![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| davidutza_06 |
01-04-2008, 11:46 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 17-03-2008 Membrul Nr.: 799 |
Hai Alice,te bagi si tu? Ca eu de maine incep! iti doresc succes.....ideea e sa nu te gandesti toata ziua ca esti la regim. poarta-te ca in fiecare zi si nu da fuga la cantar dupa fiecare masa. banuiesc ca ai avut zile in care ai mancat mult mai putin decat ai manca acum si nu ti-ai facut mari probleme, chiar nici nu ai bagat de seama. 13 zile trec repede. gandeste-te ce bine o sa fie dupa cand te uiti in oglinda. |
| teolique |
01-04-2008, 03:56 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 1-04-2008 Membrul Nr.: 845 |
Hey!
eu am inceput dieta ieri. stiti doar cum facem toate: de luni..... Succes tuturor:) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
01-04-2008, 10:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Alice,e perfect asa de marti.Ca de aia am inceput si eu de azi.
Vad ca sunt ok si cu foamea m-am descurcat.Adica apa multa si ceai si nu simti foame. Camvalmy,dieta aia era de la un nutritionist.Eu n-am tinut-o,asa ca n-am idei de meniu.Eu eram cu WW pina acum,la care o sa ma intorc dupa Daneza. Daviduta,mersi de incurajari! -------------------- |
| VioricaIchim |
02-04-2008, 11:59 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 2-04-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 850 Dispozitie: Minunat! Sex: Feminin |
Salut, si bine v-am gasit, sunt la a3a zi de diata daneza, si totusi ma simt bine, am cautat disperata carnea de miel sa o am pt duminica, sper sa dea roade... in schimb am citit prin alte locuri ca se poate consuma sare piper si alte condimente... nu in cantitati mari zic eu... eu oricum adaug sare ca asa trebuia la mancare nu ca as simti nevoia.. dar gustul de spanac fara sare..... si lumea m-a "incurajat" cu telina ce ma asteapta diseara.... eu am sa pun cateva condimente si sper sa nu ma chinui 13 zile... fara rost... Totusi citind mai multe forumuri pro si contra... eu zic ca daca din toate dietele am lua ce este bun... nu infometare... nu seara dupa ora 18.. carnea la gratar.... legumele si fructele cat mai natur...
Eu nu mananc de fel dulciuri, dar aseara i-am cumparat jeleuri fetitzei... si as fi bagat si eu unul in gura,sa nu zic de ziua de luni cand copila mea mi-a cerut portocala Am sa va tin la curent daca slabesc adaugand si cate un praf de sare.... seara mai fac 5 minute la bicicleta eliptica.. Am 1.69innaltime si 72kg. Povestea mea e: aveam 63kg cand am ramas insarcinata, la 28 de ani, am vomat si sufletul din mine timp de 3 luni, numa la gandul de carne faceam urat.. am mancat f multi struguri, era sezonul, asa ca in prima faza am slabit.. ca din punctul meu de vedere aveam de unde fara sa apara efecte negative asupra copilului. la sf sarcinei aveam 75kg... zic eu o persoana fericita cu doar 12 kg, am facut cezariana, si dupa o saptamana in spital, cand am ajuns acasa cantarul meu arata 60kg... sa va zic ce fericita eram? Va pup si sa ne scriem mai slabe |
| davidutza_06 |
02-04-2008, 01:00 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 17-03-2008 Membrul Nr.: 799 |
Salut, si bine v-am gasit, sunt la a3a zi de diata daneza, si totusi ma simt bine, am cautat disperata carnea de miel sa o am pt duminica, sper sa dea roade... in schimb am citit prin alte locuri ca se poate consuma sare piper si alte condimente... nu in cantitati mari zic eu... eu oricum adaug sare ca asa trebuia la mancare nu ca as simti nevoia.. dar gustul de spanac fara sare..... si lumea m-a "incurajat" cu telina ce ma asteapta diseara.... eu am sa pun cateva condimente si sper sa nu ma chinui 13 zile... fara rost... Totusi citind mai multe forumuri pro si contra... eu zic ca daca din toate dietele am lua ce este bun... nu infometare... nu seara dupa ora 18.. carnea la gratar.... legumele si fructele cat mai natur... Eu nu mananc de fel dulciuri, dar aseara i-am cumparat jeleuri fetitzei... si as fi bagat si eu unul in gura,sa nu zic de ziua de luni cand copila mea mi-a cerut portocala Am sa va tin la curent daca slabesc adaugand si cate un praf de sare.... seara mai fac 5 minute la bicicleta eliptica.. Am 1.69innaltime si 72kg. Povestea mea e: aveam 63kg cand am ramas insarcinata, la 28 de ani, am vomat si sufletul din mine timp de 3 luni, numa la gandul de carne faceam urat.. am mancat f multi struguri, era sezonul, asa ca in prima faza am slabit.. ca din punctul meu de vedere aveam de unde fara sa apara efecte negative asupra copilului. la sf sarcinei aveam 75kg... zic eu o persoana fericita cu doar 12 kg, am facut cezariana, si dupa o saptamana in spital, cand am ajuns acasa cantarul meu arata 60kg... sa va zic ce fericita eram? Va pup si sa ne scriem mai slabe eu am pus in mancarea de dieta si sare si busuioc si piper incat carnea de miel ajunsese sa aiba gust de vita |
| VioricaIchim |
02-04-2008, 01:16 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 2-04-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 850 Dispozitie: Minunat! Sex: Feminin |
aa sa va spun maine merg sa-mi pun cercel in ureche pentru slabit
|
| daconst |
02-04-2008, 08:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
A main trecut o zi de dieta si sunt bine.Deja ma obisnuiesc cu regimul si sper sa trec si ziua de maine cu bine,ca mi se pare mai grea.
