left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

45 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta de 90 de zile, rina's diet seperator Optiuni V right
deea7
mesaj 26-05-2008, 12:25 PM
Mesaj #256

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 23
Inscris: 8-05-2008
Membrul Nr.: 950
Dispozitie: a little worried
Sex: Feminin

Hello,
la ziua de proteins am papat branzica dupa cum am scris iar seara la nunta am ales tot numai proteins din meniu si da..am trisat cu 3 lingurite din felia de tort..oh well..Duminica am papat porumb fiert o punga de pufuleti piure si supa toata ziua iar azi am inceput ziua cu dulciuri (corn cu cioco si un bar tot cu cioco) Deseara nu o sa mai pap dulce pe cuvant de cercetas...paste la pranz foooooarte putine si cam atat.
Stiu ca nu am mancat fructe.I-m sorry.Cura mea e cam disociato-ciudata decat rina's.Si cum nu mai e multa lume sa ma certe )).gif
Nella bine ai venit si multa multa bafta cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Va pup

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 26-05-2008, 03:31 PM
Mesaj #257

Marmota

Raspunsuri: 1.067
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Pup fetele...Am inceput sa am tot felul de pofte diferite de ziua in care eram,asa ca in cele din urma m-am hotarat si decat sa trisez,ca doar ma mint pe mine,nu pe altcineva,ma intorc la dieta weight watchers,pe care am mai tinut-o si anul trecut si a mers tare bine.Sper sa mearga si acum. give_rose.gif

--------------------

Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nella
mesaj 26-05-2008, 07:07 PM
Mesaj #258

Koala

Raspunsuri: 2.370
Inscris: 22-02-2008
Membrul Nr.: 720

hello
azi a fost prima zi de dieta...si a mers destul de bine...nu prea am avut fructe multe de dimineata ,doar 10 capsunele ,mi-a fost putin foame dar nu am murit..e de bine de acum am sa pap si cina si vin si cu meniul:

md:capsuni
pranz:200 g gratar vita
1 castravete murat
1 felie paine
supa de pui fara taitei
cina:gratar vita

--------------------
Imagine
Imagine
greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 84.5
talie : 100 cm -- 88 cm
burta: 119 cm -- 108 cm
coapse : 116 cm -- 112 cm
bust : 107 cm -- 102 cm
brat : 38 cm --33 cm
http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html

ImagineImagineImagineImagineImagine
+Quote Post
nella
mesaj 26-05-2008, 08:18 PM
Mesaj #259

Koala

am mai mancat o feliuta de carnita si un castravete si jum murat...acum ma simt mai satula cheer.gif

--------------------
Imagine
Imagine

+Quote Post
kitty
mesaj 26-05-2008, 08:23 PM
Mesaj #260

Amiba

Raspunsuri: 29
Inscris: 7-05-2008
Membrul Nr.: 944
Dispozitie: happy

CITAT(nella @ 26-05-2008, 09:18 PM) *

am mai mancat o feliuta de carnita si un castravete si jum murat...acum ma simt mai satula cheer.gif

seara fetele!!!
bv nella!eu am trecut de ziua cu fructe biggrin.gif maine pap branzica!!!!!!! grin.gif abia astept!
am mancat azi 3 banane si o mana de curmale

va pup give_rose.gif
+Quote Post
deea7
mesaj 28-05-2008, 05:10 PM
Mesaj #261

Amiba

Raspunsuri: 23
Inscris: 8-05-2008
Membrul Nr.: 950
Dispozitie: a little worried

Hello,
La ziua de fructe am trisat cu o felie de paine cu zacusca si putina branza caci nu mai rezistam.Astazi aveam proteine dar la lucru am mancat un baton mic de cioco caci urma sa merg la scoala unde am dat 2 examene in 2 ore.O sa o dau pe sport(alergat seara) mancat mai putin si invatat mult sa termin facultatea si apoi ne auzim cu o dieta nou nouta.Va pup give_rose.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6OtH3j/]
Imagine
+Quote Post
kitty
mesaj 28-05-2008, 08:29 PM
Mesaj #262

Amiba

Raspunsuri: 29
Inscris: 7-05-2008
Membrul Nr.: 944
Dispozitie: happy

unde sunt fetele????

sorry.gif am ramas sola???
uffff eu chiar vreau sa o tin pana la capat unsure.gif
ati gasit alta dieta si ati plecat fara mine? sorry.gif sorry.gif sorry.gif

maine am carbo si azi am mancat
curmale
cartofi fierti cu ceapa si masline si putin porumb

pup pe cine mai e pe aici give_rose.gif
+Quote Post
nella
mesaj 28-05-2008, 08:29 PM
Mesaj #263

Koala

fetelor eu am renuntat..mi s-a facut rau de foame,ma durea capul si stomacul...revin la calorii ca acolo puteam sa mananc cand vroiam numai sa respect nr de calorii...regret ca nu am rezistat dar va urez tuturor succes pe mai departe pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
Imagine

+Quote Post
MIKY26
mesaj 28-05-2008, 09:23 PM
Mesaj #264

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 22-05-2008
Membrul Nr.: 1.001

buna fetelor
eu sunt inca aici
ma tin in continuare de dieta
am slabit pana acum 5 kg in 2 saptamani jumate
bafta multa in continuare

--------------------
Imagine
+Quote Post
ROXANOVICH
mesaj 03-06-2008, 05:02 PM
Mesaj #265

Amiba

Raspunsuri: 3
Inscris: 3-06-2008
Membrul Nr.: 1.041

salut! ma bucur ca am dat de voi...incept si eu. chiar daca nici nu stiu cate kg am...azi am inceput cu o inghetata de fructe- nu stiam ca ma apuc de dieta...si apoi am tot mancat capsuni...TREBUIE sa fac ceva ca a venit vara si mi-e rusine sa merg la mare, nu am chef sa-mi cumpar haine ca intru in depresie instantaneu, mananc noaptea ca si cum nu m-ar vedea nimeni...Ce mai, am probleme!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 05-06-2008, 09:14 AM
Mesaj #266

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(ROXANOVICH @ 03-06-2008, 06:02 PM) *

salut! ma bucur ca am dat de voi...incept si eu. chiar daca nici nu stiu cate kg am...azi am inceput cu o inghetata de fructe- nu stiam ca ma apuc de dieta...si apoi am tot mancat capsuni...TREBUIE sa fac ceva ca a venit vara si mi-e rusine sa merg la mare, nu am chef sa-mi cumpar haine ca intru in depresie instantaneu, mananc noaptea ca si cum nu m-ar vedea nimeni...Ce mai, am probleme!

