left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

39 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
dana.oana
mesaj 15-06-2008, 07:51 PM
Mesaj #391

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 70
Inscris: 12-05-2008
Membrul Nr.: 970

nu e asa de greu de tinut dieta blum.gif

conteaza mult ce mananci dupa ce termini dieta
eu sunt multumita pt ca dupa dieta asta nu mai mananc seara si paine deloc
dar mai vreau sa mai dau jos 10 kg pana la nunta cheer.gif
hi hi....mi-am luat verighetele si sunt f emotionata
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Paulici
mesaj 15-06-2008, 09:13 PM
Mesaj #392

Amiba

Raspunsuri: 9
Inscris: 15-06-2008
Membrul Nr.: 1.076
Sex: Feminin

'Seara, fetelor! Mi-am cumparat alimentele pt dieta. Am ales dieta asta pt ca are 3 mese si mi se potriveste. Am slabit incet pana acum si am nevoie de impuls ca sa continui. Bafta si voua. hug.gif

--------------------
Imagine

SPORT: 100 ABDOMENE/ZI
50 GENUFLEXIUNI/ZI
1 H BICICLETA/ZI
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Paulici
mesaj 16-06-2008, 07:48 AM
Mesaj #393

Amiba

'Neata. pupic.gif Eu tocmai imi beau cafeau. naughty.gif Imi doresc f mult sa termin aceasta dieta. Vreau sa reusesc! yahoo.gif

--------------------
Imagine

50 GENUFLEXIUNI/ZI
1 H BICICLETA/ZI
+Quote Post
dana.oana
mesaj 16-06-2008, 09:02 AM
Mesaj #394

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 12-05-2008
Membrul Nr.: 970

o sa reusesti....eu pana acum nu am tinut niciodata un regim asa strict
cheer.gif
in ce zi esti?
+Quote Post
Paulici
mesaj 18-06-2008, 12:57 PM
Mesaj #395

Amiba

Fetelor, o sa ma reapuc maine de aceasta dieta. naughty.gif Luni o incepusem, dar am fost plecata toata ziua si am ajuns abia seara tarziu acasa. sorry.gif Ieri si azi am avut examene. S-a terminat sesiunea asa ca de acum inainte o sa-mi fie gandul doar la dieta. cheer.gif

--------------------
Imagine

50 GENUFLEXIUNI/ZI
1 H BICICLETA/ZI
+Quote Post
MARIANUSHKA
mesaj 20-06-2008, 12:11 AM
Mesaj #396

Amiba

Raspunsuri: 4
Inscris: 17-06-2008
Membrul Nr.: 1.085

Salut,fetele salut.gif !Am tinut si eu 3 zile din dieta aceasta,dar am cam ametit blink.gif in a treia zi si am renuntat huh.gif ...am ficatul bolnav,si plus la toate si doi copii de ingrijit zilnic sad.gif ...probabil din cauza asta ma cam epuiza-se aceasta dieta.Dar ca si multe alte fete am fost si eu tentata sa dau jos MULTE KILE IN PUTINE ZILE!Acum insa sunt totusi de parerea ca e mai bine sa slabesti cu pasi inceti,dar siguri.Si desi nu se vede rezultatul imediat,cel putin nu vine salvarea dupa tine wacko.gif !Asta e parerea mea.Eu acum tin un regim disociat,si e ok.,nu ma supara nimic,dau de toate organismului ca sa lucreze normal,nu mi-i foame deloc si kiar am buna dispozitie pe tot parcursul zilei,lucru pe care nu prea l-am observat tinind alte cure de slabire doh.gif !
Celor care au rezultate bune-felicitari!Celor care vor sa incerce-mult curaj si rabdarica!
+Quote Post
anutza
mesaj 20-06-2008, 10:22 PM
Mesaj #397

Amiba

Raspunsuri: 11
Inscris: 4-03-2008
Din: Arad
Membrul Nr.: 752
Dispozitie: sugar free

Salutare dragele mele! N-am mai avut timp să vă scriu căci am fost ocupată cu scrisul și ultimlele retușuri ale lucrării de licență!Dar mi-a fost dor de voi! Eu am slăbit cu dieta daneză 8,5-9 kg iar acum stagnez. Dar nu-i nik că am să perseverez! Vouă vă doresc mult succes și kile puține grin.gif , și am să mai revin cu încurajări. pupic.gif
+Quote Post
Turby
mesaj 20-06-2008, 11:04 PM
Mesaj #398

Amiba

Raspunsuri: 36
Inscris: 18-05-2008
Membrul Nr.: 990

salut fetele smile.gif a trecut ceva timp de cand am terminat dieta smile.gif am impresia ca m`am mai ingrasat smile.gif da asta e vina mea nu a dietei smile.gif am mancat tot ce am vrut cand am vrut si cum am vrut smile.gif oricum ma simt bine smile.gif s`ar putea sa fie doar o impresie ca nu m`am cantarit )).gif bafta fetele care tineti wink1.gif) merita biggrin.gif
+Quote Post
Paulici
mesaj 21-06-2008, 10:00 AM
Mesaj #399

Amiba

'Neata! Eu sunt in a 3 a zi. Deocamdata ma simt bine. Vreau sa ma cantaresc dupa ce termin. Mi-a fost putin foame aseara, dar mi-a trecut. sorry.gif

