left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

48 Pagini V « < 39 40 41 42 43 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta de 90 de zile, rina's diet seperator Optiuni V right
gabriella gogyan
mesaj 21-10-2008, 08:58 PM
Mesaj #601

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 41
Inscris: 20-10-2008
Membrul Nr.: 1.617
Dispozitie: indragostita
Sex: Feminin

CITAT(Symbol @ 21-10-2008, 07:22 PM) *

Bine ai venit Gabriela!!
Sunt convinsa ca deja se simt primele efecte si ca esti multumita; in primul rand pentru decizia pe care ai luat-o si in al doilea: pentru ca parca, parca se simte ceva. In plus primele zile sunt formidabile pentru ca efectul dietei e inzecit: se pierde volum si asta se vede.
Cum toate suntem subrede, chiar daca avem vointe mari, aici unindu-ne obtinem tot ce ne propunem. Katia, Anka sunt doua campioane. Si mai sunt multe altele.
Noi incepatoarele trebuie sa continuam, pentru noi in primul rand.
Te pup si iti doresc multa bafta. Vei o mireasa perfecta.

am trecut cu brio peste a 2-a zi vreau sa spun ca ma simt bine cheer.gif ,tentatiile sunt mari sorry.gif de expl: azi cineva mi-a adus placinte cu mere dar nu m-am atins de ele nici macar nu le-am mirosit yahoo.gif ............in mare parte puterea si ambitia o am de la voi toate ,vreau sa fiu si eu un exemplu bun ,pozitiv ptr toate.pupici si bafta
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Katia
mesaj 22-10-2008, 08:53 AM
Mesaj #602

Ciocanitoare

Raspunsuri: 329
Inscris: 20-08-2008
Membrul Nr.: 1.331

Ma bucur ca ai resuit sa treci peste tentatii...ce e frumos aici este ca...desi ti-e pofta de ceva dulce azi...stii ca vei putea manca in ziua de carbohidrati...adevarul este ca mie imi trecea pofta pana in ziua de carbohidrati...si cand aveam voia chestii ingrasacioase cum ar fi ciocolata si ingheata...sau cine stie ce produse de patiserie....nu-mi mai era pofta...si mancam un iaurt cu fructe....sau beam un pahar de suc

CITAT(Symbol @ 21-10-2008, 07:22 PM) *

Katia, Anka sunt doua campioane.

ce bine ma simt

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

gabriella gogyan
mesaj 22-10-2008, 09:45 AM
Mesaj #603

Amiba

Buna la toata lumea,va doresc tuturor o noua zi frumoasa si plina de ambitie.......ma simt foarte bine si sunt mandra de mine yahoo.gif desi azi e doar a treia zi deja ma vad mai slaba si mai frumoasa grin.gif heheheh ,pupici
+Quote Post
Katia
mesaj 22-10-2008, 01:02 PM
Mesaj #604

Ciocanitoare

CITAT(gabriella gogyan @ 22-10-2008, 10:45 AM) *

Buna la toata lumea,va doresc tuturor o noua zi frumoasa si plina de ambitie.......ma simt foarte bine si sunt mandra de mine yahoo.gif desi azi e doar a treia zi deja ma vad mai slaba si mai frumoasa grin.gif heheheh ,pupici

Stiu senzatia...Acum urmeaza perioada in care o sa inceapa sa-ti vina lucruri care nu te mai incapeau de mult timp hug.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
gabriella gogyan
mesaj 22-10-2008, 01:54 PM
Mesaj #605

Amiba

CITAT(Katia @ 22-10-2008, 01:02 PM) *

Stiu senzatia...Acum urmeaza perioada in care o sa inceapa sa-ti vina lucruri care nu te mai incapeau de mult timp hug.gif hug.gif

Mi-am facut paste cu putin sos de ketchup,offffffffffffffffff nici nu poti crede ce mandra sunt de mine yahoo.gif ,tu o sa fi ajutorul si prietenul meu pana la capat,iubitul meu nu stie ca am inceput aceasta dieta vreau sa fie o surpriza ptr el,deoarece o sa ma vad cu el doar pe 17 ianuarie(din pacate sad.gif )ei dar tot raul spre bine............o sa fie foarte incantat si fercit cheer.gif ,te pup Katia
+Quote Post
May
mesaj 22-10-2008, 06:43 PM
Mesaj #606

Crocodil

Raspunsuri: 7.357
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Ce tare ar fi ca pe 17 ianuarie sa ai vreo 20 de kg mai putin naughty.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
gabriella gogyan
mesaj 22-10-2008, 06:46 PM
Mesaj #607

Amiba

CITAT(May @ 22-10-2008, 06:43 PM) *

Ce tare ar fi ca pe 17 ianuarie sa ai vreo 20 de kg mai putin naughty.gif

eu cred in mine si sunt sigura ca voi avea kg mai putine blum.gif
+Quote Post
denisa_iova
mesaj 22-10-2008, 09:16 PM
Mesaj #608

