left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

39 Pagini V « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
dana.oana
mesaj 25-05-2008, 03:30 PM
Mesaj #331

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 70
Inscris: 12-05-2008
Membrul Nr.: 970

nu suntem din bucuresti.....am gasit pe cineva sa ma suviteze.sper sa iasa bine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Turby
mesaj 25-05-2008, 03:54 PM
Mesaj #332

Amiba

Raspunsuri: 36
Inscris: 18-05-2008
Membrul Nr.: 990

si eu am dormit aproape toata ziua ca sa nu imi fie foame )).gif si acu astept sa fie gata papa biggrin.gif nu stiu ce se intampla daca te opresti dar poate ar trebui sa te opresti ca sa nu slabesti prea mult smile.gif e dragutz blonda smile.gif as incerca si eu dar nu stiu daca imi sta bine..
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dana.oana
mesaj 25-05-2008, 06:44 PM
Mesaj #333

Furnica
*

43 de kg mi se pare prea putin...ce inaltime ai?
+Quote Post
siriso21
mesaj 25-05-2008, 06:54 PM
Mesaj #334

Amiba

Raspunsuri: 7
Inscris: 16-05-2008
Membrul Nr.: 980
Sex: Feminin

am 1.60 si am inceput dieta cand aveam 52-53kg...acuma am 47.5kg si mai am 6 zile de urmat....si nu stiu ce sa fac..sa continui..sa ma opresc? ....
+Quote Post
sss
mesaj 26-05-2008, 08:11 AM
Mesaj #335

Amiba

Raspunsuri: 22
Inscris: 9-04-2008
Membrul Nr.: 878

CITAT(siriso21 @ 25-05-2008, 07:54 PM) *

am 1.60 si am inceput dieta cand aveam 52-53kg...acuma am 47.5kg si mai am 6 zile de urmat....si nu stiu ce sa fac..sa continui..sa ma opresc? ....

nu te opri! Eu stiu ca daca te opresti in a doua sapt pui imediat la loc tot ce ai dat jos. Ar fi pacat.
Daca o sa slabesti prea mult, cred ca e mai usor sa pui 2-3 kg pe tine decat sa dai jos 4-5.
Ar fi pacat ca efortul tau de o sapt sa fie degeaba.
Asa ca, parerea mea, e sa nu te opresti.
Din experienta mea, care am tinut si eu daneza acum vreo luna, iti spun ca s-ar putea ca in a doua sapt sa nu mai slabesti la fel de mult. Adica eu nu am mai slabit deloc in a doua sapt. In prima slabisem 4, si cu alea am ramas. Eu imi facusem iluzii mai mari cu dieta asta, dar... se pare ca nu slabesc usor.
+Quote Post
dana.oana
mesaj 26-05-2008, 09:05 AM
Mesaj #336

Furnica
*

cu putin sport, cred ca slabesti mai mult..eu am slbit 6 pana acum
sunt a 10 a zi cheer.gif

adevarul a ca ai dreptate...mai bine tii tot regimul
nu are rost sa renunti pt cateva zile
e ffffff greu sa slabesti si ffffff usor sa te ingrasi...nici nu-ti dai seama cand pui al loc sad.gif
+Quote Post
dolli
mesaj 26-05-2008, 11:30 AM
Mesaj #337

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 26-05-2008
Membrul Nr.: 1.014

Sunt noua in acest forum. Astazi sunt la cea de a 7a zi. Probabil de aceea am trimis gresit sorry.gif
Pana acum totul a fost OK, dar astazi am o problemuta cu cotletul de berbecut, am cautat dar nu am gasit decat la niste preturi de neimaginat, 1kg - 80 lei sau chiar mai mult. Stiu ca legile sunt facute sa fie incalcate devil.gif . Totusi se poate inlocui acel berbecut cu ceva?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Turby
mesaj 26-05-2008, 11:44 AM
Mesaj #338

Amiba

neatza fetele wink1.gif) io m`am trezit super bine dispusa biggrin.gif:D:D m`am cantarit si am slabit 7 kg smile.gifsmile.gifsmile.gif sunt f happy cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif mai 6 zile care o sa treaca f usor wink1.gif) si probabil mai slabesc si in alea wink1.gif) azi am spanac la pranz da sar peste el sper ca nu are nimic.. ca si asa mai mult de 2 linguri nu pot sa mananc ptr ca mi se face rau wink1.gif) yupiii wink1.gif) moama dolli ce preturi )).gif pe aici nush cat e wink1.gif) io am avut in congelator wink1.gif) si o fost f bun biggrin.gif
+Quote Post
dolli
mesaj 26-05-2008, 11:52 AM
Mesaj #339

Amiba

Acestea sunt preturile din Metro si Selgros, pt ca sunt produse aduse din Australia - Selgros si Noua Zeenlanda - Metro. Inca rezist la portiile de apa din aceasta zi.

