![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| BLUELIFE |
26-03-2008, 10:59 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Bune fetelor
Vad ca se discuta aprig pe seama acestei diete.nu vreau sa ma repet dar eu sunt exemplul cel mai clar ca daca vrei se poate.Am tinut aceasta dieta si am slabit cu ea.m-am lasat de fumat si m-am ingrasat cateva kg dar era mult dupa dieta,mai concret ,un an.Acum o tin din nou si deja am dat jos 2 kg.dupa dieta am tinut o saptamana de disociat (o zi carne,una legume,una paste,una fructe si una apa)in ziua de paste am mancat si o felie de tort,dupa care nu am mancat mai tarziu de ora 18.00 si iata-ma in siguranta ,fara sa ma fi ingrasat dublu sau mai stiu eu cat.Parerea mea este ca depinde de la organism la organism.Si nu sunt singura care repeta aceasta dieta dupa o reusita.La urma urmei hai sa fim sinceri ,daca altceva nu,dar macar te invata sa ai mese regulate.iar in 2 saptamani nu clacheaza nici un organism.Fac si eu bicicleta eliptica si chiar daca la inceput nu am reusit decat 3-4 minute ,acum am ajuns la performanta de 15 minute in fiecare seara.Si asta pentru a-mi intari masa musculara.Am sa va tin la curent cu evolutia mea.Nu mi-am schimbat ticherul deoarece astept sa schimb prefixul. http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...=si&img=378 Asa arat dupa ce anul trecut aveam 100 kg in cap. -------------------- ![]() |
| gaby_mp |
26-03-2008, 11:28 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 7-02-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 687 Sex: Feminin |
Felicitari BLUELIFE! Si eu tot 100kg am acum, si nu mai stiu cum sa le dau jos. Tu cate ai acum si ce inaltime?
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| davidutza_06 |
26-03-2008, 11:56 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 17-03-2008 Membrul Nr.: 799 |
Bune fetelor Vad ca se discuta aprig pe seama acestei diete.nu vreau sa ma repet dar eu sunt exemplul cel mai clar ca daca vrei se poate.Am tinut aceasta dieta si am slabit cu ea.m-am lasat de fumat si m-am ingrasat cateva kg dar era mult dupa dieta,mai concret ,un an.Acum o tin din nou si deja am dat jos 2 kg.dupa dieta am tinut o saptamana de disociat (o zi carne,una legume,una paste,una fructe si una apa)in ziua de paste am mancat si o felie de tort,dupa care nu am mancat mai tarziu de ora 18.00 si iata-ma in siguranta ,fara sa ma fi ingrasat dublu sau mai stiu eu cat.Parerea mea este ca depinde de la organism la organism.Si nu sunt singura care repeta aceasta dieta dupa o reusita.La urma urmei hai sa fim sinceri ,daca altceva nu,dar macar te invata sa ai mese regulate.iar in 2 saptamani nu clacheaza nici un organism.Fac si eu bicicleta eliptica si chiar daca la inceput nu am reusit decat 3-4 minute ,acum am ajuns la performanta de 15 minute in fiecare seara.Si asta pentru a-mi intari masa musculara.Am sa va tin la curent cu evolutia mea.Nu mi-am schimbat ticherul deoarece astept sa schimb prefixul. http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...=si&img=378 Asa arat dupa ce anul trecut aveam 100 kg in cap. am ajuns la a 11-a zi de dieta si nu mi se pare foarte greu de urmat. nu am avut probleme iar rezultatul e pe masura. dupa 7 zile slabisem 4 kg |
| Sexymom |
