![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
27-12-2007, 07:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dieta disociata simpla
Aceasta dieta disociata este o dieta ce tine relativ putin (4 zile) si este ideala pentru a pierde din greutate inainte de un eveniment important! Principala caracteristica este consumarea unui singur tip de alimente in fiecare din cele 4 zile. Ziua 1: fructe (se alege un singur fruct, de exemplu mar, si se consuma in cite cantitati se doreste). Ziua 2: lactate - un sigur fel dintre branza, lapte sau iaurt, in cantitati la alegere Ziua 3: cartofi, fierti, fara condimente sau unt. Ziua 4: carne, slaba, de pui sau vita, nu prajita in ulei. In urma dietei, daca este tinuta corect, se pot pierde aproximativ 2-2.5 kg si este relativ simplu de tinut. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Sexymom |
28-12-2007, 09:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
De asta ce parere aveti?macar e de scurt timp
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Maybeline |
28-12-2007, 01:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.222 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Daca o tii doar ca sa mai slabesti putin inainte de Revelion.... sa zicem ca e ok, dar pe o perioada mai lunga nici nu se pune problema. Oricum, ce slabesti in astea 4 zile iei inapoi in ziua de Revelion
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Cherie |
28-12-2007, 06:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
Daca o tii doar ca sa mai slabesti putin inainte de Revelion.... sa zicem ca e ok, dar pe o perioada mai lunga nici nu se pune problema. Oricum, ce slabesti in astea 4 zile iei inapoi in ziua de Revelion Adevarat! Eu am avut numai insuccese cu aceasta dieta! -------------------- |
| lilistiuca |
07-01-2008, 10:47 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 348 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
si eu am incercat...dar e atit de monotona....si pui imediat la loc.....
-------------------- ![]() |
| allesandra |
09-05-2008, 08:46 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 9-05-2008 Membrul Nr.: 958 Dispozitie: increzatoare - Sex: Feminin |
Mai tine careva daneza? -------------------- Un tel fara un plan este doar o dorinta!
[code] ![]() Dieta Daneza - start - 10.05.08 - finish - 23.05.08 Disociat pe zile - 24.05.08 http://forum.oneden.com/Drumul-spre-succes-t1845.html |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:25 AM |