left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

53 Pagini V « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Diary mirela_awad seperator Optiuni V right
anca veselie
mesaj 21-02-2008, 12:47 PM
Mesaj #571

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!
Sex: Feminin

mirela, bine ai reaparut pupic.gif
m-a dat lavinia de gol repede repede, asa ca nu ma conteaza blum.gif
tu ce faci, esti ok? pe unde mai zbori?

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 21-02-2008, 12:59 PM
Mesaj #572

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.811
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ce frumoase si relaxate sunteti Mirela floare.gif toate.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 21-02-2008, 01:39 PM
Mesaj #573

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.033
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

cheer.gif Ce frumoooos! pupic.gif Ma bucur ca am reusit sa ne vedem, Mirela! Esti o frumoasa si pacat ca nu ti se vede foarte bine parul in poze. E superb! give_rose.gif Sa indraznesc sa te intreb cum ti-l ingrijesti? Al meu sta ca o papadie de obicei )).gif .

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
mirela
mesaj 21-02-2008, 09:15 PM
Mesaj #574

Ciocanitoare

Raspunsuri: 404
Inscris: 20-03-2007
Membrul Nr.: 259

va salut din paris dragele mele. sunt la un calculator in crew lounge de abia am reusit sa gasesc under-score-ul.ce tastatura anormala as putea spune. ma bucur ca v-au placut pozele, cred ca inca nu toate fetele le-eu vazut, dar sper sa le placa la toate. nici macar sa incep fraza cu litere de tipar nu gasasc aici.oh god! gabi cat despre par il spal cu herbal essences prt. tipul meu de par+ inca un sampon din plante naturale prt.stralucire+inca un alt sampon prt. curatire totala de la l;oreal; si in final cu balsam de la herbal essences din aceeasi gama cu samponul si o data la é saptamani cu crema din lapte de capra prt. hidratare si stralucire naturala. cam asta e tratamentul care il aplic si in functie de strea in ziua respectiva mi-l aranjez cum doresc. ok, dragele mele acum ies.pupici!
+Quote Post
anca veselie
mesaj 22-02-2008, 03:31 PM
Mesaj #575

Lama

sa vad daca am inteles bine: la fiecare spalare il speli cu 3 tipuri de sampon? si apoi balsam?
pupici!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 22-02-2008, 04:05 PM
Mesaj #576

Lama

Raspunsuri: 5.126
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

CITAT(anca veselie @ 22-02-2008, 05:31 PM) *

sa vad daca am inteles bine: la fiecare spalare il speli cu 3 tipuri de sampon? si apoi balsam?
pupici!

Asa am inteles si eu ohmy.gif

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
mirela
mesaj 22-02-2008, 09:27 PM
Mesaj #577

Ciocanitoare

Deci la fiecare spalare am 3 sampoane: 1 Herbal Essences, 1 alt sampon de la Boticario prt. stralucire, si 1 alt sampon de la L´oreal, prt. curatire 100%.La fiecare 2 saptamani folosesc o crema de par din lapte de capra si balsamul tot de la Herbal Essences (dar asta e tot la fiecare spalare). Si asta e tot!
+Quote Post
anca veselie
mesaj 22-02-2008, 09:31 PM
Mesaj #578

Lama

nu m-am gandit niciodata sa le combin! ce chestie!

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
julyalina
mesaj 22-02-2008, 11:03 PM
Mesaj #579

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(mirela @ 22-02-2008, 09:27 PM) *

Deci la fiecare spalare am 3 sampoane: 1 Herbal Essences, 1 alt sampon de la Boticario prt. stralucire, si 1 alt sampon de la L´oreal, prt. curatire 100%.La fiecare 2 saptamani folosesc o crema de par din lapte de capra si balsamul tot de la Herbal Essences (dar asta e tot la fiecare spalare). Si asta e tot!

blink.gif pai eu cu 1 sampon si 1 balsam si dureaza 30 de minute )).gif daca m-as spapla cu 2 sampoane ar dura mai mult de 1 ora doh.gif
Mirela pupic.gif am si eu o nelamurire... daca dai cu samponul, unul dupa altul, nu-si anuleaza proprietatile ? ca doar spala ce e pe par nu ?

