left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

39 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
siriso21
mesaj 27-05-2008, 04:05 PM
Mesaj #346

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 7
Inscris: 16-05-2008
Membrul Nr.: 980
Sex: Feminin

buna fetele..azi e marti..deci a 9a zi...nu am mai slabit ..am ramas la 48kg...azi am sarit peste cafeaua de dimineata ptr ca m-am trezit la 12..avand in vedere ca sunt in concediu medical imi permit sa dorm mai mult..nu stiu ce se va intampla dupa ziua de sambata cand este a 13-a zi....mie frica rau sa nu ma ingras la loc...ca mama deja mi-a sarit in cap ca de ce tin regim..eu vreau sa ma apuc tare de capsuni si cirese ca mor cand ma duc in piata dupa salata si salivez la capsuni...si vreau sa ma axez si pe salata de rosii cu castraveti proapeti..si o friptura zdravana seara...la gratar..ca la pranz la munca de unde?sad.gif....voi ce idei aveti dupa ce terminati dieta asta?...eu oricum mai mult de 48 nu vreau sa slabesc...ma apuc de abdomene mai serios si alergat
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tina
mesaj 28-05-2008, 11:56 AM
Mesaj #347

Amiba

Raspunsuri: 8
Inscris: 13-05-2008
Membrul Nr.: 973

Buna tuturor,

Eu sunt nou venita peacest forum dar mi-a placut tare mult.am gasit raspunsuri la multe intrebari pe care mi le puneam.Apropos, si eu am inceput dieta daneza,sunt la a doua zi abia.Totul e ok pana acum ,sper sa dau jos vreo 8 kg.Acum am 63kg la o inaltime de 1.65. wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Turby
mesaj 29-05-2008, 07:32 AM
Mesaj #348

Amiba

Raspunsuri: 36
Inscris: 18-05-2008
Membrul Nr.: 990

buna siriso si buna tina:) eu sunt in ziua 11 biggrin.gif si acu imi savurez painea prajita smile.gif dana a terminat dieta da` noua nu ne`o mai zis cum se simte smile.gif io dupa dieta iau o pauza pana dupa bac.. oricum am slabit destul de mult ca mi`s mari toti pantalonii si daca nu ii tin legati cu o curea pica toti biggrin.gif imi placeau mult pantalonii da nu`mi pare rau )).gif e buna daneza si nu cred ca dupa te ingrasi la loc ..ptr ca nu e regim disociat sau alta porcarie.. oricum dupa ce termin nu o sa ma apuc sa manc ca sparta )).gif nu o sa ma retin de la nimic.. nici dulciuri nici chipsuri.. nimic.. dar nici nu manc sa ma satur..asa cate putin din fiecare.. mai multe mese.. da nu sa ma satur la ele.. si cred ca o sa fie bine.. o sa incerc si sa nu mananc asa de mult seara.. dar daca ies cu fetele in oras si ne vine pofta de inghetata sau prajitura..nu ma abtin..da incerc sa imi iau una mai mica smile.gif si o sa fie bn smile.gif si dupaia..dupa bac.. nu mai tin nici o dieta.. dar in schimb o sa incerc sa nu mai chiulesc de la sala si sa mai fac si acasa ceva exercitii.. pilates mai exact smile.gif sunt eficiente ..da destul de greute la inceput wink1.gif)
+Quote Post
tina
mesaj 29-05-2008, 11:04 AM
Mesaj #349

Amiba

Bravo turby , ai un plan foarte elaborat in legatura cu alimentatia floare.gif .si sa ai multa bafta la bac.
spune-mi te rog tu ai mai slabit in a doua saptamana? si cate kg ai slabit in total? eu nustiu daca o fi chiar asa sau imi fac eu iluzii rolleyes.gif dar cantarul imi arata ca in 2 zile am dat jos 2 kg.
in legatura cu perioada 'postdieta' smile.gif o sa procedez in felul urmaror: ieri am cumparat o carte de bucate daaaaar.... retete cu nivelul caloric deja calculat. asa ca sper sa nu depasesc limita !

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 29-05-2008, 11:21 AM
Mesaj #350

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(tina @ 29-05-2008, 12:04 PM) *
in legatura cu perioada 'postdieta' smile.gif o sa procedez in felul urmaror: ieri am cumparat o carte de bucate daaaaar.... retete cu nivelul caloric deja calculat. asa ca sper sa nu depasesc limita !
Tina, iti poti face meniurile cum doresti tu, nu doar cu mancarurile din cartea respectiva. Gatesti ce iti place si numeri caloriile. E foarte usor daca folosesti calculatorul de calorii. La sfarsit iti poti copia tot meniul si sa il pui in jurnalul tau, daca iti faci unul. Asa iti vei urmari evolutia mult mai usor. floare.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
tina
mesaj 29-05-2008, 11:29 AM
Mesaj #351

Amiba

CITAT(Nessie @ 29-05-2008, 11:21 AM) *

CITAT(tina @ 29-05-2008, 12:04 PM) *
Tina, iti poti face meniurile cum doresti tu, nu doar cu mancarurile din cartea respectiva. Gatesti ce iti place si numeri caloriile. E foarte usor daca folosesti calculatorul de calorii. La sfarsit iti poti copia tot meniul si sa il pui in jurnalul tau, daca iti faci unul. Asa iti vei urmari evolutia mult mai usor. floare.gif

Merci nessie, chiar ieri am vazut tabelul caloric si cred ca este super ,sunt sigura ca o sa ma ajute foarte mult..... numai ca vezi tu nu in fiecare zi sunt inspirata in bucatarie ,uneori am nevoie de un ajutor, de o retete deja gandita smile.gif cand sunt in pana de idei .

