![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| twinings_24 |
14-07-2008, 10:46 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 14-07-2008 Membrul Nr.: 1.190 |
hey, si eu am inceput de azi dieta daneza...cu mici modificari, ce-i drept...nu voi substitui insa alimentele...dar voi renunta la spanac/telina pt ca nu le pot inghiti sub nicio forma ( propriu si fugurat)
am mai tinut dieta acum vreo 3 ani si am slabit atunci 8 kg sper sa-mi iasa si de data asta va tin la curent insa bafta tuturor |
| ally |
14-07-2008, 02:27 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 29-06-2008 Membrul Nr.: 1.126 |
buna
eu am terminat daneza, 6 kg date:) de azi incep disociatu, sa vedem cum merge va tin la curent. pa |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ad3la |
16-07-2008, 07:46 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 16-07-2008 Membrul Nr.: 1.199 Dispozitie: Minunat... Sex: Feminin |
pfff...am tinut si eu dieta (si prietene d ale mele...
-------------------- ![]() *Din orice lucru invatam ceva!* "Pentru a reusi in viata aveti nevoie doar de ignoranta si de incredere." - Mark Twain Pagina mea web |
| Panda |
17-07-2008, 09:03 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 737 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
buna eu am terminat daneza, 6 kg date:) de azi incep disociatu, sa vedem cum merge va tin la curent. pa felicitari... 6 kg mi se pare bine. -------------------- |
| onushca85 |
22-07-2008, 02:33 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 762 Inscris: 22-07-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.221 Dispozitie: Asa si asa Sex: Feminin |
Am o intrebare:
Ce dieta tineti voi? Am vazut pe multe forumuri scris ca in ziua x nu manati ulei in ziua y eu mai stiu ce. Despre ce dieta e vb si unde o pot gasi? Ma bate gandul sa ma alatur voua!!:D -------------------- ![]() CALORII 1500/zi Inceput regim 11.08.2008 cu foarte mari abateri (prajituri, tort, mancat la 1 noaptea) 19.08.2008 108 KG 25.08.2008 104 KG 27.08.2008 102 KG |
| Nessie |
22-07-2008, 02:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am o intrebare: Ce dieta tineti voi? Am vazut pe multe forumuri scris ca in ziua x nu manati ulei in ziua y eu mai stiu ce. Despre ce dieta e vb si unde o pot gasi? Ma bate gandul sa ma alatur voua!!:D Onushca, esti la subiectul "dieta daneza". Fetele de aici tin Dieta Daneza, pe care o gasesti explicata in primul mesaj al subiectului. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| BLUELIFE |
30-07-2008, 09:42 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Felicitari Ally si tuturor celor care iau decizia de a schimba ceva in viata lor,si incep asta cu o dieta
-------------------- ![]() |
| gentleone |
31-07-2008, 04:19 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 26-05-2008 Membrul Nr.: 1.017 Sex: Feminin |
sa nu dati cu pietre.... eu va anunt cu rusine am fost tare descurajata de rezultatele de pana acum si citind ca dai mai mult in prima sapt.... nu am vrt sa ma mai chinui inca o sapt. degeaba. stiu ca poate nu e un rationament bun.... dar am facut-o. oricum si faptul ca am mai slabit si cu dieta de dinainte m-a ajutat.... adica de la 65 acum am 59 din care doar 2 am dat cu daneza. ma simt bine, nu mananc mult am scapt de poftele de dulciuri.... si cam asta.... acum am grija mare ce si cat mananc.... Ally... esti eroina poate daca nu mai slabesc asa fara sa fac nimic... am sa o mai tin peste 6 luni... sau ma apuc de altceva mai putin drastic. a auzit cineva de dieta cu boabe de orez crude... incepute la luna plina..buhuhuu... dar nu vrweau sa fiu Ally am sa-ti urmaresc progresele... salut tuturor fetelor . lilianatutza, precum ti-am spus iti urmaresc progresele. m-am intors din concediu si am vazut ca te-ai lasat de dieta si am inteles si de ce ai slabit numai 2 kg. spui ca inainte ai mai tinut o dieta cu care dadusei deja 4 kg. era logic ca daneza sa nu mai aiba acelasi efect, indiferent ce dieta ai tinut. am mai vazut ca pe la alt subiect intrebai ce sport sa faci. te-ai apucat de ceva? ca sa stiu ce sa iti spun. |
| Nessie |
01-08-2008, 06:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
salut tuturor fetelor . Liliana si-a facut jurnal pentru a-si urmari mai bine progresele. lilianatutza, precum ti-am spus iti urmaresc progresele. m-am intors din concediu si am vazut ca te-ai lasat de dieta si am inteles si de ce ai slabit numai 2 kg. spui ca inainte ai mai tinut o dieta cu care dadusei deja 4 kg. era logic ca daneza sa nu mai aiba acelasi efect, indiferent ce dieta ai tinut. am mai vazut ca pe la alt subiect intrebai ce sport sa faci. te-ai apucat de ceva? ca sa stiu ce sa iti spun. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| SARA |
01-08-2008, 11:35 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 130 Inscris: 30-07-2008 Din: timis Membrul Nr.: 1.251 Dispozitie: melancolica si nerabdatoare Sex: Feminin |
salutari fetelor! sunt noua pe aici si am nevoie mare de ajutor.cum pot sa slabesc dupa nastere?am destule kg in plus .astept raspuns si ajutor
| Sexymom |
01-08-2008, 11:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sara, bine ai venit printre noi.
