![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
01-08-2007, 10:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
A inceput sa faca furori si pe la noi dieta Zone, chiar daca a fost creata in 1995 de dr. Sears.
Jennifer Aniston este cea mai infocata fana a ei dupa cum spune peste tot, dar multe vedete au incercat-o. Mi se pare ciudat totusi ca dupa ce au incercat-o au slabit, dar alta data cand au mai avut nevoie sa slabeasca au apelat la alta dieta. (ex: Madonna care a trecut apoi la dieta macrobiotica) Se tine cont de numarul caloriilor, dar tebuie pastrat un raport de 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasime, dar eu stiam de la o fosta forumista ca raportul optim ar fi de 60% carbohidrati, 20% proteine si 20% grasime. Ati tinut dieta asta sau cunoasteti persoane care au tinut-o si au slabit? Parca ma tenteaza. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
01-08-2007, 10:52 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am vazut un film documentar pe discovery despre cel mai gras om din lume care a slabit cu dieta asta, varianta fiind 40-30-30. a slabit de la 560 de kg la 390 sau cam asa ceva intr-un an de zile. bine, mai facea si un gen de sport, atat cat ii permitea greutatea
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
01-08-2007, 11:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sau poate postezi dieta
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
02-08-2007, 03:48 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Sau poate postezi dieta Pai asta e dieta: trebuie mentinut raportul 40-30-30 (%carb-grasimi-proteine) Acum... aici sint pline librariile de toate gaselnitele posibile. Alei intregi de rafturi pina in tavan, pline de secrete si diete. The Zone n-au facut altceva decit sa scrie carti de stiinta common sense si sa se joace putintel cu raporturile. Si intr-adevar, Nessie, raportul ala de 60-20-20 e, cred, cel mai indicat atunci cind prestezi activitati sportive intense. Lumea cauta in toate partile, diete si minuni, nume noi si sonore... si astia de scriu carti isi umplu buzunarele dupa o gaselnita de asta mica si simpla. Ca sa nu mai zic ca am vazut recent o noua carte de diete - bestial de faimoasa: My Big Fat Greek... Diet Tot ce urmaresc ei este sa ne faca sa uitam de legile simple ale alimentatiei sanatoase si echilibrate, de piramida alimentelor si de exercitii fizice de cel putin 3 ori pe saptamina! Pentru ca daca lumea s-ar tine de ele, n-ar mai exista probleme de supraponderabilitate, si ei nu s-ar imbogati. Asa-i? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
02-08-2007, 09:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
A aparut Dieta Zone pe OneDen si puteti citi acolo mai multe informatii despre dieta. Gasiti inclusiv meniul pentru o saptamana. Adresa este http://dieta-zone.oneden.com
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| sadaf |
09-09-2007, 07:42 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 24-03-2007 Membrul Nr.: 263 Sex: Feminin |
Buna seara eu ce mananc asimilez asa ca am redus portile
-------------------- Sadaf [color=#00CCCC]
|
| alex25 |
16-10-2007, 10:54 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Apropos de personalitati care au tinut dieta Zone, daca ati vazut aseara documentarul de pe Discovery cu Manuel Uribe cred ca ati remarcat ca a tinut tot dieta Zone.
Daca nu stiti despre ce e vorba, Manuel Uribe a fost cel mai gras om din lume (560 kg). A fost, pentru ca nu mai e cel mai gras acum Un video cu el e pe cuatro.com -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| sadaf |
23-10-2007, 12:17 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 24-03-2007 Membrul Nr.: 263 Sex: Feminin |
Apropos de personalitati care au tinut dieta Zone, daca ati vazut aseara documentarul de pe Discovery cu Manuel Uribe cred ca ati remarcat ca a tinut tot dieta Zone. Daca nu stiti despre ce e vorba, Manuel Uribe a fost cel mai gras om din lume (560 kg). A fost, pentru ca nu mai e cel mai gras acum Un video cu el e pe cuatro.com a facut operatie la stomac -------------------- Sadaf [color=#00CCCC]
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:55 AM |