Bine ai venit, Roxana! flowers1.gif Toate te intelegem cand spui ca e un cosmar sa-ti cumperi haine si ca ti-e rusine sa mergi la mare. Cred ca orice femei a trecut prin asta. smile.gif

La ce dieta te-ai oprit?

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
naina khan
mesaj 05-06-2008, 04:05 PM
Mesaj #267

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 5-06-2008
Membrul Nr.: 1.047

buna fetelor!
am mai citit ce ati scris despre dieta de 90 de zile. abia azi m-am inscris si nu pot spune ca sunt asa de grasa dar vreo 20 kg trebuie sa slabesc sau macar 15.
mi-am cumparat cartea de curand si am mai rasfoit-o inainte de a incepe in mod serios.
dar, as vrea sa stiu daca in vreun fel se poate consuma si lapte fiindca nu am vazut niciunde scris. e un aliment de baza , mai ales pentru cei mai varstnici. si mai ales ca eu trecand putin peste 40 de ani, beau lapte cam de vreo 4 ani si datorita tiroidei care imi creaza probleme. nu scrie niciunde ca un aliment sau o masa ar putea fi inlocuita cu lapte?
+Quote Post
ROXANOVICH
mesaj 06-06-2008, 01:25 PM
Mesaj #268

Amiba

Raspunsuri: 3
Inscris: 3-06-2008
Membrul Nr.: 1.041

buna, am inceput sa mananc destul de interesant, dupa rina dar cam asa:
prima zi: capsuni, supa de pui fara taitei, puiul din supa si salata. sera am baut un iaurt si lapte- pentru ca sunt innebunita dupa lactate. si e o problema daca trebuie sa repet masa de la pranz...nu prea ma du in vant dupa carne fiarta dar tine de foame!
a doua zi: capsuni, legume coapte in staniol: ceapa, rosii, vinete, dovlecel su putin usturoi, ardei iute si oregano. A iesit o nebunie, a mancat si sotul meu. greu tare cu ne-gustatul celorlalte mancari...
a treia zi- azi- un mar, paste integrale cu sos facut din rosii, usturoi si ardei iute- imi place mult condimentat.
pana acum: e bine, e gustos dar seara inainte de culcare mor de foame, dimineata ma doare stomacul cand bag fructe...
urmeaza o zi de fructe si dup-aia una de apa, asa de soc!

--------------------
Imagine
+Quote Post
alinache1969
mesaj 15-06-2008, 08:56 PM
Mesaj #269

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 15-06-2008
Membrul Nr.: 1.077

Hello. Stie cineva daca a aparut partea a doua de la Cartea RINA - 90 ????

Astept un raspuns...)).gif
+Quote Post
MARIANUSHKA
mesaj 17-06-2008, 04:31 PM
Mesaj #270

Amiba

Raspunsuri: 4
Inscris: 17-06-2008
Membrul Nr.: 1.085

Salutare,fetelor salut.gif !Am tot citit si eu aici pe forum ceea ce scrieti voi si am hotarat sa-mi impartasesc si eu cu voi rezultatele mele.Sunt in a cincea zi de dieta si am reusit sa dau jos 2kg yahoo.gif! Asta da rezultat pt.mine... cheer.gif De vreo doua luni ma tot kinui sa scap de blestematele astea de kg dar nu prea mi-a reusit blink.gif ...Adevarul e ca dorinta am avut,dar nu si vointa,rabdare huh.gif...dupa mai multe cautari pe net am ajuns sa citesc si eu despre aceasta dieta disociata,m-a tentat si va zic ca azi e deja a cincea zi!Insa ce este cel mai important pt.mine e ca ma simt bine,infometata-deloc!Kiar ma simt si mai usoara,si mai frumoasa,si mai atragatoare!Iar ce n-am spus de la inceput este faptul ca am facut o intelegere cu mine insami si mi-am zis:''De slabit vrei sa slabesti,dar stii ca fara vointa si rabdare nu faci nimic?Nimic nu e usor in viata asta si nimeni nu face nimic in locul tau!Asa ca -la lupata cu kg!Sigur ai sa reusesti!''
Si sa vedeti cum pe data mi-a aparut si increderea in fortele mele,si vointa si rabdare!
Si mai vreau sa zic ca am renuntat la feliile de piine din primele 2 zile(atita timp cit nu am simtit ca vreau sa le pap) si la cartofi(din ziua cu legume).Si a fost ok!Nu fac abuz si nu trisez,doar ca la ziua de carbo,am uitat sa pap cioco,dar nu-i nimic,mai vine ele,zilele astea dulci )).gif Si nu stiu cum altelea,dar eu cind am avut ziua cu fructe am fost in al noualea cer-le iubesc tare-tare blum.gif !
Va tin la curent cu rezultatele!Kestia asta cu impartasirea rezultatelor si impresiilor ma motiveaza f.mult!
Pupici pupic.gif
+Quote Post

45 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 08:16 PM