![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
07-10-2006, 04:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Felicitari, Mirelush! Arati minunat
-------------------- |
| Sexymom |
07-10-2006, 05:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pozele parca sunt sepia, fara culoare, iar tu arati minunat de bine si relaxata.
Sunt si eu fericita ca voi pleca aici>http://www.ataraxe.com/default.asp Imi este dator sotul meu cu o vacanta, plecam in Asturias in data de 30 oct si stau pana pe 4 nov. apartamentul e chiar pe coasta cu vedere la mare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela_awad |
08-10-2006, 12:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
buna dimineata!imi iau micul dejun cu voi dupa care incerc sa va raspund la cateva din voi in jurnalele voastre.era si timpul.ok ,sa va povestesc cum a fost ieri la casting.fetelor, am 26 de ani ,dar m-am simtit ieri de 50.erau numai copii de 16,17 ani si eu nu stiu ce cautam acolo
sa ai un par care sa straluceasca de te orbeste? sa trec la 2nd fase of the day: HOUSEWIFE DESPERATE! pregatit lunch for all week ,pus in tuperwaruri si la frigider sa se mentina mancarica, rapid curatenie in bucatarie, pe coridor si in baie si apoi calcat rufe si asternuturi de pat. pana la3 dimineata.la 3:00 m-am intins in pat. azi sper sa am o zi mai relax. Fetelor voi sunteti foarte simpatice dar sincer mie mu -mi place deloc ce vad acolo , picioare grosute si asta in ton de alint, un colacel in jurul coapselor cam exagerat, arat bine la fatalie caci ii faceam hatarul lui baby sa ma dilesc pe plaja cu instantanee. mirela eu am incercat sa pun poze dar nu vrea inca,poate ii spun lui fratimiu sa ma ajute ,o zi faina si succes in cele buna,pupic incearca cu imageshack s copii primul cod de sus. nimic mai mult.asa am descoperit eu.after a long battle with myself. Pozele parca sunt sepia, fara culoare, iar tu arati minunat de bine si relaxata. Sunt si eu fericita ca voi pleca aici>http://www.ataraxe.com/default.asp Imi este dator sotul meu cu o vacanta, plecam in Asturias in data de 30 oct si stau pana pe 4 nov. apartamentul e chiar pe coasta cu vedere la mare. sexy have fun! arata bine, retras de lume ce super! noi in noiembrie facem 2 ani de casatorie dar nu cred ca vom merge nicaieri prt. ca va fi altura cand trebuie sa ne mutam la noua casa si avem alte mii de planuri cu banii disponibili. si cu toate astea simt nevoia de un viaggio! |
| amalia0701 |
08-10-2006, 06:36 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.339 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Felicitari epntri psihotest. Eu stiu ca o sa treci si celelalte teste caci iti doresti asta. Bafta! Nu mai dramatiza pentru 2 kg, esti super faian si super slaba la inaltimea ta. Intr-o luna de miscare o sa fuga si cele 2 kg. Te pupicesc. -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| verona |
08-10-2006, 08:45 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
imi pare bine ca te vad pe aici mirela si sa ai succes la teste,pupici si o vacanta frumoasa in preajma baby,sint iar pe aici si pupici pt amalia si lacry ,cele bune fetelor,succes in dragoste ,eu pozele inca nu le-am pus dar vad cum fac.
|
| mirela_awad |
08-10-2006, 10:40 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
vacanta? de unde? eu intram in concediu in decembrie dar cu concursul se pare ca nu voi mai avea concediu si-mi va fi foarte greu prt. ca voiam sa o aduc pe mama aici.dar sa vedem cum decurge concursul.
|
| lliliana |
09-10-2006, 07:36 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
'Neata...cum stai? Iti doresc o zi de vis...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
11-10-2006, 11:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce vesti super Mirela, cred ca e exact ce iti doreai, tu cum esti foarte activa vei face fata cu brio.
Iar cu kg vad ca stai super bine. Ce trece timpul Miri, uite ca faci 2 ani de casnicie, si aduti aminte ca anul trecut erai tot cu noi . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| aki |
11-10-2006, 11:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mirelus.Intradevar in poze arati destul de bine
-------------------- |
| mirela_awad |
11-10-2006, 08:56 PM
|
salut! va pup pe toate rapid nu prea am timp maine dimineata tre sa ma scol la5 dimineata sa ajung la munca caci am examenul medical de facut.voi fi terminata all day maine, dar asta inseamna ca voi intra mai repede in pregatire. at least i hope.va pup si sorry ca nu pot sta mai mult la barfa.
|
| Lacry |
11-10-2006, 09:50 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
salut! va pup pe toate rapid nu prea am timp maine dimineata tre sa ma scol la5 dimineata sa ajung la munca caci am examenul medical de facut.voi fi terminata all day maine, dar asta inseamna ca voi intra mai repede in pregatire. at least i hope.va pup si sorry ca nu pot sta mai mult la barfa. pai vii sa stai cu noi cand ai timp -------------------- |
| aki |
12-10-2006, 09:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut mirelus.Ce mai face iubi al tau.nu ne mai spui nimic de el
-------------------- |
| lliliana |
12-10-2006, 09:24 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Mirelus. Sper c-ai reusit sa te trezesti. O zi maxima iti doresc. Sa ai grija de tine. Mua.
Iubita...daca tu esti babeta eu sunt cu-n picior in groapa -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
13-10-2006, 09:46 AM
|
|
Salut Mire...sa ai un weekend vesel
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
13-10-2006, 11:10 AM
|
Pupici Miri, sa ne aduci vesti bune.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 05:50 AM |