![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| D33a |
08-10-2008, 08:27 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 37 Inscris: 29-08-2008 Membrul Nr.: 1.374 |
Buna fetele! Vad ca ne-am inmuit de cat n-am mai intrat.
Bun venit celor noi si mult succes! Eu sunt foarte ocupata cu scoala...saptamana trecuta nu pream am putut sa tin dieta ca saptamana asta am inceput de la 0. Azi am fost la ziua de carbohidrati si maine am fructe. abia astpt Va pupik .Succes! |
| anka |
08-10-2008, 09:39 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 24-09-2008 Membrul Nr.: 1.468 |
Buna fetele! Vad ca ne-am inmuit de cat n-am mai intrat. Bun venit celor noi si mult succes! Eu sunt foarte ocupata cu scoala...saptamana trecuta nu pream am putut sa tin dieta ca saptamana asta am inceput de la 0. Azi am fost la ziua de carbohidrati si maine am fructe. abia astpt Va pupik .Succes! Buna!!Mult succes cu scoala si cu dieta,bineinteles!!De ce peste 5 zile ai sa tii ziua de apa? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Katia |
09-10-2008, 10:39 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
Multumesc,la fel!Azi,la ziua de fructe "am gatit" o 'treaba' delicioaasaa,reteta din carte evident.Asadar, la pranz si la cina vom servi,sos de mere!Chiar e foarte bun!!Si acu' am si eu o intrebare intrebatoare: avem voie miere de albine?In carte nu scrie nici ca da,nici ca ba!! Pupici si mult succes tuturor!! Eu am baut cafeaua cu zahar sau cu miere de albine in fiecare dimineata...si totusi am slabit....deci cred ca daca nu exagerezi..nu e nici o problema..nu mai mult de o lingurita -------------------- |
| monaly |
09-10-2008, 08:04 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 6-10-2008 Din: suceava Membrul Nr.: 1.528 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
buna seara tuturor. Frumoasa zi astazi: papa la pranz, seara ceva inghetata si ma delectez acum cu un patrat de cioco alba menajera( nu prea am voie cacao, cafea). Maine fructe! ceva retete? nu sunt cu nimeni simultan? tot ma uit dupe retete, dar ajung pe la pag 4-5, intervine ceva si abandonez, si iar trebuie s-o iau de la capat si nu reusesc sa dau de ceva inspiratie. nu a primit nimeni cartea? cum e ? ce scrie in ea? macar reproduceti ceva usurel si ptr cei incepatori plsss
|
| Katia |
10-10-2008, 07:28 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
buna seara tuturor. Frumoasa zi astazi: papa la pranz, seara ceva inghetata si ma delectez acum cu un patrat de cioco alba menajera( nu prea am voie cacao, cafea). Maine fructe! ceva retete? nu sunt cu nimeni simultan? tot ma uit dupe retete, dar ajung pe la pag 4-5, intervine ceva si abandonez, si iar trebuie s-o iau de la capat si nu reusesc sa dau de ceva inspiratie. nu a primit nimeni cartea? cum e ? ce scrie in ea? macar reproduceti ceva usurel si ptr cei incepatori plsss Din pacate eu nu am cartea dar m-am delectat cu niste salate de fructe...delicioase....eu cred ca tin azi ziua de apa....pentru ca sunt la munca pana al 16.00, la scoala pana la 21.00....deci..nici nu prea am timp sa mananac...asa ca maine s-ar putea sa fim in acelasi timp la ziua de proteine... -------------------- |
| jmekera |
10-10-2008, 11:27 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 6-10-2008 Membrul Nr.: 1.526 |
da katia,mananc fructe din 2 in 2 ore pana la pranz.Nici nu cred ca as putea sa stau doar cu 2 mere o dimineata intreaga.Eu din carte asa inteleg.Tu nu?
"Fructe la micul dejun Micul dejun este neschimbat pe parcursul celor 90 de zile de regim: înaintea prânzului, la interval de 2 ore, mănânci fructe proaspete sau uscate, legume proaspete, semințe, nuci, combinate după cum dorești. Când dorești, poți înlocui masa de fructe cu un pahar de suc proaspăt preparat din fructele sau legumele preferate, neîndulcit. La începutul regimului este posibil să dorești să mănânci mai multe fructe sau legume, deoarece poate apărea senzația de foame. Pe măsură ce organismul tău se adaptează noului regim, senzația de foame se va diminua treptat" Oricum si daca fiecare intelege altceva,tot nu poti manca in cantitati industriale fructele si nu vad ce rau ti-ar putea face.Vad ca eu slabesc si asa si ce e mai important e ca nu ma ia cu lesin si ma simt bine.Azi am ziua de fructe si maine ca e sambata va fi mai greu ca stau acasa si va fi cam greu sa ma abtin.Te rog sa nu te superi pe mine ca ti-am raspuns asa dar ...mi s-a parut ca esti un pic intrigata de ceea ce am scris.Se poate ca iar am inteles eu gresit si atunci...SCUZE monaly si eu sunt azi la ziua de fructe.Cartea inca nu mi-a sosit si pana atunci hai sa mai schimbam ceva retete. Azi nu e problema dar habar n-am ce sa fac mai departe.Ca pana la ziua a 4-a am tot citit,da mai departe....scrie in carte.Tu ce stii?Ce mancam maine,poimaine??? -------------------- |
| jmekera |
10-10-2008, 11:43 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 6-10-2008 Membrul Nr.: 1.526 |
na stai ca am priceput.Deci maine am zi de proteine.Nu?
