![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
17-05-2008, 05:49 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.047 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Si eu raman cu dieta asta....tot macar o luna.
-------------------- |
| Ramo |
17-05-2008, 06:46 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.047 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Meniul pe ziua de azi
MIC DEJUN - 1 mar; PRANZ - salata orientala:cartofi, masline, ridichi, castraveti murati. GUSTARE - mancare de mazare cu conopida (putin) CINA - mancare de cartofi cu ciuperci din conserva -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
17-05-2008, 07:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Mai fetili,mai!Sa stiti ca mare engenerie si dieta asta.Adica sunt puse cu rost,cu tact zilele astea.Pai azi am fost o lesinatura cu legumele dupa ziua de fructe,dar am rezistat pe baricade.Si am mai si citit de la dieta daneza cum s-au descurcat fetele.Concluzia:nu imi trebuie nici moarta.Pentru niste kg incerte(intre4-8 am vazut acolo la fete) sa ma intind ca rama parca nu se merita.Eu ma simt destul de bine cu dieta asta,nu fac foamea si mai si merge,asa ca aici raman,gata.Poate m-a apucat jalea de la foame azi,dar mi-a trecut.
Acestea fiind spuse sa trecem la meniu ca s-a facut seara.Deci ZIUA DE LEGUME : Mic dejun: -grepfruit -banana(mai tarziu,in pauza,la cursuri) Pranz: -cartofi (cam fierti) la cuptor,cu sos de rosii -o mana de masline -felie paine Gustare: -salata de rosii cu castraveti(ca ma lesina la matze de foame si cand mai citeam la fetele de la "daneza" pe la ziua a 7-8-a cu cata disperare plangeau de foame si se sustineau,mai rau ma lesina la stomac Cina: -cartofi ca la pranz ,dar mai putini. Abia astept sa ma duc maine la scoala cu burtica goala. -------------------- |
| deea7 |
17-05-2008, 07:06 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 8-05-2008 Membrul Nr.: 950 Dispozitie: a little worried Sex: Feminin |
Pup fetele cucuietele,
Am cam ramas in urma cu meniul dar am papat tot ce trebuia la carbo cioco paste o prajitura cu fructe de padure si niste covrigei la amidon ciombita de fasole si mancare de bame(2 felii de paine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
![]() |
| Ancaioana |
17-05-2008, 07:07 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 16-05-2008 Membrul Nr.: 981 Sex: Feminin |
buna fetelor, am inceput si eu dieta asta din 1 mai, si azi am ales ziua de apa
|
| deea7 |
17-05-2008, 07:21 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 8-05-2008 Membrul Nr.: 950 Dispozitie: a little worried Sex: Feminin |
Eeeee,ca parca eu le-am pus pe cantar!!!
...si PeSei: apa sau lichide nu am baut nici eu deloc,ca...dupa ce?!dupa usa,ca sa nu ma vada ai mei si sa le fie pofta?! Lili ce scumpa esti cu ciresele paduchioase si capsunele cu multe spatii intre ele -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
![]() |
| deea7 |
18-05-2008, 07:42 AM
|
|
M-am cantarit azi dimineata...59.300 in conditiile in care saptamana trecuta dupa ziua de fructe aveam 58.900
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
![]() |
| Ramo |
18-05-2008, 06:25 PM
|
Nu am fost foarte in schema cu dieta azi da am tinut cat de cat, in sensul ca la micul dejun am mancat carne cu salata nu fructe, la prnaz tot carne cu salata.