Amiba

Raspunsuri: 9
Inscris: 11-05-2008
Membrul Nr.: 968
Sex: Masculin

salutare! si bine v-am regasit! eu am mai tinut aceasta cura prin mai, am slabit dar dupa 3 saptamani am intrerupt-o. sad.gif acum m-am hotarat sa o tin din nou, deoarece nu se mai poate in ritmul acesta. Am 1,65 si 63 kg, destul de mult zic eu.sper ca pana la sarbatori 6 sa devina 5; sa vedem ce o sa iasa;
maine este prima zi,
salutare ink odata la toata lumea si multa bafta! smile.gif

Acest mesaj a fost editat de Nessie: 23-10-2008, 10:43 AM

--------------------
[link=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/][image noborder]http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1drachP_1herzzP_63_63_53_abs.png[/image][/link]

Rina dieta - 90 zile
inceput : 23 octombrie 2008
+Quote Post
gabriella gogyan
mesaj 22-10-2008, 09:38 PM
Mesaj #609

Amiba

CITAT(denisa_iova @ 22-10-2008, 09:16 PM) *

salutare! si bine v-am regasit! eu am mai tinut aceasta cura prin mai, am slabit dar dupa 3 saptamani am intrerupt-o. sad.gif acum m-am hotarat sa o tin din nou, deoarece nu se mai poate in ritmul acesta. Am 1,65 si 63 kg, destul de mult zic eu.sper ca pana la sarbatori 6 sa devina 5; sa vedem ce o sa iasa;
maine este prima zi,

[link=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/][image noborder]http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1drachP_1herzzP_63_63_53_abs.png[/image][/link]

salut bine ai revenit,multa bafta si ambitie
+Quote Post
Katia
mesaj 23-10-2008, 07:20 AM
Mesaj #610

Ciocanitoare

CITAT(gabriella gogyan @ 22-10-2008, 02:54 PM) *

CITAT(Katia @ 22-10-2008, 01:02 PM) *

Mi-am facut paste cu putin sos de ketchup,offffffffffffffffff nici nu poti crede ce mandra sunt de mine yahoo.gif ,tu o sa fi ajutorul si prietenul meu pana la capat,iubitul meu nu stie ca am inceput aceasta dieta vreau sa fie o surpriza ptr el,deoarece o sa ma vad cu el doar pe 17 ianuarie(din pacate sad.gif )ei dar tot raul spre bine............o sa fie foarte incantat si fercit cheer.gif ,te pup Katia

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Te pupicesc si eu. Am sa-ti fiu alaturi si ai sa vezi ca pe 17 ianuarie iubitul tau nici macar nu te va mai recunoaste

--------------------
Imagine
+Quote Post
gabriella gogyan
mesaj 23-10-2008, 10:29 AM
Mesaj #611

Amiba

buna Doamnelor si Domnisoarelor,va doresc multa bafta si ptr ziua de azi.Eu azi am scapat de gips care mi-a chinuit piciorul drept din cauza unei fisuri la glezna..... yahoo.gif dar de azi pot face exerciti usoare ptr picior ca sa-mi revin in totalitate.Sunt la ziua de fructe si ma simt exceptional va pup sa aveti toate o zi frumoasa. biggrin.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 23-10-2008, 10:45 AM
Mesaj #612

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.457
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(denisa_iova @ 22-10-2008, 10:16 PM) *

maine este prima zi,

Buna!

Vad ca ai incercat sa-ti pui ticker, dar nu ai reusit. Citeste te rog subiectul Cum sa imi pun ticker?

--------------------
+Quote Post
denisa_iova
mesaj 23-10-2008, 07:34 PM
Mesaj #613

Amiba

Raspunsuri: 9
Inscris: 11-05-2008
Membrul Nr.: 968
Sex: Masculin

Vad ca ai incercat sa-ti pui ticker, dar nu ai reusit. Citeste te rog subiectul Cum sa imi pun ticker?
[/quote]

offf... pai inainte stiam cum sa fac, aveam unul, iar acum voriam sa il modific; dar cred ca era cam tarziu si de aceea nu mi-a iesit;
voi cum v-ati descurcat azi? eu pot spune ca binisor pentru prima zi; am trisat putin ca am mancat 2 crenwusti, iar eu azi vroiam sa pap lactate, dar nu prea le-am rezistat; sad.gif ; dar promit ca de maine ma fac cuminte si voi rezista ;la tot;
multa bafta la toata lumea. pupic.gif
+Quote Post
gabriella gogyan
mesaj 23-10-2008, 08:23 PM
Mesaj #614

Amiba

cheer.gif yupi a trecut si ziua de fructe.......o seara placuta la toata lumea wink1.gif
+Quote Post
gabriella gogyan
mesaj 24-10-2008, 04:31 PM
Mesaj #615

Amiba

Salut ce mai faceti fetele cum merge treaba? Azi sunt la ziua de proteine si ma simt bine,va doresc la toate un weekend frumos,pupici.
smile.gif
+Quote Post

48 Pagini V « < 39 40 41 42 43 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 03:18 AM