left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

25 Pagini V « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta de 90 de zile, rina's diet seperator Optiuni V right
Ad3la
mesaj 16-07-2008, 04:16 PM
Mesaj #286

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 5
Inscris: 16-07-2008
Membrul Nr.: 1.199
Dispozitie: Minunat...
Sex: Feminin

Si eu m-am hotarat ca de maine sa tin aceasta dieta! Calr!...vreau sa slabesc km 10 km...sa ajung la 50 km...avand 1.60 cm este ideal sa ajung la 50 kg...biggrin.gif so....spor la treaba..sa ne sustinem reciproc... cheer.gif salut.gif

--------------------
Imagine

*Din orice lucru invatam ceva!*
"Pentru a reusi in viata aveti nevoie doar de ignoranta si de incredere." - Mark Twain

Pagina mea web
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ad3la
mesaj 16-07-2008, 04:45 PM
Mesaj #287

Amiba

Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz

Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici

Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj

Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz

Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- Deobicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos
- Cei care sufera de tensiune arteriala ridicata, dupa cateva saptamani de dieta pot chiar sa renunte la medicamente, bineinteles sub supravegherea medicului

tease.gif

So...in prima zi..(adica maine, pt mn,...adicaaa...ce e maine?!....:-?...joi ..joi...manaaanc.. PROTEINE..aha..

O sa fac maine o schita, ca sa ne fie mai usor (ma refer la inceptori baby.gif ) sa urmam regimul...sa n invetem cu el..si o voi pune aici;)
SUCCES...si multa gimnasticaa... cheer.gif

--------------------
Imagine

"Pentru a reusi in viata aveti nevoie doar de ignoranta si de incredere." - Mark Twain

Pagina mea web
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ad3la
mesaj 16-07-2008, 07:41 PM
Mesaj #288

Amiba

Ok...clar..d maine ma apuc d dieta..si imi comand si cartea (cat costa..stie careva?) biggrin.gif:D pupic.gif

--------------------
Imagine

Pagina mea web
+Quote Post
ali
mesaj 24-07-2008, 04:47 PM
Mesaj #289

Amiba

Raspunsuri: 26
Inscris: 24-07-2008
Membrul Nr.: 1.232

Buna ma numesc Alina si as vrea sa aflu mai multe despre aceasta dieta mai ales ca am si comandat cartea. Ce sfaturi imi puteti da ? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 24-07-2008, 04:54 PM
Mesaj #290

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.785
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Bine ai venit, Ali! floare.gif Gasesti dieta pe prima pagina a acestui subiect.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ali
mesaj 24-07-2008, 05:34 PM
Mesaj #291

Amiba

Nessi multumesc mult. Sti eu am gasit dieta asta intr-o rev vara trecuta dar nu se numea asa. Mi-a placut de atunci dar nu am tinut-o minte . Este chiar obligatoriu sa bei supa ? blushing.gif blushing.gif
+Quote Post
IrinucaR
mesaj 25-07-2008, 06:44 AM
Mesaj #292

Amiba

Raspunsuri: 27
Inscris: 13-07-2008
Membrul Nr.: 1.185

Bine ai venit printre noi, ali!! welcome.gif
Succces in lupta cu kilogramele!!

De unde ai comandat cartea si cat costa??

Eu si sotul suntem foarte incantati de aceasta dieta biggrin.gif dupa mai putin de 2 saptamani avem 1,5 kg, respectiv 2,5 kg mai putin cheer.gif
Eu recunosc ca am uitat sa beau supa intr-una din zile, doh.gif si nu e nici o problema... ideal este sa nu sari peste nici un fel de mancare... wink1.gif

Sa stii ca este o varianta foarte buna de regim si se tine foarte usor yahoo.gif

--------------------
Imagine

Start dieta 90 de zile : 14 iulie 2008
+Quote Post
ali
mesaj 25-07-2008, 12:57 PM
Mesaj #293

Amiba

CITAT(IrinucaR @ 25-07-2008, 07:44 AM) *

Bine ai venit printre noi, ali!! welcome.gif
Succces in lupta cu kilogramele!!

De unde ai comandat cartea si cat costa??

Eu si sotul suntem foarte incantati de aceasta dieta biggrin.gif dupa mai putin de 2 saptamani avem 1,5 kg, respectiv 2,5 kg mai putin cheer.gif
Eu recunosc ca am uitat sa beau supa intr-una din zile, doh.gif si nu e nici o problema... ideal este sa nu sari peste nici un fel de mancare... wink1.gif

Sa stii ca este o varianta foarte buna de regim si se tine foarte usor yahoo.gif

Buna Irinuca, ma bucur sa aud ca ai rezultate. Eu am inceput de azi sa o tin . Cartea am comandat-o de la telestar au un nr de tel ca pe net nu este trecuta si costa 24 lei fara taxe ,cu ele ajunge pe la 40 dar dureaza cam 3 sap pana vine si eu nu mai am avut rebdare sa o astept, sper sa mearga si fara ea cu sfaturile voastre. Spune-mi pot lua gustari intre mese macar un fruct acolo ? pupic.gif pupic.gif )).gif )).gif )).gif