--------------------
Imagine
+Quote Post
Turby
mesaj 29-05-2008, 02:03 PM
Mesaj #352

Amiba

wink1.gif) ms ptr urari smile.gif nu m`am mai cantarit sa vad..o sa ma cantaresc duminica dimineata ptr ca sambata e ultima zi smile.gif si at o sa pot trage bara sa vad cat am slabit in total smile.gif nu e chiar asa de bine sa te cantaresti in fiecare zi wink1.gif) e mai placut sa vezi surpriza de la sfarsit wink1.gif) e super faina ideea cu cartea wink1.gif) ca te uiti prin ea si iti dai seama ca ti pofta de ceva de pe acolo si mananci wink1.gif) oricum important e si ce mananci dar si cat mananci wink1.gif) sa nu faci abuz si sa mananci ca una careia ii este frica de ziua de maine ca poate nu mai are ce sa manance si isi face provizii smile.gif
+Quote Post
dolli
mesaj 30-05-2008, 10:45 AM
Mesaj #353

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 26-05-2008
Membrul Nr.: 1.014

Astazi sunt la a 11a zi. Ma simt minunat, am slabit 6 kg, fara sa fac miscare prea multa, noroc ca masina este de 2 zile la service, am mers pe jos la servici dar de intors tot m-am urcat intr-un mijloc de transport in comun. In iarna am primit de la sotul meu un pedometru este super pentru stimularea mersului pe jos., sa-ti contorizezi pasii si consumul de energie. Vine sfarsitul de saptamana si sper ca voi face ceva mai multa miscare, caci am drum lung pana in august si pana la cele 75 de kg propuse ca final.
Va pupaces pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
tina
mesaj 30-05-2008, 11:08 AM
Mesaj #354

Amiba

Eu sunt abia la a patra zi,e bine pana acum , ma asteptam sa fie mai greu la capitolul foame.singura prolema am avut-o cu telina fiarta,in rest e ok.daca dau jos si eu ca tine dolli 6 kg, ma felicit salut.gif
spuneti-mi va rog cum sa fac sa imi apara si mie graficul ala ca si semnatura ca eu mi-am cam prins urechile doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 30-05-2008, 08:51 PM
Mesaj #355

Koala

Raspunsuri: 2.693
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(tina @ 30-05-2008, 12:08 PM) *

spuneti-mi va rog cum sa fac sa imi apara si mie graficul ala ca si semnatura ca eu mi-am cam prins urechile doh.gif

Tina, uite aici Cum sa imi pun un ticker?
Succes! floare.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
tina
mesaj 30-05-2008, 09:10 PM
Mesaj #356

Amiba

merci buretel,ma simt mai bine acum grin.gif .

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 30-05-2008, 09:22 PM
Mesaj #357

Koala

Raspunsuri: 2.693
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(tina @ 30-05-2008, 10:10 PM) *

merci buretel,ma simt mai bine acum grin.gif .

Cu placere, ma bucur ca ai reusit floare.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Turby
mesaj 01-06-2008, 08:21 AM
Mesaj #358

Amiba

buna fetele smile.gif eu am avut ieri ultima zi din dieta.. si azi dimineatza m`am cantarit.. am slabit 8 kg.. e bine smile.gif speram la mai mult da` e f bine si atat biggrin.gif nu am respectat intocmai cerintele..nu am mancat spanacu decat in prima zi..dupaia nu am mai mancat.. telina..salata f putin din amandoua smile.gif cine tine "ca la carte" probabil are sanse sa slabeasca mai mult smile.gif in a 2a sapt nu am mai slabit decat un kilogram.. in continuare sper sa mai slabesc.. desi nu o sa mai tin vreo dieta..dar voi incerca sa respect cele 3 mese pe zi cu care m`am obisnuit si sa nu mai mananc intre mese smile.gif si o sa ajute asta destul de mult smile.gif plus antrenamentu pentru bac si exercitiile pilates de seara o sa prinda bine smile.gif
+Quote Post
tina
mesaj 01-06-2008, 12:06 PM
Mesaj #359

Amiba

buna,
mult succes turby in continuare ca pana acum ai avut slabind 8 kg grin.gif
eun sunt azi la sasea zi,nici eu nu mananc telina ca e insuportabila dar spre deosebire de tine eu ma cantaresc in fiecare zi ca nu mai pot de cueiozitate,ei bine eu am alabit in astea 5 zile 3.7kg nu mai mult sad.gif si ma intreb daca o sa slabesc in a doua saptamana.
turby tu ce inaltime/kg ai avut la inceput?
te pup si mult succes pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de tina: 01-06-2008, 12:10 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Turby
mesaj 01-06-2008, 08:41 PM
Mesaj #360

Amiba

pai e rusinos cat am avut )).gif da` bine ca m`am trezit si m`am pus sa fac ceva;)) am avut 76 si 1.63 si acu` am 68 kg;)) e destul de bine si cat am slabit chiar daca vroiam mai mult wink1.gif) eh..am timp dupa bac sa ma preocup de chestia asta wink1.gif) o sa slabesti mai mult wink1.gif) u cat vrei sa slabesti?:> te pup
+Quote Post

39 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topic
5 Membri citesc acest subiect (5 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 06:50 PM