![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela |
25-08-2008, 10:26 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 433 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Sexy depinde si de colegii cu care zbor,insa majoritatea sunt "cool".Cat despre starea de buna dispozitie care o arat in fotografii eu urmez motto-ul :"cand usa avionului se inchide afara imi raman problemele personale".Ma bucur ca-ti place rochia, mai am una bleumarin cu dunga rosie ,insa nu a ajuns marimea mea
|
| aki |
26-08-2008, 07:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna, Mirela
Imi pare bine ca esti vesela,nu iti arati tristetea,dar cred ca e foarte greu de ascuns... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela |
27-08-2008, 10:09 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 433 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Buna, Mirela Imi pare bine ca esti vesela,nu iti arati tristetea,dar cred ca e foarte greu de ascuns... Aki nu se moare din dragoste sau prt. un barbat! Doare mai ales cand investeti sentimente si multe altele insa viata e facuta sin din astea rele.Asta e! Nu voi plange prt. restul vietii mele prt. o casnicie esuata! Suntem in viata ,sanatosi si putem sa continuam pe drumuri separate! Daca o fi sa ne mai intalnim pe viitor ,macar cu respect sa ne tratam , prt. tot ce-a fost intre noi. De azi ma apuc de exercitiu dur si de yoga.I really need. |
| aki |
28-08-2008, 08:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna, Mirela Imi pare bine ca esti vesela,nu iti arati tristetea,dar cred ca e foarte greu de ascuns... Aki nu se moare din dragoste sau prt. un barbat! Doare mai ales cand investeti sentimente si multe altele insa viata e facuta sin din astea rele.Asta e! Nu voi plange prt. restul vietii mele prt. o casnicie esuata! Suntem in viata ,sanatosi si putem sa continuam pe drumuri separate! Daca o fi sa ne mai intalnim pe viitor ,macar cu respect sa ne tratam , prt. tot ce-a fost intre noi. De azi ma apuc de exercitiu dur si de yoga.I really need. Stiu dar ma gindesc la serile tale romantice de care avea parte baby al tau.De cararile de luminari si betisoarele parfumate -------------------- |
| mirela |
28-08-2008, 10:40 AM
|
A fost odata, candva!
|
| anca veselie |
28-08-2008, 01:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
iti sta bine in noua uniforma -------------------- |
| mirela |
28-08-2008, 11:45 PM
|
Anca e mare pacat ca nu putem adopta aceste ganduri si sentimente din momentul cand situatia ajunge sa se deterioreze.Ne lasam prea mult coplesiti de sentimente cred eu.Majoritatea persoanelor se comporta asa, de aici si stress mult, nedisfrutand de viata sau de pasiunile care le avem, apritia unei boli din cauza supararii.Am ajuns sa cred ca intr-un fel ne-o facem cu mana noastra.Da, intr-adevar suferinta e un "sentiment" insa nu este unul sanatos ca si gelozia de altfel.
Cu timpul ajungem sa ne moldam situatiilor si sa invatam sa traim mai bine si mai mult. Cat despre uniforma ma bucur ca-ti place, maine trebuie sa merg la munca sa-mi aduc paltonul,e rosu complet si e o minunatie. Merge sa fac o tura cu el si prin Romania. |
| ganesha |
29-08-2008, 03:05 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.993 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
De azi ma apuc de exercitiu dur si de yoga.I really need. Ai sa te simti bine, eu cred ca as muri fara my daily yoga session . Ma rog, de murit nu mor eu -------------------- |
| mirela |
29-08-2008, 05:01 PM
|
De azi ma apuc de exercitiu dur si de yoga.I really need. Ai sa te simti bine, eu cred ca as muri fara my daily yoga session . Ma rog, de murit nu mor eu Ganesha si ce fac in zilele cand trebuie sa ma scol la 3:00 am? |
| ganesha |
29-08-2008, 05:05 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.993 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Oricum te speli pe dinti si faci dus... poate gasesti inca 3-5 min si pentru asta, iti schimba ziua total Pune poze cu paltonul rosu -------------------- |
| amalia0701 |
29-08-2008, 06:37 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
De azi ma apuc de exercitiu dur si de yoga.I really need. Fa in fiecare dimineata citeva serii de Salutul Soarelui,nu dureaza mai mult de 5 min. si iti spala sufletul si mintea de toate relele, recomand din inima Parca imi aduc si io aminte ca asa-i Pup frumoasa gazda. Vesele tare uniformele voastre. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| mirela |
30-08-2008, 10:21 PM
|
Oricum te speli pe dinti si faci dus... poate gasesti inca 3-5 min si pentru asta, iti schimba ziua total Te invit sa mergi intr-o rotatie cu mine si sa ai wake -up- ul la 2:50 am, sa te pregatesti intr-o ora ,cu tot tacamul make-up, uniforma la 4 ace ,par s.a.m.d. Nu mai zic ca spalatul dintilor imi ia 10 min.Si la receptie trebuie sa fiu la 3:30, 20 min. inainte de pick-up ca sa iau micul dejun.Ah si uitasem sa mentionez de genti.Greu sa le inchid cu restul obiectelor care-mi ramn prt. a doua zi. O sa fac poze si cu paltonul insa as fi vrut sa am si cizmele,asta sa fie totul complet, cizmele sunt foarte elegante si comode in acelasi timp. Pup frumoasa gazda. Vesele tare uniformele voastre. Intr-adevar sunt culori vii si suntem toate vaidoase caci toata lumea intoarce capul dupa noi in aeroporturi. |
| aki |
02-09-2008, 02:47 PM
|
Asteptam poze
Pupici -------------------- |
| anca veselie |
03-09-2008, 12:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| mirela |
03-09-2008, 09:02 PM
|
Salut! Tocmai am ajuns la hotel sunt rupta de picioare si super obosita insa m-am distrat ca o nebuna la Euro Disney.Va zic clar!: aveti ocazia sa maergeti in Paris ,mergeti si la Disney va rog.Se merita!Am facut o groaza de cumparaturi, a trebuit sa imi cu^par si o pereche de tenisi caci a plouat destul de bine prt.ciupicii cu care eram incaltata+ ca am facut cumparaturi prt.copii prietenelor meme.Nu se poate sa mergi acolo si sa nu iei nimic.M-am dat in toate nebuniile,am vizitat tot parcul.Din pacate am fost singura, colegii cu care am calatorit acum au preferat sa stea in camere.Sinucidere curata , cred eu sa stai inchis in camera cu Parcul de distractie langa tine.In fine, maine dimineata cand ajung acasa, daca nu voi fi prea obosita voi posta poze.I,i pare rau ca nu mai am site-ul unde postam si filmarile.Sunt o nebunie!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 07:53 PM |