left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

34 Pagini V « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
twinings_24
mesaj 14-07-2008, 10:46 AM
Mesaj #451

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 1
Inscris: 14-07-2008
Membrul Nr.: 1.190

hey, si eu am inceput de azi dieta daneza...cu mici modificari, ce-i drept...nu voi substitui insa alimentele...dar voi renunta la spanac/telina pt ca nu le pot inghiti sub nicio forma ( propriu si fugurat)
am mai tinut dieta acum vreo 3 ani si am slabit atunci 8 kg
sper sa-mi iasa si de data asta
va tin la curent insa
bafta tuturor
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ally
mesaj 14-07-2008, 02:27 PM
Mesaj #452

Amiba

Raspunsuri: 12
Inscris: 29-06-2008
Membrul Nr.: 1.126

buna
eu am terminat daneza, 6 kg date:)
de azi incep disociatu, sa vedem cum merge
va tin la curent.
pa
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ad3la
mesaj 16-07-2008, 07:46 PM
Mesaj #453

Amiba

Raspunsuri: 5
Inscris: 16-07-2008
Membrul Nr.: 1.199
Dispozitie: Minunat...
Sex: Feminin

pfff...am tinut si eu dieta (si prietene d ale mele... pupic.gif ) , am slabit, ce i drept, dar am pus la loc (ce i drpt..am si dat iama in mancare doh.gif )

--------------------
Imagine

*Din orice lucru invatam ceva!*
"Pentru a reusi in viata aveti nevoie doar de ignoranta si de incredere." - Mark Twain

Pagina mea web
+Quote Post
Panda
mesaj 17-07-2008, 09:03 AM
Mesaj #454

Veverita

Raspunsuri: 737
Inscris: 29-06-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 1.128
Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi

CITAT(ally @ 14-07-2008, 03:27 PM) *

buna
eu am terminat daneza, 6 kg date:)
de azi incep disociatu, sa vedem cum merge
va tin la curent.
pa

felicitari... 6 kg mi se pare bine.

--------------------
Imagine
+Quote Post
onushca85
mesaj 22-07-2008, 02:33 PM
Mesaj #455

Nevastuica

Raspunsuri: 762
Inscris: 22-07-2008
Membrul Nr.: 1.221
Dispozitie: Asa si asa

Am o intrebare:
Ce dieta tineti voi? Am vazut pe multe forumuri scris ca in ziua x nu manati ulei in ziua y eu mai stiu ce. Despre ce dieta e vb si unde o pot gasi? Ma bate gandul sa ma alatur voua!!:D

--------------------
Imagine

CALORII 1500/zi
Inceput regim 11.08.2008 cu foarte mari abateri (prajituri, tort, mancat la 1 noaptea)
19.08.2008 108 KG
25.08.2008 104 KG
27.08.2008 102 KG
+Quote Post
Nessie
mesaj 22-07-2008, 02:43 PM
Mesaj #456

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.908
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(onushca85 @ 22-07-2008, 03:33 PM) *

Am o intrebare:
Ce dieta tineti voi? Am vazut pe multe forumuri scris ca in ziua x nu manati ulei in ziua y eu mai stiu ce. Despre ce dieta e vb si unde o pot gasi? Ma bate gandul sa ma alatur voua!!:D

Onushca, esti la subiectul "dieta daneza". Fetele de aici tin Dieta Daneza, pe care o gasesti explicata in primul mesaj al subiectului. floare.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 30-07-2008, 09:42 AM
Mesaj #457

