left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

30 Pagini V « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta de 90 de zile, rina's diet seperator Optiuni V right
MARIANUSHKA
mesaj 17-06-2008, 06:05 PM
Mesaj #271

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 4
Inscris: 17-06-2008
Membrul Nr.: 1.085

A,da!Am uitat sa va zic de la cite kg am inceput si cite as vrea sa am.In martie,2008 aveam 69 w00t.gif .Va ziceam ca vreo 2 luni m-am tot kinuit sa fac ceva cu ele,si am ajuns la 67 )).gif ,dar tot nu simteam ca e bine.Acum cind am ajuns la 65, nu stiu de ce am impresia ca voi mai da inca jos si voi ajunge unde foarte mult vreau sa ajung biggrin.gif !
Si eu ca si multe dintre voi,ma rusinam sa ma dezbrac in costumul de baie dry.gif ,imi era greu sa ma impun sa ies din casa in haine care imi evidentiau cu f.mare succes toate neajunsurile,iar cind venea timpul sa merg sa-mi iau ceva de imbracat era catastrofa huh.gif
Sunt convinsa ca va fi bine si voua tuturor care tineti aceasta dieta,sau oricare alta va doresc mult succes si multa rabdare!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 18-06-2008, 07:21 AM
Mesaj #272

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.908
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Bine ati venit, fetelor si mult succes la slabit! floare.gif Nu va opriti cu cititul doar la dieta asta, pentru ca sunt pe forum si alte, mai sanatoase. Intrati si la jurnal de bord, sa ne cunoasteti mai bine.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ancaioana
mesaj 19-06-2008, 07:47 PM
Mesaj #273

Amiba

Inscris: 16-05-2008
Membrul Nr.: 981

salut fetelor, nu am mai intrat de mult...pot sa va pun k am ajuns in ziua 48;)), desi am intrerupt dieta sapt trecuta timp de 2 zile nu mam ingrasat in timpul acela., din contra am mai slabit:D,se vad foarte bine rezultatele si va sfatuiec sa va tineti de dieta ca merita!!! va pup
+Quote Post
ROXANOVICH
mesaj 28-06-2008, 05:12 PM
Mesaj #274

Amiba

Raspunsuri: 3
Inscris: 3-06-2008
Membrul Nr.: 1.041

ziua 25! am slabit 5 kg chiar cu unele exceptii...am avut niste calatorii...inca nu-mi gasesc timp de sport dar am intrat in blugi marimea 31 ceea ce pentru mine e excelent deoacamdata...am 1,75m si cica trebuie sa am cel mult 75kg, adica mai am de dat jos 5 kg pentru normalitate, 10 ca sa ma simt bine in corpul meu si 15 ca sa fiu super...dieta asta o tin oricum ca deja mi se pare foarte usoara si dupa aceea va veni greul... viata sanatoasa e cea mai complicata!

--------------------
Imagine
+Quote Post
ingerul01
mesaj 30-06-2008, 01:07 PM
Mesaj #275

Amiba

Inscris: 22-06-2008
Membrul Nr.: 1.103

eu in 24 zile am slabit 4 kg. acum sunt la ziua 27 si se pare ca stagnez. sper sa reusesc sa mai dau jos 10 kg pana la sfarsitul dietei. voi ati avut perioade in care ati stagnat?

--------------------
Imagine
+Quote Post
IrinucaR
mesaj 13-07-2008, 05:10 PM
Mesaj #276

Amiba

Raspunsuri: 48
Inscris: 13-07-2008
Membrul Nr.: 1.185

Buna, fetelor! V-am citit cu mare interes si as vrea sa ma alatur si eu voua in lupta cu kilogramele.

