left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

12 Pagini V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Dieta de 90 de zile, rina's diet seperator Optiuni V right
Monic
mesaj 30-03-2007, 02:41 PM
Mesaj #1

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.543
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna
Sex: Feminin

M-am hotarat sa deschid un nou topic despre dieta de 90 zile pe care o tin cu succes, si cu care am dat jos in medie 1 kg/saptamana(desi am calcat stramb de cateva ori blushing.gif ). Desi sunt la inceput as vrea sa v-o impartasesc.
Iata in mare despre ce este vorba:

Dieta de mai jos a fost creata de medici de sport din America. Nu reprezinta nici un pericol, chiar si medicii homeopati il recomanda. Rezultatul este pierderea in greutate de 15-20 kg in 90 zile, precum si scaderea tensiunii arteriale. Pe langa pierderea surplusuli de greutate, dieta modifica metabolismul, prin care se garanteaza ca kg pierdute nu se iau inapoi. Daca se doreste o pierdere in greutate mai mica, dieta poate fi oprita inainte de scurgerea celor 90 zile, dar in acest caz nu se petrece schimbarea mai sus amintita.

Micul dejun e la fel in fiecare zi si consta in cateva fructe (2 mere sau pere, piersici sau un pumn de fructe marunte)

In cursul acestei diete alterneaza zile de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu se poate schimba ordinea!

Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz

Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici

Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj

Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz

Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- Deobicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos
- Cei care sufera de tensiune arteriala ridicata, dupa cateva saptamani de dieta pot chiar sa renunte la medicamente, bineinteles sub supravegherea medicului

Na, cam asta ar fi. Daca aveti comentarii, le astept.
Eu am cam adaptat dieta conform stilului meu de viata, in sensul ca incerc sa mananc conform principiilor dietei, dar de ex in ziua de proteine nu am prea mancat supa, iar in ziua de fructe am cam dat iama la alune si nuci blushing.gif Dar uite ca rezultatele incep sa apara cheer.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 30-03-2007, 02:43 PM
Mesaj #2

Nevastuica

Raspunsuri: 870
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Moni , ma bucur pentru tine! pupic.gif hug.gif

chiar ma gandeam si eu la varianta asta!

mult spor!

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tulip
mesaj 30-03-2007, 02:51 PM
Mesaj #3

Taz

Raspunsuri: 3.367
Membrul Nr.: 72

am tinut si eu aceasta dieta timp de 9 zile(pana alaltaieri) si am scapat de 1.5 kg cheer.gif cheer.gif

Numai ca aveam prea multe tentatii in jurul meu si m-am hotarat sa reiau dieta dupa pasti......

Chiar mi-a placut aceasta dieta,insa am avut probleme cu fructele,dimineata,pe stomacul gol nu prea alunecau,dar cred ca se obisnuieste organismul dupa un timp wink1.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
_noni_
mesaj 30-03-2007, 02:53 PM
Mesaj #4

Nevastuica

Raspunsuri: 870
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

eu m-am obisnuit cu fructele dimineata de la monti si chiar nu mai am nicio problema. de 2 ani pap in fiecare dimineata un fruct si ma ajuta si sa ies afara! wink1.gif

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 30-03-2007, 03:56 PM
Mesaj #5

Crocodil

Raspunsuri: 7.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Wow , Monic !! Felicitari pentru slabeala si multa bafta in continuare .
Chiar suna bine dar .... eu nu cred ca as rezista sa am 1 zi in care sa beau doar apa . Tu cum ai reusit ?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 30-03-2007, 05:36 PM
Mesaj #6

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 03:56 PM) *

Wow , Monic !! Felicitari pentru slabeala si multa bafta in continuare .
Chiar suna bine dar .... eu nu cred ca as rezista sa am 1 zi in care sa beau doar apa . Tu cum ai reusit ?

Dany, eu inca nu am ajuns la ziua de lichide, pt ca tot aman wink1.gif
Vreau sa va spun ca chiar nu am impresia ca sunt la dieta. Doar ca stiu de dinainte ce tip de mancare voi manca in ziua urmatoare. Si pt ca nu duc lipsa din nici un fel de mancare imi organizez poftele astfel incat sa poftesc exact ceea-ce am voie. wink1.gif
+Quote Post
danyhoney
mesaj 30-03-2007, 05:40 PM
Mesaj #7

Crocodil

Raspunsuri: 7.227
Membrul Nr.: 87

)).gif Si cat o mai amani ? De abia astept sa-mi spui daca ai reusit sa stai doar cu apa .

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 30-03-2007, 06:04 PM
Mesaj #8

Taz

eu nu am de gand sa tin ziua aceea,cand sa beau doar lichide......abia am trecut de ziua cu fructe blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 30-03-2007, 07:12 PM
Mesaj #9

Iepuras

mie nu mi se pare foarte disociata dieta asta, pt ca fructele sunt incluse in fiecare zi si daca vrei ai dezlegare la o felie de paine... de aceea consider ca rau nu are ce sa-mi faca.
Iar legat de ziua de lichide, sincera sa fiu nu-mi bat capul cu el cat timp slabesc. Ma voi gandi la o zi de lichide in momentul in care intru la platou.
+Quote Post
Tulip
mesaj 30-03-2007, 07:32 PM
Mesaj #10

