left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

39 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
Katia
mesaj 24-08-2008, 06:35 PM
Mesaj #496

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 329
Inscris: 20-08-2008
Membrul Nr.: 1.331
Sex: Feminin

Cred ca am sa incep de saptaman asta sa inlocuiesc carnea de vita cu pui si sa pun si putina sare...mai am o saptamana fix si pana acum am slabit vreo 5 kg...cam repede...si organisul meu simte..dar nu vreau sa renunt acum...m-am chinuit prea mult cand toti in jurul meu mancau gratare, pepene si inghetata

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ziledevara
mesaj 24-08-2008, 06:39 PM
Mesaj #497

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 18-08-2008
Membrul Nr.: 1.329

Cam da la modul că nu o mai țin cu strictețe.dimineața beau cafeaua cu zahăr.. iar la prânz și cină mănânc aceleași alimente prescrise în dietă(nu neapărat din aceeași zi): pește, carne de vită.. iaurt, salată, piept de pui, mere, pâine prăjită,morcov..ș.a. doar că acum calculez caloriile.am ajuns la 66 cm în talie.deci am dat jos 5 cm din talie..Chiar astăzi m-am măsurat. M-aș fi cântărit dar cîntarul e la maică'mea acasă.Sper să trec mâine pe la ea.Poate mi-l și dă..te tot. rolleyes.gif nu îmi va fi greu să mai dau încă 6, mai ales că m-am apucat și de sală. salut.gif

Acest mesaj a fost editat de ziledevara: 24-08-2008, 06:40 PM

--------------------
dacă pereții ar vorbi, sigur te-ar cere de soție
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dana.oana
mesaj 24-08-2008, 06:39 PM
Mesaj #498

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 12-05-2008
Membrul Nr.: 970

si eu am tinut dieta daneza....e cam greu de tinut dar merita
am tinut o in mai....oare pot sa o mai tin o data pana la nunta? am nunta pe 8 noiembrie
am slabit 10 kg cu ea si as vrea sa mai slabesc
a mai tinut cineva dieta in mai putin de 2 ani? floare.gif
+Quote Post
ziledevara
mesaj 24-08-2008, 06:49 PM
Mesaj #499

Amiba

CITAT(dana.oana @ 24-08-2008, 07:39 PM) *

si eu am tinut dieta daneza....e cam greu de tinut dar merita
am tinut o in mai....oare pot sa o mai tin o data pana la nunta? am nunta pe 8 noiembrie
am slabit 10 kg cu ea si as vrea sa mai slabesc

cred că nu e problemă.dacă ai fi citit toate comenturile ai fi văzut că sunt cazuri care au ținut-o și la intervale mai scurte de timp și nu au existat probleme.eu zic să o ții.după o săptămână am ajuns să slăbesc dar nu o țin cu strictețe.. dacă nu ajung la câte kg mi-am propus săptămâna viitoare..de pe 1 septembrie revin la ea.so..baftă!

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 24-08-2008, 06:57 PM
Mesaj #500

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

CITAT(dana.oana @ 24-08-2008, 06:39 PM) *

Da, eu am tinut-o de vreo 3, 4, ori nici nu mai tin minte.In mai putin de un an, si am recuperat tot ce am pierdut , intr-un timp scurt, 1, 2 luni.
Dieta asta nu este o solutie, efectul yo-yo apare imediat, ai senzatia ca slabesti mult, mai ales in prima saptamana, dar ce pierde oganismul nu este grasime, sunt apa si mineralele.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
dana.oana
mesaj 24-08-2008, 07:00 PM
Mesaj #501

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 12-05-2008
Membrul Nr.: 970

eu dupa dieta am mai slabit 5 kg....am continuat sa tin regim...adik nu m-am aruncat pe mancare
si mult sport.....vroiam sa o mai tin o data inainte de nunta dar mi-a spus o prietena ca nu e bine...pi imediat inapoi
+Quote Post
Sexymom
mesaj 24-08-2008, 07:06 PM
Mesaj #502

Lama

Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Danaesti un caz f. fericit. floare.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
ziledevara
mesaj 24-08-2008, 07:16 PM
Mesaj #503

Amiba

așa e! nu e dieta magică! o țin 13 zile și dau iama în mâncare pe urmă! mănânci de toate dar moderat.și încă o dată vin și spun: o dietă fără mișcare = 0. 15 minute pe zi de mișcare e perfect. urcați scările în loc să folosiți liftul. mergeți la cumpărături pe jos nu cu mașina, faceți câteva abdomene. nu vă faceți comode fundurile într-un fotoliu și țineți diete.mă scuzați de expresie.renunțați la pîine dulciuri și mâncat după orele 18.eu una am ajuns să iau ultima masă la ora 4 jumate-5 floare.gif

e greu pentru început..dar când ajungi să îmbraci haine în care nu încăpeai înainte ești cu adevărat fericită, mulțumită de tine și încrezătoare. plus că nu e nimic mai minunat decât să fi apreciată de către cei dragi pentru efortul depus.

Acest mesaj a fost editat de ziledevara: 24-08-2008, 07:16 PM

--------------------
+Quote Post
Katia
mesaj 26-08-2008, 07:54 AM
Mesaj #504

Ciocanitoare

Intr-adevar...dar e un inceput pentru toate cele care vor sa-si schimbe stilul de a manca...cum spunea cineva mai devreme...e o invatatura de minte pentru noi toate cele care pentru o perioada am mancat fara limita..fara sa tinem cont de ora..