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Felicitari Ally si tuturor celor care iau decizia de a schimba ceva in viata lor,si incep asta cu o dieta naughty.gif dieta daneza mi-a schimbat viata pot sa spun ,chiar daca pare putin teatrala afirmatia,zici ca fac reclama la vreun aparat de fitness doh.gif Oricum anul trecut in martie aveam 100 kg batute cand am inceput sa tin aceasta dieta si dupa cum am mai spus-o dupa dieta am trecut la regimul de 90 de zile care l-am tinut doar o perioada scurta ca a inceput concediul...marea...shaorma... blushing.gif dar am pierdut 15 kg si pierdute au fost pe veci w00t.gif anul acesta am tinut o tura de daneza si apoi am trecut la alt regim dar...am ajuns la 74kg ,raportez la zi, naughty.gif si ma simt minunat.Insa ,normal mai vreau sa slabesc si fac si sport(mai putin in ultimele 2 saptamani ca imi redecorez bucataria).important este sa aduci pe langa kg pierdute inca o schimbare in viata ta ,in felul tau de a fi ca de exemplu sa iti schimbi tunsoarea,su culoarea parului sau sa iti iei o bluza intr-o anumita culoare care pana atunci ti se parea prea indrazneata.o data cu afirmatile de genul:,,ce bine iti sta cu.." sau ,,trebuia de mult sa iti faci parul asa" sau ,,pari mai tanara cu ..." iti creste si ambitia si vei face tot posibilul sa mai slabesti.sfatul meu este ,si o spun din poprie experienta si nu numai ,ca orice schimbare trebuie intretinuta cu o alta si asa vei fi mereu proaspata si te vei simti bine in pielea ta,iar atunci cand te simti bine ai o aura aparte care nu trece neobservata. w00t.gif mamaaaa,cat am scris,intru o data pe luna si umplu o pagina doh.gif bafta fetelor,sa aveti parte de satisfactii ,ca meritati! wink1.gif give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
gentleone
mesaj 31-07-2008, 04:19 PM
Mesaj #458

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 26-05-2008
Membrul Nr.: 1.017

CITAT(lilianatutza @ 07-07-2008, 01:29 PM) *

sa nu dati cu pietre....

eu va anunt cu rusine blushing.gif blushing.gif blushing.gif ca am renuntat la daneza in ziua a 7-a dupa ce am slabit doar 2 kg cu ea.

am fost tare descurajata de rezultatele de pana acum si citind ca dai mai mult in prima sapt.... nu am vrt sa ma mai chinui inca o sapt. degeaba.
stiu ca poate nu e un rationament bun.... dar am facut-o.

oricum si faptul ca am mai slabit si cu dieta de dinainte m-a ajutat.... adica de la 65 acum am 59 din care doar 2 am dat cu daneza.

ma simt bine, nu mananc mult am scapt de poftele de dulciuri.... si cam asta.... acum am grija mare ce si cat mananc....

Ally... esti eroina clap.gif clap.gif clap.gif si tine-te tare pana la sf.... se pare ca la tine merge mult mai bine.

poate daca nu mai slabesc asa fara sa fac nimic... am sa o mai tin peste 6 luni... sau ma apuc de altceva mai putin drastic.

a auzit cineva de dieta cu boabe de orez crude... incepute la luna plina..buhuhuu... giggle.gif giggle.gif suna cam ciudat?
dar nu vrweau sa fiu offtopic.gif .

Ally am sa-ti urmaresc progresele...

salut.gif salut.gif salut.gif

salut tuturor fetelor .
lilianatutza, precum ti-am spus iti urmaresc progresele. m-am intors din concediu si am vazut ca te-ai lasat de dieta si am inteles si de ce ai slabit numai 2 kg. spui ca inainte ai mai tinut o dieta cu care dadusei deja 4 kg. era logic ca daneza sa nu mai aiba acelasi efect, indiferent ce dieta ai tinut.
am mai vazut ca pe la alt subiect intrebai ce sport sa faci. te-ai apucat de ceva? ca sa stiu ce sa iti spun.
+Quote Post
Nessie
mesaj 01-08-2008, 06:22 AM
Mesaj #459

Hiena

CITAT(gentleone @ 31-07-2008, 05:19 PM) *
salut tuturor fetelor .
lilianatutza, precum ti-am spus iti urmaresc progresele. m-am intors din concediu si am vazut ca te-ai lasat de dieta si am inteles si de ce ai slabit numai 2 kg. spui ca inainte ai mai tinut o dieta cu care dadusei deja 4 kg. era logic ca daneza sa nu mai aiba acelasi efect, indiferent ce dieta ai tinut.
am mai vazut ca pe la alt subiect intrebai ce sport sa faci. te-ai apucat de ceva? ca sa stiu ce sa iti spun.
Liliana si-a facut jurnal pentru a-si urmari mai bine progresele. wink1.gif Poti vedea acolo cum merge.