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
mirela
mesaj 25-02-2008, 04:50 PM
Mesaj #580

Ciocanitoare

)).gif Ce nelamurire! Nu anuleaza nimic prt. ca la fiecare spalare stau ceva cu toate ca mai mult de 40 min nu dureaza tot tratamentul care il aplic parului meu. Secretul e sa nu exagerezi in fiecare saptamana sau spalare dupa spalare sa zic asa cu cremele de par. Mie nu mi-au daunat parului toate sampoanele pe care le folosesc la fiecare spalare, si nici balsamul. E acea crema de par care o folosesc o data da o data nu.In rest totul e ok. Si uitasem sa mentionez ca dupa fiecare spalare mai folosesc o crema lichida prt. descurcarea, si aranjarea parului, adica imi simplifica cumva toata munca.Si daca folosesc presa prt. par sau placile caci au mai multe denumiri folosesc un ulei hranitor prt. vrafuri si dau si cate putin pe par ca sa nu mi-l arda.Dar sincer va spun nu mi-am ars parul pana acum, nu-mi este spicuit si il usuc la fiecare spalare cu uscatorul de par, insa la o luna si jumatate ii tund cam 2 cm, din varfuri nu prt. ca ar fi spicuit ci prt. ca necesita de ingrijire si bineinteles sa-i mentin forma.

AAAh inca ceva tot legat de intretinerea parului. Haide-ti ca o sa devin o durere undeva cu subiectul asta )).gif . Dupa ce imi spal parul cu sampon si inainte sa aplic fie acea crema hidratanta ,fie balsamul incerc sa mi-l usuc cumva cu prosopul.Asa crema sau balsamul intra mai bine in par.E doar un mic secret ,dar care ajuta mult. Am o colega cu care lucrasem impreuna cand eram la receptie, inca mai lucram in aceeasi companie doar ca ea e in aeroport si eu in nori w00t.gif cum de altfel mai mereu sunt.Deci ea e blonda si avea parul foarte uscat nu era hidratat deloc, nu avea stralucire la par si la blonde se observa foarte bine desi nu pare, si se vede urat.I-am sugerat una din cremele astea braziliene specifica prt. tipul ei de par nu numai ca si culoare dar si ca tipulk de par in sine si in ziau de azi are un par moale, foarte stralucitor. Si o crema din asta are 1 kg si nu costa mai mult de 5, sau 7 €.Incercati sa cautati si la voi am vazut un magazin in Romania unde s-ar putea gasi creme asa se numeste "STAVROS". In Galati am vazut are o zona de cosmetice si machiaje, o alta zona de chimicale si o alta zona de lenjerie intima . Daca intr-adevar nu gasiti ,by the way o sa fac o poza la cutia mea si o s-o postez, vedem cum facem ,cumpar eu cateva cutii si va trimit de aici ca nu e moarte de om prt. cateva cutii. blum.gif
+Quote Post
bubbles
mesaj 26-02-2008, 05:18 PM
Mesaj #581

Crocodil

Raspunsuri: 7.994
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Mirela pupic.gif multumim de poze.Sunteti toate niste frumoase pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
anca veselie
mesaj 26-02-2008, 05:21 PM
Mesaj #582

Lama

eu nu am rabdareeeeeeeeee. tre sa le fac pe rand, odata ma epilez, o data imi fac manichiura doh.gif prefer sa merg la salon sa fiu bibilita, ce bine-ar fi daca-as avea si banii necesari doh.gif
pupici pupic.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
mirela
mesaj 26-02-2008, 06:13 PM
Mesaj #583

Ciocanitoare

Bubbles next time show up pls. ! Eu apar mai rar la intalniri caci ,deh sunt far away de voi.Anca my dear,dar asta le fac si eu singura acasa.De exemplu azi ,cum maine zbor, ma apuc de toate.Deja cu parul am terminat de dimineata, acum ma apuc de manichiura si pedichiura, cat despre epilat ajung sa-l epilez o data la 3 sapatamani jumate cu epilatorul electric.
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-02-2008, 06:17 PM
Mesaj #584

Koala

Raspunsuri: 2.814
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Mireluuuuus, abia acu' am vazut pozele! Cit de faine sinteti toate acolo, vreau si eu! give_rose.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
mirela
mesaj 26-02-2008, 09:01 PM
Mesaj #585

Ciocanitoare

[Ganesha poate o sa am zboruri si pe unde esti tu! In Canada parca? ok ,o sa postez o poza cu cremele de par care le folosesc prt. hidratare. Azi am cumparat inca una si prt. culaorea parului si are un miros imbietor.Tot de 1 kg si m-a costat 4.90 €.Sper sa va placa ca aspect. Imagine

Acest mesaj a fost editat de mirela: 26-02-2008, 09:02 PM
+Quote Post

53 Pagini V « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 01:02 AM