![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
16-04-2007, 03:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.367 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Monic,maine incep si eu!!!!!!
-------------------- |
| ALICE |
17-04-2007, 09:17 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.908 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Naspa, din cauza vremii Sex: Feminin |
Parca ma tenteaza si pe mine.Dar nu 90 zile.Nu cred ca rezist.Oare are ceva daca o tin mai putin?
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 17-04-2007, 09:17 AM -------------------- Dupa Paste reincepem cura, ca deja se vede ca am lasat-o moale
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ramonavlas |
19-04-2008, 10:40 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.212 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Dupa 1 an si 2 zile de la ultimul post...vin si eu.
Dupa 1 mai ( adica de luni, pe 5 mai) ma apuc si eu de aceasta dieta. Nu o sa tin 90 zile si nici ziua de apa nu cred ca o voi tine. -------------------- ![]() [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wCy6lhs/] ![]() [/url] CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. DIETA DE 90 DE ZILE - 5 mai 2008 http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| lilliana2002ro |
21-04-2008, 07:42 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 21-04-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 904 Dispozitie: Asa cum este vremea afara !!! Sex: Feminin |
Salutare lume,
Azi am primit prin posta cartea "Rina's 90 DIETA DE 90 DE ZILE " Dupa ce am citit cartea mi-am dat seama ca nu este asa de greu de tinut,in ziua de apa care se tine exact o data la 29 de zile se consuma numai lichide . Daca nu va puteti abtine de la mancare preparati o supa de legume sau sucuri din fructe sau legume proaspete. ( SI DACA NU PUTETI SARITI PESTE ZIUA DE APA ). Exact asa scrie in carte. Se mai recomanda sa beti cel putin 2 litri de apa pe zi,beti ceai si sucuri naturale fara zahar. NU CONSUMATI ALCOOL IN TIMPUL DIETEI. Cafeaua (una pe zi) fara zahar. Ce imi place la aceasta carte este ca in fiecare zi iti da cate o reteta in functie de ziua de dieta si iti si explica cum sa o prepari sau daca nu iti palce reteta pe care ei o recomanda iti da o alternativa. Va urez bafta la slabit,eu am sa incep sa tin dieta dupa pasti pentru ca voi pleca in excursie cu prieteni si imi va fii greu sa respect dieta. |
| ramonavlas |
21-04-2008, 08:16 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.212 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Liliana, bine ai venit. Se pare ca incepem dieta asta cam in acelasi timp.
Daca te rog frumos, nu o sa pui si aici niste retete? -------------------- ![]() [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wCy6lhs/] ![]() [/url] CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. DIETA DE 90 DE ZILE - 5 mai 2008 http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| lilianab |
30-04-2008, 12:53 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 589 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetili!
Fiindca mi-au lipsit foarte mult fructele,de Paste am facut "piua 20" 2 zile in care am gustat cozonacul si am mancat fructe.Asa ca m-am gandit sa incep dieta asta,ca sa nu imi mai lipseasca nimic din alimentatie .Si nu numai ca m-am hotarat,dar am inceput-o de ieri.Bafta si fetelor care s-au hotarat sau o tin deja! -------------------- |
| ramonavlas |
30-04-2008, 01:05 PM
|
|
Bafta multa si sa ne povestesti cum merge dieta si cum fug kg. Eu de luni ma apuc de ea.
-------------------- ![]() [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wCy6lhs/] ![]() [/url] CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. DIETA DE 90 DE ZILE - 5 mai 2008 http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Tulip |
01-05-2008, 08:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.367 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Parca-parca m-as baga si eu de luni.......inca nu stiu,oscilez intre WW si dieta asta.l...
Acest mesaj a fost editat de Tulip: 01-05-2008, 08:34 PM -------------------- |
| ramonavlas |
01-05-2008, 08:35 PM
|
|
Da le poti combina, nu?? Adica mananci de dieta asta si calculezi si punctele. Zic si eu.......