Timp de 7 saptamani, miercuri si vineri voi tine post, astfel ca voi modifica putin dieta. Se vor potrivi zilele de fructe si legume, iar la ziua de carbohidrati, seara, in loc de inghetata si ciocolata, voi manca salata de fructe. Sper sa nu stric si sa slabesc in continuare. -------------------- |
| kitty |
18-05-2008, 08:39 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 29 Inscris: 7-05-2008 Membrul Nr.: 944 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
searaaaaaaa fetele!!!
eu sunt f constincioasa si f mandra k nu am trisat pana acum..pot sa zic k mi-a disparut senzatia de pofta la chestii care nu se afla in 'meniu' si am descoperit k daca iti este foame si bei un pahar de apa ...uiti am sa duc dieta pana la capat ..sper k si voi!astea fiind spuse urmeaza meniul: 2 banane 4 rosii o bucatica de branza 1 felie panie jumatate de activia de baut si inca o bucatica de branica yummy o sa imi fie dor de ziua de azi..dar maine pap cartofi fierti cu ceapa si masline wooooow pupici pt gagici |
| lilianab |
18-05-2008, 11:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Fetili asa ce m-am luat cu lectiile si...chatul(ca sa o dam pe bune!
Mic dejun: -grepfruit Gustare: -banana Pranz(am crezut ca mor de foame!!!Ne-a tinut pana la 14 la cursuri si ne-ar mai fi tinut inca!!!): -felie paine -pulpe superioare 3 buc(cam 250g)(in saramura,deci a tinut loc si de supa) -ceafa porc cam 250g(eram rupta in gura!!!ma mir ca nu mi s-a aplecat!!) Cina: -apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa+apa in gura de la tortul de caramel,din care mi-am oprit portia pt maine!Moaaaama ce stapanire de sine!!!Ce am rezistat eroic!!!Numai cu "lichiditatile" alea doua am dat-o in bara. -------------------- |
| BuFy |
19-05-2008, 10:36 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 774 Inscris: 24-04-2008 Din: Caransebes Membrul Nr.: 913 Dispozitie: Plina de energie Sex: Feminin |
Buna fetele ... eu nu prea am vesti bune... sf asta de sapt am muncit foarte mult .. de nici timp sa mai dau pe la voi nu am avut ...adica am avut da oboseala si-a spus cuvantul si dupa baitza de seara patul a fost al meu...asa ca ...acest sf de sapt am cam trisat deorece la munka nu pot manca ceea ce imi e scris in dieta si mai ales ca a fost mult de munka .. nu am trisat exagerat de mult dar .... am mancat si ceea ce nu aveam voie ...de ex sambata la ziua de carne am papat si niste cartofiori ...si ieri la ziua de legume am mancat mai mult fructe ...dar azi incep dinou cu ziua de carne si ..sper sa fie totul ok...in plus sunt fericita ptr ca domnul cantar s-a mentinut acolo unde a fost ... nu a suit mai sus...norocul meu
-------------------- |
| lilianab |
19-05-2008, 09:00 PM
|
Azi chiar am vrut sa trisez cu tortul,adica sa manac 2 felii,sau macar una mai mare....dar NU AM PUTUT!!!!
NU A INCAPUT!!!! Asa ca meniul azi: Mic dejun: -grepfruit -banana Pranz: -paste cu sos(am citit ca ceea ce fac eu se numesc paste siciliene!Etete al [*****],ce international mancam si nu stiam!!!) -4 patratele de Kandia amaruie Gustare inca putine paste cu sos Cina: -o feliuta de tort. Pup fetele cucuietele! -------------------- |
| deea7 |
19-05-2008, 10:45 PM
|
|
Eu dupa ce am aflat ca nu am slabit m-am cam suparat si Duminica si luni am mancat majoritar proteine dar si 3 patratele de cioco si putin piure iar azi am trisat cu niste porumb si o madelaine.Asa ca de maine un nou inceput cu proteine.pup
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
![]() |
| lilianab |
20-05-2008, 10:07 PM
|
Fetili dar am ramas ultima pe baricade?!
Ce e drept si pe mine m-a taiat foamea cumplita azi la ziua de fructe si am calcat stramb cu o felie de branza Ramona stieeee! Meniu de azi: -2 banane -2 grepfruit -3 caise -1 mana de nuci -un castronel de capsuni si cirese(in spatiile dintre capsuni,na! -circa 50-70g cas -------------------- |
| Ramo |
21-05-2008, 09:52 AM
|
Daaa, stieeee Ramona
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 10:35 AM |