left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

36 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
dana.oana
mesaj 23-05-2008, 03:28 PM
Mesaj #316

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 70
Inscris: 12-05-2008
Membrul Nr.: 970

pai pana la nunta macar 20 kg...... )).gif
sunt in a 7 a zi....azi am facut foamea....carne de miel am gasit putina
of of.....dar mi-am cumparat azi pantaloni marimea 44....purtam 46 cheer.gif

CITAT(Turby @ 23-05-2008, 12:12 PM) *

buna siriso smile.gif si eu sunt tot a 5a zi blum.gif si astept sa se face 1 si ceva sa papa pestele smile.gif nu`i multa mancare.. nu`ti fa griji ca nici io nu ne`am descurcat cu spanacu si nici cu telina wink1.gif) si dana.. eu am ceva carne de miel pe acasa.. nush cum o sa o fac..presupun ca gratar.. seara e foame wink1.gif) si cand e foame beau multa apa wink1.gif)sper sa nu avem pb cu stomacu dupaia )).gif

pe gratar am facut si eu carnea...sper sa fie buna...azi am cam facut foamea si simt ca ma ia cu lesin
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dana.oana
mesaj 23-05-2008, 04:15 PM
Mesaj #317

Furnica
*

mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeee..... sad.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Turby
mesaj 23-05-2008, 05:31 PM
Mesaj #318

Amiba

Raspunsuri: 36
Inscris: 18-05-2008
Membrul Nr.: 990

asa`i siriso smile.gif e f nasol cu foamea smile.gif casa de piatra si tie smile.gif se pare ca io is cea mai mica de aici )).gif acu astept sa pap grataru de vita :-s u pe cand un bebe? blum.gif ii buna pizza.. si fast food w00t.gif numa la ele ma gandesc.. da imi trece cand iau o gura de telina )).gif

si mie mi foame mai tot timpu sad.gif da` lasa fetele ca trecem noi peste biggrin.gif si dupaia cheer.gif si eu am trecut de la 32 la 31 la blugi smile.gif si ma simt mai bine.. sper sa merite ametelile astea pana la sf si sa pot sa imi iau o rochie dragutza si care sa stea cat de cat bine pe mine de banchet biggrin.gif
+Quote Post
dana.oana
mesaj 23-05-2008, 06:31 PM
Mesaj #319

Furnica
*

am papat si ma simt mai bine acum....... )).gif
maine iau de la capat....
of of...numai cand ma gandesc la spanac mad.gif
+Quote Post
Turby
mesaj 23-05-2008, 09:54 PM
Mesaj #320

Amiba

mama lui de spanac smile.gif gandeste`te ca e ult data cand il mananci asa wink1.gif) aveai dreptate..telina cruda e mai buna decat cea fiarta.. fetele..ptr celulita ce stiti ?
+Quote Post
dana.oana
mesaj 24-05-2008, 07:24 AM
Mesaj #321

Furnica
*

sunt happyy cheer.gif ...m-am cantarit si am 89 de kg )).gif
pt celulita...masaj ....daca ve permiteti....eu inca nu, am 3 nunti intr-o sapt doh.gif
eu deocamdata folosesc crema anticelulitica de la oriflame...e f buna

CITAT(dana.oana @ 24-05-2008, 08:24 AM) *

sunt happyy cheer.gif ...m-am cantarit si am 89 de kg )).gif
pt celulita...masaj ....daca ve permiteti....eu inca nu, am 3 nunti intr-o sapt doh.gif
eu deocamdata folosesc crema anticelulitica de la oriflame...e f buna

apropo, te-ai cantarit pana acum? floare.gif
+Quote Post
Turby
mesaj 24-05-2008, 08:28 AM
Mesaj #322

Amiba

am zis sa ma cantaresc dupa o sapt wink1.gif) oricum m`au cantarit astia cand mi`au facut vaccinu` si slabisem 3 kg in mai putin de o sapt.. da inainte de asta daneza am tinut 2 zile din ceva de genu "5 zile 5 kg" da in a 3a zi de la asta am mancat tot ce am prins ca urma luni sa ma apuc de asta daneza si nah smile.gif sa`mi iau "ramas bun" de la tot ce imi place )).gif bv ptr cat ai dat jos wink1.gif) e super faina senzatia cand vezi ca ai depasit un prag..in jos de data asta wink1.gif) ca de la 90 si ceva.ai 80 si ceva.. si tot asa wink1.gif) da cat ai slabit ? biggrin.gif ma bucur f mult ptr tine smile.gif sa dansezi mult pe la nunti ca mai slabesti si acolo wink1.gif) io intr`o seara de disco ajung acasa cu 1 kg mai putin wink1.gif) numa ca acu nu prea mai vor fetele la disco .. cica e bacu`.. ce porcarie )).gif
+Quote Post
dana.oana
mesaj 24-05-2008, 08:58 AM
Mesaj #323

Furnica
*

)).gif am slabit 5 kg si nu ma las )).gif
imi aduc si eu aminte de bac, of ce emotii mai aveam..la proba orala am vb incontinuu, nu ma mai opreau prof din comisie )).gif
dar am trecut si este asta...si peste licenta...........asta e cursul vietii
nici nu stiu cum am ajuns la 94 de kg...nu stiu ce a fost in capul meu
sunt hotarata ca dupa regim sa-mi slabesc in continuare..regimul te ajuta sa pastrezi un ritm sanatos...ei inainte mancam ce apucam, la orice ora, in fuga....acum vreau sa am un program strict de masa si fara "porcarii" cheer.gif

pana la nunta mai am de data inca 20 de kg.....sunt in competitie cu mine insumi....treb sa reusesc naughty.gif
da tu cate kg ai?
+Quote Post
Turby
mesaj 24-05-2008, 02:41 PM
Mesaj #324