--------------------
Imagine
+Quote Post
ely34
mesaj 26-08-2008, 09:41 AM
Mesaj #505

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 26-08-2008
Membrul Nr.: 1.353

Buna dimineata !

Sunt cea mai noua pe aici si am intrat pe forum numai pt.a da o speranta pt.cei ce vor sa slabeasca cu aceasta dieta.
Eu si sotul meu ne chinuiam sa slabim de ceva vreme si nu prea functiona nimic asa cum ne-am fi dorit sad.gif ...
Am auzit despre Dieta Daneza , am stuidiat-o si vreau sa va spun ca am avut rezultate f.bune fara ca sa ne simtim rau sau fara putere.
Sotul meu a fost mai ambitios si a tinut-o 100 % ca atare a slabit 12 Kg in 13 zile , iar eu pt.ca am mai sarit regulile (f.putin e adevarat!) am slabit doar 8 Kg .
Daca va obisnuiti cu senzatia de foame continua , dieta e super buna!
Va doresc muuuuuuuuuult succes in lupta cu Kg.!
+Quote Post
ziledevara
mesaj 26-08-2008, 01:36 PM
Mesaj #506

Amiba

adevărul e că bărbații sunt cei mai responsabili la capitolul diete. noi mai facem cumpărături, mai vedem una alta, pregătim mâncarea și tentațiile apar. bang.gif însă ei se țin strict de dietă.ce au de lucru?! beach.gif

--------------------
+Quote Post
Heda
mesaj 28-08-2008, 12:21 PM
Mesaj #507

Amiba

Inscris: 28-08-2008
Membrul Nr.: 1.367

daca am 17 ani si tin cura sunt sanse sa mearga mai bine sau sunt sanse mai mari sa-mi distrug metabolismul?am 1.69 si 64 de kilograme si as vrea sa ajung macar la 59 unsure.gif ce parere aveti?
+Quote Post
Katia
mesaj 28-08-2008, 12:53 PM
Mesaj #508

Ciocanitoare

Eu zic ca nu are rost...nu la 17 ani..nu la cateva kg cate ai tu de slabit...Abtine-te de la fast-food, dulciuri, paine si altele..Nu te chinui..
Eu termin dieta daneza duminica i...nu am avut mari probleme pana acum..dar acum simt ca mor...colegii mei de munca mananca branza, rosii,salam cu paine...miroaaaaseeeeeeeee..iar eu beau a patra cana cu apa...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 28-08-2008, 01:04 PM
Mesaj #509

Lama

Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

In primul rand, iti userz "Bine ai venit!", Heda! flowers1.gif

In al doilea rand, e bine ce ti-a zis Katia. Nu incepe aceasca dieta! Am zis de nu-stiu-cate-ori si pe subiectul asta si in alte locuri, ca dieta asta ita da metabolismul peste cap, idiferent de varsta! E adevarat ca iti schimba metabolismul, dar nu in bine. Vei slabi din ce in e mai greu, te vei ingrasa mult mai repede si mai mult decat aveai initial.

De ce nu incerci sa tii cont de caloriile zilnice? E cel mai simplu sa mananci ce iti place, dar sa ai grija sa nu depasesti limita. Avem pe site tabelul de calorii care te ajuta sa-ti calculezi singura meniurile.

Ai grija de tine si nu-ti distruge organismul! hug.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
eiramenna
mesaj 30-08-2008, 04:55 PM
Mesaj #510

Amiba

Inscris: 30-08-2008
Membrul Nr.: 1.380

servus! o mica prezentare!!
am 26 de ani.171 cm..83 kg...dintotdeauna am fost mai solida..dar dupa o sarcina gemelara de acum 2 ani juma,,am cam pus pe mine,,mai ales ca la sf sarcinii ajunsesem la 106 kg..picii mei cantarind fiecare 3 kg juma!!
in trecut am tinut doar 2 diete adica mai precis,,am calculat ce mananc,,,la prima am slabit 6 kg..si la a doua..anul trecut,,,in 2 luni juma am dat jos 10 kg..de la 95 la 85...ce nu am mai pus inapoi..
parerea mea..este mai sanatos sa slabesti in timp..adica un kg pe sapt..e super ok...dar acum vreau sa incap intr,o tinuta ce o am de un an si ceva si tot am pastrat,o in speranta ca o sa slabesc vreo data..acum am si motivatia...pe 12 sept trebuie sa merg la o nunta!! si vreau neaparat so o port!! deci cum citisem in unul din raspunsurile de pe forum,,trebuie sa ai motivatie,,
acum sunt deja in a treia zi a dietei daneze...nu am avut pana acum probleme,,,doar trebuie sa imi disciplinez psihicul...prea mult se gandeste la ce ar manca...ce nu o sa reusesc e sa gasesc carnea de miel..am tot cautat dar nimic...
pana acum am slabit un kg juma...sar si coarda in fiecare seara..e ok!
si sunt foarte hotarata ca dupa ce o termin,,,pe 10 sept mai precis..sa o iau usor cu papa...asta nu imi e greu...
sincer am recurs la daneza pt ca nu mai am rabdarea sa slabesc in timp..am vrut sa vad rezultate rapide ca sa fiu incurajata!
p.s. vreau sa imi pun si eu un ticker..spar sa reusesc...
daca o sa am intrebari,,,o sa revin,,dar nu numai,,,
o seara placuta si usoara!! floare.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUe7Ngg/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

39 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 06:44 PM