![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
17-03-2008, 08:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si poate ma ajuta cineva cu o informatie. Cum pot sa postez acea rigla cu kilogramele pierdute? Va multumesc!! Bine ai venit! Daca vrei sa-ti pui ticker, citeste subiectul asta: Cum sa imi pun ticker? . Sanatate multa! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| camvalmy |
17-03-2008, 09:10 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 123 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Am slabit cam 2,5 kg robby2008 bine ai venit!cred ca nu e nici o problema daca sari peste o masa daca nu-ti place( eu aseara am sarit peste telina...iach...si in dieta pe care am gasit-o eu scrie ca poti utiliza si sarea asa ca daca o folosesti pe cea dietetica cred ca e mai bn. Oricum cred ca e bine sa mananci mai putina sare oricand, nu numai in timpul dietelor. davidutza_06 -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| hannahmiriam |
17-03-2008, 10:56 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 17-03-2008 Membrul Nr.: 801 Sex: Masculin |
buna fetelor,
ce bine ca nu sunt singura care vrea sa scape de kg in plus |
| camvalmy |
17-03-2008, 12:42 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 123 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Da e impresionant cam cati dintre oameni vor sa scape de kg in plus. Apropo stiti ce am auzit?! ca Romanica noastra este a 2-a tara din Europa la capitolul obezitate. Ingrijorator, nu?!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
| robby2008 |
17-03-2008, 03:18 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 16-03-2008 Membrul Nr.: 798 Sex: Feminin |
daca tu asta ai inteles... eu nu-mi mai bat gura degeaba... [/quote] Ironmissy nu-ti bati gura degeaba. Stiu perfect la ce te referi. Dieta de care vorbeam si pe care am tinut-o in 2005 era de la un nutritionist. era foarte echilibrata si practic era vorba de un nou stil de a manca, un alt regim de viata, cel sanatos.Desi nu m-am infometat, am reusit sa slabesc cu dieta respectiva 25 kg in 3 luni jumatate-mai mult decat preconiza doctora si decat ma asteptam eu. Din pacate mi-am reluat stilul de viata nesanatos(nu mananc mult, dar ce mananc nu-i prea sanatos) si am capatat cele 20 kg in plus la care sunt acum(am in total 88 kg). am inceput dieta de la nutritionist(cea de care am vorbit) si nu am avut nici un rezultat, in conditiile in care am si facut sport zilnic. am incercat apoi regimul disociat,iar fara rezultate. Am revenit din nou la dieta nutritionistului si tot nimic. si asa am ajuns la dieta daneza.stiu ca nu este tocmai indicata, dar m-am saturat de kilogramele in plus(de care sunt vinovata in intregime -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wrmfgw5/]
![]() [/url] |
| robby2008 |
17-03-2008, 03:58 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 16-03-2008 Membrul Nr.: 798 Sex: Feminin |
Multumesc nessie pentru indrumarile in ceea ce priveste tiker-ul.
spor la slabit tuturor. acum va las. ma duc la cele 35 minute din zi cu muzica si bicicleta eliptica. Acest mesaj a fost editat de robby2008: 17-03-2008, 04:00 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wrmfgw5/]
![]() [/url] |
| ironmissy |
17-03-2008, 04:51 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 347 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
robby, eu sunt ferm convinsa ca o dieta buna iti pastreaza in echilibru atat psihicul cat si fizicul.
o dieta buna trebuie sa te oblige sa adopti anumite obiceiuri bune, iar dupa terminarea ei sa te fi invatat sa faci alegeri corecte in ceea ce priveste alimentatia. o dieta buna nu te face sa te arunci in dulciuri dupa terminarea ei, si te invata sa te abtii de la alimentele nesanatoase toata viata. ca sa te poti abtine trebuie sa ai psihicul strong, si orice dieta in genul dietei daneze e foarte frustranta. ce mai, o dieta trebuie tinuta cu zambetul pe buze deci, orice dieta care nu respecta aceste caracteristici, in opinia mea face mai mult rau decat bine. de asemenea, nu cred in dietele in care nu stii exact valoarea nutritiva a alimentelor consumate. e foarte usor sa te subalimentez, si apoi te miri de ce nu slabesti... cine vrea sa asculte bine, cine nu... numai bine! -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| robby2008 |
18-03-2008, 04:52 PM
|
|
Buna fetele! Camvalmy cum merge cu dieta daneza? Ai mai slabit ceva? Eu sunt la a treia zi si nici un gram dat jos. Incep sa cred ca e doar o poveste frumoasa. Cel putin in privinta mea. Se pare ca la mine nu vrea sa reactioneze. Oricum m-am decis ca daca nici dupa ziua 4 nu vad macar jumatate de kilogram pierdut, ma opresc si revin la dieta mea, cu legume, fructe, carne slaba si lactate degresate(de aprox.1000-1100 calorii/zi) si cu Dumnezeu inainte. Tot oi reusi pana la urma sa scap de kilogramele astea apasatoare. Cu sport zilnic si gata imi creez un nou stil de viata. Sunt tare hotarata.Chiar daca voi slabi incet, macar o voi face in mod sanatos, fara sa existe riscul de a ma ingrasa la loc. O sa se bucure tare Ironmissy cand o sa citeasca mesajul asta.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wrmfgw5/]
