left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

29 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
Paulone02
mesaj 24-02-2008, 07:48 PM
Mesaj #46

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 1
Inscris: 24-02-2008
Membrul Nr.: 726

Salutare , am si eu o intrebare , am 16 ani , si as dori sa slabesc vreo 5-6 KG daca se poate si mai mult , as dori sa stiu daca e recomandata dieta daneza la varsta mea , sau macar sa imi recomandati o alta dieta:)

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cherie
mesaj 24-02-2008, 08:49 PM
Mesaj #47

Koala

Raspunsuri: 2.163
Inscris: 25-11-2007
Membrul Nr.: 528
Dispozitie: Sick and tired!
Sex: Feminin

Pentru 5-6 kg si 16 ani, nu ai nevoie de diete. Renunta la dulciuri, paine, sucuri, fast-food, apuca-te de un sport care sa-ti placa si rezultatele vor fi mult mai bune si mult mai "de durata"
Succes! floare.gif

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
11.06.2008 69,7 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 24-02-2008, 09:01 PM
Mesaj #48

Crocodil

Raspunsuri: 7.953
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

De acord cu Cherie !! floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 24-02-2008, 09:44 PM
Mesaj #49

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

De acord cu fetele, nu ai nevoie de regim, renunta numai la fast-food, paste fainoase, coca si dulciuri, si fa miscare.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Cherie
mesaj 24-02-2008, 10:14 PM
Mesaj #50

Koala

Raspunsuri: 2.163
Inscris: 25-11-2007
Membrul Nr.: 528
Dispozitie: Sick and tired!

Cea mai sigura metoda. Plus de asta, iti formezi si un stil alimentar. Esti in crestere si curele de slabire sunt ultimile lucruri de care ai nevoie. Eu am patit-o. Si acum regret. Si incerc sa invat si pe altii sa nu faca precum subsemnata. hug.gif

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
11.06.2008 69,7 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
camvalmy
mesaj 14-03-2008, 09:39 PM
Mesaj #51

Pestisor
**

Raspunsuri: 123
Inscris: 14-03-2008
Membrul Nr.: 791

[size=2]buna! eu sunt noua abia m-am inregistrat si va salut pe toti si va felicit pt toate info pt ca sunt mai mult decat utile. eu am 20 de ani si cu rusine spun ca am ajuns la 'performanta' de a avea 92 de kg la 1.70 m blushing.gif .as vrea sa slabesc cam 32 de kg -ca sa arat si eu bn -si aminceput sa tin dieta asta azi. a trecut o zii!!! slava domnului. m-am gandit ca e un bun inceput.voi ce ziceti? apropo eu am gasit alta reteta, adica sunt putine diferente, daca vreti o postez.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
camvalmy
mesaj 14-03-2008, 10:35 PM
Mesaj #52

Pestisor
**

Sfaturi pentru ca dieta sa aiba efect:
• Cumpara-ti toate alimentele inainte de a incepe dieta, pentru a scapa de eventualele ispite din magazine.
• Daca ti se face foame pe timpul dietei, bea cat mai multa apa; cel putin 2 litri/zi.
• Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai; cand este mentionat, adauga doar un cub de zahar.
• Fara alcool sau guma de mestecat; ambele contin zahar ce afecteaza procesul de schimbare a metabolismului.
• Rosiile consumate trebuie sa fie crude.
• Cand nu este mentionata cantitatea care trebuie consumata, poti manca oricat doresti (telina, salata, spanac).
Dieta nu rezolva problemele cauzate de supraponderabilitate, dar constituie un bun inceput.

Planul dietei:

Ziua I:
Micul dejun: O ceasca de cafea si un cub de zahar;
Pranz: Doua oua fierte tari, spanac fiert si o rosie;
Cina: Friptura de vita (200 g) si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua II:
Micul dejun: O ceasca de cafea si un cub de zahar;
Pranz: {unca presata (200 g) si un iaurt natural (200 g);
Cina: Friptura de vitel (200 g) si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua III:
Micul dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita;
Pranz: Doua oua fierte tari, o felie de sunca presata si salata verde;
Cina: Telina fiarta, o rosie si un fruct proaspat.