--------------------
Imagine

50 GENUFLEXIUNI/ZI
1 H BICICLETA/ZI
+Quote Post
ipsy
mesaj 24-06-2008, 06:53 PM
Mesaj #400

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 22-06-2008
Membrul Nr.: 1.100

sal,
eu sunt la a doua zi tease.gif sunt cam ametita dar citind discutiile de pe forum ma imbarbatez sa nu renunt;
vroiam sa va multumesc give_rose.gif .
+Quote Post
Bluebell
mesaj 25-06-2008, 07:25 AM
Mesaj #401

Amiba

Inscris: 24-06-2008
Membrul Nr.: 1.108

Buna ziua tuturor.Am citit discutiile pe forum legate de aceasta dieta si vreau sa felicit pe toata lumea pentru vointa extraodinara de care dau dovada give_rose.gif .Ma numesc Andreea si am 15 ani.Am si eu o mica problema.Am 1.68-69 si 52 de kg si inca ceva.Nu vreau sa par superficiala sau ceva, stiu ca 52 de kg nu inseamna foarte mult dar problema mea se afla la capitotul picioare si copase.Am multa celulita/coaja de protocale pe ele si nu stiu ce sa mai fac.Aceasta este a 3a saptamana de aerobic pe care o fac (3 sedinte pe sapt) plus ca mai fac in zilele dintre antrenamente exercitii fizice acasa si mai si merg sa alerg,mananc sanatos (mancare gatita,multe fructe) si uneori mai mananc putina ciocolata neagra sau inghetata cand chiar simt ca am nevoia.Folosesc de mai mult timp si gel de dus anticelulitit, dar nu se vad rezultate si chiar nu stiu ce sa mai fac.As vrea port si eu pantaloni scurit si fuste si sa nu ma simt prost in acelasi timp.Stiu ca am doar 15 ani si ca nu e santos sa tin diete la vartsa aceasta deoarece sunt in crestere dar imi doresc foarte mult sa scap de aceasta problema. sad.gif Multumesc mult smile.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 25-06-2008, 09:14 AM
Mesaj #402

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Bluebell, in primul rand bine ai venit! floare.gif Pantru inaltimea ta, as spune ca esti chiar prea slaba, dar tinand cont ca ai doar 15 ani, nu e problema. Tu esti in crestere acum, nu tine diete! E foarte bine ca te-ai apucat de sport, e cel mai bun remediu impotriva celulitei, dar nu te astepta sa apara rezultate dupa 3 saptamani. Nu privi sportul ca pe o solutie de moment, ca pe o pastila anti-celulita, pentru ca nu e asa.

Continua sa faci sport si analizeaza situatia dupa 1 an de zile. De 2-3 ori pe saptamana e perfect, nu face in fiecare zi, pentru ca nu mai are rezulatate. Corpul trebuie sa aiba timp sa se refaca dupa o zi de sport. Mult succes! pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
risuta
mesaj 25-06-2008, 12:46 PM
Mesaj #403

Amiba

Inscris: 25-06-2008
Membrul Nr.: 1.109

pupic.gif la toate curajoasele ce tin" daneza"!
as avea si eu o intrebare: daca vreau sa iau niste vitamine pe durata dietei, "incurc" cu ceva rezultatele?
ma gandesc ca poate nu mai are acelasi rezultat si ca vitaminele intervin cumva in efect....
aaa...sunt la a 2- a zi, dar saptamana trecuta am tinut un fel de regim de curatare a organismului - nu am mancat deloc paine, prajeli, carnita.... si, deci am intrat cam ametita in " daneza"...

--------------------
Viata este o vreme care trece tot timpul... iar copilaria este cea mai lunga perioada a ei, pt ca intotdeauna ne dorim "sa ajungem mari"!
+Quote Post
ipsy
mesaj 25-06-2008, 06:14 PM
Mesaj #404

Amiba

Inscris: 22-06-2008
Membrul Nr.: 1.100

CITAT(risuta @ 25-06-2008, 01:46 PM) *

pupic.gif la toate curajoasele ce tin" daneza"!
as avea si eu o intrebare: daca vreau sa iau niste vitamine pe durata dietei, "incurc" cu ceva rezultatele?
ma gandesc ca poate nu mai are acelasi rezultat si ca vitaminele intervin cumva in efect....
aaa...sunt la a 2- a zi, dar saptamana trecuta am tinut un fel de regim de curatare a organismului - nu am mancat deloc paine, prajeli, carnita.... si, deci am intrat cam ametita in " daneza"...

si eu iau vitamine si calciu,stai linistita nu cred ca "incurca "cu nimik,
maine e ziua 4 pt mine blink.gif
va pup
+Quote Post
risuta
mesaj 27-06-2008, 08:57 AM
Mesaj #405

Amiba

Inscris: 25-06-2008
Membrul Nr.: 1.109

multumesc pt raspuns!
deja am renuntat - eram la ziua 3 si nu ma mai tineau picioarele!
asa k am revenit la o dieta pe care mi-am facut-o singura, dupa una data de nutritionist, dar am ales din "permise" doar ce-mi place mie!
bafta in continuare!

--------------------
Viata este o vreme care trece tot timpul... iar copilaria este cea mai lunga perioada a ei, pt ca intotdeauna ne dorim "sa ajungem mari"!
+Quote Post

39 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 08:01 PM