Eu sunt IrinucaR, am 26 ani, 1.56m si 58.5kg si as vrea sa ajung la 50kg. Am doi baieti: unul de 2 ani si 9 luni si unul de 4 luni smile.gif
Deocamdata stau acasa cu copiii (sunt in concediu de maternitate), dar din octombrie vreau sa revin in campul muncii... pana atunci vreau sa revin la greutatea pe care o aveam la 20 ani grin.gif

Maine este prima zi, respectiv de Proteine. Mi-am facut un frumos calendar pentru urmatoarele 90 zile read.gif pe care l-am lipit pe frigider.
'Alerg' pe bicicleta eliptica 20 km/zi gym.gif

Voi incerca sa dau si eu raportul cat pot de des.

Spor la slabit tuturor floare.gif

--------------------
Imagine

Start dieta 90 de zile : 14 iulie 2008
+Quote Post
Nessie
mesaj 14-07-2008, 09:38 AM
Mesaj #277

Hiena

Irinuca, bine ai ai venit si sa-ti traiasca bebelusii! pupic.gif Cred ca inca alaptezi si in perioada asta nu mi se pare bine sa tii o dieta. Incearca sa mananci variat, din toate si fa sport. E foarte bine ca faci pe bicicleta. Incearca o perioada doar asa si vezi cum iti merge.

--------------------
+Quote Post
IrinucaR
mesaj 14-07-2008, 10:05 AM
Mesaj #278

Amiba

Nessie, ingerul01, va multumesc pentru primirea calduroasa give_rose.gif
Din pacate nu mai alaptez de vreo doua saptamani... la nici unul dintre baieti nu prea a 'mers' sanul, asa ca dupa ce m-am luptat si chinuit (dar asta e alta poveste), m-am hotarat sa am grija de mine acum.

--------------------
Imagine

+Quote Post
IrinucaR
mesaj 15-07-2008, 07:27 AM
Mesaj #279

Amiba

A trecut cu bine prima zi de dieta cheer.gif sper sa zic la fel si despre ziua 89 rolleyes.gif

Meniul de ieri:
ora 9 -pepene
ora 16 - salata verde cu 3 bucati de pulpa dezosata si fara piele facuta la cuptor

Seara n-am mai apucat sa mananc, m-am luat cu copiii, apoi cu bicicleta si spre marea mea incantare am sarit peste masa.
Sunt extrem de incantata ca nu ma simt flamanda yahoo.gif

Am reusit sa il cooptez si pe sotul care a fost deacord sa manance acelasi lucru cu mine smile.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 15-07-2008, 09:19 AM
Mesaj #280

Hiena

CITAT(IrinucaR @ 15-07-2008, 08:27 AM) *

A trecut cu bine prima zi de dieta cheer.gif sper sa zic la fel si despre ziua 89 rolleyes.gif

Meniul de ieri:
ora 9 -pepene
ora 16 - salata verde cu 3 bucati de pulpa dezosata si fara piele facuta la cuptor

Seara n-am mai apucat sa mananc, m-am luat cu copiii, apoi cu bicicleta si spre marea mea incantare am sarit peste masa.
Sunt extrem de incantata ca nu ma simt flamanda yahoo.gif

Am reusit sa il cooptez si pe sotul care a fost deacord sa manance acelasi lucru cu mine smile.gif

Irinuca, mananci extrem de putin! Nu te bucura ca poti sari peste mese, ca iti faci foarte mult rau! sad.gif O sa slabesti la inceput, dar in scurt timp organismul o sa intre intr-un blocaj si o sa incepi sa te ingrasi, mancand tot ca acum. Fa-ti un meniu echilibrat, cu minim 1200 cal/zi. Foloseste-te de tabelul cu calorii ca sa iti faci socotelile.

