![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| kitty |
09-05-2008, 10:09 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 29 Inscris: 7-05-2008 Membrul Nr.: 944 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
woha ce meniu variat!!!!
intrebare 200 ml de supa inseamna un cub knor fiert in apa sau pot sa fierb un piept de pui? |
| deea7 |
09-05-2008, 10:25 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 8-05-2008 Membrul Nr.: 950 Dispozitie: a little worried Sex: Feminin |
Deea ca sa te ajute sa rezisti mai bine iti spun ca eu miercuri am zi de cantar,dar azi dimineata am trisat si m-am cantarit iar,ca sa vad efectul zilei de fructe.Si rezultatul era 1 kg zburat de miercuri pana vineri. Buna seara fetele si multumesc mult pentru incurajari!Chiar ajuta astfel incat astazi am papat 3 mere 3 banane 80 de grame de fistic si 2 pahare suc de morcovi cu piersici.Dimineata am mancat mere si am crezut ca nu o sa rezist dar dupa ce am papat putin fistic am fost alta..Am reusit si maine mananc branziiiiiicaaa -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ramonavlas |
10-05-2008, 10:14 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
woha ce meniu variat!!!! intrebare 200 ml de supa inseamna un cub knor fiert in apa sau pot sa fierb un piept de pui? Multumesc La mine inseamna supa de pui la plic cu taitei strecurata, adica am baut zeama. Poti fierbe si carne in supa -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| lilianab |
10-05-2008, 11:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Pup fetele cu dietele
Maiculita am scapat de necazul cu piciorul si ma va omora o panarama de racealo-gripa,ce [*****] o fi.Mi-a distrus gatul,ma dor radacinile urechilor,pe dinauntru,daca intelegeti ce vreau sa spun si in piept simt ca ma apasa si ma sufoca.Nici nu mai stiu ce sa mai iau ca am o adevarata farmacie langa mine,pe birou. Am fost la cursuri dar la primul jumate am stat pe afara,din cauza acceselor de tuse,la al doilea nu am mai tusit...fiindca a durat 10 min Deci meniul de azi: Dimineata: grepfruit si banana Pranz:Nu stiu cum se cheama ,dar va povestesc:1 cartof cubulete,1 vanata spalata,cubulete,le-am pus in vase diferite la fiert cu sare.Peste cartof am adaugat cam 250g amestec mexican.Vanata am scos-o din opareala,am amestecat-o cu celelalte legume,le-am dat sare,piper,usturoi tocat,cativa catei,rosii din conserva,amestecat totul,pus intr-o tavita la cuptor,cu suc de rosii si o foaie dafin.Din asta "prestez o parte la pranz si o alta parte,mai mica,deseara.Si ceaiuri pe pocnitelea. Pup u all girls -------------------- |
| anutza |
10-05-2008, 12:33 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 11 Inscris: 4-03-2008 Din: Arad Membrul Nr.: 752 Dispozitie: sugar free Sex: Feminin |
Bună fetelor!Ce măbucur că v-am găsit!Despre dieta aceasta vreau să vă spun că am ținut-o și eu vara trecută și am slăbit cu ea 12 kg.Acum ce să vă spun ...în ultima lună am cam încălcat regulile.Ziua de apă am ținut-o doar în prima lună.Acum am pus 5 kg înpoi că am luat ceva vitamine și am mâncat ca sparta de la ele.... Bine ai venit, anutza! Iti recomand sa citesti dietele Weight Watchers si Michel Montignac. Sunt 2 diete care pot fi personalizate foarte mult in functie de ce iti place sa mananci si cu care se slabeste sanatos. Mulțumesc din tot sufletul pentru încurajare, cred că am să aleg WW.Mi se pare că este mai accesibil, dar sper să și slăbesc.Am să revin cu stiri. |
| ramonavlas |
10-05-2008, 12:49 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Lili, suna tare bine mancarica te de azi. La remedii impotriva racelii nu ma pricep, eu nici macar medicamente nu iau....da sper sa iti revii cat de repede.
