![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dark_lady |
26-10-2008, 06:50 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 793 Inscris: 29-08-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 1.373 Dispozitie: Full of hope :) Sex: Feminin |
Buna...te-am citit si eu putin si imi place foarte mult cum scrii...imi place ca esti optimista si ca iti doresti sa faci diferite chestii pentru tine si pentru cei din jur. Citind, am gasit aceleasi temeri pe care le aveam si eu inainte de a incepe sa merg la interviuri, acelasi stress in fata licentei si a ultimului an de studii.Imi place ca incerci sa iti faci ordine in viata si in program si ca incerci sa te tii de sala ( asta vreau sa fac si eu de saptamana care vine). In rest, multa bafta la job, de obicei nu e bine sa iti schimbi jobul dupa mai putin de un an, e un semnal de alarma pentru angajator, mai ales daca nu ai dificultati de genul firma in faliment, salariu neplatit la timp etc.
Bafta multa in tot ceea ce iti propui si sper ca ma mai primesti pe aici, sa mai citesc ce scrii si cum iti mai merge... P.S. In ce organizatie studenteasca esti/ai fost? Mi s-aparut ca recunosc cateva chestii si as fi curioasa sa stiu daca e cea la care ma gandesc... -------------------- |
| Katia |
27-10-2008, 03:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| LadyEowin |
27-10-2008, 08:49 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 Dispozitie: un vulcan de energie :P Sex: Feminin |
Seara buna,
bibi, mersi de incurajari si sper sa ma tin de toate cele...pup ganesha, ma bucur tare mult ca am reusit sa te impulsionez sa iesi ieri si ca te-ai intalnit cu mama ta...sper ca ai avut the time of the times dark_lady...merci de vizita,normal ca te mai primesc pe aici, e o casutza deschisa vizitatorilor Katia... azi a fost o zi din aia luuuunga....care n-a inceput tocmai bine, ca mi-am uitat banii acasa si in concluzie am avut de mancat toata ziua un baton fitness cu caise si niste batoane cu susan ascunse prin geanta....damn...dar am supravietuit, dar o sa am grija sa nu se mai intample... Maine planuiesc o plasutza de fructe la birou,mere,pere, nebunii din astea.... Dupa servici am fost la master, curs de reciclare la care mi-am ales intr-un final tema de referat si curs de purificare aer, care contrar temerii mele s-a aratat a fi chiar interesant, nu de alta, dar am mai fost acum vreo 2 saptamani si era sa adorm, chestia e ca vine cu videoproiectorul, dar nu se vede f bine ca e pe un ecran verde, fundal verde si tine lumina semi-inchisa si la ora 7 seara te apuca un somn cu lumina aia plapanda Mi-am dorit toata ziua sa ajung la sala in seara asta, dar toate cumulate, corpul meu renunta sa mai iasa in frigul ala...asa ca o sa il rasfatz cu o baie fierbinte si pampering pentru corp, apoi cu un ceiutz aromat in pat cu o carte buna Ieri a fost foarte fain la ai mei, am stat la cafea cu maica-mea, la discutii cu taica-miu, am alintat catzelul...frumos frumos! Maine am o pauza intre servici si master si planuiesc o noua escapada in cautat pantofiori perfecti, am ochit eu un model fain...dupa asta promit ca ma las de pantofi, de achizitionat adica.... Aseara ziceam eu ca o sa fie timp de pregatit pentru inceput de saptamana, dar s-a ivit o iesire cu fetele asa ca am onorat-o la un ceiutz aromat si o barfa mica... Am reusit sa imi amintesc azi ca duminica merg la teatru, noroc cu notarile in agenda telefonului, sunt entuziasmata, e prima data de cand s-a deschis stagiunea Pupici si o zi de marti cum nu se poate mai buna... -------------------- ![]() [/url] |
| dark_lady |
28-10-2008, 11:04 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 793 Inscris: 29-08-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 1.373 Dispozitie: Full of hope :) Sex: Feminin |
Eram sigura ca de ACEA organizatie este vorba. Eu sunt in AIESEC Iasi
Vizionare placuta la teatru, daca nu ne mai "vedem" pana atunci -------------------- |
| Katia |
29-10-2008, 07:17 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
Sa ne zici cum e piesa
-------------------- |
