![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ad3la |
16-07-2008, 04:16 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 16-07-2008 Membrul Nr.: 1.199 Dispozitie: Minunat... Sex: Feminin |
Si eu m-am hotarat ca de maine sa tin aceasta dieta! Calr!...vreau sa slabesc km 10 km...sa ajung la 50 km...avand 1.60 cm este ideal sa ajung la 50 kg...
-------------------- ![]() *Din orice lucru invatam ceva!* "Pentru a reusi in viata aveti nevoie doar de ignoranta si de incredere." - Mark Twain Pagina mea web |
| Ad3la |
16-07-2008, 04:45 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 16-07-2008 Membrul Nr.: 1.199 Dispozitie: Minunat... Sex: Feminin |
Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g) In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval. 1 felie paine, salata fara limite (fara ulei) Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei Lactate se pot consuma doar in aceasta zi Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz Ziua 2: Legume Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion 1 felie paine, salata dupa gust Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici Ziua 3: Carbohidrati Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj Ziua 4: Fructe Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata Cina: La fel ca la pranz Alte lucruri de stiut: - Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine - Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte - Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism - Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni - Deobicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos - Cei care sufera de tensiune arteriala ridicata, dupa cateva saptamani de dieta pot chiar sa renunte la medicamente, bineinteles sub supravegherea medicului So...in prima zi..(adica maine, pt mn,...adicaaa...ce e maine?!....:-?...joi ..joi...manaaanc.. PROTEINE..aha.. O sa fac maine o schita, ca sa ne fie mai usor (ma refer la inceptori SUCCES...si multa gimnasticaa... -------------------- ![]() *Din orice lucru invatam ceva!* "Pentru a reusi in viata aveti nevoie doar de ignoranta si de incredere." - Mark Twain Pagina mea web |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ad3la |
16-07-2008, 07:41 PM
|
|
Ok...clar..d maine ma apuc d dieta..si imi comand si cartea (cat costa..stie careva?)
-------------------- ![]() *Din orice lucru invatam ceva!* "Pentru a reusi in viata aveti nevoie doar de ignoranta si de incredere." - Mark Twain Pagina mea web |
| ali |
24-07-2008, 04:47 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 26 Inscris: 24-07-2008 Membrul Nr.: 1.232 |
Buna ma numesc Alina si as vrea sa aflu mai multe despre aceasta dieta mai ales ca am si comandat cartea. Ce sfaturi imi puteti da ?
|
| Nessie |
24-07-2008, 04:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit, Ali!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ali |
24-07-2008, 05:34 PM
|
|
Nessi multumesc mult. Sti eu am gasit dieta asta intr-o rev vara trecuta dar nu se numea asa. Mi-a placut de atunci dar nu am tinut-o minte . Este chiar obligatoriu sa bei supa ?
|
| IrinucaR |
25-07-2008, 06:44 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 27 Inscris: 13-07-2008 Membrul Nr.: 1.185 Sex: Feminin |
Bine ai venit printre noi, ali!!
Succces in lupta cu kilogramele!! De unde ai comandat cartea si cat costa?? Eu si sotul suntem foarte incantati de aceasta dieta Eu recunosc ca am uitat sa beau supa intr-una din zile, Sa stii ca este o varianta foarte buna de regim si se tine foarte usor -------------------- ![]() Start dieta 90 de zile : 14 iulie 2008 |
| ali |
25-07-2008, 12:57 PM
|
|
Bine ai venit printre noi, ali!! Succces in lupta cu kilogramele!! De unde ai comandat cartea si cat costa?? Eu si sotul suntem foarte incantati de aceasta dieta Eu recunosc ca am uitat sa beau supa intr-una din zile, Sa stii ca este o varianta foarte buna de regim si se tine foarte usor Buna Irinuca, ma bucur sa aud ca ai rezultate. Eu am inceput de azi sa o tin . Cartea am comandat-o de la telestar au un nr de tel ca pe net nu este trecuta si costa 24 lei fara taxe ,cu ele ajunge pe la 40 dar dureaza cam 3 sap pana vine si eu nu mai am avut rebdare sa o astept, sper sa mearga si fara ea cu sfaturile voastre. Spune-mi pot lua gustari intre mese macar un fruct acolo ? Sper sa reusesc sa ma tin de ea pt ca am incercat si cu alte diete si chiar medicamente si nu am reusit mare lucru. momentan nu am mancat decat o felie de pepene galben si o nectarina dar nu pot spune ca imi este foame |
| ali |
25-07-2008, 01:29 PM
|
|
Fetelor cum se pune desenul cu situatia kg ca eu nu reusesc. Am creat desenul acolo dar nu stiu cum sa-l iau de acolo
url=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/] [/url]Am reusit mersi oricum. Dupa cum vedeti am destul de luptat |
| Nessie |
25-07-2008, 03:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Fetelor cum se pune desenul cu situatia kg ca eu nu reusesc. Am creat desenul acolo dar nu stiu cum sa-l iau de acolo -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ali |
26-07-2008, 12:37 PM
|
|
Ziua 2 . Deoamdata nu imi este foame. Sa vad cum trec de ziua asta ca nu prea ma omor cu legumele
|
| ali |
28-07-2008, 03:36 PM
|
|
[b]Fetelor ati abandonat dieta ??
Nu ma lasa-ti singura ca sa-r putea sa renunt si eu !!!!! Am ajuns in a 4 zi si imi este chiar bine , parca nici nu este dieta Sper sa va aud curand cu vesti bune eu momentan nu am cu ce rezultate sa ma laud |
| IrinucaR |
29-07-2008, 05:49 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 27 Inscris: 13-07-2008 Membrul Nr.: 1.185 Sex: Feminin |
N-am abandonat
Sunt tare mandra de noi ca am reusit sa nu ne abatem, ba chiar facem si miscare 30 min/zi pe bicicleta eliptica. -------------------- ![]() Start dieta 90 de zile : 14 iulie 2008 |
| ali |
30-07-2008, 07:30 PM
|
|
Bravo Irinuca
Chiar ma gandeam ca raman singura acum cand am gasit o dieta care sa nu ma lesine pe strada. Eu am ajuns la a 6 zi dar cantarul nu arata nici 100 gr. mai putin. In revista am citit ca nu treabuie sa ma ingrijorez daca in primele 10 zile nu slabesc pr. ca pe urma voi da jos cam 3 4 kg Succes in continuare |
| Anne_bv |
31-07-2008, 09:11 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 13 Inscris: 31-07-2008 Din: Brasov Membrul Nr.: 1.254 Sex: Feminin |
Hello!si yo-s noua p-aici,ma uitam si yo sa vad ce ziceti si am zis sa va impartasesc si eu kte ceva .... pfuuu ...sunt in ziua 4,fructe ...si mi-e foame tare,apropo,la mine si bananele sunt fructe
e ok ,ce sa zic,ma tin de ea strict,e rau ca-s taare pofticioasa....si ma abtin cu greu,da ma abtin,sper sa ma vad peste 86 de zile fara vreo 13-15 kg cel putin. am 1.69,si 65 kg ... si se vede surplusul,problema e ca o sa plec la mare vreo 9 zile peste 3 sapt,pan atunci astept sa ma vad la vreo 60 kg km atat ce sa mai zic...am 18 ani fara 2 luni...si de knd am inceput,knd mi-e foame,ma uit la ce ati mai scris pe forum v-am pupat,mult spor!!! -------------------- ![]() Data inceperii dietei de 90 zile : 28 iulie 2008 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 01:04 AM |