left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

47 Pagini V « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Diary mirela_awad seperator Optiuni V right
julyalina
mesaj 23-11-2007, 08:20 AM
Mesaj #481

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita
Sex: Feminin

sanatate multa mirelush hug.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mirela
mesaj 23-11-2007, 06:16 PM
Mesaj #482

Ciocanitoare

Raspunsuri: 325
Inscris: 20-03-2007
Membrul Nr.: 259

Thx! Kisses!

--------------------
www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

amalia0701
mesaj 23-11-2007, 07:33 PM
Mesaj #483

Taz

Raspunsuri: 3.852
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(mirela @ 23-11-2007, 06:16 PM) *

Thx! Kisses!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Fata cu capul in nori.
Acu ca esti sub tratament poate ne aratzi si pozele alea pupic.gif
Io mi-am facut un tabiet, ca sa ma simt bine la serviciu schimb in fiecare zi desktopul cu o poza din concediu cheer.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
mirela
mesaj 24-11-2007, 01:31 PM
Mesaj #484

Ciocanitoare

Ce super Amalia! Insa azi am o cina acasa invitatii cam imi dispar, vecinul aseara mi s-a prezentat la usa cu 2 sticle de vin, si cheile(copii) de la casa lui in caz ca mai am nevoie de vin, caci el trebuia sa fuga catre Spania caci i se nascuse un nepotel baby.gif .Si nu se stie daca apare la timp prt. cina. I-am zis macar prt. digestive sa apara.Aseara am primit un cadou inaintat de la Baby:o camera fotografica.Eu nu i-am luat nimic! sad.gif Si nu din rautate, doar ca trebuyie sa-i cumpar un PDA si aici e prea scump.Acum cand merg in Amsterdam sa vad daca-i gasesc acel Samsung Pda care si-l doreste si in functie de pret i-l cumpar.Aici sunt cam 500-600€ deci e ceva cam mult prt. mine asa dintr-o data.Ok, gagici cum imi zice preetena mea Gabi va las caci azi mult de munca.A trebuit sa aleg pana si desrtul aparte prt. vecinul ,nu mai zic de mancare a trebuit sa-mi schimb pe complet meniul prt. ca e alergic la lactate. mad.gif Si acum parca vad ca nu mai apare!Palhaço! jester.gif

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 24-11-2007, 01:47 PM
Mesaj #485

Hiena

Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Buna Mirelus hug.gif .Sanatate pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
mirela
mesaj 25-11-2007, 10:15 PM
Mesaj #486

Ciocanitoare

Salut! Am intrat sa va salut, sa va urez o spatamana frumoasa si sa va dau o veste foarte, foarte proasta sau mai bine zis trista. Ieri normal, aveam o cina organizata in casa, sarbatoream 3 ani de casnicie si totul incepand de dimineata devreme s-a ruinat complet.Nu a mai avut loc nici o cina si in loc de sarbatorit ceva s-a destramat.Am avut o discutie sau mai multe cu Bbay pana am ajuns la concluzia ca ne este mai bine separati decat impreuna. sad.gif Am constatat ca in ultimul an eu nu am fost deloc fericita si pe mine nu ma prinde casatoria de fatada. Sunt multe de spus, dar sincera sa fiu nu se merita.Insa ma doare, prt. ca ma asteptam la mai mult de la persoana care in ultimii 3 ani mi-a fost alaturi.Ma asteptam sa lupte prt. casatoria noastra ,sa fie macar o data mai deschis si sa nu intoarca spatele unei crize cum a facut pana acum.Unica mea intrebare a fost:daca a fost fericit in ultimul an?Raspunsul a fost pozitiv, dar cand eu am incercat sa vorbesc despre nefericirea mea am fost luata in ras si mi s-a intors spatele.Nu vreau sa credeti ca vecinul este cauza, insa cum am spus in mesajele anterioare cand simti ca in prezent lipseste ceva se cauta pana se gaseste.Iar eu sincera sa fiu nu mai am nici rabdare si nici putere sa continui in asa relatie. Imi pare rau ca a trebuit sa ma descarc aici,sper sa nu va suparati pe mine. Sper ca in astea 2 zile in Amsterdam sa ma relaxez putin si sa stiu incotro o apuc cand ma intorc, prt. ca aici in Portugalia niciodata nu m-am simtit ca "acasa".Pupici si o saptamana frumoasa!

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 25-11-2007, 10:58 PM
Mesaj #487

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.584
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Mirela, eu nu te-am simtit linistita si relaxata printre portughezi, cred ca e si vina lor in mare parte, ei nu sunt ca spaniolii, ei sunt mai rasisti, izolati, inchisi in ei, tu esti o persoana exuberanta, vesela, dornica sa aiba 100 de prieteni, sa simta ca traieste viata din plin...joder, ai numai 26 de ani, toata viata inainte, trebuie sa faci ceva sa fii fericita, sa simti ca merita cu adevarat sa traiesti si sa te bucuri.Poate ca e mai bine sa te separi un timp de Baby, asa iti pui ordine in ganduri, si el la fel...o casnicie e plina de suisuri si coborasuri, dar mereu exista o singura caruta la care tragi, si daca cei 2 nu sunt compatibili si nu doresc acelasi lucru mai bine nu va suiti pe sea.
Eu as vrea sa te vad cat mai curand si sa stam de vorba, sper sa fii ok, sa iei cu calm lucrurile, tot raul spre bine, si mai sti un lucru...Berbecii ( cei ca noi) nu se lasa niciodata invinsi.Besos fata frumoasa si multa forta.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-11-2007, 12:16 AM
Mesaj #488

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Mirelus, pace si armonie in suflet iti doresc. Tu stii cel mai bine ce e bine pentru tine, si nu te lasa dusa de val, oricare ar fi el. Cintareste, gindeste-te, si vezi tu... Viata e scurta si e de datoria noastra sa ne-o umplem in asa fel incit sa fie cel mai bine pentru noi. Te hug.gif tare de tot!

