![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
27-12-2007, 07:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dieta cu supa de pui
Reteta de slabit: Aceasta dieta se bazeaza pe un mecanism foarte simplu. Exista 2 tipuri de mic-dejun la alegere, in rest se consuma numai supa de pui in orice cantitate doriti timp de 1 saptamana. Se aseamana destul de mult cu dieta supei de varza. Supa de pui este, totusi, considerata mult mai gustoasa si mai hranitoare. Micul dejun: Varianta1: 2 iaurturi cu fructe sau cu germeni de grau Varianta2: cereale cu suc de protocale Reteta supa de pui: Se fierbe puiul impreuna cu ceapa, morcovi si broccoli. Se adauga condimente dupa gust. Este foarte usor de preparat. Se slabeste cca. 5 – 6 kg. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| larisuk |
14-03-2008, 12:43 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 20 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 789 Sex: Feminin |
Si ai incercat dieta asta??????????Da rezutate?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
14-03-2008, 03:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu am incercat-o, am cules-o numai din revista Slab sau Gras, in cazul in care vrea cineva sa o incerce.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| bubbles |
03-04-2008, 09:59 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.345 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Alta varianta de "Dieta cu supa de pui "
Ziua 1 MIC DEJUN: *O cutie iaurt dietetic (degresat) combinat cu o jumatate de cana de fructe taiate in bucatele (mere,banane,portocale) peste care presari germeni de grau. RESTUL ZILEI,ori de cate ori iti este foame :supa de pui Ziua 2 MIC DEJUN *un bol mic de branza de vaci cu o jumatate de lingurita de miere si praf de scortisoara; *2 felii de paine de secara prajita; *2 smochine; RESTUL ZILEI,supa de pui. Ziua 3 MIC DEJUN *un bol mediu cu cereale integrale la care se adauga o jumatate de cana cu lapte 0.1% sau 1.8% grasime - un mar sau o banana; RESTUL ZILEI,supa de pui. Ziua 4 MIC DEJUN *o felie de paine de secara prajita; *30g cascaval degresat; *un pahar cu suc de portocale; RESTUL ZILEI, supa de pui. Ziua 5 MIC DEJUN *un bol de cereale peste care se toarna o jumatate de cana de lapte cu 0.1% sau 1.8% grasime. Ziua 6 si ziua 7 MIC DEJUN *oricare meniu din cele 5 zile,la alegere. RESTUL ZILEI,supa de pui. Reteta pentru supa de pui: Ingrediente:-un pui taiat in 8/10 bucati -2 linguri ulei (preferabil de masline) -3 pastarnaci -2 teline -2 morcovi -o ceapa taiata marunt -3 catei de usturoi -o leg de patrunjel -sare si piper -zeama de lamaie proaspta - dupa gust. Dezoseaza puiul si taie-l in buc mici.Pune-l la fiert la foc mic si dupa ce a fiert,lasa zeama la racit,curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si pune din nou la fiert,adaungand ceapa,usturoiul,pastarnacul si lasa la fiert aproximativ 8 minute.Adauga patrnjelul la final.Sareaza,pipereaza si adauga zeama de lamaie. -------------------- Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg Restart WW 3 Martie
![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:49 AM |