Ziua IV:
Pranz: Suc de portocale (200ml) si un iaurt natural (200g);
Cina: Un ou fiert tare, un morcov mare ras, branza de vaci (200g).

Ziua V:
Micul dejun: Un morcov mare ras, suc de lamaie;
Pranz: Peste cod fiert asezonat cu suc de lamaie si o lingurita de unt;
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde si telina proaspata.

Ziua VI:
Pranz: Doua oua fierte tari si un morcov mare ras;
Cina: O jumatate de pui si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua VII:
Micul dejun: O ceasca de ceai, fara zahar;
Pranz: NIMIC, (beti foarte multa apa!);
Cina: Cotlet de miel (200 g) si un mar.

Ziua VIII:
Micul dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar;
Pranz: Doua oua fierte tari, spanac fiert si o rosie;
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua IX:
Micul dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar;
Pranz: {unca presata (200g) si un iaurt natural (200g);
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua X:
Pranz: Doua oua fierte tari, sunca presata (200g) si salata verde cu suc de lamaie;
Cina: Telina fiarta, o rosie si un fruct proaspat.

Ziua XI:
Pranz: Suc de portocale (200ml) si un iaurt natural (200g);
Cina: Un ou fiert tare, un morcov mare ras si 200 g de branza de vaci.

Ziua XII:
Micul dejun: Un morcov mare ras cu suc de lamaie;
Pranz: Peste cod fiert asezonat cu suc de lamaie si o lingurita de unt;
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde si telina proaspata.

Ziua XIII:
Pranz: Doua oua fierte tari si un morcov mare ras, cu suc de lamaie;
Cina: Pui (250g) si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Rezultatele acestei diete variaza de la o persoana la alta, in functie de cate kilograme vrea sa piarda si de cum reactioneaza organismul la diferite alimente. Cu cat surplusul e mai mare, cu atat se pierd mai multe kilograme.

De retinut!
• Salata si spanacul pot fi consumate in orice cantitati;
• Poate fi consumat orice tip de ulei insa in cantitati moderate;
• Ceaiul de plante e recomandat;
• Cafeaua poate fi decofeinizata, dar nu trebuie inlocuita cu altceva;
• Carnea de miel nu trebuie inlocuita cu altceva;
• Carnea poate fi preparata fiarta, la aburi sau la gratar;
• Pot fi consumate sare, piper sau alte condimente;

am pus si dieta mea, poate se hotaraste cineva si o tine cu mine biggrin.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 15-03-2008, 11:29 AM
Mesaj #53

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Bine ai venit si mult succes in lupta cu kilogramele, ai ales o dieta drastica, sper sa aiba rezultate si dupa aceea poate alegi ceva mai echilibrat .
Eu am tinut cateva ori dieta asta, asa cum am scris anterior, dar mereu am recuperat ce am pierdut si ceva peste, nu vreau sa te descurajez, dimpotriva sa ai succes.
Poti intra si in Jurnal de Bord, acolo au fetele Jurnale si poti sa urmaresti si ce diete tin ele.Poate iti faci si tu unul, asa te vizitam si putem sa iti dam cateva sfaturi. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
camvalmy
mesaj 15-03-2008, 02:39 PM
Mesaj #54

Pestisor
**

Multumesc pt incurajari! Stiu ca e cam drastica dieta dar am mers pe premiza ca daca voi avea ambitie sa o termin pe asta atunci imi va fii mai usor sa-mi fac singura o reteta pe care si sa o si urmez!!!vedem... deocamdata abia e a 2a zi, nu prea mai am senzatia de foame dar am putina senzatie de ameteala. Sper sa-mi treaca. Cu siguranta imi voi face si eu un jurnal, va fi un element de sprijin important! Va pup pe toti si pe toate! pupic.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
ironmissy
mesaj 16-03-2008, 02:06 AM
Mesaj #55

