left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

34 Pagini V « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta Daneza de schimbare a metabolismului, Dieta Daneza seperator Optiuni V right
BLUELIFE
mesaj 26-03-2008, 10:59 AM
Mesaj #76

Veverita

Grup: Membri
Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light
Sex: Feminin

Bune fetelor
Vad ca se discuta aprig pe seama acestei diete.nu vreau sa ma repet dar eu sunt exemplul cel mai clar ca daca vrei se poate.Am tinut aceasta dieta si am slabit cu ea.m-am lasat de fumat si m-am ingrasat cateva kg dar era mult dupa dieta,mai concret ,un an.Acum o tin din nou si deja am dat jos 2 kg.dupa dieta am tinut o saptamana de disociat (o zi carne,una legume,una paste,una fructe si una apa)in ziua de paste am mancat si o felie de tort,dupa care nu am mancat mai tarziu de ora 18.00 si iata-ma in siguranta ,fara sa ma fi ingrasat dublu sau mai stiu eu cat.Parerea mea este ca depinde de la organism la organism.Si nu sunt singura care repeta aceasta dieta dupa o reusita.La urma urmei hai sa fim sinceri ,daca altceva nu,dar macar te invata sa ai mese regulate.iar in 2 saptamani nu clacheaza nici un organism.Fac si eu bicicleta eliptica si chiar daca la inceput nu am reusit decat 3-4 minute ,acum am ajuns la performanta de 15 minute in fiecare seara.Si asta pentru a-mi intari masa musculara.Am sa va tin la curent cu evolutia mea.Nu mi-am schimbat ticherul deoarece astept sa schimb prefixul. naughty.gif Decizia abordarii unei diete apartine fiecareia dintre noi,motivatia este insa cea mai importanta.Si nu este suficient sa incepi ,este foarte important sa nu te opresti pe parcurs si sa nu faci greseala ca atunci cand ti-ai atins scopul sa nu uiti ca lupta nu s-a incheiat. doh.gif Va doresc numai bine si spor la slabit.

http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...=si&img=378
Asa arat dupa ce anul trecut aveam 100 kg in cap.

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gaby_mp
mesaj 26-03-2008, 11:28 PM
Mesaj #77

Pestisor
**

Raspunsuri: 113
Inscris: 7-02-2008
Din: Iasi
Membrul Nr.: 687

Felicitari BLUELIFE! Si eu tot 100kg am acum, si nu mai stiu cum sa le dau jos. Tu cate ai acum si ce inaltime?
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

davidutza_06
mesaj 26-03-2008, 11:56 PM
Mesaj #78

Amiba

Raspunsuri: 12
Inscris: 17-03-2008
Membrul Nr.: 799

CITAT(BLUELIFE @ 26-03-2008, 10:59 AM) *

Bune fetelor
Vad ca se discuta aprig pe seama acestei diete.nu vreau sa ma repet dar eu sunt exemplul cel mai clar ca daca vrei se poate.Am tinut aceasta dieta si am slabit cu ea.m-am lasat de fumat si m-am ingrasat cateva kg dar era mult dupa dieta,mai concret ,un an.Acum o tin din nou si deja am dat jos 2 kg.dupa dieta am tinut o saptamana de disociat (o zi carne,una legume,una paste,una fructe si una apa)in ziua de paste am mancat si o felie de tort,dupa care nu am mancat mai tarziu de ora 18.00 si iata-ma in siguranta ,fara sa ma fi ingrasat dublu sau mai stiu eu cat.Parerea mea este ca depinde de la organism la organism.Si nu sunt singura care repeta aceasta dieta dupa o reusita.La urma urmei hai sa fim sinceri ,daca altceva nu,dar macar te invata sa ai mese regulate.iar in 2 saptamani nu clacheaza nici un organism.Fac si eu bicicleta eliptica si chiar daca la inceput nu am reusit decat 3-4 minute ,acum am ajuns la performanta de 15 minute in fiecare seara.Si asta pentru a-mi intari masa musculara.Am sa va tin la curent cu evolutia mea.Nu mi-am schimbat ticherul deoarece astept sa schimb prefixul. naughty.gif Decizia abordarii unei diete apartine fiecareia dintre noi,motivatia este insa cea mai importanta.Si nu este suficient sa incepi ,este foarte important sa nu te opresti pe parcurs si sa nu faci greseala ca atunci cand ti-ai atins scopul sa nu uiti ca lupta nu s-a incheiat. doh.gif Va doresc numai bine si spor la slabit.

am ajuns la a 11-a zi de dieta si nu mi se pare foarte greu de urmat. nu am avut probleme iar rezultatul e pe masura. dupa 7 zile slabisem 4 kg yahoo.gif . urez succes si vointa tuturor celor ce se hotarasc sa o tina. eu am combinat-o cu niste abdomene iar in ultima saptamana si cu bicicleta eliptica pupic.gif
+Quote Post
Sexymom
mesaj 27-03-2008, 12:45 AM
Mesaj #79

