![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Katia |
01-10-2008, 12:40 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
ms pt raspuns si eu ma cam tem de efect yo-yo ,depinde mult si de organism.Sper sa reusesc sa o tin 13zile si sa slabesc Vei reusi dar trebuie sa ai mare grija dupa....si sa nu te apuci sa mananci tot ceea ce ti-a lipsit in aceste 13 zile...sunt sigura ca vei reusi....eu mi-am pus sare in ultimele doua zile ale dietei...pt ca nu-mi placea nimic din ceea ce aveam de mancat (nici macar puiul nu are nici un gust fara condimente) si treceau zile in care ma tineam pe picioare doar cu cafeaua de dimineata si cu painea prajita...sa nu faci greseala asta... -------------------- |
| ariana23 |
02-10-2008, 01:48 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 29-09-2008 Membrul Nr.: 1.489 |
multumesc pt incurajari.Sper sa reusesc sa slabesc macar 5-6kg.Dar mai am o intrebare fetelor:sunt ore fixe la care trebuie sa mananc.Stiam ca nu trebuie sa mai mananc dupa ora 18 dar atat.
Acest mesaj a fost editat de ariana23: 02-10-2008, 02:16 PM |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| spatzi |
02-10-2008, 04:36 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-09-2008 Membrul Nr.: 1.492 Sex: Feminin |
nu mai vreau sa aud de dieta daneza... de unde or fi scos ca se slabesc 10-20 kg... ca eu sunt in a 10-a zi si am slabit 4 kg.... sunt dezamagita, mai ales ca nu am trisat deloc
apoi cred ca o sa incep sa numar calorii sau puncte, nu stiu cum e mai bine... de azi am inceput si fitness, sauna... sper sa ajute. cred totusi ca dieta daneza ajuta persoanele care au multe kg de slabit si mai ales pe cele care nu au tinut alte diete inainte (nu e cazul meu). Inainte am slabit frumos cu regimul disociat.... macar aveam voie sa mananc cat vroiam eu, nu faceam foamea ca acum ... eu am mancat la ore fixe, mic dejun la 6.30, pranz la 11.30 si cina la 17.30.... dar am gasit mai multe variante de dieta daneza, una iti dadea voie chiar sa condimentezi cu sare.... eu am tinut-o pe cea cu ceai dimineata... cafeaua imi place doar cu lapte, asa ca am renuntat la ea 2 saptamani -------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] ![]() |
| Katia |
03-10-2008, 02:58 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
nu mai vreau sa aud de dieta daneza... de unde or fi scos ca se slabesc 10-20 kg... ca eu sunt in a 10-a zi si am slabit 4 kg.... sunt dezamagita, mai ales ca nu am trisat deloc apoi cred ca o sa incep sa numar calorii sau puncte, nu stiu cum e mai bine... de azi am inceput si fitness, sauna... sper sa ajute. cred totusi ca dieta daneza ajuta persoanele care au multe kg de slabit si mai ales pe cele care nu au tinut alte diete inainte (nu e cazul meu). Inainte am slabit frumos cu regimul disociat.... macar aveam voie sa mananc cat vroiam eu, nu faceam foamea ca acum ... eu am mancat la ore fixe, mic dejun la 6.30, pranz la 11.30 si cina la 17.30.... dar am gasit mai multe variante de dieta daneza, una iti dadea voie chiar sa condimentezi cu sare.... eu am tinut-o pe cea cu ceai dimineata... cafeaua imi place doar cu lapte, asa ca am renuntat la ea 2 saptamani Aici ai dreptate..nu am citit toate paginile acestui subiect dar nu cred ca fie vreo fata care sa fi slabit mai mult de 8 kg cu aceasta dieta...indiferent de cate kg are. In plus face foarte rau...mie imi tremurau toti muschii...pt cea mai mica miscare...mi se infundau urechile daca mergeam pe jos...e greu...dar eu am luat-o ca pe un imbold...ca pe o pedeapsa pentru greselile pe care le-am facut pana atunci...dupa dieta asta...orice alta dieta ti se pare foarte simpla... -------------------- |
| spatzi |
03-10-2008, 03:47 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-09-2008 Membrul Nr.: 1.492 Sex: Feminin |
.. azi eram aproape sa renunt la a mai tine dieta.... dar prietenul meu dragutul de el s-a dus in bucatarie si mi-a pregatit sucul de portocale si iaurtelul.... asa ca mai mult de dragul lui am reusit si azi (cred ca ma vrea si el mai slaba - dar nu zice nimic
eu ma cantaresc in fiecare dimineata cand ma trezesc...azi aveam la fel ca ieri (dupa ziua cu telina aia scarboasa la cina am gasit o alta dieta, se numeste "Sacred Heart"... mie chiar mi se pare usor de tinut, e bazata pe supa (nu cea de varza, slava Domnului dupa cum zicea Katia, acum orice dieta mi se pare usoara.... cam asa este ahhh de unde pot sa imi lipesc si eu un ticker asa cum aveti voi toate?! -------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] ![]() |
| Nessie |
03-10-2008, 04:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
ahhh de unde pot sa imi lipesc si eu un ticker asa cum aveti voi toate?! Citeste aici: Cum sa imi pun ticker?-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Katia |
06-10-2008, 08:36 AM
|
cum merge dieta ariana? ai trecut cu bine peste weekend?