| LadyEowin |
29-10-2008, 09:20 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 Dispozitie: un vulcan de energie :P Sex: Feminin |
hello
ce mica e lumea dark_lady o sa povestesc piesa ca abia astept sa o vad azi am fost la sala, un pic bicicleta, 3 serii ori 30 repetari spate si apoi a inceput ora de, am aflat dupa, ca e fitbox si e super tare, energie vie in alta ordine de idei, azi am avut o alta cadere de net si am reusit sa fac echipa tehnica sa vina la mine acasica in super timp, bine, mi-am pus in cap diverse persoane, dar asta e si totul ca sa observe el dupa a 5-a oara cand se intampla asa ca e posibil sa fie de la nush ce generator de langa bloc si trebuie verificat ala...ufff...ideea e ca pica net-ul cand ai cea mai multa nevoie, eu trebuia sa traduc un contract pentru maica-mea....viata... nu zic nimic de mancare pentru ca inca nu m-am hotarat la un regim si sunt in perioada de facut curaj psihic, adica imi imaginez cum e si mananc moderat, dar nu planificat pentru ziua de maine...servici, apoi poate ajung pe la abonamente pe transport in comun, ca se cam termina luna si trebuie reinnoit, apoi diverse chestii pe acasa si sala si vineri la bucuresti citesc o carte faina rau: "La agatat" - Nadine Gordimer, faina faina...nu o poti lasa din mana decat daca ti se inchid ochii acum va pup pe toate care treceti pe aici si va urez un somn plin de vise odihnitoare -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
30-10-2008, 03:08 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nadine Gordimer, faina faina...nu o poti lasa din mana decat daca ti se inchid ochii O femeie FRUMOASA! Si frumos ca o citesti, tare mi-e drag... -------------------- |
| LadyEowin |
30-10-2008, 08:51 PM
|
azi nu am prea mancat, a fost o zi din aia in care am avut d**** si nu imi ieseau de nici unele si nu intelegeam de ce nu imi ieseau, bine intr-un final mi-au iesit si am rontzait ceva.... de dimi, ca alternativa la cafeaua de la automat care zici ca e de plastic am incercat un 3 in 1 cica de la don nush cum, o firma aparuta nou pe piata, eram constienta ca o sa fie dulce ca are si zahar, dar era in seara asta am fost la sala, bici 10 min si apoi step-aerobic, ma enerveaza ca nu am prins inca miscarile si ca nu face in continuu adica, face pauze ceva gen 10-15 min, apoi 2 min pauza si ma enerveaza asta ca imi ies din ritm....nu imi place ca dupa antrenamentul din seara asta nu m-am simtit ca ieri, ieri aveam impresia ca pot cucerii lumea, azi is pleostita, dar pleostita rau....o fi de la faptul ca n-am prea mancat, posibil.... in alta ordine de idei, cred ca am capatat o adictie in ultima vreme, ador sa cumpar pantofiori, sapt trecuta au fost unii rosii, sapt asta unii negri gen de pe vremea bunicii cu toc inaaaalt si siret, si azi am intrat din nou in magazinul cu pantofi, dar m-am calmat, oricum trebuie sa ma opresc la un mom dat si cred ca asta este ala...tot la capitolul achizitii vinerea trecuta am cump 2 perechi de blugi care ma arata mai slaba m-am defrustrat aici la capitolul vestimentatie.... pup si o seara cat mai faina... P.S. nu stiu cum adaug poze ca voiam sa adaug pozutze cu pantofiorii si cu niste trandafiri superbi pe care mi i-a dat mama dum cand am fost pe acolo.... -------------------- ![]() [/url] |
| bibi |
31-10-2008, 07:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.321 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
Cred ca am vreo 8 perechi de cizme!!!? -------------------- ![]() Cantarirea oficiala OneDen.com Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009 -talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm -coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm -brat=32cm..29cm...29cm...29cm |
| LadyEowin |
31-10-2008, 04:26 PM
|
pai de incaltat, ca acolo nu se produc modificari majore
pup fetele, eu fug sa impachetez cate ceva si fug la bucuresti ca la 8.30 ma duc la film -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
08-11-2008, 07:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cum a fost la Bucuresti? Cum a fost filmul?