Taz

CITAT(Monic @ 30-03-2007, 08:12 PM) *

mie nu mi se pare foarte disociata dieta asta, pt ca fructele sunt incluse in fiecare zi si daca vrei ai dezlegare la o felie de paine... de aceea consider ca rau nu are ce sa-mi faca.
Iar legat de ziua de lichide, sincera sa fiu nu-mi bat capul cu el cat timp slabesc. Ma voi gandi la o zi de lichide in momentul in care intru la platou.

corect clap.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 30-03-2007, 09:30 PM
Mesaj #11

Iepuras

Raspunsuri: 1.500
Membrul Nr.: 80

fetele, despre dieta asta ii povestisem si eu pisikai la un moment dat, cand era foarte stresata ca nu reusea sa dea jos nimic cu Scarsdale...
Sorela mea a slabit binisor cu ea, numai ca a fost foarte neglijenta dupa si evident a pus cateva kilograme inapoi. Oricum, s-a hotarat sa o reia, in conditiile in care are si sot si 2 copii la scoala si le gateste in fiecare zi, ca sunt mofturosi cu totii...

Eu pot sa va povestesc cam cum e o zi de apa, pentru ca in vinerea mare de ex, cand se tine post negru, eu care sunt dependenta de apa nu beau decat apa (nici macar ceaiuri). Nu e chiar asa de negru, ce sa zic, in conditiile in care alerg ca in orice alta zi, nu simt foamea prea tare. Este la fel de adevarat ca dupa o zi apa mi se "indreapta" burtica, adica nu mai pare asa de revarsata. Parerea mea e ca nu e greu. Eu din dieta am inteles ca oricum, ziua de apa se tine o data pe luna, adica intr-o singura zi din decursul unei luni, probabil pentru a ajuta mai mult la deplasarea acului cantarului.

Acum multi ani am tinut si eu o disociata mult mai drastica (doar o saptamana se tinea), o zi cu 1,25 l sucuri, apoi 1zi cu 1kg de cartofi fierti, apoi 1 zi cu 200g orez fiert, apoi 1 zi cu 1kg de legume crude, apoi 1 zi cu paste fierte si apoi 1 zi cu 1 kg de fructe . Asta da dieta grea. E drept ca dupa o saptamana aveai cu vreo 3kg mai putin, dar foarte greu le mentineai pe astea. Vroiam sa va zic numai ca in ziua de sucuri aveai senzatia ca nu poti merge mai departe, asa de drastic era. Eu preferam sa amestec 500 ml de suc cu apa si in rest sa beau doar apa, mai ales ca mie sucurile imi provoaca foarte mare sete, indiferent ca sunt indulcite sau nu.

Monic, astept sa mai pvestesti cum merge dieta.

--------------------
+Quote Post
amalia0701
mesaj 31-03-2007, 07:13 AM
Mesaj #12

Taz

Raspunsuri: 3.411
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Sincer mie mi se pare o dieta de ingrasat.
Moni iti doresc sa ai succes cu ea, dar io asa ajunge rapid la 120 kg iar.
Apoi nu mi se pare sanatoasa.
In ziua de proteine daca vrei oua mananci asa;
- fructe;
- 3 oua, o felie de paine si salata fara limite si supa;
-3 oua , o felie de paine si salata fara limite?
sau brinzeturi asa:
- fructe;
-cascaval, o felie de paine, salata si supa;
-cascaval, o felie de paine si salata?
Iar in ziua de carbohidrati mananci paste si tort si slabesti?

Am mai vazut regimuri de slabit disociate cu cartofi prajiti sau cu macaroane cu brinza, cred ca disociatul asta cu tort si obligatoriu ciocolata menaj se incadreaza tot acolo.

--------------------
Obezitatea ucide si io vreau sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 31-03-2007, 04:23 PM
Mesaj #13

Jaguar

Raspunsuri: 6.368
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

INcerc si eu sa o tin dupa paste dar inca nu m`am lamurit...cat inseamna o felie de ciocolata de menaj? blink.gif Monic in a cata zi esti?

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg Restart WW 3 Martie
Imagine

Imagine

Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 04-04-2007, 09:53 AM
Mesaj #14

Veverita

Raspunsuri: 687
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Intru si eu pe la voi,am incercat si eu dieta asta dar numai 4 zile ca eram dupa o alta dieta si efectiv mi s-a facut rau.De fapt este un regim care scade tensiunea arteriala indicat pentru hipertensivi.Sincera sa fiu am sa incerc sa o tin si eu sunt curioasa de rezultatele voastre.Astept cu interes.Pupici

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Monic
mesaj 16-04-2007, 02:42 PM
Mesaj #15

Iepuras

Dupa 1 saptamana pauza(cu ocazia sarbatorilor de Paste) in care nu am reusit sa mananc nici fructe dimineata, dar nici disociat cum ar fi trebuit... de excese nu mai zic nimic ca stiti voi grin.gif ... raportez ca am reusit sa ma mentin, nu am pus la loc cele cateva kg pierdute. De maine(azi nu am avut fructe la indemana) incep in forta, pt ca in 6 saptamani plec intr-o delegatie de cateva saptamani in california, si nu vreau sa imi car grasimile dupa mine. wink1.gif
+Quote Post

12 Pagini V  1 2 3 > » 
Reply to this topic
6 Membri citesc acest subiect (6 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 13-05-2008 - 02:33 PM