"4 tipuri de zile Rina – Dieta de 90 de zile are la bază principiul disocierii mâncării. Alimentele sunt împărțite în 4 grupe alimentare de bază, în funcție de substantele nutritive pe care le furnizează organismului: proteine, amidonuri, carbohidrați, vitamine. Astfel, ai patru tipuri de zile de dietă din punct de vedere al combinării alimentelor, care se repetă pe parcursul celor 3 luni. Atenție: numele folosite pentru a denumi aceste tipuri de regim nu sugererează că trebuie să mâncați o zi întreagă numai proteine, amidonuri, carbohidrați sau vitamine! În nici un caz !!! Zilele sunt denumite astfel datorită principalului ingredient din cadrul meselor, însă și fructele și legumele fac parte din meniul acelei zile. În 3 din cele 90 de zile, și anume în zilele 29, 58 și 87, este bine să consumi doar apă. Pentru fiecare zi de dietă ai câte 2 rețete culinare, care respectă aceste principii alimentare." -------------------- |
| netty |
11-10-2008, 02:53 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 4-10-2008 Membrul Nr.: 1.518 |
Buna, fetelor!
Scuze, am fost f aglomerata si nu am avut timp sa va scriu ... am trecut cu bine peste ziua de proteine si ieri la ziua de legume am preparat orez cu legume, a fost delicios anka Anka, ce faci? ar trebui sa fi si la ziua de carbo, nuu? va pup si spor la topit sunculici! -------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/] ![]() [/url] |
| monaly |
11-10-2008, 08:30 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 6-10-2008 Din: suceava Membrul Nr.: 1.528 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
buna seara tuturor. ce faceti? cum sunteti? ce mai gatiti? eu am trecut cam greu peste ziua de sambata; am avut o stare de indispozitie totala, nu pentru ca sunt la dieta( asta imi mai ridica moralul), ci pentru ca am fost la serviciu, tot feleul de probleme, de aberatii, de vorbe in vant (adica in punga mai bine-spus) despre criza financiara, depsre lichiditati si plasamente...prostii...Am venit acasa praf; mancat in fuga o conserva de ton cu ceva mazare prin ea, iar abia acum, seara, am reusit sa-mi fac un gratar de piept de pui cu salata... intre timp am bagat cateva boabe de struguri(dar numai cateva- ce-a ramas pe fundul chiuvetei cand am spalatfructele- sa nu bateti- sper sa fie singura mea abatere cu buna stiinta. si gatit pentru ai mei. AAA si o piftea.pe maine mi-am pregatit deja o cratita de legume firto-calite:)) sa am ptr toata ziua. sunt in pana de idei.. va rog sa ma ajutati
|
| anka |
12-10-2008, 09:20 AM
|
|
Buna, fetelor! Scuze, am fost f aglomerata si nu am avut timp sa va scriu ... am trecut cu bine peste ziua de proteine si ieri la ziua de legume am preparat orez cu legume, a fost delicios anka Anka, ce faci? ar trebui sa fi si la ziua de carbo, nuu? va pup si spor la topit sunculici! Bunaaa!Ma bucur ca ti-a placut orezul!Eu la ziua de legume am facut o alta reteta din carte,adica cartofi fierti iar apoi prajiti cu o lingura de ulei cu usturoi si paprika.Bunutz!!Ieri la carbo am mancat doar fructe,iar azi e zi tot de fructe.Mi-am cumparat migdale,asa ca azi am sa fac mere umplute!!!Yummy!!Pupici! |
| Katia |
12-10-2008, 12:49 PM
|
buna seara tuturor. ce faceti? cum sunteti? ce mai gatiti? eu am trecut cam greu peste ziua de sambata; am avut o stare de indispozitie totala, nu pentru ca sunt la dieta( asta imi mai ridica moralul), ci pentru ca am fost la serviciu, tot feleul de probleme, de aberatii, de vorbe in vant (adica in punga mai bine-spus) despre criza financiara, depsre lichiditati si plasamente...prostii...Am venit acasa praf; mancat in fuga o conserva de ton cu ceva mazare prin ea, iar abia acum, seara, am reusit sa-mi fac un gratar de piept de pui cu salata... intre timp am bagat cateva boabe de struguri(dar numai cateva- ce-a ramas pe fundul chiuvetei cand am spalatfructele- sa nu bateti- sper sa fie singura mea abatere cu buna stiinta. si gatit pentru ai mei. AAA si o piftea.pe maine mi-am pregatit deja o cratita de legume firto-calite:)) sa am ptr toata ziua. sunt in pana de idei.. va rog sa ma ajutati Ce zi ai tu astazi monaly? -------------------- |
