left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

48 Pagini V « < 43 44 45 46 47 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta de 90 de zile, rina's diet seperator Optiuni V right
Iulia39
mesaj 14-11-2008, 08:44 AM
Mesaj #661

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 23
Inscris: 27-08-2008
Membrul Nr.: 1.362
Sex: Feminin

Buna fetelor! Eu am cam incurcat rau de tot regimul, dar sper sa ma ambitionez si sa-mi gasesc o motivatie care sa ma faca sa rezist tentatiilor. Acum ca a inceput postul e bine ca mananc doar peste si-n rest ce scrie la carte. Va pup si succes.

--------------------
Imagine

Cu pasi mici si siguri trebuie sa ajung la capat
Inceput dieta: 07.12.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sandutza
mesaj 14-11-2008, 11:02 AM
Mesaj #662

Amiba

Raspunsuri: 8
Inscris: 12-11-2008
Membrul Nr.: 1.760
Dispozitie: happy

merci ptr sfaturi gabriella, am baut doar apa , ceai si cate o cafea mica dimineata, desi am constatat ca as putea foarte bine si fara ea, asa ca probabil voi renunta la cafea cat de curand.

azi sunt in a 5-a zi de cand am inceput cura si ma simt super, ma gandesc sa incep sa fac si putina miscare gym.gif

intr-adevar ne-ar prinde bine niste retete din carte daca ar fi careva dragutza sa ne ajute smile.gif

eu am comandat cartea dar abia peste vreo 3 saptamani o voi primi, asa ca in momentul in care o primesc va puteti baza pe mine cu retetele.

succes tuturor si la slabit inainte!!!
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

gabriella gogyan
mesaj 14-11-2008, 05:06 PM
Mesaj #663

Amiba

Raspunsuri: 41
Inscris: 20-10-2008
Membrul Nr.: 1.617
Dispozitie: indragostita

CITAT(sandutza @ 14-11-2008, 11:02 AM) *

merci ptr sfaturi gabriella, am baut doar apa , ceai si cate o cafea mica dimineata, desi am constatat ca as putea foarte bine si fara ea, asa ca probabil voi renunta la cafea cat de curand.

azi sunt in a 5-a zi de cand am inceput cura si ma simt super, ma gandesc sa incep sa fac si putina miscare gym.gif

intr-adevar ne-ar prinde bine niste retete din carte daca ar fi careva dragutza sa ne ajute smile.gif

eu am comandat cartea dar abia peste vreo 3 saptamani o voi primi, asa ca in momentul in care o primesc va puteti baza pe mine cu retetele.

succes tuturor si la slabit inainte!!!

Buna Sanda ma bucur ca te simti bine ,azi am fost la ziua de legume peste 6 zile am ziua de apa si sper sa reusesc blum.gif sunt sigura ca voi reusi apoi voi impartisi cu voi cum a fost prima zii de apa,pupici la toate........................aaaaaaa Sanda merci ca vei avea grija in legatura cu retetele pupic.gif
+Quote Post
monaly
mesaj 16-11-2008, 10:29 AM
Mesaj #664

Amiba

Raspunsuri: 24
Inscris: 6-10-2008
Din: suceava
Membrul Nr.: 1.528
Dispozitie: optimista

buna dimineata tuturor. ce faceti dragele? am lipsit un piculet de pe forum... targete mari la serviciu, de cand cu criza economica... in banci se resimte grozav. Despre mine ce sa spun, doar ca sunt bine, cu dieta stau mai prost, nu am mai respectat retele, in schimb am respectat regulile... de parca as fi in perioada de dupa regim. felicitari fetelor perseverente.. Vine si vremea mea )).gif ; astept adrese de mail pentru a transmite cateva retete pana va vor aparea cartile, eventual adrese postale. listez paginile si le pun la posta. pupici give_rose.gif
+Quote Post
anka
mesaj 16-11-2008, 01:45 PM
Mesaj #665

Amiba

Raspunsuri: 30
Inscris: 24-09-2008
Membrul Nr.: 1.468

Buna fetelor!Abia am ajuns si eu de pe coclauri si ma pregatesc sa plec din nou.Motiv pentru care am legat de gard regimul alimentar!Nu am luat proportii inca,dar daca am sa o tin tot asa,prea bine nu cred ca o sa-mi fie.Urasc iarnaaaaaaaaaa!Mult succes in continuare tuturor!Pupici!
+Quote Post
monaly
mesaj 18-11-2008, 08:06 AM
Mesaj #666

Amiba

CITAT(anka @ 16-11-2008, 01:45 PM) *

Buna fetelor!Abia am ajuns si eu de pe coclauri si ma pregatesc sa plec din nou.Motiv pentru care am legat de gard regimul alimentar!Nu am luat proportii inca,dar daca am sa o tin tot asa,prea bine nu cred ca o sa-mi fie.Urasc iarnaaaaaaaaaa!Mult succes in continuare tuturor!Pupici!

drum buna anka si ai mare grija de tine. Cand revii acasa si te linistesti incepem ambele in fortza.
Numai bine tuturor fetelor give_rose.gif
+Quote Post
crystinush
mesaj 18-11-2008, 11:13 PM
Mesaj #667

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 18-11-2008
Membrul Nr.: 1.793

Buna fetelor...sint noua pe aici,dar mia placut ce discutati....vreau sa incep si eu de mine dieta disociata de 90 de zile si sper sa reusesc pt ca pina acum am tot tinut diete,dar fara nici un folos...adica slabeam citeva kg si ma apucam iar de mincat ca de obicei si puneam totul inapoi in citeva zile....
+Quote Post
sandutza
mesaj 19-11-2008, 10:19 AM
Mesaj #668