--------------------
Imagine
+Quote Post
siriso21
mesaj 26-05-2008, 11:54 AM
Mesaj #340

Amiba

Raspunsuri: 7
Inscris: 16-05-2008
Membrul Nr.: 980

CITAT(dolli @ 26-05-2008, 11:30 AM) *

Sunt noua in acest forum. Astazi sunt la cea de a 7a zi. Probabil de aceea am trimis gresit sorry.gif
Pana acum totul a fost OK, dar astazi am o problemuta cu cotletul de berbecut, am cautat dar nu am gasit decat la niste preturi de neimaginat, 1kg - 80 lei sau chiar mai mult. Stiu ca legile sunt facute sa fie incalcate devil.gif . Totusi se poate inlocui acel berbecut cu ceva?

normal in dieta scrie MIEL, eu nu am gasit sa imi dea doar 200 grame de miel.imi dadea o pulpa intreaga si deaceea am luat cotlet de berbecutz si m-a costat 250 grame 70 de mii...nu mi se pare scump..si l-am pregatit in tigaie tefal .Mie una imi place carnea de miel, oaie si nu am avut probleme ,chiar vroiam mai mult:d....astazi sunt a 8a zi..am renuntat la spanac in favoare unei rosii:D..mai trisez si eu ..ieri am trisat cu vreo 5 capsuni, dar nu mai puteam rezista...in coninuare am 47.5...eu mai am o problema ca sunt nevoita sa iau oxacilina si ma cam doare stomacul ca nu beau decat cafeaua aia dimineata...si eu pana acuma nu beam cafea decat ocazional si cu mult zahar si lapte...de..prietenul meu nu e deacord deloc cu dieta asta, zice sa nu ma imbolnavesc de stomac...sper sa fie bine
+Quote Post
dolli
mesaj 26-05-2008, 12:11 PM
Mesaj #341

Amiba

Multumesc pentru raspunsuri.
Sunteti dragute pupic.gif , chiar daca traiesc intr-un oras destul de mare in Ardeal, am cautat si as fi cumparat si 1 kg daca pretul ar fi fost rezonabil, (sunt bugetara, in invatamant), iar la magazinele amintite erau in pachete de aproximativ 900 gr sau peste 1 kg. Am inceput aceasta cura vazand ca se poate manca tot ce imi place si mie. Pana acum nu a fost greu cu ce am mancat, doar ceva dureri de cap zdravene, de la serviciu ceva problemute, si de acasa un pic - am dat vina pe aceste treburi nu pe dieta. Spanacul trebuie mancat crud sau oparit? Crud nu prea imi place, dar daca-i musai cu placere.

--------------------
Imagine
+Quote Post
dana.oana
mesaj 26-05-2008, 12:15 PM
Mesaj #342

Furnica
*

poti inlocui carnea de miel cu vita sau pui ....daca chiar nu gasesti
si eu am slabit 6 kg...ma simt f bine
sper sa mai slabesc pana la sfarsit...mai am 3 zile cheer.gif
+Quote Post
dolli
mesaj 26-05-2008, 12:47 PM
Mesaj #343

Amiba

Multumesc pentru sfat.
Felicitari. O sa mai dau un rond de piata, poate - poate gasesc ceva, daca nu, voi urma sfatul tau. hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Turby
mesaj 26-05-2008, 02:41 PM
Mesaj #344

Amiba

nah dana smile.gif mai umpic si te scapi wink1.gif) dupaia ar fi bine sa iei o pauza macar de 2 sapt..pana sa te apuci de alta metoda de slabit.. ca nu cred ca e bn ptr organism.. daca vrei poti sa iti dau o reteta de 5 zile smile.gif cica slabesti 5 kg.. io am slabit in 3 zle cam 2 cred smile.gif si e acceptabila smile.gif nu mori de foame wink1.gif) mananci din 2 in 2 ore cate putin smile.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 27-05-2008, 02:05 PM
Mesaj #345

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Buna fetelor!

Sunteti la subiectul "Dieta Daneza" si va rugam sa pastrati discutia in jurul acestei diete. Pentru alte teme, va rugam sa raspundeti sau sa creati subiectul adecvat. Daca vorbiti aici despre toate lucrurile care va intreseaza, nu isi are loc discutia pe forum. Forumul presupune discutii pe teme diferite, in locuri diferite, astfel ca, peste un timp cand veti dori o informatie despre o anumita tema, sa nu stati sa cititi zeci de pagini nerelevante.

Dieta de 5 zile am mutat-o eu la un alt subiect.

Multumim frumos pentru intelegere! give_rose.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post

39 Pagini V « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 09:52 AM