27-03-2008, 12:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.580 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu eram un fan al acestei diete, pana am aflat adevarul
Dar am aflat ceva acum 2 luni. Numai cu rabdare si perseverenta reusesti ceva, si o alimentatie variata, sanatoasa si echilibrata. Mitul dietei e fals, ar trebuii sa va acordati 5 saptamani sa vedeti ce se intampla in realitate cu organismul vostruu. De ce scriu 5 saptamani_ asa spun medicii spanioli, acorda/ti 5 saptamani si o sa fii o alta persoana. Eu una am reusit sa trec de cele 5 saptamani si sa ma simt multumita si fericita de rezultate. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| BLUELIFE |
28-03-2008, 11:18 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Felicitari BLUELIFE! Si eu tot 100kg am acum, si nu mai stiu cum sa le dau jos. Tu cate ai acum si ce inaltime? Momentan am 81.5 kg ( 1.55m).Tin daneza si daca nu revii brusc la obiceiurile vechi alimentare nu te ingrasi.trebuie doar sa fii in continuare atenta cu ceea ce mananci si vei vedea ca totul e in regula.Sa stii de la ce te ingrasi(eu una de la chipsuri si dulciuri)si sa eviti aceste alimente ,consumandu-le doar ocazional sau daca e posibil deloc.Regula de aur este sa nu mananci dupa ora 18.00 si eu una nu m-am ingrasat dublu si sunt convinsa ca pana in vara voi avea rezultate vizibile.Bineinteles ca aceasta dieta este hipocalorica si nu trebuie tinuta o perioada indelungata ,dar totul depinde de ceea ce mananci dupa.Si ma repet:am mancat si pizza si mititei si tort pe parcursul anului,dupa ce am terminat dieta.Scaderea mea in greutate a fost urmatoarea: Ianuarie 2007 =100kg martie-aprilie 2007=dieta=85kg ianuarie 2008 = 85 kg martie 2008 = inceput dieta=momentan 81.5 kg. Bune fetelor Vad ca se discuta aprig pe seama acestei diete.nu vreau sa ma repet dar eu sunt exemplul cel mai clar ca daca vrei se poate.Am tinut aceasta dieta si am slabit cu ea.m-am lasat de fumat si m-am ingrasat cateva kg dar era mult dupa dieta,mai concret ,un an.Acum o tin din nou si deja am dat jos 2 kg.dupa dieta am tinut o saptamana de disociat (o zi carne,una legume,una paste,una fructe si una apa)in ziua de paste am mancat si o felie de tort,dupa care nu am mancat mai tarziu de ora 18.00 si iata-ma in siguranta ,fara sa ma fi ingrasat dublu sau mai stiu eu cat.Parerea mea este ca depinde de la organism la organism.Si nu sunt singura care repeta aceasta dieta dupa o reusita.La urma urmei hai sa fim sinceri ,daca altceva nu,dar macar te invata sa ai mese regulate.iar in 2 saptamani nu clacheaza nici un organism.Fac si eu bicicleta eliptica si chiar daca la inceput nu am reusit decat 3-4 minute ,acum am ajuns la performanta de 15 minute in fiecare seara.Si asta pentru a-mi intari masa musculara.Am sa va tin la curent cu evolutia mea.Nu mi-am schimbat ticherul deoarece astept sa schimb prefixul. http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...=si&img=378 Asa arat dupa ce anul trecut aveam 100 kg in cap. am ajuns la a 11-a zi de dieta si nu mi se pare foarte greu de urmat. nu am avut probleme iar rezultatul e pe masura. dupa 7 zile slabisem 4 kg Felicitari! Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 28-03-2008, 11:18 AM -------------------- ![]() |
| daconst |
29-03-2008, 10:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.242 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Fetele,felicitari pentru rezultate!