| monaly |
12-10-2008, 03:43 PM
|
Ce zi ai tu astazi monaly? ... poi azi m-am scos cu fiertura de aseara... maine paste, am inteles, sau poate imi spuneti voi ceva mai savuros(sau o pizza-pane cu rosii)?vad eu... nu am gatit nimic special de f multa vreme... imi cam stoc mintile cand sunt nevoitasa merg pe ceva stiinta |
| Katia |
12-10-2008, 03:52 PM
|
Ce zi ai tu astazi monaly? ... poi azi m-am scos cu fiertura de aseara... maine paste, am inteles, sau poate imi spuneti voi ceva mai savuros(sau o pizza-pane cu rosii)?vad eu... nu am gatit nimic special de f multa vreme... imi cam stoc mintile cand sunt nevoitasa merg pe ceva stiinta Ai mancat vreodata pasta Oglio Aglio e peperroncino?Ai putea sa papi maine..Se fac foarte simplu...Iei spaghette Barilla, Ulei de masline si ardei de-aia mici uscati si ffff iuti.. In timp ce firb pastele, pui doi catei de usturoi taiati bucatele mai mari intr-o lingura-doua de ulei incins...ii lasi putin putin..si pui si jumatate de ardei de-ala uscat mic mic..cat unghia...apoi amesteci si pastele..si e o bunatate. Sau ai mai putea sa papi Pasta in bianco...paste de care vrei tu (penne..fussilli...Barilla sa fie) fierte..dupa acre pui..sare, putin ulei de masline si putin parmezan ras...iarasi o bunatate..mie-mi place la nebunie Acest mesaj a fost editat de Katia: 12-10-2008, 03:55 PM -------------------- |
| netty |
12-10-2008, 06:24 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 4-10-2008 Membrul Nr.: 1.518 |
Salutare!!!
Azi la mine a fost ziua de cantarit, acul s-a dus mai jos cu 600 gr, nu sunt f ancantata dar e totusi un progres ... in centimetri am vazut schimbari si sotul meu a observat dar mi se pare totusi putin! bineanteles cu vizita la tron facut! Ieri la carbo am mancat 12.30 blat de pizza cu prego, pe la 17- 2 feli de chec si o praji mica cu nuca si crema de cioco dar nu am mai mancat bucatica de ciocolata si la 18 popcorn nu f mult ... Azi ziua de fructe, o sa-mi fac mere la cuptor si de maine o sa incep sa mananc mai putin paine ma gindesc sa ma apuc si de sport Voi ce faceti? cind va cantariti??? sper sa aud numai de bine -------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/] ![]() [/url] |
| anka |
12-10-2008, 07:53 PM
|
|
Salutare!!! Azi la mine a fost ziua de cantarit, acul s-a dus mai jos cu 600 gr, nu sunt f ancantata dar e totusi un progres ... in centimetri am vazut schimbari si sotul meu a observat dar mi se pare totusi putin! bineanteles cu vizita la tron facut! Ieri la carbo am mancat 12.30 blat de pizza cu prego, pe la 17- 2 feli de chec si o praji mica cu nuca si crema de cioco dar nu am mai mancat bucatica de ciocolata si la 18 popcorn nu f mult ... Azi ziua de fructe, o sa-mi fac mere la cuptor si de maine o sa incep sa mananc mai putin paine ma gindesc sa ma apuc si de sport Voi ce faceti? cind va cantariti??? sper sa aud numai de bine eu apropae ca nu mai reusesc sa mananc!!Nu e bine!De 3 zile ciugulesc doar,iar ieri am apucat sa mananc o banana si un mar.Azi 3 mere si o mana de migdale.Foarte rau!!Sunt foarte stresata si chiar nu-mi arde. Lumea care nu m-a vazut de doua trei saptamani m-a innebunit ca-s prea slaba acum!!Ce sa zic?! Marti avem zi de cantar si sunt foarte curioasa sa vad daca am ajuns la 56.Probabil daca am sa o tin asa pana plec,am sa ajung anorexica!! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 05:28 PM |