left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

29 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
gaby_mp
mesaj 15-04-2008, 06:52 PM
Mesaj #226

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 113
Inscris: 7-02-2008
Din: Iasi
Membrul Nr.: 687
Sex: Feminin

Eu is destul de rau... am pus cam tot inapoi... dar nici nu ma pot controla sa nu mai bag in mine mancare aiurea... cred ca din cauza ca a fost prea stricta acum corpul meu cere si eu nu il pot opri... reusesc doar sa tin post si sa nu mananc mai mult de 2000 calorii sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
daconst
mesaj 15-04-2008, 10:13 PM
Mesaj #227

Taz

Raspunsuri: 3.198
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Gaby,e din cauza lipsei de vitamine din perioada asta.Acum organismul tau isi cere drepturile.
Si eu am pofta mare de mancare,dar incerc sa mananc alimente cu calorii putine.
Sper sa reusesc sa trec bine peste faza asta.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

gaby_mp
mesaj 15-04-2008, 11:13 PM
Mesaj #228

Pestisor
**

Acum sunt mai bine. Astazi am consumat oricum fff multe calorii, dar mai putin decat zilele trecute. 1885kcal mai exact, dar m-am mobilizat acum seara si am fost la sala unde cu 20 min bicicleta si 20 min banda am consumat in jur de 500kcal, deci per total e bine. Mi s-a mai ridicat putin moralul si de maine am de gand sa pap mai putin si mai sanatos [dar de POST] si sa fac mai multa miscare la sala smile.gif
Postul asta nu ma omoara dar am eu o bilutza pe creier cu Pateul de post de la Mandy. Daca incep o cutie, nu ma pot opri pana nu e gata sad.gif mor dupa el. Si asta se poate papa numai cu paine sad.gif si baga gabi si paine ca deh... e inconstienta si nu se poate opri. La fel fac si cu Fibrobarul, azi am papat 2, dar ieri scapasem la 4.
Gata cu toate maine maxim 1300calorii!!

Aveti grija fetelor cu dieta asta, nu zic ca e vina exclusiv a ei, e vina mea ca nu ma pot abtine, dar pe o parte e si vina ei ca mi-a creat deficiente in organism de acum a tot cerut si una si alta sad.gif
+Quote Post
sss
mesaj 16-04-2008, 08:16 AM
Mesaj #229

Amiba

Raspunsuri: 20
Inscris: 9-04-2008
Membrul Nr.: 878

Gabi, ma bucur ca ti-a mai crescut moralul.
Si eu cred ca dieta asta nu e cea mai buna alegere, si intr-adevar partea cea mai grea e sa ne mentinem apoi. Si mie imi e teama ca atunci cand dau de mancare nu o sa ma mai pot controla. Cam asa sunt eu. Deocamdata partea buna e ca nu am nimic altceva in frigider decat cele pentru dieta... de care m-am cam saturat, asa ca nu imi e pofta de nimic de acolo. Azi dimineata ma gandeam la un sandwich mare cu de toate... cred ca mi-ar reveni cheful de viata daca l-as manca smile.gif
Oricum, pe mine incep sa ma lase nervii. Mai am 5 zile, si parca mi-e tot mai foame intre mese. Nu stiu ce se intampla cu mine. A inceput sa imi fie teama ca nu reusesc sa il duc la capat...

Viorica, ma deprimi... 8 kg si parca nici nu se cunoaste? Asa de mari suntem?
+Quote Post
gaby_mp
mesaj 16-04-2008, 08:21 AM
Mesaj #230

Pestisor
**

Nu cred ca e adevarat cu Viorica... la mine la 100kg s-au vazut si 4kg deci.. ;;)
+Quote Post
sss
mesaj 16-04-2008, 08:24 AM
Mesaj #231

Amiba

Sincera sa fiu, si eu am dat 4 jos si nu se vad... doar ca ma simt eu putin mai usoara... dar daca am burta goala mereu... mad.gif
+Quote Post
gaby_mp
mesaj 16-04-2008, 08:29 AM
Mesaj #232