-------------------- ![]() [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wCy6lhs/] ![]() [/url] CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. DIETA DE 90 DE ZILE - 5 mai 2008 http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Tulip |
01-05-2008, 08:36 PM
|
Da le poti combina, nu?? Adica mananci de dieta asta si calculezi si punctele. Zic si eu....... da,e o idee....dare e prea complicat pt mine.... -------------------- |
| anutza |
01-05-2008, 10:04 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 4-03-2008 Membrul Nr.: 752 |
Da le poti combina, nu?? Adica mananci de dieta asta si calculezi si punctele. Zic si eu....... da,e o idee....dare e prea complicat pt mine.... Bună fetelor!Ce măbucur că v-am găsit!Despre dieta aceasta vreau să vă spun că am ţinut-o şi eu vara trecută şi am slăbit cu ea 12 kg.Acum ce să vă spun ...în ultima lună am cam încălcat regulile.Ziua de apă am ţinut-o doar în prima lună.Acum am pus 5 kg înpoi că am luat ceva vitamine şi am mâncat ca sparta de la ele.... |
| Nessie |
02-05-2008, 10:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.218 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bună fetelor!Ce măbucur că v-am găsit!Despre dieta aceasta vreau să vă spun că am ținut-o și eu vara trecută și am slăbit cu ea 12 kg.Acum ce să vă spun ...în ultima lună am cam încălcat regulile.Ziua de apă am ținut-o doar în prima lună.Acum am pus 5 kg înpoi că am luat ceva vitamine și am mâncat ca sparta de la ele.... Bine ai venit, anutza! Iti recomand sa citesti dietele Weight Watchers si Michel Montignac. Sunt 2 diete care pot fi personalizate foarte mult in functie de ce iti place sa mananci si cu care se slabeste sanatos. -------------------- |
| ramonavlas |
04-05-2008, 07:09 PM
|
|
Liliana, cum merge dieta?
Tulip, te apuci si tu de maine tot de asta am vazut. Bafta multa! -------------------- ![]() [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wCy6lhs/] ![]() [/url] CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. DIETA DE 90 DE ZILE - 5 mai 2008 http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| lilliana2002ro |
05-05-2008, 01:23 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 21-04-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 904 Dispozitie: Asa cum este vremea afara !!! Sex: Feminin |
Buna fetelor,abia ieri m-am intors din vacanta de Pasti si am vazut ca am fost rugata sa postez cateva retete aici.OK in primul rand trebuie sa tineti cont de perioada zilnica de digestie.
PERIOADA DE PURIFICARE :dureaza de la ora 4:00 a.m pana la pranz (12 p.m). Pe durata acestei perioade,este recomandat sa mancati fructe sau legume si sa beti multe lichide (apa sau cei neindulciti) PERIOADA DE INGESTIE: dureaza de la pranz pana la ora 20:00.Aceasta perioasa este destinata panzului si cinei. Nu conteaza foarte mult cantitatea de alimente ingerata cat aspectele legate de combinarea acestora si intervalul intre mese. In zilele de proteine,trebuie sa existe un interval de cel putin 4 ore intre pranz si cina,in zilele de amidonuri si in zilele de carbohidrati pauza intre pranz si cina trebuie sa fie de minim 3 ore iar in zilele de vitamine puteti manca din 2 in 2 ore. PERIOADA DE DIGESTIE : dureaza de la 20:00 pana la 4:00 a.m. Pe durata acestei perioade trebuie sa va abtineti de la orice fel de mancare !!!! Micul dejun nu se schimba pe parcursul celor 90 de zile de regim:inaintea pranzului, la interval de 2 ore se pot consuma fructe si legume.Le puteti combina dupa gust. ZIUA DE PROTEINE : 2 portocale sau 2 kiwi etc ( orice fel de fructe de sezon,o banana,2 mere,jumatate de ananas,curmale ,caise un ciorchine de struguri,un pahar de zmeura.........)nu este obligatoriu sa respectati cifra 2 ,mancati cate puteti si din 2 in 2 ore pana la pranz). PIEPT DE PUI CU SALATA: 2 bucati de piept de pui fara pielita legume pentru supa 1 vanata mare 