![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
09-05-2007, 04:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mie personal dieta asta mi se pare infometare fara legatura cu fazele lunii, dar pentru ca am vazut ca multe o cautati, am facut un subiect separat cu ce am gasit la Bubbles in jurnal.
Postul tinut la schimbarea fazelor Lunii este o practica ce dateaza din Antichitate. Prin aceasta metoda poti scapa de circa doua kilograme pe zi si iti poti purifica organismul. Nu numai ca vei fi mai supla, dar tenul tau va deveni mai curat si mai luminos, iar eventualele edeme cauzate de retentia de apa vor disparea. Cum procedezi Posteste 24 de ore in timpul Lunii Noi, Primului Patrar, Lunii Pline si/sau Ultimului Patrar. Fazele Lunii ne influenteaza circa trei zile, in jurul datei indicate (vezi calendarul de la sfarsitul articolului). Cu cat fixezi ziua de post mai aproape de momentul exact al schimbarii fazei, cu atat efectele vor fi mai vizibile. Ce este permis In timpul postului ai voie sa consumi doar lichide, insa in cantitate mare (trei-patru litri zilnic). Este foarte important sa bei cat mai mult � dieta se bazeaza pe influenta Lunii asupra apei din organism. Sunt permise apa simpla, apa minerala, sucurile de fructe si de zarzavaturi, ceaiurile de plante. Poti bea si cate o cafea mica, dar mai slaba si foarte putin indulcita. Ce este interzis Nu ai voie sa consumi lapte, cappuccino si alcool. Sunt total contraindicate mesele bogate imediat inainte sau imediat dupa post. Alternative Daca esti foarte hotarata, poti posti in toate cele patru faze, adica patru zile pe luna. Rezultatele vor fi spectaculoase. Daca optezi doar pentru o zi sau doua, alege zilele de Luna Noua si/sau Luna Plina. Daca iti este imposibil sa traiesti 24 de ore fara sa rontai, poti manca fructe de sezon, dar nu uita sa bei cei trei-patru litri de lichide. In ultimele doua cazuri, rezultatele vor fi bune, dar nu grozave, ca in primul caz. IMPORTANT Inainte sa incepi dieta Lunii, cere sfatul medicului tau. In anumite cazuri, regimul iti poate dauna (de exemplu, hipertensivii nu au voie sa consume prea multe lichide). -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| BLUELIFE |
10-05-2007, 09:08 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Ok,am citit dieta dupa fazele lunii.Nessie nu mi se pare de infometare este mai degraba o purificare a organismului.Practic 4 zile pe luna bei numai lichide.Nu suna rau dar sunt curioasa de rezultate dupa o luna -doua,ce faci intre faze?Se tine sau nu o anume dieta?Si de unde ati aflat de dieta aceasta?exista si rezultate deja? a tinut-o cineva mai multe luni la rand?Maaama... ce de-a intrebari am pus
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alandana |
10-05-2007, 11:36 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu sunt abia la a doua zi de dieta - deci in prijma luna - dar cum ma stiti ca sunt o ambitioasa eu o tin si va povestesc ce s-a intamplat dupa 2-3 luni.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| sunshine |
10-05-2007, 01:56 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 66 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Sincer, dieta asta nu e pt mine...eu sunt o pofticioasa prin definitie, asa ca o zi doar cu lichide nu e pt mine..eu tin WW de luni , pt a doua oara, si mi se pare mult sa beau 1,5-2 litri/zi, daramite 3-4.....NU!
Dar, cine poate, sa tina dieta asta.....Succes! -------------------- |
| anca veselie |
10-05-2007, 03:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mi se pare interesanta si mie si vreau s-o incerc. o sa fie o experienta noua, pt ca nu am stat niciodata 24 ore pe lichide. pt ca nu am tinut luna plina o sa incep cu luna noua, adica voi posti pe 16 mai.
02 Mai Luna plina. 10 Mai Ultimul patrar 16 Mai Luna noua 24 Mai Primul patrar -------------------- |
| adelinas62 |
27-06-2008, 03:08 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 26-06-2008 Membrul Nr.: 1.118 Sex: Feminin |
Buna! Ce mai stiti despre aceast regim in functie de fazele lunii? Eu oricum il urmez de 2 luni. Nu am vazut rezultate ,dar astept si sunt perseverenta. Oricum nu am slabit deloc. Astept raspuns. Multumesc.
|
| ingerul01 |
28-06-2008, 07:40 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 22-06-2008 Membrul Nr.: 1.103 |
nu stiu despre ce dieta vb, dar daca in 2 luni nu ai slabit deloc de ce o mai tii? eu tin dieta de 90 de zile si in 24 zile am reusit sa scap de 4 kg. o poti incerca si tu. este f buna. succes.
-------------------- |
| Nessie |
28-06-2008, 09:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Aveam deja un subiect pe forum despre aceasta dieta, asa ca le-am unit.
Adelina, si eu cred ca, in general, daca o dieta nu da rezultate in 2 luni trebuie schimbata. Eu chiar as schimba-o daca in 2-3 saptamani nu as avea rezultat. "Dieta" asta e doar o zi de post negru care face bine la purificarea organismului, dar nu este o dieta pentru slabit. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| adelinas62 |
29-06-2008, 08:22 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 26-06-2008 Membrul Nr.: 1.118 Sex: Feminin |
Salutare tuturor! Si eu cred ca aceasta "dieta"este doar de purificare si nu de slabit,doar ca vroiam mai multe amanunte despre efecte(in afara de slabit).In fond eu vreau sa dau jos doar burtica,am 172 inaltime si 72 kg.Ar mai trebui sa dau jos vreo 3-4kg dar vreau sa le dau in timp nu brusc pentruca se pun repede la loc cand slabesti repede.Da stiu,trebuie sa fac gimnastica si s-a rezolvat cu burtica,dar e greu sa ma apuc,sunt putin cam lenesa. In rest toate cele bune!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:29 AM |