![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
19-08-2008, 08:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut! Au trecut luni bune de zile de cand nu am deschis paginile jurnalului meu.Cu maine se va intampla ceva zic eu destul de important prt. mine am decis sa scriu la mine acasa.Astazi am aterizat in Lisaboana pe la orele 22, inca nu am somn, am facut teste de conducere si incerc mult sa adorm insa sunt putin nervoasa.Maine am examenul de sala prt. carnetul de conducere.Sper sa fie usor, sper ca intrebarile sa nu fie cu capcane, prt. ca aici dupa cate vad o sa dau un examen la limba portugheza si nu la codul strazilor de aici.In fine sper ca asta sa-mi aduca rezultate bune in toata agitatia in care traiesc. Sper totusi ca maine dupa-masa sa dau o veste buna si tot in acelasi timp sa dau de baut, caci tare mi-e dor de acele beute virtuale. Va Draga noastra suntem mereu linga tine si stii (ti-am mai spus) ca mereu ma gindesc la tine Astept vestea cu nerabdare -------------------- |
| Ramo |
19-08-2008, 08:55 AM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Bafta multa la examen
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Panda |
19-08-2008, 04:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.542 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
tin si eu pumnii stransi tare, tare tare... sa ti se implineasca ce-ti doresti
-------------------- |
| mirela |
19-08-2008, 10:03 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 433 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut! Din pacate sunt foarte trista, caci nu am luat la sala am gresit 4 intrebari si puteam sa gresesc doar 3.Plang de ciuda,caci nu inteleg de fapt unde am gresit,intrebarile au fost foarte grele ,nimic din intrebarile care le-am facut pe carte si cd-uri nu am vazut in test si apoi iti dau o hartie cu ce ai gresit tipul semnalizare luminoasa, semne de indicatie.Partea mai ciudata e ca eu am decorat testul intrebarile idioate 2 sau 3 raspunsuri corecte si doar unul se poate alege, nu stiu de ce iti dau 3 raspunsuri corecte cadn de fapt se alege unul si celelalte 2 trebuie sa fie unul cu indoiala si celalat gresit.
Acum stiu ca trebuie sa mai platesc inca 150€ dupa alti 800€ platiti prt. scoala ca sa mai dau o data.Problema mea a fost ca am intrat foarte nervoasa, emotiv m-am pierdut ,pur si simplu nu am fost in conditii bune.Asa se intampla cand acasa nu iti da nimeni un sprijin moral si parca iti doreste raul. Imi este ciuda si mai mult ,ca de data asta problemele personale m-au batut si m-am lasat prea coplesita de ele si de data asta nu am mai reusit. Sunt complet dezamagita de mine insumi caci nu ma asteptam sa ma las batuta asa usor.Pacat ca nu va pot oferi nimic de baut ,dar chiar nu simt sa-mi inec amarul in bautura. |
| ganesha |
19-08-2008, 10:13 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Mire nu fi asa dura cu tine, cum adica te-ai dezamagit pe tine insati??? Adevarata ta valoare nu sta in niste puncte in plus sau in minus! Stiu ca esti suparata acum, dar asta se poate intimpla oricui, si se intimpla destul de des.
-------------------- |
| butterfly |
19-08-2008, 10:23 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 569 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
nu e dracul chiar asa de negru
la noi in romania sunt din alea 3 variante de rapuns cateodata si toate corecte..e mai inselator asa tu la ce ai gresit? -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| anca veselie |
19-08-2008, 10:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| mirela |
20-08-2008, 12:32 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 433 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
O colega de a mea azi mi-a zis ca am facut un examen bun si ca am avut ghinion sa am margine de o intrebare.La ce am gresit? Cica 2 intrabri la semnalizare luminoasa , o intrebare la viteza si una semne de indicatie.Problema este ca nu-ti arata intrebarea la care ai gresit,ci iti da o hartie cu rezultatul prt. fiecare categorie in parte.Insa cum am memorat testul mi se pare ciudat sa fi gresit exact la acele intrebari.
Ce mai?! A fost greu.Am facut teste acasa insa astea par un nimic pe langa ce am avut astazi acolo.Foarte, foarte grele si au talentul asta prostesc sa puna intrebarea de o forma cat mai intortocheata posibil.Ar trebui sa faca niste facilitati prt. stranieri ,caci inca mai am ceva probleme in a intelege felul ciudat in care ei pun intrebarea.Ciudat nu e cat complica de fapt acea intrebare.Am cerut deja nationalitatea aici, nu am dat un test de limba portugheza,nici macar cand m-am angajat la compania asta.Si acum dau test la lb. portugheza prt. carnet de conducere? Sa fim seriosi! Insa problema mea a fost alta.Lipsa de concentrare cum trebuie.Nervi si stress prea mult.Presiune pe capul meu prea multa.Sunt satula pana peste cap de toate astea.Aveam nevoie cu disperare sa iau carnetul cat mai rapid, sa ies sa scap de tot stressul asta.Era ,poate, baza mea sa imi cumpar rapid o masinuta si sa ies din toata agitatia asta.Offf! O sa incerc sa ma pregatesc mult mai bine si sa fac ceva ,cumva sa ma distrag de la stressul asta.Va multumesc inca o data prt. tot suportul.Sunteti foarte dragute! |
| aki |
20-08-2008, 07:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nu cred ca re-ar ajuta cuvintele mele dar iti las un
-------------------- |
| Panda |
21-08-2008, 12:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.542 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
imi pare rau...
dont be so hard on your self -------------------- |
| dany |
21-08-2008, 12:44 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.120 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mirela , vin si cu o
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| amalia0701 |
21-08-2008, 11:33 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Smile! Ai castigat experienta, ai vazut cum e examenul. NU mai fi surioasa pe tine, esti o femeie minunata. Nu ai pierdut razboiul, daor o batalie. Concentreza-te pe scop. Incearca sa iei o pauza, sa te relaxezi cumva. Stressul nu ne ajute deloc. Io cat de mult mi-am dorit carnetul acu stau cu el in buzunar si conduc rar. Ai grija de tine -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| aki |
21-08-2008, 01:43 PM
|
Io cat de mult mi-am dorit carnetul acu stau cu el in buzunar si conduc rar. Ai grija de tine La fel si eu -------------------- |
| butterfly |
21-08-2008, 02:06 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 569 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
si eu ingros randurile fetelor ce stau cu el in buzunar si conduc rar
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| amalia0701 |
21-08-2008, 03:18 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
si eu ingros randurile fetelor ce stau cu el in buzunar si conduc rar Io nu am masina doar a mea, air omu e stresat ca o stric pe cea noua, Dacia refuz sa o maiconduc, asa ca il las sa ma roage el sa conduc. M-am linisti ca nu uiti, nici daca conduci mai rar, e adevarat ca nu mai castigi experienta, dar atunci cand ai masina numai a ta si mergi zilnic, e altceva. o sa cresc si io mare si mi-oi lua si o masinutza numai a mea -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 10:49 AM |