1 rosie 1/2 lingurita de oregano 1/2 lingurita de rozmarin uscat 1 catel de usturoi zdrobit patrunzel taiat marunt 1 lingura ulei de masline sare,piper negru ingrediente pentru salata,in functie de sezon Se amesteca uleiul de masline,rozmarinul si usturoiul.Se taie vanata felii.Se toarna uleiul peste felii si se rumenesc pe ambele parti.Se aseaza feliile de rosie deasupra si se presara patrunjelul taiat.Se fierbe un piept de pui la foc mic ( celalalt se pastreaza pentru cina) in supa de legume.Se dezoseaza pieptul de pui si se rumeneste pe ambele parti in aceeasi tigaie in care au fost rumenite feliile de vinete.Se prepara salata asortata.Se poate servi cu o felie de paine.Dupa pranz,beti 300 ml de supa de pui simpla. La cina jumatate de portie din preparatul culinar de la pranz ,fara supa si paine. ZIUA DE AMIDONURI: Mic dejun fructe .Nu va infometati serviti gustari bogate in vitamine din 2 in 2 ore pana la pranz. SUPA UNGUREASCA: 400G de varza acra ( sau varza proaspata,in acest caz se adauga putin otet) 4 cartofi,1 lingura ulei ,1 ceapa mica,1 lingurita boia de ardei,1 lingura pasta de rosii,1 catel de usturoi,1 varf cutit de chimen si o frunza de dafin,sare ,cateva boabe de piper negru,700 ml supa. Se prajeste ceapa in ulei.Se adauga usturoiul.pasta de rosii,boia de ardei,chimenul,frunza de dafin si piperul,dupa care se toarna supa.Cand incepe sa fiarba se adauga varza murata si cartofii taiati cubulete.Se fierbe pana se inmoaie.Se adauga sare dupa gust.Se serveste cu o felie de paine. La Cina jumatate din preparatul de la pranz. Ziua DE CARBUHIDRATI: Mic dejun fructe PIZZA Se poate cumpara aluat din comert sau sa-l preparati acasa, dar peste aluat puneti doar sos de rosii sau rosii pasate si condimente(fara branza,sunca sau mozzarela La cina o felie de tort sau 3 cupe de inghetate si 4 bucatele de ciocolata neagra. ALTERNATIVE:-> In fiecare zi de carbohidrati puteti prepara o salata sin salata verde,castravete,varza si rosii.Adaugati orice fel de germeni,susan sau seminte de floarea sarelui ( cu masura) si ierburi aromate proaspete (patrunjel,busuioc tarhon etc.),ceapa verde. Sau paste cu sos de rosii,sau cus-cus cu ciuperci,sau mamaliga cu boia de ardei iute ZIUA DE VITAMINE: Mic dejun fructe Gustare pana la pranz un pahar de suc proaspat de fructe sau legume. Pranz--- FRUCTE COAPTE Se taie o banana si 2 kiwi in felii si se aseaza intr-un caston cu felii de portocala,2 prune si o cana de zmeura.Se toarna sucul de la o portocala si se amesteca usor ingredientele.Folosind o folie de aluminiu,se imbraca ineriorul unui vas astfel incat marginile sa poata fi indoite si bine sigilate pentru a nu curge sucul. Se aseaza interiorul de fructe in interior,se strang marginile bine si se coace 7 minute in cuptorul incalzit in prealabil la 190 gradeC. Se pot alege si alte fructe dupa preferinte. Gustare o mana de miez de nuca si o cana de ceai. Cina o banana zdrobita cu nuci. Este important sa nu va fie foame niciodata in prima parte a reginului va puteti desfata cu cantitai mai generoase de mancare .Insa respectati intervalul de timp. OK eu v-am dat un model de inceput acum trebuie sa va puneti mintea la contribuitie sa va ganditi si la alte retete in functie de "modelul "meu ( primele retete din carte). Acum va pup ,eu am plecat la culcare si va urez bafta la slabit si ne mai auzim,eu am sa incep reteta de maine dimineata cum am sa ma trezesc.DACA NU AVETI IDEI DE RETETE "POATE" |
| ramonavlas |
05-05-2008, 09:38 AM
|
|
Nu vreti sa punem aici meniurile zilnice cele care tinem dieta asta? Sa ne mai inspiram una de la alta
Eu o sa pun seara meniul complet. -------------------- ![]() [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wCy6lhs/] ![]() [/url] CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. DIETA DE 90 DE ZILE - 5 mai 2008 http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 09:58 AM |