-------------------- |
| ariana23 |
06-10-2008, 12:21 PM
|
|
Buna.Astazi este abia prima zi,am zis sa o tin de luni.Mi-a fost ingrozitor de greu sa mananc spanacul fiert,am luat de cateva ori din el si l-am lasat balta,am consumat ouale fierte si rosia.Masa de seara mi se pare mai acceptabila.
|
| Katia |
06-10-2008, 02:57 PM
|
Buna.Astazi este abia prima zi,am zis sa o tin de luni.Mi-a fost ingrozitor de greu sa mananc spanacul fiert,am luat de cateva ori din el si l-am lasat balta,am consumat ouale fierte si rosia.Masa de seara mi se pare mai acceptabila. Dap..imi amintesc cum este...ai sa vezi ca data viitoare cand vei avea spanac fiert nici macar nu ti-l vei mai prepara...vei sti ca nu poti sa-l mananci..ma bucur ca tu consideri acceptabila carnea de vita la gratar..mie nu-mi place decat fiarta...si oricum...cu condimente -------------------- |
| ariana23 |
06-10-2008, 04:55 PM
|
|
Tu cam cate kg ai slabit?(katia)
|
| Katia |
07-10-2008, 12:44 PM
|
Tu cam cate kg ai slabit?(katia) Cu dieta daneza zici? Am slabit vreo 7 kg...nu stiu sigur pentru ca mi-am luat cantar abia in a doua saptamana de dieta... -------------------- |
| ariana23 |
07-10-2008, 05:10 PM
|
|
Pai ai slabit destul de mult,cam atat sper si eu sa slabesc.Am trecut cu bine si ziua a doua,dar vroiam sa intreb daca are ceva daca nu amestec morcovul cu lamaie,eu as vrea sa mananc morcovul si daca este neaparat nevoie si de lamaie o sa mananc 1-2 felii,dar nu impreuna cu morcovul pt ca mi-e imposibil.
Iar in ziua in care trebuie sa mananc 250 gr fructe sunt permise si bananele,struguri?Multumesc |
| Katia |
08-10-2008, 11:25 AM
|
Pai ai slabit destul de mult,cam atat sper si eu sa slabesc.Am trecut cu bine si ziua a doua,dar vroiam sa intreb daca are ceva daca nu amestec morcovul cu lamaie,eu as vrea sa mananc morcovul si daca este neaparat nevoie si de lamaie o sa mananc 1-2 felii,dar nu impreuna cu morcovul pt ca mi-e imposibil. Iar in ziua in care trebuie sa mananc 250 gr fructe sunt permise si bananele,struguri?Multumesc Eu am evitat alimentele care nu imi plac...si amestecurile care ma faceau sa vomit...de asemenea nu reuseam sa manaanc nici macare 20 de grame de carne de vita fripta fara sare..fara nimic....Nu scrie nimic...de fructe pe care nu ai voie sa le mananci nu? Deci nu cred.. Eu recunosc ca le-am evitat pe parcursul dietelor -------------------- |
| ariana23 |
10-10-2008, 05:15 PM
|
|
Buna fetelor,azi am incheiat cea de a 5a zi de regim si pot sa spun ca ma simt ffff bine,starea de foame a disparut dar si starea de satietate este mai rapida,azi nu am putut terminat cele 200 gr de carne de vita.Nu stiu exact cat am slabit,dar se vede la haine,imi sunt mai largi.Sunt fff multumita de rezultate pana acum
Acest mesaj a fost editat de ariana23: 10-10-2008, 05:16 PM |
| Katia |
12-10-2008, 02:04 PM
|
Buna fetelor,azi am incheiat cea de a 5a zi de regim si pot sa spun ca ma simt ffff bine,starea de foame a disparut dar si starea de satietate este mai rapida,azi nu am putut terminat cele 200 gr de carne de vita.Nu stiu exact cat am slabit,dar se vede la haine,imi sunt mai largi.Sunt fff multumita de rezultate pana acum Felicitari Ariana..multa multa bafta in continuare...intr-adevar efectele sunt imediate...si mie imi veneau dupa o saptamana blugi pe care nu-i puteam ridica decat pana la genunchi...trebuie sa ai mare grija sa fie si de durata -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:35 AM |