![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
26-02-2008, 09:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.039 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pe la noi nu am vazut asa ceva.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
13-03-2008, 10:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
arata tare bine mastile alea!
mirela dragutza, esti ok? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela |
14-03-2008, 12:26 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 404 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut!Sunt bine,doar ca umblu foarte foarte mult prin aer, si cand aterizez mai fac ceva cumparaturi,cum a fost cazul de azi.Abia ce aterizasem si am fost direct la un magazin de electronice sa-mi cumpar un nou laptop.E o minunatie ,foarte finut si nu m-a costat decat 500€.Am avut noroc de o promotie si chiar aveam nevoie de un nou computer portabil.In rest nimic nou, in afara faptului ca in final la sfarsitul lunii voi incepe scoala de conducere,si ca in urmatoarele zile incepand de duminica voi lucra 2 saptamani cu doar1 zi libera.Á pois é bebe! (o expresie portugheza ceva de genul"e chiar asa bebe").
Cat pe ce sa uit! Ieri in zborul catre Munchen am avut la bord 2 români si cand le-am servit mancarea si bauturile au ramas cu gura cascata cand le-am vorbit in româneste.La sosire in Munchen imi dadusera ziarul Academia lui Catavencu sa ma documentez cu noutatile din tara. Foarte simpatici!Ok, dragele mele , mi-am testat suficient laptop-ul ,acum ma duc la culcare, caci nu dorm de azi dimineata de la 1:50am si vorbesc serios.M-am trezit cu o ora inaintea orei de trezitsi abia cu o jumatate de ora inainte mi.am dat sema,dar era prea tarziu, asta dupa ce cu o noapte inainte in Madrid nu am reusit sa inchid 1 minut ochii.Cam atat, somnic usor la toate si sogni d´oro! |
| amalia0701 |
14-03-2008, 05:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.151 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sa-l stapanesti sanatoasa!
Chiar ca l-ai luat bine la 500 euro. -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| mirela |
14-03-2008, 06:55 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 404 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Mersi Amalia!Cum am zis e o promotie si calculatorul e foarte bun ,nu numai ca aspect, dar si functiunile care le indeplineste.Sa vad daca reusesc sa gasesc un link acum ca sa-l vezi:http://www.massivepc.com/galeriam.php?products_id=3023
www.massivepc.com ala elink-ul si e pe prima pagina in jos.Ce ma surprinde e pretul cu care apare pe site. Mi se pare absurd,dar in fine pot spune ca am fost o norocoasa sa-l cumpar in promotie |
| amalia0701 |
14-03-2008, 06:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.151 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Calculator
acesta e? -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| Sexymom |
15-03-2008, 01:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.849 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela am trecut sa te pup, sa iti urez succes in continuare, sa fii fericita , sanatoasa si sa ne vedem cat mai curand.
Unde faci tu Semana Santa? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| mirela |
15-03-2008, 10:20 PM
|
Salut! Intr-adevar e din gama Acer, dar nu e acela. Am sa-i fac o poza mai clara si am s-o postez. Sexy in principiu fac Pastele acasa, acum daca ma intrebi si de Pastele Ortodox tot acasa sau dau o fuguta pana in Italia sa-mi vad fostele colege si prietenii sau stau sa termin scoala de soferi.
|
| aki |
17-03-2008, 10:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mirela.Foarte frumoase poze.Si voi toata vesele si pline de viata
Nu mai zici nimic de bbe.Cum mai merge la voi? -------------------- |
| amalia0701 |
17-03-2008, 11:27 AM
|
Termina scoala de soferi -------------------- Obezitatea ucide !
| anca veselie |
17-03-2008, 11:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ai inceput deja scoala de soferi?