--------------------
+Quote Post
SARA
mesaj 01-08-2008, 11:35 AM
Mesaj #460

Pestisor
**

Raspunsuri: 130
Inscris: 30-07-2008
Din: timis
Membrul Nr.: 1.251
Dispozitie: melancolica si nerabdatoare

salutari fetelor! sunt noua pe aici si am nevoie mare de ajutor.cum pot sa slabesc dupa nastere?am destule kg in plus .astept raspuns si ajutor kisses.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 01-08-2008, 11:47 AM
Mesaj #461

Hiena

Raspunsuri: 4.609
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Sara, bine ai venit printre noi. floare.gif
Mai alaptezi, da-ne cateva detalii despre tine, ce varsta ai, ce inaltime, greutate, cate kile aveai inainte de nastere.

Am nascut si eu 2 copii si pot sa iti scriu prin ce experiente am trecut dupa fiecare nastere.

Sa iti traiasca puiul, e superb in poze. hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 01-08-2008, 11:49 AM
Mesaj #462

Hiena

CITAT(SARA @ 01-08-2008, 12:35 PM) *

salutari fetelor! sunt noua pe aici si am nevoie mare de ajutor.cum pot sa slabesc dupa nastere?am destule kg in plus .astept raspuns si ajutor kisses.gif

Bine ai venit, Sara! flowers1.gif Citeste jurnalele fetelor sa vezi fiecare ce dieta tine si citeste apoi sectiunea de Diete.

Eu ti-as recomanda Monti, WW sau sa tii cont de calorii folosind tabelul de calorii.

--------------------
+Quote Post
SARA
mesaj 01-08-2008, 12:23 PM
Mesaj #463

Pestisor
**

Raspunsuri: 130
Inscris: 30-07-2008
Din: timis
Membrul Nr.: 1.251
Dispozitie: melancolica si nerabdatoare

va multumesc ca sunteti asa deschise si primitoare cu cele noi!este f.incurajator sa sti ca cineva te asculta si te ajuta neconditionat.si acum ceva despre mine;am 32 ani,1,60cm inaltime si 78 kg cry.gif cry.gif .inca alaptez dar numai noaptea,pt. ca asa vrea bebita mea pe langa lapticul de la sticla .mentionez ca am tinut dieta japoneza anul trecut inainte de a ramane gravida si am dat jos 5 kg in 13 zile.greutatea la care m-am mentinut inainte de sarcina a fost de 60-62kg.sper si imi doresc f.mult sa ajung la 59kg daca se poate ,acesta fiind obiectivul meu dar slabind sanatos fara urmari care sa-mi afecteze sanatatea.s-a trezit bebita mea ,am sa revin,nu ma uitati baby.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
carmena72
mesaj 02-08-2008, 10:52 PM
Mesaj #464

Amiba

Raspunsuri: 36
Inscris: 2-08-2008
Membrul Nr.: 1.267

Buna!
Eu am 36 de ani, 1.65 si 112 kg.Am tot incercat tot felul de diete, reusesc sa slabesc cateva kg apoi le pun la loc.
Ce ma sfatuiti? Am fost la endocrinolog si nu am dereglari hormonale sau glanda etc..
ce regim ar fi potrivit? sau ce sa fac? din pacate lucrez de dim pana seara si nu prea am timp liber.Mi-am facut abonam la sala de cateva ori si am pierdut orele pt ca nu am reusit sa ajung. mad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 03-08-2008, 08:39 AM
Mesaj #465

Taz

Raspunsuri: 3.259
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Bun venit fetelor noi si bafta multa la slabit! give_rose.gif

Am tinut si eu Daneza si am slabit 6kg pe care cu timpul le-am cam pus inapoi,mancand exagerat pe urma.Ce sa zic,e buna dieta daca vrei ceva rapid si sa iei o masura drastica.Doar ca problema e ca dupa ce o termini sa ai grija in continuare ce mananci.Eu am fost multumita de ea si as mai repeta-o in caz de nevoie,altfel nu.

Sara,Carmen,eu va recomand WW,daca vreti o dieta echilibrata si sa nu te simti frustrata de ceva in perioada dietei.Acolo mananci ce vrei,doar ca in cantitati limitate.
Eu am pus in perioada sarcinii peste 30kg pe care le-am slabit cu WW,lejer.Acum am tot 4-5kg in plus pe care le dau jos si apoi le pun iar pentru ca incerc diete drastice.
De data asta am inceput iar WW si sper sa nu ma mai las pina nu ma scap de ele.
Daca vreti mai multe amamnunte despre dieta,intrati la Neuronii WW si acolo va ajuta fetele cu sfaturi!

--------------------
+Quote Post

34 Pagini V « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 02:05 AM