile calde -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| julyalina |
16-11-2007, 08:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mirelush, ai venit din tarile calde? ce mai faci ? ce mai face colegul ?
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| mirela |
17-11-2007, 08:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 433 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut! M-am intors si de pe taramurile calde si de pe cele friguroase! Sunt ok ,putin suparata am pierdut vreo 400 €cand i-am trimis mamei mele ,dar asta e cum imi tot repet in ultima vreme pagina virata.Intre timp nu prea am zile libere ieri am zburat de la 10 am pana la 23:30 pm incontinuu.Am ajuns acasa finished si asta dupa 4 zile de absenta de acasa.Pot zice ca am stat 5 zile in afara casei daca e sa socotesc si cu ziua de ieri.Esential e ca am reusit sa fac iarasi banii pierduti, dar cu multa munca credeti-ma. Parca nici cand lucram ca model nu ma dureau atat de mult picioarele ca acum. Ehe si ce vremuri, mai stateam si cu noptile prin cluburi! Tineretea ajuta mult! Probabil vreti sa aflati ceva noutati si despre colegul.Vorbim in fiecare zi pe msn cand sunt acasa si ne mesagerim cu sms cand suntem in afara.Incredibil, dar marti am plecat cu el la aeroport, aveam prezentare la aceeasi ora. Ma astepta in garaj, cu muzica, usa deschisa numai sa intru in masinuta minune , in care god help me de abia aveam spatiu caci e o masina sport!Am aflat multe unul despre altul, si sincera sa fiu intre noi e ceva de genul:vrem ,dar ne e teama.Mai bine asa ,caci nu prea m-as risca intr-o nebunie de asta! O prietena de-a mea mi-a zis clar:Mirela asta va fi primul tau amant si punct final.M-am uitat la ea cam proasta sincera sa fiu, intrebandu-ma daca asa e!In rest nimic nou. Ma chinui de 2 saptamani sa fac acele slide showuri si nu le mai termin.By the way e decis in februarie vin in Romania.Voi petrece 2 saptamani il aduc pe baby si surpriza s-ar putea sa-l aduc si pe vecinul coleg. Mi-a zis ca ar vrea si el sa vina cu noi ,daca nu ma deranjeaza. Nu ma intrbati cum m-am uitat la el si ce am gandit
|
| Sexymom |
18-11-2007, 01:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela reusesti sa ma debusolezi cateodata
Stiu ca s-ar putea sa te superi pe mine, eu te iubesc mult, te cunosc, imi esti draga si vreau tot ce este mai bine pt. tine. Nu ma intelege grasit. -------------------- |
| aki |
18-11-2007, 02:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mirela reusesti sa ma debusolezi cateodata Stiu ca s-ar putea sa te superi pe mine, eu te iubesc mult, te cunosc, imi esti draga si vreau tot ce este mai bine pt. tine. Nu ma intelege grasit. Of,demult am vrut sa spun si eu ce gindesc ,dar imi era frica sa nu te supar.Nu merita ,draga Mirela... Lasa-l n... de vecin... Intradevar pune-te in locul lui Baby.Ti-ai iesi din minti numai de la faptul ca cocheteaza virtual ,dar barem sa mai puie in plan o inilnire.Gindeste-te bine te rog.Totul odata si odata se afla.Si pentru o aventura fara sens vreai sa pierda increderea in tine, Baby?Nu merita.Nu te supara te rog.Dar nu am mai putut sa tac.Te iubim mult draga Acest mesaj a fost editat de aki: 18-11-2007, 02:40 PM -------------------- |
| Sexymom |
18-11-2007, 02:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sper sa inteleaga si ea ca eu sunt sincera, si am scris asta pt. ca imi e tare draga si abia astept sa vina din nou la mine.
-------------------- |
| mirela |
22-11-2007, 01:05 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 433 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut! Aseara am ajuns acasa iar distrusa de snatate si fara voce, in fine riscurile meseriei.Am avut o rotatie Hamburg cu Munchen si trebuia sa ajung si pe la Madrid un dus- intors insa nu am mai fost in stare, prt. ca eram in stare critica. Din avion am plecat direct la clinica.Atrebuit sa fac o serie de teste aseara, plus ca vineri am analize si o consultatie la orelist prt. ca s-a descoperit ca, canalul meu (ma refer la cel din ureche) este foarte stramt si scurt, ceea ce nu permite ca aerul sa intre normal in ureche in timpul aterizarii si de aici imi par problemele. Sa vedem ce se poate face ca incep sa ma satur de problemele astea. Si parca nu era< suficient am mai facut iar un barotraumatism de gradul 2.Ce nervi am de ciuda, prt. ca o sa trebuiasca sa stau in casa multe zile si luni am o rotatie in Amsterdam foarte buna de 2 nopti unde se plateste foarte bine si am si alte avantaje. In fine, asta e!
Acum in legatura cu vecinul.Sexy, Aki eu va multumesc prt. ingrijorarea voastra, sunteti niste dragute ,dar nu trebuie sa stati preocupate prt. ca nimic nu se va intampla atat timp cat sunt maritata.Si nu zic asta doar din punctul meu de vedere ci si din al vecinului.Are un mare respect prt. Baby,chiar si prt. mine de a nu ma pune in situatii jenante si de aceea nici nu avanseaza mai mult decat in limita anumitor chat-uri care in majoritate sunt chat-uri normale cu exceptia anumitor fraza care suna cu duplu inteles.Tind sa cred ca poate ii place de mine in acelasi fel cum mie imi place de el.Nu pot nega ca nu il gasesc atractiv si ca are si ceva calitati fizice si personale, dar atat timp cat simt ca am sentimente prt. baby eu nu avansez mai mult si el stie de asta cunoscand limita.Poate nu e corect sa vorbesc cu el din cand in cand pe msn si sa -mi placa de el, insa aceste sentimente apar cand ceva lipseste in prezent.De aceea nici nu vreau sa ma precipitez ,mai ales ca sambata fac 3 ani de casnicie, si vreau sa reflectez asupra vietii mele cu Baby si abia dupa o decizie proprie voi sti daca avansez in alta parte.Nu vreau sa sune ca ma despart de sotul meu insa cum am scris mai sus, cand lipseste ceva in prezent se cauta pana se gaseste. |
| anca veselie |
22-11-2007, 02:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu iti urez bafta sa gasesti ceea ce lipseste si sa rezolvi situatia cu baby
-------------------- |
| amalia0701 |
22-11-2007, 05:31 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Draga mea intzeleapta. tu il iubesti mult pe Baby, gandeste-te bine ce itzi lipseste, spunei si lui si sigur impreuna o sa gasitzi solutzia. Sa te faci bine -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Sexymom |
22-11-2007, 06:25 PM
|
Mirela , orice decizie vei lua poti conta oricand pe sprijinul meu.
Imi pare rau ca esti bolnavioara iar,sa te faci bine cat mai repede si sa ajungi la mine.Besos -------------------- |
| mirela |
22-11-2007, 07:37 PM
|
Eu stiu ca pot conta cu un sfat de la fiecare si va multumesc prt. asta, insa ca o prevenire sa stiti ca inca nu mi-am pierdut mintile.
|
| aki |
22-11-2007, 10:46 PM
|
Acum in legatura cu vecinul.Sexy, Aki eu va multumesc prt. ingrijorarea voastra, sunteti niste dragute ,dar nu trebuie sa stati preocupate prt. ca nimic nu se va intampla atat timp cat sunt maritata. Ai grija de tine -------------------- |
| amalia0701 |
23-11-2007, 07:51 AM
|
|
Sanatate iubita
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 10:45 AM |