Sper sa reusesc sa ma tin de ea pt ca am incercat si cu alte diete si chiar medicamente si nu am reusit mare lucru. momentan nu am mancat decat o felie de pepene galben si o nectarina dar nu pot spune ca imi este foame cheer.gif cheer.gif
+Quote Post
ali
mesaj 25-07-2008, 01:29 PM
Mesaj #294

Amiba

Fetelor cum se pune desenul cu situatia kg ca eu nu reusesc. Am creat desenul acolo dar nu stiu cum sa-l iau de acolo sad.gif sad.gif sad.gif

url=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/]

Imagine[/url]

Am reusit mersi oricum. floare.gif

Dupa cum vedeti am destul de luptat blushing.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 25-07-2008, 03:01 PM
Mesaj #295

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.785
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(ali @ 25-07-2008, 02:29 PM) *

Fetelor cum se pune desenul cu situatia kg ca eu nu reusesc. Am creat desenul acolo dar nu stiu cum sa-l iau de acolo sad.gif sad.gif sad.gif
Citeste detalii la subiectul Cum sa imi pun ticker? give_rose.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ali
mesaj 26-07-2008, 12:37 PM
Mesaj #296

Amiba

Ziua 2 . Deoamdata nu imi este foame. Sa vad cum trec de ziua asta ca nu prea ma omor cu legumele hug.gif grin.gif
+Quote Post
ali
mesaj 28-07-2008, 03:36 PM
Mesaj #297

Amiba

[b]Fetelor ati abandonat dieta ?? sad.gif sad.gif

Nu ma lasa-ti singura ca sa-r putea sa renunt si eu !!!!!

Am ajuns in a 4 zi si imi este chiar bine , parca nici nu este dieta grin.gif grin.gif

Sper sa va aud curand cu vesti bune eu momentan nu am cu ce rezultate sa ma laud blushing.gif
+Quote Post
IrinucaR
mesaj 29-07-2008, 05:49 PM
Mesaj #298

Amiba

Raspunsuri: 27
Inscris: 13-07-2008
Membrul Nr.: 1.185

N-am abandonat smile.gif si eu si sotul suntem pe baricade... dupa 2 saptamani de dieta avem 2, respectiv 2,5 kg in minus... Astazi am avut zi de fructe yahoo.gif
Sunt tare mandra de noi ca am reusit sa nu ne abatem, ba chiar facem si miscare 30 min/zi pe bicicleta eliptica. cheer.gif

--------------------
Imagine

Start dieta 90 de zile : 14 iulie 2008
+Quote Post
ali
mesaj 30-07-2008, 07:30 PM
Mesaj #299

Amiba

Bravo Irinuca pupic.gif pupic.gif

Chiar ma gandeam ca raman singura acum cand am gasit o dieta care sa nu ma lesine pe strada.

Eu am ajuns la a 6 zi dar cantarul nu arata nici 100 gr. mai putin. In revista am citit ca nu treabuie sa ma ingrijorez daca in primele 10 zile nu slabesc pr. ca pe urma voi da jos cam 3 4 kg )).gif )).gif

Succes in continuare hug.gif hug.gif floare.gif
+Quote Post
Anne_bv
mesaj 31-07-2008, 09:11 PM
Mesaj #300

Amiba

Raspunsuri: 13
Inscris: 31-07-2008
Din: Brasov
Membrul Nr.: 1.254

Hello!si yo-s noua p-aici,ma uitam si yo sa vad ce ziceti si am zis sa va impartasesc si eu kte ceva .... pfuuu ...sunt in ziua 4,fructe ...si mi-e foame tare,apropo,la mine si bananele sunt fructe blushing.gif am inceput acum patru zile ... mi-e greu ...astept sa ma obisnuiesc cu stilul asta ... wacko.gif
e ok ,ce sa zic,ma tin de ea strict,e rau ca-s taare pofticioasa....si ma abtin cu greu,da ma abtin,sper sa ma vad peste 86 de zile fara vreo 13-15 kg cel putin.
am 1.69,si 65 kg ... si se vede surplusul,problema e ca o sa plec la mare vreo 9 zile peste 3 sapt,pan atunci astept sa ma vad la vreo 60 kg naughty.gif ,si nu cred k osa ma abtin de la pizza si saorma mad.gif in rest,o sa ma kinui sa ma tin,pe cat posibil,da nu vreau sa mor de pofta p-colo ...
km atat ce sa mai zic...am 18 ani fara 2 luni...si de knd am inceput,knd mi-e foame,ma uit la ce ati mai scris pe forum )).gif poate asa imi trece...si kiar ma gandesc k o sa fiu mai subtirica si ma ambitionez
v-am pupat,mult spor!!!

--------------------
Imagine
Data inceperii dietei de 90 zile : 28 iulie 2008
+Quote Post

25 Pagini V « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 01:04 AM