Ahhh, nu mai zi de paltonas in carouri, ca mi-a luat o vesnicie pina am reusit sa-mi iau un pardesiu... descarouat Sper ca ai un w/e minunat! -------------------- |
| LadyEowin |
09-11-2008, 07:09 PM
|
Hallo girls,
N-am mai intrat de o sapt aici, n-am avut chef de scris.... In timpul asta am fost la sala de 2 ori, o data bici+abdomen+spate+pillates si a doua oara bici+abdomen+spate+picioare( si aici simteam ca imi iau foc muschii) + banda 10 min...azi am chiulit, dar merg maine si o sa va povestesc dc am chiulit well...bucuresti, mi s-a parut ingrozitor de aglomerat, adica nush dc as putea sa locuiesc in orasul asta, bine ca nici nu imi pun problema, dar din prisma locuitului e mult mai ok ploiestiul....filmul n-a fost cine stie ce The happening se numeste, mi s-a parut filmat prost, la cinematograful ala de langa carturesti am fost...el voia sa fie thriller, mie mi s-a parut distractiv, in fine....partea tare e ca ieseam de la film, si ii povesteam eu miha-i despre un film cu omul cu drujba din perioada mea de vazut filme horror si brusc din fatza ies doi tipi cu masti din alea pe fatza horror ca na doar era hallowen-ul targul de job-uri mi s-a parut dezamagitor, adica erau job-uri, dar modul de prezentare al oamenilor de la standuri a fost naspa...adica era ceva de genu: ce job-uri aveti? pai avem, lasa si tu un cv, nu tu detalii nimic... apoi in ploiesti teatru, duminica seara, frumos jucat, dar fara subiect, sau asa mi s-a parut mie, partea distractiva a fost ca actiunea se petrecea printre niste conducte...si eu la servici tot de conducte ma lovesc by the way, azi noapte am visat flanse si teuri reduse azi mi-am petrecut ziua cu un baiat, dragutz, dragutz rau...l-am cun pe net, e din buc si azi ne-am vazut si a fost tare bine, n-am simtit cum a trecut timpul...dar nush...sunt niste detalii in ecuatie care....ma fac sa las timpul sa treaca si sa vedem ce-o fi si cum oi reactiona la ce-o fi.... sport saptamana viitoare: luni, miercuri si vineri bici+abdomen+spate+o ora de curs(pilates, total body, step sau fitbox) si sambata aparate.... saptamana viitoare as vrea sa imi monitorizez meniul, adica sa scriu ce mananc la ce ora si asa si sa vad ce descopar...si apoi sa imi fac meniu personalizat:) bine, ca sunt constienta ca nu am cunostintele unui nutritionist, dar...fac si eu ce pot.... pup fetele si ma duc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi... -------------------- ![]() [/url] |
| bibi |
10-11-2008, 08:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.321 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
Treaba cu Bucurestiul o recunosc.
Vad ca sala merge asa ca las un -------------------- ![]() Cantarirea oficiala OneDen.com Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009 -talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm -coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm -brat=32cm..29cm...29cm...29cm |
| buretel |
10-11-2008, 11:18 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.695 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
P.S. nu stiu cum adaug poze ca voiam sa adaug pozutze cu pantofiorii si cu niste trandafiri superbi pe care mi i-a dat mama dum cand am fost pe acolo.... UIte aici Cum incarc o fotografie pe forum? Felicitari pe achizitii ps: Bucurestiul sucks, dar pe de alta parte ti se umple sufletul de liniste la Carturesti langa Patria, sau la Dalles, sau in Cismigiu... -------------------- |
| bibi |
10-11-2008, 11:26 AM
|
P.S. nu stiu cum adaug poze ca voiam sa adaug pozutze cu pantofiorii si cu niste trandafiri superbi pe care mi i-a dat mama dum cand am fost pe acolo.... UIte aici Cum incarc o fotografie pe forum? Felicitari pe achizitii ps: Bucurestiul sucks, dar pe de alta parte ti se umple sufletul de liniste la Carturesti langa Patria, sau la Dalles, sau in Cismigiu... Cand mai vii sa nu ma ocolesti...vezi ca eu nu sunt la supermarket dar sunt in centru... -------------------- ![]() Cantarirea oficiala OneDen.com Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009 -talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm -coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm -brat=32cm..29cm...29cm...29cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 01:39 AM |