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.580
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Eu eram un fan al acestei diete, pana am aflat adevarul sad.gif .Slabesti rapid, si pui la loc dublu. Nu credeam ca o sa spun asta in viata mea, eu care sunt tare dezordonata in alimentatie.
Dar am aflat ceva acum 2 luni. cheer.gif
Numai cu rabdare si perseverenta reusesti ceva, si o alimentatie variata, sanatoasa si echilibrata.
Mitul dietei e fals, ar trebuii sa va acordati 5 saptamani sa vedeti ce se intampla in realitate cu organismul vostruu.
De ce scriu 5 saptamani_ asa spun medicii spanioli, acorda/ti 5 saptamani si o sa fii o alta persoana.
Eu una am reusit sa trec de cele 5 saptamani si sa ma simt multumita si fericita de rezultate.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 28-03-2008, 11:18 AM
Mesaj #80

Veverita

CITAT(gaby_mp @ 27-03-2008, 01:28 AM) *

Felicitari BLUELIFE! Si eu tot 100kg am acum, si nu mai stiu cum sa le dau jos. Tu cate ai acum si ce inaltime?

Momentan am 81.5 kg ( 1.55m).Tin daneza si daca nu revii brusc la obiceiurile vechi alimentare nu te ingrasi.trebuie doar sa fii in continuare atenta cu ceea ce mananci si vei vedea ca totul e in regula.Sa stii de la ce te ingrasi(eu una de la chipsuri si dulciuri)si sa eviti aceste alimente ,consumandu-le doar ocazional sau daca e posibil deloc.Regula de aur este sa nu mananci dupa ora 18.00 si eu una nu m-am ingrasat dublu si sunt convinsa ca pana in vara voi avea rezultate vizibile.Bineinteles ca aceasta dieta este hipocalorica si nu trebuie tinuta o perioada indelungata ,dar totul depinde de ceea ce mananci dupa.Si ma repet:am mancat si pizza si mititei si tort pe parcursul anului,dupa ce am terminat dieta.Scaderea mea in greutate a fost urmatoarea:

Ianuarie 2007 =100kg
martie-aprilie 2007=dieta=85kg
ianuarie 2008 = 85 kg
martie 2008 = inceput dieta=momentan 81.5 kg.

CITAT(davidutza_06 @ 27-03-2008, 01:56 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 26-03-2008, 10:59 AM) *

Bune fetelor

am ajuns la a 11-a zi de dieta si nu mi se pare foarte greu de urmat. nu am avut probleme iar rezultatul e pe masura. dupa 7 zile slabisem 4 kg yahoo.gif . urez succes si vointa tuturor celor ce se hotarasc sa o tina. eu am combinat-o cu niste abdomene iar in ultima saptamana si cu bicicleta eliptica pupic.gif

Felicitari! yahoo.gif Cunosc sentimentul.Acum nu iti ramane decat sa ai grija ce mananci si sa te mentii o vreme dupa care sa slabesti in continuare.Bafta! hug.gif

Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 28-03-2008, 11:18 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 29-03-2008, 10:09 PM
Mesaj #81

Taz

Raspunsuri: 3.242
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Fetele,felicitari pentru rezultate! cheer.gif

De marti bag si eu o tura de Daneza.Sper sa ma tina.
Pe urma revin la WW,ca acum simt ca altfel nu ma pot opri din mancat.Mananc la dulciuri ca sparta si imi trebuie ceva mai strict sa ma educe putin.Si am si ceva kg care le-am pus acum rapid de cind e mama la mine si gateste bunatati.

Blue
,ai mare dreptate ca daca nu mananci iar aiurea dupa diete,nu te ingrasi dublu.Asta am si eu de giand sa fac si sa ajung si eu iar slaba...cum eram odata. rolleyes.gif

--------------------
+Quote Post
ALICE
mesaj 31-03-2008, 10:31 AM
Mesaj #82

Koala

Raspunsuri: 2.214
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

Aceeasi impresie o am si eu Dana.Ca-mi trebuie ceva strict
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 31-03-2008, 10:46 AM
Mesaj #83

Veverita

Eu una asa imi disciplinez organismul.este un soc ,mai mult psihic caci ma gandesc la dulciuri toata ziua(nu degeaba mi se spune gura dulce baby.gif )dar dupa cateva zile ma simt minunat.iar dupa ce termin dieta ,fiind ambitionata de rezultate,ma abtin si totul e in regula.Prefer sa tin diete primavara ,cand renaste natura deoarece imi da impresia ca e un nou inceput si pentru mine si cand psihicul zburda nu ai cum sa dai gres. tease.gif Iar pana in vara numai bine se vad rezultatele si voi fi multumita.Iata optimism yahoo.gif poftiti de serviti si voi si sa ne postam la vara fotografii de la mare sa ne laudam toate cu reusitele noastre hug.gif va pup si spor la treaba.Nu uitati ca un 10-15 minute de sport nu strica nimanui. floare.gif

nah,ca mi-am schimbat si ticherul dupa un an (de la 16 la 19 kg pierdute) yahoo.gif

Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 31-03-2008, 10:41 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
camvalmy
mesaj 31-03-2008, 01:09 PM
Mesaj #84

Pestisor
**

Raspunsuri: 123
Inscris: 14-03-2008
Membrul Nr.: 791

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Super Blulife! tot inainte la slabit. Azi am facut si eu 88, am mai slabit 3 kg. pupic.gif

dar nu cu dieta asta. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
davidutza_06
mesaj 31-03-2008, 02:22 PM
Mesaj #85

Amiba

Raspunsuri: 12
Inscris: 17-03-2008
Membrul Nr.: 799

am terminat dieta daneza sambata si slabisem 5 kg. bine, a facut unele abateri de la dieta in sensul ca am mancat 400g cod in loc de 200 iar sambata pe langa pui am mai mancat 2 ciuperci la gratar. cafea am batut ceva mai mult de o ceasca dimineata si am mai adaugat o zaharina, nu am putut manca telina(nici cruda si nici fiarta) si nu am mancat spanacul. dar e ok pentru mine care nu am tinut niciodata cont ce si cum mananc. asta mi-a fost invatare de minte si apreciez acum fiecare masa. de sambata pana azi surpriza , am mai slabit un kg. iar acum m-am hotarat sa nu mai mananc dupa 6 seara si sa am grija ce mananc. pupici tuturor si spor la slabit. o sa va tin la curent cu evolutia mea dupa aceasta cura de slabire. am acum 70 kg. si vreau sa ajung la 65 kg.(am 1.75m)
+Quote Post
gaby_mp
mesaj 31-03-2008, 02:28 PM
Mesaj #86

Pestisor
**

Raspunsuri: 113
Inscris: 7-02-2008
Din: Iasi
Membrul Nr.: 687

Bravo Daviduta! Succes in continuare!
+Quote Post
ALICE
mesaj 31-03-2008, 02:44 PM
Mesaj #87

Koala

CITAT(davidutza_06 @ 31-03-2008, 03:22 PM) *

am terminat dieta daneza sambata si slabisem 5 kg. bine, a facut unele abateri de la dieta in sensul ca am mancat 400g cod in loc de 200 iar sambata pe langa pui am mai mancat 2 ciuperci la gratar. cafea am batut ceva mai mult de o ceasca dimineata si am mai adaugat o zaharina, nu am putut manca telina(nici cruda si nici fiarta) si nu am mancat spanacul. dar e ok pentru mine care nu am tinut niciodata cont ce si cum mananc. asta mi-a fost invatare de minte si apreciez acum fiecare masa. de sambata pana azi surpriza , am mai slabit un kg. iar acum m-am hotarat sa nu mai mananc dupa 6 seara si sa am grija ce mananc. pupici tuturor si spor la slabit. o sa va tin la curent cu evolutia mea dupa aceasta cura de slabire. am acum 70 kg. si vreau sa ajung la 65 kg.(am 1.75m)

Chiar vreau sa ne spui si noua cum merge dupa. Daca ai pus la loc, sau nu, daca ai exagerat,etc:give_rose:
Vreau sa o tin si eu, dar o saptamana

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 31-03-2008, 02:45 PM
+Quote Post
daconst
mesaj 31-03-2008, 09:42 PM
Mesaj #88

Taz

Raspunsuri: 3.242
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Hai Alice,te bagi si tu? naughty.gif
Ca eu de maine incep! cheer.gif

--------------------
+Quote Post
camvalmy
mesaj 31-03-2008, 09:48 PM
Mesaj #89

Pestisor
**

Raspunsuri: 123
Inscris: 14-03-2008
Membrul Nr.: 791

Daconst ai scris tu regimul acela cu 1 sapt numai fructe si legume... poate mai dai idei de mancaruri sau legume care mai pot fi folosite gendovlecel sau vanata, nu prea stiu... ca nu mai am idei. si sa stii ca am slabit ceva pana acum:* .

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ALICE
mesaj 01-04-2008, 08:12 AM
Mesaj #90

Koala

CITAT(daconst @ 31-03-2008, 10:42 PM) *

Hai Alice,te bagi si tu? naughty.gif
Ca eu de maine incep! cheer.gif

Nu, ca maine plec la Bratislava,pana duminica.Si e greu in deplasare.De saptamana viitoare zic eu.Si nu de luni, ca nu-mi place.Mai bine de marti
+Quote Post

34 Pagini V « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 28-08-2008 - 03:15 AM