Pestisor
**

Asa a fost si la mine, burta aproape deloc... dar s-a umplut instant cand am abandonat dieta, si cu kg de rigoare... Am schimbat si tickerul inapoi ca de azi MA APUC DE TREABA! smile.gif
+Quote Post
sss
mesaj 16-04-2008, 09:54 AM
Mesaj #233

Amiba

Multa bafta! Iti tin pumnii
Este oricum foarte important ca ai puterea sa te ridici.
+Quote Post
ramonik88
mesaj 16-04-2008, 10:18 AM
Mesaj #234

Amiba

Raspunsuri: 10
Inscris: 10-04-2008
Membrul Nr.: 882

cheer.gif cheer.gif eu am slabit 3kg cheer.gif in 5zile de dieta biggrin.gif ...sunt foarte fericita cheer.gif ...un trandafir ptr.toate fetele care au slabittttt give_rose.gif give_rose.gif ..bravo fetelor:* pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
VioricaIchim
mesaj 16-04-2008, 10:18 AM
Mesaj #235

Amiba

Raspunsuri: 37
Inscris: 2-04-2008
Membrul Nr.: 850
Dispozitie: Minunat!

Colegii imi zic ca se cunoaste f bine, dar cred ca dorintza mea de a avea 58-59de kg ma face sa nu vad ca s-au dus. Este f adevarat ca eu pe fund si la picioare nu am pus niciodata doar de la burtica in sus, pantalonii mi i-am luat intotdeauna mai stramti, doar la bluze am practicat largi ca de... burta mea pleca de sub sani de parca eram insarcinata, si tot mai am un colacel de salvare......acu depinde si de conformatia corpului, si atunci cand faceam sport si aveam 57dekg nu paream f slaba, sunt mai osoasa! si ca sa spun drept mai am o gaura la curea sa fiu in talie cu sotul dry.gif

Acest mesaj a fost editat de VioricaIchim: 16-04-2008, 10:19 AM
+Quote Post
VioricaIchim
mesaj 16-04-2008, 10:37 AM
Mesaj #236

Amiba

Raspunsuri: 37
Inscris: 2-04-2008
Membrul Nr.: 850
Dispozitie: Minunat!

mie daca imi este foame intre mese, beau o cana mare de apa!!! si mai rezist juma de ora... si tot asa...dar eu m-am invatat cu mancare mai putina, in schimb dimineatza beau o cana mare de cafea........mare....
+Quote Post
sss
mesaj 16-04-2008, 12:16 PM
Mesaj #237

Amiba

Tare amuzanta mai esti Viorica... lol.gif Ma gandeam si eu ca nu are cum sa nu se vada 8 kg
eu sunt invers decat tine> adica am talia subtire si sunt destul de mica sus, in schimb de la talie in jos e bai... mare...
si doar 2 cm am acazut de la solduri care cm evident ca nu se observa... ca doar sunt multi... multi

Apropos, eu cel mai putin am avut 57 de kg si nici eu nu eram slaba... nici atunci
+Quote Post
daconst
mesaj 16-04-2008, 10:13 PM
Mesaj #238

Taz

Raspunsuri: 3.198
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Gaby,vroiam sa-ti spun ca am scapat de pota de mancare luind magneziu,din ala efervescent.M-am gandit eu ca sigur am lipsa si uite ca mi-a prins bine.Azi am mancat normal,in punctajul de la WW.
Ai cumva o lista cu caloriile alimentelor?

--------------------
+Quote Post
gaby_mp
mesaj 19-04-2008, 07:47 AM
Mesaj #239

Pestisor
**

Eu am mai multe liste si le-am cumulat intr-un excell. Le am de pe mai multe forumuri, dar in general cea mai completa lista e cea de AICI, si nici nu e un site concurent deci pot da linkul. Aaa sigur gasesti si aici o lista caut subiectul si iti dau link wink1.gif

Uite asta am gasit. Mai cauta si tu pe forumul acesta, sigur mai este o lista pe undeva. Eu una dupa cea de mai sus ma ghidez in general ca e cea mai completa biggrin.gif

Tabel Calcul Calorii si Puncte WW
+Quote Post
Nessie
mesaj 19-04-2008, 08:08 AM
Mesaj #240

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ai aici mai ai un tabel cu calorii.

--------------------
+Quote Post

29 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 01:28 PM