![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Iulia39 |
14-11-2008, 08:44 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 27-08-2008 Membrul Nr.: 1.362 Sex: Feminin |
Buna fetelor! Eu am cam incurcat rau de tot regimul, dar sper sa ma ambitionez si sa-mi gasesc o motivatie care sa ma faca sa rezist tentatiilor. Acum ca a inceput postul e bine ca mananc doar peste si-n rest ce scrie la carte. Va pup si succes.
-------------------- |
| sandutza |
14-11-2008, 11:02 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 8 Inscris: 12-11-2008 Membrul Nr.: 1.760 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
merci ptr sfaturi gabriella, am baut doar apa , ceai si cate o cafea mica dimineata, desi am constatat ca as putea foarte bine si fara ea, asa ca probabil voi renunta la cafea cat de curand.
azi sunt in a 5-a zi de cand am inceput cura si ma simt super, ma gandesc sa incep sa fac si putina miscare intr-adevar ne-ar prinde bine niste retete din carte daca ar fi careva dragutza sa ne ajute eu am comandat cartea dar abia peste vreo 3 saptamani o voi primi, asa ca in momentul in care o primesc va puteti baza pe mine cu retetele. succes tuturor si la slabit inainte!!! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| gabriella gogyan |
14-11-2008, 05:06 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 41 Inscris: 20-10-2008 Membrul Nr.: 1.617 Dispozitie: indragostita Sex: Feminin |
merci ptr sfaturi gabriella, am baut doar apa , ceai si cate o cafea mica dimineata, desi am constatat ca as putea foarte bine si fara ea, asa ca probabil voi renunta la cafea cat de curand. azi sunt in a 5-a zi de cand am inceput cura si ma simt super, ma gandesc sa incep sa fac si putina miscare intr-adevar ne-ar prinde bine niste retete din carte daca ar fi careva dragutza sa ne ajute eu am comandat cartea dar abia peste vreo 3 saptamani o voi primi, asa ca in momentul in care o primesc va puteti baza pe mine cu retetele. succes tuturor si la slabit inainte!!! Buna Sanda ma bucur ca te simti bine ,azi am fost la ziua de legume peste 6 zile am ziua de apa si sper sa reusesc |
| monaly |
16-11-2008, 10:29 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 24 Inscris: 6-10-2008 Din: suceava Membrul Nr.: 1.528 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
buna dimineata tuturor. ce faceti dragele? am lipsit un piculet de pe forum... targete mari la serviciu, de cand cu criza economica... in banci se resimte grozav. Despre mine ce sa spun, doar ca sunt bine, cu dieta stau mai prost, nu am mai respectat retele, in schimb am respectat regulile... de parca as fi in perioada de dupa regim. felicitari fetelor perseverente.. Vine si vremea mea
|
| anka |
16-11-2008, 01:45 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 24-09-2008 Membrul Nr.: 1.468 |
Buna fetelor!Abia am ajuns si eu de pe coclauri si ma pregatesc sa plec din nou.Motiv pentru care am legat de gard regimul alimentar!Nu am luat proportii inca,dar daca am sa o tin tot asa,prea bine nu cred ca o sa-mi fie.Urasc iarnaaaaaaaaaa!Mult succes in continuare tuturor!Pupici!
|
| monaly |
18-11-2008, 08:06 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 24 Inscris: 6-10-2008 Din: suceava Membrul Nr.: 1.528 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
Buna fetelor!Abia am ajuns si eu de pe coclauri si ma pregatesc sa plec din nou.Motiv pentru care am legat de gard regimul alimentar!Nu am luat proportii inca,dar daca am sa o tin tot asa,prea bine nu cred ca o sa-mi fie.Urasc iarnaaaaaaaaaa!Mult succes in continuare tuturor!Pupici! drum buna anka si ai mare grija de tine. Cand revii acasa si te linistesti incepem ambele in fortza. Numai bine tuturor fetelor |
| crystinush |
18-11-2008, 11:13 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 18-11-2008 Membrul Nr.: 1.793 |
Buna fetelor...sint noua pe aici,dar mia placut ce discutati....vreau sa incep si eu de mine dieta disociata de 90 de zile si sper sa reusesc pt ca pina acum am tot tinut diete,dar fara nici un folos...adica slabeam citeva kg si ma apucam iar de mincat ca de obicei si puneam totul inapoi in citeva zile....
