![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
07-12-2007, 02:18 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.993 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Gata, stiu, la tine ma infiintez anu' viitor, poate scapa si la mine, ca bine stie sa le nimereasca.
Eu mi-am luat azi ceaiul meu preferat de wild berry, ma unge la suflet... Te -------------------- |
| ganesha |
13-12-2007, 05:15 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.993 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Lady?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| LadyEowin |
13-12-2007, 09:05 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 Dispozitie: un vulcan de energie :P Sex: Feminin |
hallo
am venit sa fac curatenie de craciun si prin jurnalul meu ca de cand n-am mai fost s-a asternut praful ganesha,de craciun esti bine venita sa iti aduca mosul cadouri la mine in alta ordine de idei, is happy, foarte happy ca a nins, a nins in seara asta cu fulgi mari si grosi si pufosi si am facut cateva pozutze, nu cele mai reusite dar pozutze ![]() ![]() ![]() ![]() si ieri mi-am luat un tweety mic si galben cu o inima mare in brate pentru telefonul mobil ![]() acum pup fetele.... -------------------- ![]() [/url] |
| ina_ceva |
15-12-2007, 01:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Buna
Si la mine acasa a nins, pacat ca nu am facut poze De unde ai cumparat tweety ala micu? Vreau de mult sa-mi iau si eu unul dar nu gasesc cu chestia aia care clipeste cand te suna cineva. WE placut!! -------------------- |
| amalia0701 |
16-12-2007, 08:40 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Super ai orant geamurile.
Io nu am apucat sa impodobesc casa, dar imi palce ideea ta -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| ganesha |
18-12-2007, 04:34 AM
|
Lady, am vanit sa las si la tine o mare
-------------------- |
| LadyEowin |
18-12-2007, 10:38 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 Dispozitie: un vulcan de energie :P Sex: Feminin |
hello
povesti...da am povesti...am avut un week-end foarte activ, cum n-a mai fost de mult sambata vorbisem cu o prietena sa mergem la busteni sa ne plimbam si zis si facut mergem noi la gara sa luam trenul si acolo ne intalnim cu o alta prietena sa zic asa care pleca cu un grup de oameni la predeal sa urce la garbova si sa se bucure de zapadasi decidem noi sa mergem cu ei so, am ajuns la predeal, am urcat la garbova, nu am mai urcat niciodata pe zapada, dar in fine nici nu a fost foarte greu urcusul, dar a fost frumos, atat de frumos, zapada pana la genunchi si ce sa zic frumos rau, cand am ajuns la cabana se auzeau colinde zici ca ne asteptau pe noi, a fost ca in povesti, am luat un vin fiert si am stat afara pe o banca sa mancam sandvisuri si sa bem vin fiert si am cantat la un moment dat last christmas toti, a fost fain, apoi ne-am dat pe zapada cu sacul, sania si alte nebunii din astea....cand m-am intors acasa eram obosita cum n-am mai fost de mult, dar tare fericita duminica a fost alumnizarea in AIESEC si am fost acolo, a fost emotionant sa vad oamenii care au pus pe picioare AIESEC Ploiesti si apoi am dansat roll call-uri a fost fain rau, de mult nu m-am mai simtit asa cu oamenii din asociatie....apoi am fost la un suc si am stat pana pe la 10 si apoi am plecat cu masina cu mai multi sa merg acasa, dar dupa ce i-a lasat pe ceilalti, tipul care conducea masina avea chef de vorba, eu nu aveam nimic de facut, asa ca am palavragit pana pe la 12 in masina in fata blocului si a fost fain, am vazut entuziasm in el, l-am ascultat, a fost fain rau.... ce ma nemultumeste totusi e facultatea, simt ca ma pierd de ea, ca ma detasez, si asta nu e asa merry dar...asta e.... aseara am bucatarit, am facut mazare cu ciuperci si taitei chinezesti dupa reteta ganeshei, au iesit gustosi.... azi imi propun sa fac gimnastica, sa aspir casa si sa merg sa iau acadele colorate pentru brad de la metro, pe seara am o sedinta pe care m-a anuntat ippu ca o s-o tin eu, am ceva emotii, dar sper sa fie bine.... ieri am aflat ceva care m-a intristat, a murit bunicul fostului meu prieten si sincer mi s-a rupt inima cand am auzit, nu l-am cunoscut foarte bine, dar stiu ca era un om minunat, care avea multe povesti de spus si sincer imi pare foarte rau ca s-a dus....dar asta e.... viata merge inainte... va pup si o sa revin cu povesti... -------------------- ![]() [/url] |
| LadyEowin |
18-12-2007, 11:09 AM
|
am revenit sa pun niste poze de sambata si duminica
so... http://img263.imageshack.us/slideshow/play...7967761wlz.smil asta e slideshow-ul de sambata de la predeal urma sa pun si slideshow-ul de la alumnizare, dar tb sa fug acum, o sa il pun mai pe urma...pupici -------------------- ![]() [/url] |
| aki |
23-12-2007, 06:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
![]() LA MULTI ANI,DRAGA LadyEowin -------------------- |
| lucy |
24-12-2007, 01:15 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 421 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Draga LADYEOWIN iti doresc un CRACIUN FERICIT!
|
| ganesha |
24-12-2007, 03:56 PM
|
Lady, mai vreau povesti
-------------------- |
| crissy |
24-12-2007, 08:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Craciun fericit!
-------------------- In stand by...
|
| LadyEowin |
25-12-2007, 07:42 PM
|
'seara buna, seara de Craciun....
Merci tuturor celor care m-au vizitat si mi-au lasat gandurile lor de bine, am intrat si eu ca sa le daruiesc pe ale mele, din pacate logistica nu ma ajuta sa scriu prea mult (scriu de la un laptop care nu mai are multa baterie) dar tineam sa fac asta.... Deci, un Craciun Fericit cum n-a mai fost niciodata si cum nu va mai fii niciodata si un An Nou mai Special ca nicicand va doresc.... Mii de pupici mici mici ca stelutzele din brad si numai ganduri bune.... -------------------- ![]() [/url] |
| brenna |
25-12-2007, 08:31 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 16 Inscris: 17-12-2007 Membrul Nr.: 565 Sex: Feminin |
Seara de Crăciun să-ți fie veselă și luminoasă!
Am venit în vizită la tine în căsuță... și chiar dacă am întărziat o zi, ți-am adus ce mi-a lăsat Moșul pentru tine... Iconita (e) atasata (e) |
| ganesha |
02-01-2008, 05:33 PM
|
Am intrat sa ma mai uit o data la pozele tale (m-am mai uitat si intre timp
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 06:38 PM |