Nu azi era ziua ta de cantar??? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| BuFiTaSaD |
10-05-2008, 01:12 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 176 Inscris: 24-04-2008 Din: Caransebes Membrul Nr.: 913 Dispozitie: Binisor :D Sex: Feminin |
Buna fetelor ... am ajuns si eu pe aici ... vreau sa va spun ca ieri la pranz am papat peste si mi-a fost putin cam rau ... seara cum nu puteam sa schimb carnea...nu am mai papat nimic ptr ca peste bleax nu mai imi placea....si pe la 1o jumate m-a apucat o foame de imi venea sa pap orice...dar eu avand vointa ....am ttecut peste si nu am mai papat nimic`pana azidimineatza cand am papat o bana si un mar
-------------------- |
| lilianab |
10-05-2008, 02:19 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Lili, suna tare bine mancarica te de azi. La remedii impotriva racelii nu ma pricep, eu nici macar medicamente nu iau....da sper sa iti revii cat de repede. Nu azi era ziua ta de cantar??? Mancarica mea suna bine pe hartie.In realitate nu am putut manca nimic pana acum.Am fortat un pic acum cu cativa cartofei din ea si mazare sivreo cateva masline(sunt tot legume,nu?!) Ramo ziua mea de cantar e miercuri,am scris.Miercuri acum am ajuns inapoi la cat am avut inainte de Paste:adica un kg mai putin.Vineri am "muscat din cascaval" si m-am cantarit iar,ca sa vad ce efect are o zi de fructe si era - 1kg fata de miercuri.De acum astept ziua ,nu mai trisez. La remedii impotriva racelii am trecut pe leacuri babesti:mamaliga fierbinte pe piept ca simt ca mi-s copti plamanii in partea de sus Bufita ai facut tu cu pestele ca mine cu legumele. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 10-05-2008, 02:20 PM -------------------- |
| kitty |
10-05-2008, 05:51 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 29 Inscris: 7-05-2008 Membrul Nr.: 944 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
buna seara fetelor!!!!
a mai trecut o zi.. mic dejun: jumatate de mar...jumate a papat porcusorul lui deea pranz:1 felie paine salata(piept pui fiert,rosii,castraveti,vinete,ceapa,usturoi,lamaie si putin 2 linguri ulei masline) cina:putina salata de la pranz azi mi-am luat un cantar frumos....si nu am sa ma las pana nu o sa imi arate 70 kg (ori eu ..ori cantarul p.s:de cate ori trebuie sa ne cantarim si dupa ce zi ar fi indicat? |
| deea7 |
10-05-2008, 06:03 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 8-05-2008 Membrul Nr.: 950 Dispozitie: a little worried Sex: Feminin |
Hello everybody.
Nu pot sa cred ce putere am prins cu ajutorul vostru,nu mai am nici un gand murdar parca imi e pofta doar de ce am voie(spusei eu dupa ce am trecut de ziua de fructe) Azi la proteins am papat o banana, un mar,40 g cas vaca,300 g cascaval,330 ml iaurt,putina salata de la Kitty Asta seara mai am in plan un pahar suc de fructe. Va pupicesc mucho mucho,ma duc sa invat caci din pacate acolo nu spun la nimeni cat am invatat Lili imi pare foarte rau pt gatuletul tau..si eu am avut o tuse care ma dispera la maaaxim.Incearca cu de toate si trebuie sa cedeze ea. Vb maine( zi de amidon si tre sa merg in vizita la cineva vad eu cum scot camasa-pap numai piure de cartofi he he) -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
![]() |
| lilianab |
10-05-2008, 06:19 PM
|
Lili imi pare foarte rau pt gatuletul tau..si eu am avut o tuse care ma dispera la maaaxim.Incearca cu de toate si trebuie sa cedeze ea. Nu il las eu pe el sa ma "calareasca"...am aflat inca o metoda stiintifico-fantastica pt gat:pun 2 oua si le bat intr-un castron,adaug un pic de spirt in ele,dau foc si in acest timp devin ca un scrob,iar aceastga bomba ecologica o pun intr-o carpa si cu ea pe beregata/piept.Dar cum eu sunt supradotata in zona respectiva9piept0,cred ca am sa pun si mamaliga calda alaturi...lLas' sa fie ca de un pranz,numai sa imi treaca odata! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 10-05-2008, 06:20 PM -------------------- |
| deea7 |
10-05-2008, 07:29 PM
|
|
Doamne oare chiar o sa reusesc?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
![]() |
| ramonavlas |
10-05-2008, 10:03 PM
|
|
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN - 1 mar; PRANZ - mancare de mazare cu un cartof; - salata din o rosie si castraveti; GUSTARE - 4 cartofi mici la cuptor; - 2 castraveciori; CINA - mancare de mazare cu un cartof. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| ramonavlas |
11-05-2008, 10:44 AM
|
|
Neatza.....sper ca nu am ramas singura cu dieta asta.....
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| lilianab |
11-05-2008, 11:43 AM
|
Nu,nu Ramona,mai sunt cel putin si eu pe aici.Dar cred ca nu numai eu!.Abia am venit de la cursuri.
Mic dejun:grepfruit,banana Pentru Pranz am fiert de aseara cateva spaghetti si separat un sos din rosie,3 fire de ceapa verde,usturoi si busuioc. Pentru Cina:am facut de aseara un pandispan alor mei,din care am oprit 3 feliute subtiri si am sa imi iau si ciocolata amaruie,din care pap 1-2 patrate. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 25-07-2008 - 09:13 PM |