De marti bag si eu o tura de Daneza.Sper sa ma tina. Pe urma revin la WW,ca acum simt ca altfel nu ma pot opri din mancat.Mananc la dulciuri ca sparta si imi trebuie ceva mai strict sa ma educe putin.Si am si ceva kg care le-am pus acum rapid de cind e mama la mine si gateste bunatati. Blue,ai mare dreptate ca daca nu mananci iar aiurea dupa diete,nu te ingrasi dublu.Asta am si eu de giand sa fac si sa ajung si eu iar slaba...cum eram odata. -------------------- |
| ALICE |
31-03-2008, 10:31 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.214 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Aceeasi impresie o am si eu Dana.Ca-mi trebuie ceva strict
|
| BLUELIFE |
31-03-2008, 10:46 AM
|
Eu una asa imi disciplinez organismul.este un soc ,mai mult psihic caci ma gandesc la dulciuri toata ziua(nu degeaba mi se spune gura dulce
nah,ca mi-am schimbat si ticherul dupa un an (de la 16 la 19 kg pierdute) Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 31-03-2008, 10:41 AM -------------------- ![]() |
| camvalmy |
31-03-2008, 01:09 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 123 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
dar nu cu dieta asta. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
| davidutza_06 |
31-03-2008, 02:22 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 17-03-2008 Membrul Nr.: 799 |
am terminat dieta daneza sambata si slabisem 5 kg. bine, a facut unele abateri de la dieta in sensul ca am mancat 400g cod in loc de 200 iar sambata pe langa pui am mai mancat 2 ciuperci la gratar. cafea am batut ceva mai mult de o ceasca dimineata si am mai adaugat o zaharina, nu am putut manca telina(nici cruda si nici fiarta) si nu am mancat spanacul. dar e ok pentru mine care nu am tinut niciodata cont ce si cum mananc. asta mi-a fost invatare de minte si apreciez acum fiecare masa. de sambata pana azi surpriza , am mai slabit un kg. iar acum m-am hotarat sa nu mai mananc dupa 6 seara si sa am grija ce mananc. pupici tuturor si spor la slabit. o sa va tin la curent cu evolutia mea dupa aceasta cura de slabire. am acum 70 kg. si vreau sa ajung la 65 kg.(am 1.75m)
|
| gaby_mp |
31-03-2008, 02:28 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 7-02-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 687 Sex: Feminin |
Bravo Daviduta! Succes in continuare!
|
| ALICE |
31-03-2008, 02:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.214 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
am terminat dieta daneza sambata si slabisem 5 kg. bine, a facut unele abateri de la dieta in sensul ca am mancat 400g cod in loc de 200 iar sambata pe langa pui am mai mancat 2 ciuperci la gratar. cafea am batut ceva mai mult de o ceasca dimineata si am mai adaugat o zaharina, nu am putut manca telina(nici cruda si nici fiarta) si nu am mancat spanacul. dar e ok pentru mine care nu am tinut niciodata cont ce si cum mananc. asta mi-a fost invatare de minte si apreciez acum fiecare masa. de sambata pana azi surpriza , am mai slabit un kg. iar acum m-am hotarat sa nu mai mananc dupa 6 seara si sa am grija ce mananc. pupici tuturor si spor la slabit. o sa va tin la curent cu evolutia mea dupa aceasta cura de slabire. am acum 70 kg. si vreau sa ajung la 65 kg.(am 1.75m) Chiar vreau sa ne spui si noua cum merge dupa. Daca ai pus la loc, sau nu, daca ai exagerat,etc:give_rose: Vreau sa o tin si eu, dar o saptamana Acest mesaj a fost editat de ALICE: 31-03-2008, 02:45 PM |
| daconst |
31-03-2008, 09:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.242 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Hai Alice,te bagi si tu?
Ca eu de maine incep! -------------------- |
| camvalmy |
31-03-2008, 09:48 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 123 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Daconst ai scris tu regimul acela cu 1 sapt numai fructe si legume... poate mai dai idei de mancaruri sau legume care mai pot fi folosite gendovlecel sau vanata, nu prea stiu... ca nu mai am idei. si sa stii ca am slabit ceva pana acum:* .
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
| ALICE |
01-04-2008, 08:12 AM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 28-08-2008 - 03:15 AM |