--------------------
+Quote Post
ingerul01
mesaj 15-07-2008, 10:08 AM
Mesaj #281

Amiba

Inscris: 22-06-2008
Membrul Nr.: 1.103

si eu zic ca nu e bine sa sarim peste mese. e adevarat ca si mie mi s-a mai intamplat sa sar peste o masa pt ca nu apucam sa pap sau sa ami reduc din cantitate pt ca nu imi era foame. dar cred ca trebuie respectata asa cum e ca doar e facuta de oameni cu cap. eu sunt foarte multumita de aceasta dieta. chiar se slabeste cu ea. e adevarat ca eu slabesc cam greu dar e bine si asa. eu am inceput dieta pe 3 iunie. de atunci am slabit 6 kg. deci cam 1 kg pe saptamana. e bine si asa. oricum sunt fericita ca am reusit in 3 luni si un pic sa scap de 11 kg. inainte am mai tinut alte diete. dara aceasta mi se pare fffff buna. sper sa reusesc sa scap de inca 8 kg. succes in continuare tuturor.

--------------------
Imagine
+Quote Post
IrinucaR
mesaj 15-07-2008, 10:47 AM
Mesaj #282

Amiba

CITAT(Nessie @ 15-07-2008, 10:19 AM) *

Irinuca, mananci extrem de putin! Nu te bucura ca poti sari peste mese, ca iti faci foarte mult rau! sad.gif O sa slabesti la inceput, dar in scurt timp organismul o sa intre intr-un blocaj si o sa incepi sa te ingrasi, mancand tot ca acum. Fa-ti un meniu echilibrat, cu minim 1200 cal/zi. Foloseste-te de tabelul cu calorii ca sa iti faci socotelile.

Ai perfecta dreptate... rareori mi se intampla sa mananc atat de putin, dar ieri a fost o zi mai zapacita. Am mancat de pranz foarte tarziu si n-am mai avut timp pentru cina. Faptul ca am scazut in greutate se datoreaza mai ales faptului ca au plecat rusii salut.gif care m-au chinuit toata saptamana trecuta...

Tocmai pentru ca este atat de completa am ales aceasta dieta smile.gif si sunt extrem de incantata ca nu ratez nici o grupa de alimente.

Va multumesc la amandoua pentru sfaturi si promit solemn ca respect toate mesele...
Imi doresc sa scap de kilograme pe termen lung si m-am lecuit de toate dietele minune tease.gif
Voi reveni cu meniul pe ziua de azi.

Acest mesaj a fost editat de IrinucaR: 15-07-2008, 10:50 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
IrinucaR
mesaj 16-07-2008, 11:03 AM
Mesaj #283

Amiba

Asa cum am promis, iata meniul de ieri:

9 - pepene
14 - salata din salata verde, 2 rosii, 2 castraveti, un ardei si 2 felii de paine de secara
19 - salata din 2 rosii si 2 ardei si 5 masline verzi

La salata adaug cate o lingurita de ulei de masline si sare.

Seara 'alergat' 30km pe bicicleta eliptica. Teoretic imi spune ca as consuma 350 cal... dar mi se pare o chestie relativa... In plus fac sport imbracata in costumul de slabit de la Biomed si curg apele pe mine gramada... sunt incantata ca am facut pielea foarte fina grin.gif

Se mai lupta cineva cu kilogramele in plus cu ajutorul dietei disociate??? Astept impresii pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 16-07-2008, 11:53 AM
Mesaj #284

Hiena

CITAT(IrinucaR @ 16-07-2008, 12:03 PM) *
Se mai lupta cineva cu kilogramele in plus cu ajutorul dietei disociate??? Astept impresii pupic.gif
Esti la subiectul despre dieta de 90 zile. Daca vrei sa discuti despre dieta disociata, avem subiect separat: Dieta disociata simpla. give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
IrinucaR
mesaj 16-07-2008, 12:15 PM
Mesaj #285

Amiba

Stiu, Nessie! smile.gif
Peste tot pe unde am citit despre aceasta Dieta de 90 zile este considerata ca fiind o varianta disociata, tocmai pentru ca zilele sunt structurate pe grupe de alimente.

--------------------
Imagine

+Quote Post

30 Pagini V « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 04:37 PM