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 26-11-2007, 02:50 PM
Mesaj #489

Lama

Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

mirela, imi pare foarte rau sa gasesc vesti proaste la tine sad.gif este foarte usor de zis, dar daca nu esti fericita si nu va potriviti poate ca este spre binele tau despartirea de baby. stiu ca tu esti puternica si o sa iti gasesti fericirea pupic.gif floare.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Nessie
mesaj 27-11-2007, 04:28 PM
Mesaj #490

Hiena

Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

sad.gif Imi pare rau sa citesc asta, Mirela! hug.gif Nu pot sa spun ca ma mira, dar speram sa aveti o discutie si sa va reveniti. Eu cred ca inca mai exista compatibilitate si iubire, dar nu mai exista rabdare... Poate aici ar trebui sa lucrati. Gandeste-te de cand ai inceput sa nu mai fii fericita. Nu cumva de cand ai inceput serviciu? Poate oboseala si stresul jobului se reflecta acasa, nu mai ai rabdare sa il ingrijesti asa cum faceai inainte, ai vrea el sa aiba grija de tine, dar el nu stie...

Eu sper sa gasiti solutia cea mai buna si sa nu dati cu piciorul casatoriei doar pentru ca sunteti obositi, debusolati sau prea orgoliosi sa recunoasteti unde gresiti fiecare.

Nu mi-o lua in nume de rau, pentru ca incerc doar sa te fac sa te gandesti unde ati gresit si ce ati puteti face. give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 28-11-2007, 12:25 AM
Mesaj #491

Hiena

Raspunsuri: 4.584
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ce mai face prietena mea frumoasa? cand ajunge la mine?

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
mirela
mesaj 28-11-2007, 01:04 PM
Mesaj #492

Ciocanitoare

Salut! Abia acum am ajuns acasa, m-am relaxat complet in Amsterdam, am fost la cumparaturi, de mult nu am mai facut cumparaturi in masa si mi-a prins bine. Va multumesc mult prt. tot suportul moral, Nessie exact asta discutam cu socrul meu in masina cand ne intorceam de la aeroport despre rabdare, prt. ,ca, stim cu toii are limite si deja eu mi-am pierdut-o complet. Insa nu neg ca putem conversa si mai ales ca in urma telefoanelor care le-am primit in hotel de la "EL" imi dau seama ca in final a deschis putin ochii si ca vede cam pe unde a gresit, dar asta nu inseamna ca voi cadea din nou si totul va trece ca si cum nimic nu s-a intamplat.Din contra, daca voi simti ca se mai merita sa lupt, voi incerca, desi nu-mi place sa spun "a incerca" prt. ca e un esec din start.Incercarea prt. mine are alt inteles si alta culoare sa zic mai popular:esuare din start si nevointa de a face acel lucru.Sentimente mai exista in relatia asta, dar ca sa ajung in stadiul de a zice:hai sa vedem ce va iesi, eu una voi avea nevoie de multa tarie, forta morala si multa convingere din partea lui, ceea ce inseamna ca am nevoie de fapte.In astea 2 zile am vazut ca valorez mult mai mult ca persoana proprie si ca orice ar fi nu se merita sa ne distrugem singuri prt. ceva care nu da rezultate.Batalia este lunga si grea daca va exista posibilitatea unei reluari sa zic asa.
Acum ma duc sa ma pregatesc sa plec iar ,desi sunt super obosita, am o consultatie la dentist si iar trebuie sa merg in aeroport.As fi ramas acolo de cand am venit insa am avut geanta de cala, trolley-ul super incarcat, inca un sac cu cumparaturi si iar un necessaire plin de flori ,cosmetice si pantofii de la munca. Mai rau ca tiganul. )).gif
Si in final ca sa nu stati ingrijorate ceea ce ma face sa va indragesc si mai mult va scriu ca sunt mult mai bine, foarte calma, serena as putea spune si multumita sufleteste.E rau ceea ce se intampla, dar parca simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima si sunt impacat sufleteste prt. ca eu cel putin am avut curajul de a vorbi si a spune sincer ceea ce simt.Pupici si pe mai tarziu!

--------------------
+Quote Post
anca veselie
mesaj 28-11-2007, 02:44 PM
Mesaj #493

Lama

Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

ma bucur ca cel putin esti impacata cu tine insati pupic.gif
multa bafta in continuare pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
luchi
mesaj 28-11-2007, 02:58 PM
Mesaj #494

Marmota

Raspunsuri: 1.444
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

hug.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 28-11-2007, 03:34 PM
Mesaj #495

Hiena

Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Nu stiu ce sa-ti zic....Pur si simplu am ramas socata....... sorry.gif
Ai grija de tine.Dumnezeu face tot spre binele omului.

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post

47 Pagini V « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 06:43 AM