![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| VioricaIchim |
09-04-2008, 06:50 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 2-04-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 850 Dispozitie: Minunat! Sex: Feminin |
in aceasta seara nu am mai reusit sa manac telina... cred ca 2-3 bucatele, cubulete, doar rosia si un mar.. si mi se cam scurg okii dupa portocala fetitzei
|
| ANNE |
09-04-2008, 07:22 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 9-04-2008 Membrul Nr.: 880 |
Buna! Sint ANNE, si vreau neaparat sa slabesc 7-10 kg in 2 saptamini. Am inceput dieta daneza de luni, adica de trei zile. In ultimul an in majoritatea timpului am tinut alt regim, de ~ 800 calorii / zi; am slabit in primele 3 luni ~ 15 kg, apoi cu toate ca am tinut regim mai tot timpul am stagnat in slabire. Ma ingras daca maninc mai mult de 1200 cal pe zi. Sper ca prin dieta daneza + tratament corporeal de modelare intensiv - sa slabesc totusi macar 7 kg (de la 57 la 50 - la 158cm). Credeti ca voi avea succes? in primele 3 zile am slabit numai 800 gr., desi stau si 6 ore pe zi la clinica, cu impachetari, electrostimulari, infrarosii, capsula, etc . Mi se pare putin, voua nu ?
Cum se face un "jurnal de slabire"? Exista un program pe ore al meselor? Inca o intrebare:dieta este valabila si pentru barbati? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| camvalmy |
09-04-2008, 08:38 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 127 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Buna! Sint ANNE, si vreau neaparat sa slabesc 7-10 kg in 2 saptamini. Am inceput dieta daneza de luni, adica de trei zile. In ultimul an in majoritatea timpului am tinut alt regim, de ~ 800 calorii / zi; am slabit in primele 3 luni ~ 15 kg, apoi cu toate ca am tinut regim mai tot timpul am stagnat in slabire. Ma ingras daca maninc mai mult de 1200 cal pe zi. Sper ca prin dieta daneza + tratament corporeal de modelare intensiv - sa slabesc totusi macar 7 kg (de la 57 la 50 - la 158cm). Credeti ca voi avea succes? in primele 3 zile am slabit numai 800 gr., desi stau si 6 ore pe zi la clinica, cu impachetari, electrostimulari, infrarosii, capsula, etc . Mi se pare putin, voua nu ? Cum se face un "jurnal de slabire"? Exista un program pe ore al meselor? BUna Anne cat despre a-ti face un jurnal intrand la jurnale ai in dreapta sus new topic, compui un mesaj acolo, ii dai un titlu si gata, te vei afla printre jurnaliste si acolo sunt multe fete care iti vor da mai multe sfaturii decat mine si mai bune. eu sunt inca Acum ti-am vazut intrebarea. da orce dieta e valabila si pt ei, dar nu este o dieta sanatoasa asta. oricum ei slabesc mai repede si un pic de sport si o alimentatie mai sanatoasa ii vor face sa slabeasca f bine si repede. si un program de ore nu ar trebui sa fie. mesele la ore fixe sunt doar pt a te disciplina si a nu manca mult mereu. sunt la fel de recomandate si mesele dese dar cu putina mancare. dar asta e mai mult in functie de corpul si felul fiecaruia. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMnaX4K/]
![]() [/url] |
| gaby_mp |
09-04-2008, 11:50 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 7-02-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 687 Sex: Feminin |
Buna Anne! In primul rand vreau sa iti spun ca mai multe rezultate ai avea daca in loc de a merge la toate tratamentele de la salon ai merge la o sala de sport si ai face macar 1 ora pe zi, masaj si daca simti nevoie hai si impachetari. Te ingrasi la 1200calorii inseamna ca ti-e incetinit metabolismul. El se poate accelera cu 3 mese pe zi + 2 gustari [mancat cate putin si cat mai des adica], SPORT, ceaiuri, SPORT, masaj.
Ai toate sansele sa slabesti si iti doresc Succes, dar fa si sport! Ziua mea cu nr 10 a decurs bine, nu am papat deloc telina, dar am mancat 2 mere in schimb sss scuza-ma te rog |
| ANNE |
10-04-2008, 06:27 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 9-04-2008 Membrul Nr.: 880 |
Buna Anne! In primul rand vreau sa iti spun ca mai multe rezultate ai avea daca in loc de a merge la toate tratamentele de la salon ai merge la o sala de sport si ai face macar 1 ora pe zi, masaj si daca simti nevoie hai si impachetari. Te ingrasi la 1200calorii inseamna ca ti-e incetinit metabolismul. El se poate accelera cu 3 mese pe zi + 2 gustari [mancat cate putin si cat mai des adica], SPORT, ceaiuri, SPORT, masaj. Ai toate sansele sa slabesti si iti doresc Succes, dar fa si sport! Ziua mea cu nr 10 a decurs bine, nu am papat deloc telina, dar am mancat 2 mere in schimb sss scuza-ma te rog Anul trecut, cind am slabit 15 kg in 3 luni, am facut si cite o ora de sport pe zi, acasa. Dar acum nu mai am nici vointa, nici rabdarea necesara. Mi-ar place sa fac ceva sport acasa, dar la modul: maxim 1/2 ora - cu efect maxim. Stii ce exercitii as putea face? |
| gaby_mp |
10-04-2008, 08:11 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 7-02-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 687 Sex: Feminin |
Da, Pilates! Gasesti pe DC, pe Youtube, pe diferite site-uri de downloadat. Succes!