![]() [/url] |
| camvalmy |
18-03-2008, 09:44 PM
|
Ironmissy se va bucura ca ai vazut pe pielea ta ca e mai bn altfel, adica sanatos. Eu am cam clacat azi
Apropo eu mai fac si sport, acasa ,e drept, si am facut si rost de o coarda sa sar robby2008 daca vrei poate postezi si tu dieta pe care o ai de la nutritionist ca poate ne mai inspiram din ea. Eu as cam avea de slabit tot cam cate slabisei tu -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
| davidutza_06 |
18-03-2008, 10:05 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 17-03-2008 Membrul Nr.: 799 |
Ironmissy se va bucura ca ai vazut pe pielea ta ca e mai bn altfel, adica sanatos. Eu am cam clacat azi Apropo eu mai fac si sport, acasa ,e drept, si am facut si rost de o coarda sa sar robby2008 daca vrei poate postezi si tu dieta pe care o ai de la nutritionist ca poate ne mai inspiram din ea. Eu as cam avea de slabit tot cam cate slabisei tu am trecut azi de ziua a doua si sper sa-mi reuseasca... rezist cu stoicism avand in vedere ca gatesc si pentru bebelul meu si pentru sot , dar sunt hotarata sa rezist mai ales ca un kg. s-a dus.... eu am mai tinut aceasta dieta o saptamana acum doi ani si nu-mi aduc aminte sa fi fost foarte greu.... daca apar insa probleme o sa renunt bineinteles mai ales ca situatia mea nu e foarte dramatica(am 1.75 si 75 kg.) |
| camvalmy |
18-03-2008, 10:22 PM
|
am trecut azi de ziua a doua si sper sa-mi reuseasca... rezist cu stoicism avand in vedere ca gatesc si pentru bebelul meu si pentru sot , dar sunt hotarata sa rezist mai ales ca un kg. s-a dus.... eu am mai tinut aceasta dieta o saptamana acum doi ani si nu-mi aduc aminte sa fi fost foarte greu.... daca apar insa probleme o sa renunt bineinteles mai ales ca situatia mea nu e foarte dramatica(am 1.75 si 75 kg.) Dar nu ai nici un motiv sa urmezi un regim asa drastic, iti urez bafta daca tu vrei da pe urma vezi sa nu pui la loc. Apropo daca ai bebe nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta slabitului pt ca vei incepe sa alergi dupa bebeu si gata cu kg in plus- si asta e ,nu testat pe mine( inca), ci observat la cumnatica mea care e mai slaba decat inainte de nastere. si am o epotica frumoasa foc, si tare nazdravana la doar 8 luni. Te -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
| davidutza_06 |
19-03-2008, 11:46 AM
|
|
am trecut azi de ziua a doua si sper sa-mi reuseasca... rezist cu stoicism avand in vedere ca gatesc si pentru bebelul meu si pentru sot , dar sunt hotarata sa rezist mai ales ca un kg. s-a dus.... eu am mai tinut aceasta dieta o saptamana acum doi ani si nu-mi aduc aminte sa fi fost foarte greu.... daca apar insa probleme o sa renunt bineinteles mai ales ca situatia mea nu e foarte dramatica(am 1.75 si 75 kg.) Dar nu ai nici un motiv sa urmezi un regim asa drastic, iti urez bafta daca tu vrei da pe urma vezi sa nu pui la loc. Apropo daca ai bebe nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta slabitului pt ca vei incepe sa alergi dupa bebeu si gata cu kg in plus- si asta e ,nu testat pe mine( inca), ci observat la cumnatica mea care e mai slaba decat inainte de nastere. si am o epotica frumoasa foc, si tare nazdravana la doar 8 luni. Te Buna tu de ce ai renuntat, ce te-a tentat? eu pana acum ma simt superbine si nu am fost tentata de nimic sper ca asa sa fie in continuare. insa ananasul e fructul meu preferat si nu cred ca as putea sa ma opresc la o felie. o zi buna tuturor |
| davidutza_06 |
21-03-2008, 12:34 PM
|
|
salutare tuturor! vad ca nimeni nu mai spune nimic de dieta daneza, nu o mai tine nimeni? eu am inceput-o de luni si am combinat-o cu niste abdomene si sunt multumita. rezultatele deja sunt vizibile. inca nu m-am cantarit, vreau s-o fac la jumatate (duminica) dar am scapat de niste surplus de pe burta si de pe aripioare. ma simt bine, reusesc sa ma abtin si sper ca de acum in colo sa apreciez mai mult o masa si sa nu dau iama in mancare de tot felul. daca mai tine cineva dieta sau a mai tinut-o astept vesti. mentionez ca am citit ca nu e sanatoasa si de aceea nu incerc sa conving pe nimeni de nimic.
|
| davidutza_06 |
21-03-2008, 01:00 PM
|
|
si inca ceva... pentru mine foarte importanta a fost motivatia... puteam sa tin o dieta cand aveam un plus ceva mai mic de kg. dar nu am avut motivatie puternica.... spor la slabit si o zi buna.
|
| camvalmy |
21-03-2008, 01:16 PM
|
buna daviduta eu m-am lasat de ea nu pt ca nu mai rezistam ci pt ca toata lumea se gasea sa manance bunatati cand eu nu puteam.asa ca acum incerc altceva. vezi dupa ce o termini sa nu pui la loc ce ai dat jos. te pup si te felicit pt motivatie
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 19-07-2008 - 05:37 AM |