Mai alaptezi, da-ne cateva detalii despre tine, ce varsta ai, ce inaltime, greutate, cate kile aveai inainte de nastere. Am nascut si eu 2 copii si pot sa iti scriu prin ce experiente am trecut dupa fiecare nastere. Sa iti traiasca puiul, e superb in poze. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Nessie |
01-08-2008, 11:49 AM
|
salutari fetelor! sunt noua pe aici si am nevoie mare de ajutor.cum pot sa slabesc dupa nastere?am destule kg in plus .astept raspuns si ajutor Bine ai venit, Sara! Eu ti-as recomanda Monti, WW sau sa tii cont de calorii folosind tabelul de calorii. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| SARA |
01-08-2008, 12:23 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 130 Inscris: 30-07-2008 Din: timis Membrul Nr.: 1.251 Dispozitie: melancolica si nerabdatoare Sex: Feminin |
va multumesc ca sunteti asa deschise si primitoare cu cele noi!este f.incurajator sa sti ca cineva te asculta si te ajuta neconditionat.si acum ceva despre mine;am 32 ani,1,60cm inaltime si 78 kg
| carmena72 |
02-08-2008, 10:52 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 36 Inscris: 2-08-2008 Membrul Nr.: 1.267 Sex: Feminin |
Buna!
Eu am 36 de ani, 1.65 si 112 kg.Am tot incercat tot felul de diete, reusesc sa slabesc cateva kg apoi le pun la loc. Ce ma sfatuiti? Am fost la endocrinolog si nu am dereglari hormonale sau glanda etc.. ce regim ar fi potrivit? sau ce sa fac? din pacate lucrez de dim pana seara si nu prea am timp liber.Mi-am facut abonam la sala de cateva ori si am pierdut orele pt ca nu am reusit sa ajung. -------------------- ![]() |
| daconst |
03-08-2008, 08:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Bun venit fetelor noi si bafta multa la slabit!
Am tinut si eu Daneza si am slabit 6kg pe care cu timpul le-am cam pus inapoi,mancand exagerat pe urma.Ce sa zic,e buna dieta daca vrei ceva rapid si sa iei o masura drastica.Doar ca problema e ca dupa ce o termini sa ai grija in continuare ce mananci.Eu am fost multumita de ea si as mai repeta-o in caz de nevoie,altfel nu. Sara,Carmen,eu va recomand WW,daca vreti o dieta echilibrata si sa nu te simti frustrata de ceva in perioada dietei.Acolo mananci ce vrei,doar ca in cantitati limitate. Eu am pus in perioada sarcinii peste 30kg pe care le-am slabit cu WW,lejer.Acum am tot 4-5kg in plus pe care le dau jos si apoi le pun iar pentru ca incerc diete drastice. De data asta am inceput iar WW si sper sa nu ma mai las pina nu ma scap de ele. Daca vreti mai multe amamnunte despre dieta,intrati la Neuronii WW si acolo va ajuta fetele cu sfaturi! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 02:05 AM |