pupici dulci -------------------- |
| mirela |
27-03-2008, 10:45 AM
|
Salut dragele mele! Am reusit sa raspund la cateva din voi, am zis sa intru sa sterg putin praful si la mine, am muuuulte poze si nu am timp sa le descarc macar in calculator, in curand nu voi mai avea spatiu pe cardul camerei, in fine, inrest zbor mult, am facut calos ceea ce ma distruge cu durerile la degetele de la picioare.Pantofii de la uniforma sunt o mizerie de aici provin si calosii mei, incerc sa evit cat mai mult zborurile enorme caci nu mai rezizt, mai ales cand nu reusesc sa ma odihnesc,de duminica pana ieri dupa-masa am lucrat incontinuu,notpile le-am dormit dar cate 3-4 ore,azi e acea unica zi libera de care va spuneam acum o sau poate 2 saptamani in urma, maine iar incep marsul cu un Barcelona apoi Lisabona si apoi Porto si iar Lisabona, si mergem la Roma ,ramanem acolo dupa care ne intoarcem a-doua -zi si mergem la Terceira si ajung in isabona la miezul noptii,asta insemnand cam in ziua de 31 martie.Vor fi 4 zile lucratoare minunate pot spune.
Duminica am facut un Stockholm dus-intors, am crezut ca ma pierd cu firea.Sa-mi iertati expresiile ,insa nu am vazut porci mai mari ca astia.Beau si mananca imens, isi fac nevoile de 1 km, si consuma hartie igienica de 2 km.Credeti-ma e unul din zborurile cel mai mizerabil.Dakar, Capul Verde e peanuts, pe langa Copenhaga, Oslo, Stockholm.Am ajuns in Lisabona fara vin rosu, vin alb, miniaturi de whisky, Gin tonic, Vodka, si ce credeti: fara prosoape de hartie de sters pe maini,nu mai zic de hartie igienica.( nici nu va inchipuiti cat mi-a luat sa gasesc cuvantul "hartie", nu stiam daca e cel mai indicat caci astia in felul in care ii zic suna mai mult ca "prosoape") In fine un adevarat calvar. Am ramas atat de variata dupa acest Stockholm caci a doua zi am plecat catre Paris cu un night stop acolo.Am ajuns la orele16 inca erau in sarbatori si aproape tot era inchis ,mai putin acel mall unde obisnuim sa mergem in apropiere de hotel.Si continuand ideea de avariatie am plecat de acasa fara palton.Si nu a fost suficient caci in ziua respectiva acasa mi-am scos din bagaj si puloverele ,ramanand cu un tricou si o bluzita cu maneca scurta.Oare ce a fost in capul meu.Mi -am adus aminte in avion ca nu am nimic de imbracat. Bineinteles caci colegii mei ,fiecare mi-au imprumutat pulovere eram ca o cum sa zic cu un pulover imens prt. mine ,paream o adunata de pe strada. M-au salvat cumva blugii si snickersii sa nu creada lumea ca sunt de pe strada. Si tot descarcandu-ma aici nici macar nu i-am raspuns Ancai.Sweetie inca nu am inceput scoala, dar acum la inceputul lui Aprilie imi depun actele si platesc inscrierea si in 5 zile incep.O sa fie maxim.Colegii imi spun mereu :inseamana ca va trebui sa avem grija pe strada cand iese Speedy Gonzalez.Glumesc cu mine ,stiu! |
| amalia0701 |
31-03-2008, 07:04 AM
|
Te pup si La multi ani pentru Baby! Nu-i baga in seama pe rautaciosi, o sa fie bine. Daca am reusit sa conduc io cojitza mea Ieri o prietena spunea ca o fac de ras parcand Dacia in fatza casei ei -------------------- Obezitatea ucide !
| mirela |
31-03-2008, 01:36 PM
|
Very funny! Sunt in Roma si ma pregatesc sa ies din camera! Azi am o zi luuuunga..O sa aterizez in LisabonAa pe la miezul noptii! Pupici la toate!
|
| amalia0701 |
31-03-2008, 02:23 PM
|
Very funny! Sunt in Roma si ma pregatesc sa ies din camera! Azi am o zi luuuunga..O sa aterizez in LisabonAa pe la miezul noptii! Pupici la toate! Zbor usor! -------------------- Obezitatea ucide !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:03 PM |