Ciocanitoare

Raspunsuri: 342
Inscris: 22-01-2008
Membrul Nr.: 637
Dispozitie: hardcore

camvalmy, nu vreau sa te supar in vreun fel, dar vreau sa iti spun ca ti-ai ales cea mai proasta dieta din cate am vazut eu vreodata.
e foarte bine ca ai decis sa faci ceva in privinta kilogramelor in plus, dar drumul pana la tinta este unul lung si anevoios. nu si imposibil.
pe forum sunt o gramada de fete care tinand o dieta echilibrata au reusit sa dea jos din kilograme.

ca sa nu bat campii, povestea cu dieta ta sta in felul urmator: are o gramada de efecte adverse atat fizic cat si psihic. in primul rand, kilogramele pierdute nu vor fi numai kilograme de grasime, ci si multa apa si masa musculara. in al doilea rand, un regim atat de strict nu va face decat sa acumuleze frustrari. sunt sanse mari ca dupa terminarea dietei sa pui la loc tot ce ai dat jos. senzatia de ameteala e un indiciu important, corpul tau protesteaza.

asa ca te rog frumos, nu-ti bate joc de sanatatea ta. ia exemplul fetelor de pe forum si alegeti o dieta echilibrata. invata din experientele celor "patite", care au constatat ca dietele minune,disociate si foarte hipocalorice nu fac decat faca organismul sa se comporte total anormal.

iti urez succes!

--------------------
you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
+Quote Post
camvalmy
mesaj 16-03-2008, 02:59 PM
Mesaj #56

Pestisor
**

Merci, o sa incerc sa o schimb.De fapt vreau sa trec prin asta mai mult ca sa-mi fie invatare de minte pt ca nu am tinut cont de ce si in ce cantitati mananc.Tin sa mentionez ca nu am fost niciodata slaba, in adevaratul sens al cuvantului dar nici nu am fost in situatia de acum. Sunt o gurmanda si imi place sa mananc orice, asa ca dupa ce m-am mutat cu logodnicul meu am inceput sa nu mai tin cont de cum, cat si cand mananc asa ca s-au acumulat nu numai la mine dar si la el.sper sa-l atrag in "mrejele" mancarii sanatoase daca va vedea ca la mine sunt rezultate, ca altfel nici gand.
Multumesc pt sfaturi si o sa le urmez. Deja am inceput sa ma documentez despre cate cal au alimentele, despre puncte(ca eu nu stiam ce e cu ele blushing.gif )si imi voi face dieta eu numarand caloriile si punctele -sper.
A, si inca ceva, daca se poate spuneti-mi si mie cum pun imaginea cu kg pierdute ca nu prea stiu sad.gif .
Va pup pe toate

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
robby2008
mesaj 16-03-2008, 10:19 PM
Mesaj #57

Amiba

Raspunsuri: 47
Inscris: 16-03-2008
Membrul Nr.: 798

Buna! Sunt noua pe aici. Eu am inceput de azi dieta daneza. Sper sa dea rezultate. Am uitat sa mananc rosia azi la prnaz, dar sper sa nu aiba vreo influenta nefasta. Si nu pot manca toate alimentele fara sare, asa ca mi-am cumparat sare dietetica. A mai folosit cineva?Oare chiar nu va avea efect dieta daca folosesc sarea dietetica si am uitat sa mananc rosia? Eu am nevoie sa dau jos vreo 15 kg. Chiar daca nu le dau jos cu dieta daneza, voi continua sa mananc cate putin, fara dulciuri, fainoase si mancare grasa. Eu am tinut o dieta acum cativa ani si am reusit performanta(care m-a uimit si pe mine) de a slabi 25 kg in 3 luni jumatate. Stiu ca nu a fost prea sanatos, dar asa a reactionat organismul meu. Din pacate insa, fiind cam pofticioasa, am revenit la vechile obiceiuri alimentare si m-am ingrasat 20 kg. 5 kg am dat deja jos, insa mai urmeaza 15 ca sa ajung la 68 kg. Am incercat sa reiau dieta pe care am mai tinut-o si a avut rezultate fantastice pot spune, dar cred ca organismul s-a obisnuit si nu mai slabesc deloc cu ea. Asa am ajuns la dieta daneza si m-au incurajat discutiile voastre pe forum. Astept raspuns la intrebarea mea. Cea cu folosirea sarii dietetice si ca am uitat sa mananc azi rosia. Acest mesaj a fost editat de robby2008: 16-03-2008, 10:28 PM

