![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela_awad |
15-10-2006, 09:43 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
SALUT! AM INTRAT RAPID SA VA SALUT si sa va urez si un inceput de saptamana super bun.eu saptamana trecuta joi am fost toata ziua in teste medicale.am iesit de acolo cheauna , cu dureri de ochi, cap urechi super iradiata de la radiografii si ecografii.la astia examenele medicale prt. concurs se fac foarte minutios si nu ma asteptam sa fie o zi intreaga. nu mai zic de analize m-au lasat astia fara sange in mine.cica sa aibe sufiecient prt. toate testele.dar a trecut. daca trec cu brio peste toate astea intru in pregatire. deja la munca am galerie. administratorii si secretarele ma sustin 100%.in acelasi timp sunt nostalgici caci s-au invatat cu mine dar tot in acelasi timp observ si bucurie pe fetele lor.administartorii si presedintele companiei m-au laudat continuu de cand au vazut dossierul meu .m-au cam luat prin surprindere caci nu imi zisesera nimic dar am observat ca au tras niste fire prt. mine, ceea ce e in avantajul meu.nu va ganditi ca imi aranjeaza ei sa intru cu facilitate caci nu va fi asa ,dar o vorba buna din partea lor imi e de mare ajutor.din cate am inteles ma vor in compania lor prt. ca sunt mandrii de mine si au zis ca e pacat sa-mi pierd timpul ca receptionista si cu o firma auxiliara.asa ca voi incerca sa nu ii dezamagesc si sa continui cu multa ambitie caci azi nimeni nu se baga prt. altcineva fie si cu o vorba.v-am pupat am fugit in patuc!
|
| luchi |
16-10-2006, 07:18 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
16-10-2006, 08:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce vesti super Mirela, cred ca e exact ce iti doreai, tu cum esti foarte activa vei face fata cu brio. Iar cu kg vad ca stai super bine. Ce trece timpul Miri, uite ca faci 2 ani de casnicie, si aduti aminte ca anul trecut erai tot cu noi . Eu pe 13 noiembrie fac 13 ani si plecam la Herculane Ma bucur mult pentru tine Mirela. O sa ajungi insotitor deborb pentru ca ti-ai dorit asa tare si pentru ca meriti. E tare bine sa vezi ca te sustine galeria Asteptam sa faci cinste pentru victorie. Ai grija de tine Salut mirelus.Ce mai face iubi al tau.nu ne mai spui nimic de el Michesinna s-a maritat, a avut nunta, a fost ca o printzesa iar acu e in Tenerife in luna de miere, cred ca trebuie sa se intoarca. Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 16-10-2006, 08:18 AM -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
16-10-2006, 09:06 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Saluit Mirelus.Bafta in coninuare.Noi suntem cu sufletul alaturi de tine
Vreau sa o vad pe Mich mireasa.Oare trece pe aici cind revine? -------------------- |
| amalia0701 |
16-10-2006, 09:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Saluit Mirelus.Bafta in coninuare.Noi suntem cu sufletul alaturi de tine Vreau sa o vad pe Mich mireasa.Oare trece pe aici cind revine? 'Miche nu intra pe site-ul asta vezi aici : http://dietaro.phpbb3.net/ftopic27-0-asc-625.html -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| lliliana |
16-10-2006, 11:54 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Mire....sa ai bafta...Mua. Pup.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
16-10-2006, 01:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Saluit Mirelus.Bafta in coninuare.Noi suntem cu sufletul alaturi de tine Vreau sa o vad pe Mich mireasa.Oare trece pe aici cind revine? 'Miche nu intra pe site-ul asta vezi aici : http://dietaro.phpbb3.net/ftopic27-0-asc-625.html Ce frumoasa a fost Merci Amalia -------------------- |
| Sexymom |
16-10-2006, 03:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela, ce planuri aveti voi pt. aniversare? eu plec in Asturia, si al meu sot si drag iubit mi-a promis ca ma duce si in Portugalia daca sunt cuminte, si cum eu sunt cuminte cam tot timpul cred ca o sa ne intalnim cat mai curand, ca am si acte in regula acum.Daca nu merge cu mine ma sui singura in Megan si vin la tine si ne facem de cap, daca te lasa iubi al tau.
Sa vb si de fetele pa cere le-am vazut acasa si sunt super dragute. M-am intalnit cu Gabriellac, cu Ancavio, Mara, Mokka, Crisa, Adia, Catrs Ruls, Likris, Adina, daca uit pe cineva sper sa ma ierte. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lliliana |
17-10-2006, 09:01 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Mire...O zi frumoasa...Bravos, esti tare
Sexi...abia in decembrie am si eu aniversare...pe 26. Am 20 de ani...cifra rotunda. SFINTE... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 09:04 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| buretel |
17-10-2006, 09:53 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
buna dimineata
iti tin pumnii la examen. n-am nici o indoiala ca nu reusesti, ti-ai dorit prea mult asta -------------------- |
| aki |
17-10-2006, 03:32 PM
|
Mirela inca nu a venit cu noutati?
-------------------- |
| anca veselie |
17-10-2006, 03:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare mirelush si multa bafta! cred ca o sa reusesti, mai ales ca-ti doresti asa de mult
-------------------- |
| Karin |
19-10-2006, 12:18 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Mire? Ceva noutati?
Noi stam cu sufletul la gura, sa stii... Si tinem pumnii stansi! -------------------- ![]() |
| lliliana |
19-10-2006, 07:38 PM
|
|
Mnaseara...am venit cu ganduri bune sa-ti urez o noapte frumoasa.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
20-10-2006, 10:02 AM
|
|
Salut.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:20 PM |