Eu n-am avut rabdare si m-am urcat pe cintar si deja 1.5kg erau duse. Sper sa continui si sa fie bine dupa 13 zile. Viorica,succes si tie si sa ne scrii cum merge dieta mai departe! -------------------- |
| VioricaIchim |
03-04-2008, 06:49 AM
|
vreau sa va spun ca foarte bine am trecut de a 3a zi, daca ma voi simti la fel o duc la capat, mie telina mi-a placut f mult, si m-am simtit si satula, de la gustul ei putin intepator am consumat si multa apa! iar placerea de a manca un mar m-a coplesit! (pe care l-am impartit cu fetitza mea)...dar nu conteaza... a fost bine. Va pup
|
| dombo |
03-04-2008, 03:53 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 3-04-2008 Membrul Nr.: 855 |
Ma apuc si eu de sambata. Vreau sa fie vineri ziua fara nimic.
Sper sa pot sa ma tin de dieta pentru ca am nevoie sa slabesc 1,62 si 87 kg urati-mi bafta |
| Sexymom |
03-04-2008, 05:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bafta multa fetelor.
Adaug si eu ceva: ori de cate ori am tinut aceasta dieta am pus sare si condimente in ea.Sarea nu ingrasa si nici condimentele, asa ca nu vad de ce nu ar merge in dieta. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| daconst |
03-04-2008, 06:25 PM
|
Dombo,hai ca nu e greu.Se poate!
Viorica,tu scrie-mi cum e la tine ca eu sunt cu o zi in urma si ma ajuta tare mult! Acum vreau sa dau telina pe razatoare cu lamaie,ca cica e mai buna. Mie a4a zi mi se pare mai grea,ce zici,cum e? Sexy,mersi de sfaturi. Eu am pus sare,piper si usturoi la friptura de vita. -------------------- |
| dombo |
04-04-2008, 08:12 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 3-04-2008 Membrul Nr.: 855 |
Dombo,hai ca nu e greu.Se poate! Viorica,tu scrie-mi cum e la tine ca eu sunt cu o zi in urma si ma ajuta tare mult! Acum vreau sa dau telina pe razatoare cu lamaie,ca cica e mai buna. Mie a4a zi mi se pare mai grea,ce zici,cum e? Sexy,mersi de sfaturi. Eu am pus sare,piper si usturoi la friptura de vita. sunt convinsa ca se poate . Eu cu ambitia stau mai prost dar de data asta sunt hotarata pt ca arat ca |
| gaby_mp |
04-04-2008, 06:06 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 7-02-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 687 Sex: Feminin |
Mie ziua 4 nu mi se pare asa grea, chiar deloc. Seara mananci mult de tot sau cel putin asa mi s-a parut mie. La pranz daca iei si iti faci nectar de portocale [adica iti storci tu portocalele] si le pui in iaurt, e un deliciu!
Ziua 5 mi se pare mai grea... eu am inlocuit cu ton in apa codul fiert si am renuntat la unt. Chiar azi sunt la ziua 5, am terminat cu ea deja Painea daca nu reusiti sa gasiti prajita, e ok si daca papati o felie mica de paine integrala [de obicei in diete se recomanda "toast" care la noi se traduce de obicei paine prajita, dar toast e defapt painea integrala Acest mesaj a fost editat de gaby_mp: 04-04-2008, 06:17 PM |
| daconst |
04-04-2008, 09:53 PM
|
A trecut si ziua a4a!
Asa e ca n-a fost grea.Cred ca cea mai grea zi e a 7a cind nu mananci mai nimic si seara trebuie sa papi miel. Eu carnea de miel n-o suport deloc.Oare s-o inlocuiesc? Gaby,si eu mananc ton in apa maine.Sper sa nu fie gretos. -------------------- |
| gaby_mp |
05-04-2008, 11:33 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 7-02-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 687 Sex: Feminin |
Nu e gretos, ai voie sa pui lamaie peste el si e chiar foarte bun
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:49 PM |