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wrmfgw5/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
robby2008
mesaj 16-03-2008, 10:30 PM
Mesaj #58

Amiba

Raspunsuri: 47
Inscris: 16-03-2008
Membrul Nr.: 798

Si poate ma ajuta cineva cu o informatie. Cum pot sa postez acea rigla cu kilogramele pierdute? Va multumesc!!

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wrmfgw5/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ironmissy
mesaj 16-03-2008, 11:55 PM
Mesaj #59

Ciocanitoare

Raspunsuri: 342
Inscris: 22-01-2008
Membrul Nr.: 637
Dispozitie: hardcore

CITAT(robby2008 @ 16-03-2008, 10:19 PM) *

Buna! Sunt noua pe aici. Eu am inceput de azi dieta daneza. Sper sa dea rezultate. Am uitat sa mananc rosia azi la prnaz, dar sper sa nu aiba vreo influenta nefasta. Si nu pot manca toate alimentele fara sare, asa ca mi-am cumparat sare dietetica. A mai folosit cineva?Oare chiar nu va avea efect dieta daca folosesc sarea dietetica si am uitat sa mananc rosia? Eu am nevoie sa dau jos vreo 15 kg. Chiar daca nu le dau jos cu dieta daneza, voi continua sa mananc cate putin, fara dulciuri, fainoase si mancare grasa. Eu am tinut o dieta acum cativa ani si am reusit performanta(care m-a uimit si pe mine) de a slabi 25 kg in 3 luni jumatate. Stiu ca nu a fost prea sanatos, dar asa a reactionat organismul meu. Din pacate insa, fiind cam pofticioasa, am revenit la vechile obiceiuri alimentare si m-am ingrasat 20 kg. 5 kg am dat deja jos, insa mai urmeaza 15 ca sa ajung la 68 kg. Am incercat sa reiau dieta pe care am mai tinut-o si a avut rezultate fantastice pot spune, dar cred ca organismul s-a obisnuit si nu mai slabesc deloc cu ea. Asa am ajuns la dieta daneza si m-au incurajat discutiile voastre pe forum.
Astept raspuns la intrebarea mea. Cea cu folosirea sarii dietetice si ca am uitat sa mananc azi rosia.

daca tu asta ai inteles... eu nu-mi mai bat gura degeaba...

--------------------
you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
+Quote Post
davidutza_06
mesaj 17-03-2008, 12:45 AM
Mesaj #60

Amiba

Raspunsuri: 12
Inscris: 17-03-2008
Membrul Nr.: 799

CITAT(camvalmy @ 15-03-2008, 02:39 PM) *

Multumesc pt incurajari! Stiu ca e cam drastica dieta dar am mers pe premiza ca daca voi avea ambitie sa o termin pe asta atunci imi va fii mai usor sa-mi fac singura o reteta pe care si sa o si urmez!!!vedem... deocamdata abia e a 2a zi, nu prea mai am senzatia de foame dar am putina senzatie de ameteala. Sper sa-mi treaca. Cu siguranta imi voi face si eu un jurnal, va fi un element de sprijin important! Va pup pe toti si pe toate! pupic.gif

Buna!... astazi m-am inscris pe acest site pe care am nimerit cautand dieta daneza....m-am hotarat sa incep si eu de luni, adica azi, si sper sa reusesc... am mai incercat acum 2 ani si nu am tinut-o decat o saptamana, am aflat ca am ramas insarcinata si m-am oprit (nu cred ca de la dieta smile.gif )....atunci am slabit cam 3.5-4 kg. bafta amandurora....
+Quote Post

29 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 01:52 PM