Amiba

crystinush si eu sunt foarte noua, azi sunt in a 10-a zi de dieta si sa stii ca e chiar OK. recunosc ca la finalul primei saptamani a fost cam greu dar acum m-am obisnuit cu stilul acesta de alimentatie si e foarte bine. totul e sa respecti regulile.

daca ai nevoie de sfaturi nu ezita sa le ceri .

mult succes!
+Quote Post
cr3tzulik
mesaj 19-11-2008, 12:31 PM
Mesaj #669

Amiba

Raspunsuri: 5
Inscris: 25-09-2008
Membrul Nr.: 1.473

salut fetelor. eu tin dieta aceasta de 22 de zile si in 19 zile (atunci m-am cantarit) am slabit 5 kg yahoo.gif . ma simt mult mai bine, mai usoara, mai frumoasa. sunt foarte multumita de dieta. Va urez bafta tutror pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
monaly
mesaj 19-11-2008, 10:30 PM
Mesaj #670

Amiba

CITAT(crystinush @ 18-11-2008, 11:13 PM) *

Buna fetelor...sint noua pe aici,dar mia placut ce discutati....vreau sa incep si eu de mine dieta disociata de 90 de zile si sper sa reusesc pt ca pina acum am tot tinut diete,dar fara nici un folos...adica slabeam citeva kg si ma apucam iar de mincat ca de obicei si puneam totul inapoi in citeva zile....

bine ai venit printre muritori.multa bafta si perseverenta. restul vine de la sine. sa nu vorbim de satisfactii. give_rose.gif
+Quote Post
gabriella gogyan
mesaj 20-11-2008, 12:13 AM
Mesaj #671

Amiba

Raspunsuri: 41
Inscris: 20-10-2008
Membrul Nr.: 1.617
Dispozitie: indragostita

CITAT(cr3tzulik @ 19-11-2008, 12:31 PM) *

salut fetelor. eu tin dieta aceasta de 22 de zile si in 19 zile (atunci m-am cantarit) am slabit 5 kg yahoo.gif . ma simt mult mai bine, mai usoara, mai frumoasa. sunt foarte multumita de dieta. Va urez bafta tutror pupic.gif

felicitari smile.gif
+Quote Post
sandutza
mesaj 21-11-2008, 02:03 PM
Mesaj #672

Amiba

buna tuturor! salut.gif
gabriella, spune-ne si noua daca ai tinut ziua de apa si cum a fost!

sper ca restul sunteti toate bine. n-ati renuntat nici una, sper! biggrin.gif
+Quote Post
cis
mesaj 30-11-2008, 02:45 PM
Mesaj #673

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 30-11-2008
Membrul Nr.: 1.850

buna,sunt noua pe aici si am o intrebare. a reusit cineva sa tina aceasta dieta pana la capat? cat a slabit?imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare dar tinand cont ca am un bebe nu am timp sa citesc toate cele 45 pag. de carte ce ziceti se merita cumparata? multumesc si bafta!

as vrea sa urmez si eu aceasta dietadar as vrea sa-mi confirme cineva ca are rezultate caci diete am tot tinut,din pacate fara rezultate prea mari
+Quote Post
cr3tzulik
mesaj 30-11-2008, 11:17 PM
Mesaj #674

Amiba

Raspunsuri: 5
Inscris: 25-09-2008
Membrul Nr.: 1.473

CITAT(cis @ 30-11-2008, 02:45 PM) *

buna,sunt noua pe aici si am o intrebare. a reusit cineva sa tina aceasta dieta pana la capat? cat a slabit?imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare dar tinand cont ca am un bebe nu am timp sa citesc toate cele 45 pag. de carte ce ziceti se merita cumparata? multumesc si bafta!

as vrea sa urmez si eu aceasta dietadar as vrea sa-mi confirme cineva ca are rezultate caci diete am tot tinut,din pacate fara rezultate prea mari

bine ai venit printre luptatoare hug.gif eu tin dieta aceasta de o luna si am slabit 7 kg ( maine am ziua de cantarit, poate sunt mai mult de 7). Cartea merita sa o cumperi doar daca vrei sa faci retele din ea. eu am urmat doar regulile principale. Sunt foarte multumita de dieta aceasta. nu numai pt ca am slabit dar ma simt mult mai bine. am o alimentatie mult mai sanatoasa.
parerea mea e ca merita sa tii acest regim.
multa bafta daca te hotarasti sa il tii give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
cis
mesaj 01-12-2008, 02:05 PM
Mesaj #675

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 30-11-2008
Membrul Nr.: 1.850

multumesc pentru raspuns si incurajari. E nevoie de multa vointa, dar sa speram ca alaturi de voi am sa adun puterea de a incepe si eu aceasta dieta. o zi buna!

CITAT(cr3tzulik @ 30-11-2008, 11:17 PM) *

CITAT(cis @ 30-11-2008, 02:45 PM) *

bine ai venit printre luptatoare hug.gif eu tin dieta aceasta de o luna si am slabit 7 kg ( maine am ziua de cantarit, poate sunt mai mult de 7). Cartea merita sa o cumperi doar daca vrei sa faci retele din ea. eu am urmat doar regulile principale. Sunt foarte multumita de dieta aceasta. nu numai pt ca am slabit dar ma simt mult mai bine. am o alimentatie mult mai sanatoasa.
parerea mea e ca merita sa tii acest regim.
multa bafta daca te hotarasti sa il tii give_rose.gif

sa ne tii la curent cu cantarul.pupici
+Quote Post

48 Pagini V « < 43 44 45 46 47 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 01:15 AM