Amiba

o sa reusesti sigur smile.gif pentru ca ai ambtie si oameni care te sustin si atunci lucrurile par mai usoare smile.gif io am avut 76..acu vreo 2 zile am avut 73..as vrea sa mai slabesc 10 cel putin.. da 13 - 14 ar fi w00t.gif w00t.gif w00t.gif nici eu nu inteleg cum de am permis sa ajung la atatea kg.. da` nu`i bai smile.gif le sau jos acu wink1.gif) si ma bucur de fiecare data cand incerc niste pantaloni si bluze mai vechi care vad ca acu stau mai bn pe mine wink1.gif) si pantalonii se mai largesc wink1.gif) aproape au trecut 6 zile.. 7 nici nu o sa se mai simta smile.gif mai ales ca o sa am o sapt f plina wink1.gif) tre sa imi fac note la sc ca semestru asta mi`o placut prea mult sa stau acasa )).gif o sa vezi ca o sa fie bn si o sa slabesti wink1.gif) io tocmai am vb cu mama si sper cat de curand sa incep sa merg la un salon sa fac si masaje anticelulita smile.gif se reduc cativa centimetrii si de acolo..putin.. da o sa arate pielea mult mai bine wink1.gif) tre sa gasesc un salon bun pe aici wink1.gif) pana atunci.. pilates si crema wink1.gif) m`am trezit super bine dispusa si optimista wink1.gif) defapt eu sunt optimista tot timpu wink1.gif) sunt puttin suparata ca o oja mi`o exfoliat rau de tot unghiile..da sper sa nu se rupa wink1.gif) cheer.gif o sa fie bine si u la nunta ta o sa fi cea mai fericita si frumoasa femeie din toate lumile si o sa arati minunat in rochia de mireasa :X:X:X w00t.gif w00t.gif yahoo.gif cheer.gif floare.gif hug.gif
+Quote Post
dana.oana
mesaj 24-05-2008, 02:45 PM
Mesaj #325

Furnica
*

chair ca esti super optimista...... cheer.gif
hi hi......mai am5 zile
+Quote Post
Turby
mesaj 24-05-2008, 05:49 PM
Mesaj #326

Amiba

he he cheer.gif ce`i aia? )).gif si o sa te mai scpai de cateva kg wink1.gif) super biggrin.gif io tocmai m`am vopsit si o iesit ciudat )).gif
+Quote Post
dana.oana
mesaj 24-05-2008, 06:09 PM
Mesaj #327

Furnica
*

lol.gif
si eu ma suvitez sapt asta
+Quote Post
Turby
mesaj 24-05-2008, 09:56 PM
Mesaj #328

Amiba

ce culoare? wink1.gif) mie mi`a iesit un rosu-roz mai inchis.. si vroiam unu foarte tipator )).gif imi place sa fie cat mai colorat biggrin.gif :X
+Quote Post
dana.oana
mesaj 25-05-2008, 11:20 AM
Mesaj #329

Furnica
*

eu ma suvitez blond...nu-mi sta bine cu alta culoare )).gif

sunt a 9zi...mai am 4 cheer.gif
+Quote Post
siriso21
mesaj 25-05-2008, 11:44 AM
Mesaj #330

Amiba

Raspunsuri: 7
Inscris: 16-05-2008
Membrul Nr.: 980
Sex: Feminin

buna fetele...m-am trezit si eu la 12 jumate sa imi fac ceaiul ptr a 7-a zi...ceaiul cica trebuia sa fie de dimineata...dar daca acu m-am trezit..asta e..eu am o nelamurire...daca slabesc prea mult..ce fac? acuma am 47,5 in a 7a zi..imi frica daca mai tin inca o sapt sa nu slabesc pana la 43...nu stiu ce sa fac...eu una pe la 46 as fi vrut sa ajung..s-a redus considerabil si burtica si am intrat in blugii marimea 27 si stau largi...eu purtam 28...sunt un pic cam speriata ca daca ma opresc sa nu pun la loc repede..ma bucur sa vad din nou pe cantar liniutza mai jos de 50kg..ma simt destul de ametita ....eu vad ca aici pe forum sunt persoane care vor sa slabeasca 15-20kg..la mine nu e cazul...o sa ziceti ca sunt eu increzuta ca la53 kg m-am apucat de dieta dar sincer nu ma simteam deloc bine sa imi atarne sunculitzele...am zis ca ziua a 7a o sa o petrec in pat dormind ptr ca daca nu mananc de dimineata pana seara ma ia lesinul, si asa daca dorm si ma trezesc la 5 si iau cina..o sa imi fie mult mai bine....eu nu am gasit miel, am luat berbecutz si abia astept sa il fac la gratar..va pup

daca sunteti din bucuresti va recomand sa va duceti ca modele la scoala de stilisti wella de la eroilor..eu din septembrie ma tund si ma vopsesc la ei si sunt foarte multumita.folosesc numai produse profesionale wella si nu va cer decat sa fiti punctuale in zilele programate.
+Quote Post

36 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 12-10-2008 - 05:36 PM