|
| sandutza |
19-11-2008, 10:19 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 8 Inscris: 12-11-2008 Membrul Nr.: 1.760 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
crystinush si eu sunt foarte noua, azi sunt in a 10-a zi de dieta si sa stii ca e chiar OK. recunosc ca la finalul primei saptamani a fost cam greu dar acum m-am obisnuit cu stilul acesta de alimentatie si e foarte bine. totul e sa respecti regulile.
daca ai nevoie de sfaturi nu ezita sa le ceri . mult succes! |
| cr3tzulik |
19-11-2008, 12:31 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 25-09-2008 Membrul Nr.: 1.473 Sex: Feminin |
salut fetelor. eu tin dieta aceasta de 22 de zile si in 19 zile (atunci m-am cantarit) am slabit 5 kg
-------------------- |
| monaly |
19-11-2008, 10:30 PM
|
Buna fetelor...sint noua pe aici,dar mia placut ce discutati....vreau sa incep si eu de mine dieta disociata de 90 de zile si sper sa reusesc pt ca pina acum am tot tinut diete,dar fara nici un folos...adica slabeam citeva kg si ma apucam iar de mincat ca de obicei si puneam totul inapoi in citeva zile.... bine ai venit printre muritori.multa bafta si perseverenta. restul vine de la sine. sa nu vorbim de satisfactii. |
| gabriella gogyan |
20-11-2008, 12:13 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 41 Inscris: 20-10-2008 Membrul Nr.: 1.617 Dispozitie: indragostita Sex: Feminin |
|
| sandutza |
21-11-2008, 02:03 PM
|
|
buna tuturor!
gabriella, spune-ne si noua daca ai tinut ziua de apa si cum a fost! sper ca restul sunteti toate bine. n-ati renuntat nici una, sper! |
| cis |
30-11-2008, 02:45 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 6 Inscris: 30-11-2008 Membrul Nr.: 1.850 |
buna,sunt noua pe aici si am o intrebare. a reusit cineva sa tina aceasta dieta pana la capat? cat a slabit?imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare dar tinand cont ca am un bebe nu am timp sa citesc toate cele 45 pag. de carte ce ziceti se merita cumparata? multumesc si bafta!
as vrea sa urmez si eu aceasta dietadar as vrea sa-mi confirme cineva ca are rezultate caci diete am tot tinut,din pacate fara rezultate prea mari |
| cr3tzulik |
30-11-2008, 11:17 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 25-09-2008 Membrul Nr.: 1.473 Sex: Feminin |
buna,sunt noua pe aici si am o intrebare. a reusit cineva sa tina aceasta dieta pana la capat? cat a slabit?imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare dar tinand cont ca am un bebe nu am timp sa citesc toate cele 45 pag. de carte ce ziceti se merita cumparata? multumesc si bafta! as vrea sa urmez si eu aceasta dietadar as vrea sa-mi confirme cineva ca are rezultate caci diete am tot tinut,din pacate fara rezultate prea mari bine ai venit printre luptatoare parerea mea e ca merita sa tii acest regim. multa bafta daca te hotarasti sa il tii -------------------- |
| cis |
01-12-2008, 02:05 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 6 Inscris: 30-11-2008 Membrul Nr.: 1.850 |
multumesc pentru raspuns si incurajari. E nevoie de multa vointa, dar sa speram ca alaturi de voi am sa adun puterea de a incepe si eu aceasta dieta. o zi buna!
buna,sunt noua pe aici si am o intrebare. a reusit cineva sa tina aceasta dieta pana la capat? cat a slabit?imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare dar tinand cont ca am un bebe nu am timp sa citesc toate cele 45 pag. de carte ce ziceti se merita cumparata? multumesc si bafta! as vrea sa urmez si eu aceasta dietadar as vrea sa-mi confirme cineva ca are rezultate caci diete am tot tinut,din pacate fara rezultate prea mari bine ai venit printre luptatoare parerea mea e ca merita sa tii acest regim. multa bafta daca te hotarasti sa il tii sa ne tii la curent cu cantarul.pupici |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 01:15 AM |