Eu nu mai scad la greutate. Stiam doar ca a doua saptamana e de mentinere dar speram ca ajutata de sport si mers pe jos o sa mai dau ceva jos si acum. Eu inca sper, probabil sunt la un mic "platou" si desi nu ma simt in forma de zile mari din cauza putinei mancari, o sa tin in continuare, doar mai am numai 3 zile Voua cum va merge? |
| sss |
10-04-2008, 08:22 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 22 Inscris: 9-04-2008 Membrul Nr.: 878 |
Da, Pilates! Gasesti pe DC, pe Youtube, pe diferite site-uri de downloadat. Succes! Eu nu mai scad la greutate. Stiam doar ca a doua saptamana e de mentinere dar speram ca ajutata de sport si mers pe jos o sa mai dau ceva jos si acum. Eu inca sper, probabil sunt la un mic "platou" si desi nu ma simt in forma de zile mari din cauza putinei mancari, o sa tin in continuare, doar mai am numai 3 zile Voua cum va merge? Eu sunt abia la inceputul celei de-a treia zile... asa ca greul de acum incepe Sper sa ajug la ziua a 10-a, ca si tine Vroiam sa iti spun sa ai tarie, mai ai f f f putin si scapi. Nu te lasa!!!!!!!! |
| VioricaIchim |
10-04-2008, 09:52 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 2-04-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 850 Dispozitie: Minunat! Sex: Feminin |
Gabi si eu sunt tot la platou cred, ca nu am mai dat nimik pana acum
pilates am si eu un dvd.. doar cu cateva exercitii, alea de baza, mi-a promis cineva si al2lea dvd dar cred ca uitat sau..... asta e nu renunta, tu mai incurajat la inceput, eu te incurajez acum. dupa ce termin am sa vad ce mananc in cursul zilei, dar seara sigur voi avea la menu borsuletz de puiutz doar cu legume fara cartofi, fasole, mazare....si cu ardei iute |
| gaby_mp |
10-04-2008, 11:59 AM
|
SSS multumesc de incurajari! Ma bucur ca nu te-ai suparat pentru modul in care ti-am raspuns ieri. Succes cu dieta, ai inceput marti nu? Mai sunt fete care tin dieta si pe celalalt forum si eu urmaresc si scriu si acolo. La toate ne merge bine si e foarte motivant cand vezi ca mai tin si altii. Sunt curioasa: tie iti place sunca cu iaurt? Mie mi s-a parut cea mai gustoasa masa din tot meniul
Viorica nu renunt, dar problema referitor la faptul ca ma simt slabita la mine cred ca vine tocmai din cauza ca mi-am solicitat corpul prea tare, am facut zilnic cate o ora de aerobic intens, sau bicicleta+banda, doar ieri nu am ajuns la sala, dar am fost la masaj si seara m-am plimbat pe jos tot orasul, ceea ce a determinat sa se consume mult mai multe calorii decat am papat eu, si cu asta cred ca mi-am socat corpul si de asta stagnez, adica sunt la platou De renuntat nu renunt tocmai acum, ca tiganul la mal |
| sss |
10-04-2008, 12:10 PM
|
|
Nu m-am suparat, cum sa ma supar? Inteleg ca si altele sunt putin cu nervii, ca si mine...
Am mancat cu placere sunca cu iaurtul, nu ma plang De fapt, in afara de spanac, nu am probleme cu nimic Sufar ca nu pot mesteca guma... mi-ar mai schimba putin gustul dintre mese... Eu ma simt cam umflata de atata apa, cred ca nu elimin cat bag in mine Problema cu mine e ca miscare nu fac. Asa ca te admir f f f mult pt cata miscare faci. Dar eu ma simt cam ametita de cate ori tin regim, sunt asa de lesinata ca nu ma vad urcandu-ma pe bicicleta. Cate kg ai slabit? nu mai retin daca am citit Mai am o intrebare Care e celalalt site? m-as baga si pe acolo... Mie chiar imi face bine sa citesc cum au reusit altele... ma motiveaza |
| gaby_mp |
10-04-2008, 12:23 PM
|
In total am slabit 4kg cu daneza. Dar inainte sa ma apuc, vineri si sambata am tinut zile de lactate [si duminica un gratarel] si mai dudusem cateva kg astea 3 zile inainte. Sa spunem doar ca am inceput vineri cu 100,5kg, apoi acum am 93 de la toate astea
[MODERAT] |
| sss |
10-04-2008, 01:12 PM
|
|
esti tare haioasa... mult succes! ai de lucru, intr-adevar eu vreau sa dau vreo 10 in total jos, si mi se pare mult... iti tin pumnii gabi |
| gaby_mp |
10-04-2008, 01:29 PM
|
Multumesc
Am scris site-ul celalalt dar nu mi-am dat seama ca nu am voie, mai bine vorbim aici chiar daca suntem mai putine. Important e sa fim motivate si sa ne sustinem intre noi! 10kg nu sunt asa de greu de dat jos, chiar si cu o hipocalorica sau cu WW le dai usor in 2 luni Ai citit WW? Pe acest forum majoritatea tin dieta asta si mie personal imi place foarte mult |
| VioricaIchim |
10-04-2008, 01:33 PM
|
La WW m-am gandit si eu, ca mi se pare un mod de viatza, adica cel putin gatesti pentru toata familia, dar nu am priceput f mult cum slabesti.. eu ar trebui sa consum 19puncte pe zi... daca nu depasesc punctele astea ar trebui sa slabesc? sau sa consum mai putine dar nu sub 16?
aa mie nu-mi place sunca de pui, nu combinatia.. ca la combinatii ....(negative cred) is artista |
| sss |
10-04-2008, 02:28 PM
|
|
Eu nu stiu ce e aia WW
Imi spuneti voi? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 10:20 AM |