![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
23-11-2007, 08:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sanatate multa mirelush
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| mirela |
23-11-2007, 06:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Thx! Kisses!
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
23-11-2007, 07:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Thx! Kisses! Fata cu capul in nori. Acu ca esti sub tratament poate ne aratzi si pozele alea Io mi-am facut un tabiet, ca sa ma simt bine la serviciu schimb in fiecare zi desktopul cu o poza din concediu -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| mirela |
24-11-2007, 01:31 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Ce super Amalia! Insa azi am o cina acasa invitatii cam imi dispar, vecinul aseara mi s-a prezentat la usa cu 2 sticle de vin, si cheile(copii) de la casa lui in caz ca mai am nevoie de vin, caci el trebuia sa fuga catre Spania caci i se nascuse un nepotel
|
| aki |
24-11-2007, 01:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna Mirelus
-------------------- |
| mirela |
25-11-2007, 10:15 PM
|
Salut! Am intrat sa va salut, sa va urez o spatamana frumoasa si sa va dau o veste foarte, foarte proasta sau mai bine zis trista. Ieri normal, aveam o cina organizata in casa, sarbatoream 3 ani de casnicie si totul incepand de dimineata devreme s-a ruinat complet.Nu a mai avut loc nici o cina si in loc de sarbatorit ceva s-a destramat.Am avut o discutie sau mai multe cu Bbay pana am ajuns la concluzia ca ne este mai bine separati decat impreuna.
|
| Sexymom |
25-11-2007, 10:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela, eu nu te-am simtit linistita si relaxata printre portughezi, cred ca e si vina lor in mare parte, ei nu sunt ca spaniolii, ei sunt mai rasisti, izolati, inchisi in ei, tu esti o persoana exuberanta, vesela, dornica sa aiba 100 de prieteni, sa simta ca traieste viata din plin...joder, ai numai 26 de ani, toata viata inainte, trebuie sa faci ceva sa fii fericita, sa simti ca merita cu adevarat sa traiesti si sa te bucuri.Poate ca e mai bine sa te separi un timp de Baby, asa iti pui ordine in ganduri, si el la fel...o casnicie e plina de suisuri si coborasuri, dar mereu exista o singura caruta la care tragi, si daca cei 2 nu sunt compatibili si nu doresc acelasi lucru mai bine nu va suiti pe sea.
Eu as vrea sa te vad cat mai curand si sa stam de vorba, sper sa fii ok, sa iei cu calm lucrurile, tot raul spre bine, si mai sti un lucru...Berbecii ( cei ca noi) nu se lasa niciodata invinsi.Besos fata frumoasa si multa forta. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ganesha |
26-11-2007, 12:16 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Mirelus, pace si armonie in suflet iti doresc. Tu stii cel mai bine ce e bine pentru tine, si nu te lasa dusa de val, oricare ar fi el. Cintareste, gindeste-te, si vezi tu... Viata e scurta si e de datoria noastra sa ne-o umplem in asa fel incit sa fie cel mai bine pentru noi. Te
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| anca veselie |
26-11-2007, 02:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mirela, imi pare foarte rau sa gasesc vesti proaste la tine
-------------------- |
| Nessie |
27-11-2007, 04:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu sper sa gasiti solutia cea mai buna si sa nu dati cu piciorul casatoriei doar pentru ca sunteti obositi, debusolati sau prea orgoliosi sa recunoasteti unde gresiti fiecare. Nu mi-o lua in nume de rau, pentru ca incerc doar sa te fac sa te gandesti unde ati gresit si ce ati puteti face. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
28-11-2007, 12:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce mai face prietena mea frumoasa? cand ajunge la mine?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| mirela |
28-11-2007, 01:04 PM
|
Salut! Abia acum am ajuns acasa, m-am relaxat complet in Amsterdam, am fost la cumparaturi, de mult nu am mai facut cumparaturi in masa si mi-a prins bine. Va multumesc mult prt. tot suportul moral, Nessie exact asta discutam cu socrul meu in masina cand ne intorceam de la aeroport despre rabdare, prt. ,ca, stim cu toii are limite si deja eu mi-am pierdut-o complet. Insa nu neg ca putem conversa si mai ales ca in urma telefoanelor care le-am primit in hotel de la "EL" imi dau seama ca in final a deschis putin ochii si ca vede cam pe unde a gresit, dar asta nu inseamna ca voi cadea din nou si totul va trece ca si cum nimic nu s-a intamplat.Din contra, daca voi simti ca se mai merita sa lupt, voi incerca, desi nu-mi place sa spun "a incerca" prt. ca e un esec din start.Incercarea prt. mine are alt inteles si alta culoare sa zic mai popular:esuare din start si nevointa de a face acel lucru.Sentimente mai exista in relatia asta, dar ca sa ajung in stadiul de a zice:hai sa vedem ce va iesi, eu una voi avea nevoie de multa tarie, forta morala si multa convingere din partea lui, ceea ce inseamna ca am nevoie de fapte.In astea 2 zile am vazut ca valorez mult mai mult ca persoana proprie si ca orice ar fi nu se merita sa ne distrugem singuri prt. ceva care nu da rezultate.Batalia este lunga si grea daca va exista posibilitatea unei reluari sa zic asa.
Acum ma duc sa ma pregatesc sa plec iar ,desi sunt super obosita, am o consultatie la dentist si iar trebuie sa merg in aeroport.As fi ramas acolo de cand am venit insa am avut geanta de cala, trolley-ul super incarcat, inca un sac cu cumparaturi si iar un necessaire plin de flori ,cosmetice si pantofii de la munca. Mai rau ca tiganul. Si in final ca sa nu stati ingrijorate ceea ce ma face sa va indragesc si mai mult va scriu ca sunt mult mai bine, foarte calma, serena as putea spune si multumita sufleteste.E rau ceea ce se intampla, dar parca simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima si sunt impacat sufleteste prt. ca eu cel putin am avut curajul de a vorbi si a spune sincer ceea ce simt.Pupici si pe mai tarziu! -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| anca veselie |
28-11-2007, 02:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ma bucur ca cel putin esti impacata cu tine insati
multa bafta in continuare -------------------- |
| luchi |
28-11-2007, 02:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| aki |
28-11-2007, 03:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nu stiu ce sa-ti zic....Pur si simplu am ramas socata.......
Ai grija de tine.Dumnezeu face tot spre binele omului. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 06:43 AM |