![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
12-12-2007, 06:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Evident ca i-am aratat pozele sa vada de ce am uitat de mine
Si in timp ce el era in "Madeira" io vorbeam cu Axe la telefon. Dupa ce am inchis a facut o criza de gelozie Cu cine merg io maine la concert, cu cine ma intalnesc Am ras cu lacrimi.Il intrebam de ce-i gelos ca doar el a refuzat sa mearga. Omul meu inca e gelos Aki oricum sunt in post, asa ca fursecuri nu vad Iar el a dormit 4 ore azi noapte si s-a dus deja la somnic. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| mirela |
12-12-2007, 09:21 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Ma bucur ca v-au placut pozele.Maine dupa ce ma intorc de la consultatie o sa incerc sa fac si celelalte slide-showuri .Credeti-ma ca e nevoie de rabdare muuuulta, prt. ca sunt multe poze ,dar Amalia ai grija sa nu mai arzi mancarica.De fapt maine esti in Bucuresti! Pe maine my dears!
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
12-12-2007, 10:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ma bucur ca v-au placut pozele.Maine dupa ce ma intorc de la consultatie o sa incerc sa fac si celelalte slide-showuri .Credeti-ma ca e nevoie de rabdare muuuulta, prt. ca sunt multe poze ,dar Amalia ai grija sa nu mai arzi mancarica.De fapt maine esti in Bucuresti! Pe maine my dears! Maine doar la 11 plec. Noapte buna -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| mirela |
17-12-2007, 09:20 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Hai salut1 Amalia sper ca te-ai distrat in Bucuresti!Eu azi am primit "alta" sau am terminat concediul medical sa zic asa si de maine sunt available sa zbor. Numai bine ca maine am zi libera.
|
| aki |
18-12-2007, 01:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| ganesha |
18-12-2007, 04:32 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Mirelus, sper ca e totul bine la tine acolo
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| mirela |
18-12-2007, 03:16 PM
|
Like im in paradise! Am facut azi acel Tac ,dupa ce l-am facut m-a intrebat tecnica prt. ce aveam nevoie. I-am zis ca datorita urechii s-a uitat la mine crucis. I-am explicat situatia si mi-a zis ca platisem 20€d degeaba prt. ca asta era mai mult prt. caile nazale si nu prt. ureche si ca eu deja aveam radiografii la nas. Whatever, mi-a zis ca ea nu a vazut nimic grav si a ramas cam uimita cu medicii de la mine de la munca.Maine am asistenta in casa de la 6 am.O sa dilesc.Iar trebuie sa ma scol devreme.
|
| amalia0701 |
19-12-2007, 10:03 AM
|
Bine ca esti ok
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| mirela |
19-12-2007, 02:24 PM
|
Salut! De azi dimineata de la 6:00am sunt treaza ,sunt chiauna de somn, cred ca ma duc sa ma intind putin.Insa sper sa nu adorm caci pana la orele14:00 trebuie sa fiu wake.
|
| bpaula |
21-12-2007, 08:43 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
SArbatori fericite!!!!!!!!!!!
-------------------- |
| julyalina |
21-12-2007, 09:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
.Sarbatori fericite Mirelush ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| mirela |
21-12-2007, 09:43 PM
|
Salut! Va multumesc fetelor si voua va doresc un Craciun cat mai happy in familie si cu multe cadouri si multa, multa caldura. Eu am iarasi o veste proasta asta ca sa mai variez putin vietuca mea. In decurs de 2 saptamani am facut cel de-al 3 -lea accident de munca deci iar un Barotraumatism.E clar ca efectivarea mea sta sub semnul intrebarii prt. ca in decurs de 5 luni jumate am avut concediu medical de 5 ori si un total cred ca detin si recordul de 6 barotraumatisme intr-un timp record.Am facut un zbor ,doar 1 zbor dupa concediu si iarasi sunt cu probleme.Am simtit ca nu eram inca bine, dar medica a insistat in privinta impotrivirii mele sa ma trimita pe front sa zic asa. Asa ca azi dimineata am fost direct la o consultatie cu una din medicele de la aeronautica unde doar pilotii pot avea consultatii cu ele.A fost prima medica care mi-a recomendat imediat o injectie sa-mi dezinflamez auzul, apoi m-a bagat in antibiotice.Problema e ca de maine intra in concediu si iar o sa revin la una din doctoritele de clinica generala.Dar trebuie sa insist sa marchez cu ea o consultatie.Sunt impartita in 2 .Incerc sa ma animez singura,dar stiu ca exista riscul sa nu mai pot continua jobul asta si ma doare prt. ca am luptat mult sa ajung aici ,mai ales ca aspiratiile mele zboara mult mai sus.O sa-mi mentin calmul si am incredere ca de data asta o sa-i dau capat oricare ar fi rezultatul final, prt. ca oricat imi place mie sa zbor nu pot sa-mi distrug auzul.Asta e clar!
|
| aki |
21-12-2007, 11:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Imi pare foarte rau de ce aud
Sper sa fie totul normal.Dar tu atit de mult ti-ai dorit sa faci lucrul asta.Ne dai si noua vesti ce mai faci -------------------- |
| Sexymom |
23-12-2007, 03:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela iti doresc niste sarbatori de vis, sa ai parte numai de bucurii si liniste sufleteasca, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa si sa nu mai ai problema cu urechile.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| aki |
23-12-2007, 05:49 PM
|
LA MULTI ANI,DRAGA MIRELA
![]() -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:56 AM |