![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
18-09-2006, 01:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Cine si-a scos vre-o data maseaua de minte?Eu am scos-o vinerea trecuta si de atunci nu mai stiu ce-i linistea.Dupa anestezie mi-a fost foarte rau.Aveam ameteli si stare de voma.Dupa ce a trecut efectul anesteziei am ineput sa urlu de durere.In 3 zile am baut 10 tablete de Ketanov pentru linistirea durerii.Mi-i frica sa ma duc la medic,nu pot suporta nimic linga obraz nu inca instrumentele in cavitatea dintelui.Ce sa fac sa rabd sa-mi treaca sau sa ma duc la medic.
-------------------- |
| Nessie |
18-09-2006, 01:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Orice durere de dinti, dupa mine, trebuie tratata de medic asa ca ia-ti inima in dinti si nu mai sta! Mai bine te chinuie putin doctorul decat sa ai cine stie ce probleme acolo pe care va trebui eventual tot la dentist sa le tratezi! Bafta!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
19-09-2006, 08:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Orice durere de dinti, dupa mine, trebuie tratata de medic asa ca ia-ti inima in dinti si nu mai sta! Mai bine te chinuie putin doctorul decat sa ai cine stie ce probleme acolo pe care va trebui eventual tot la dentist sa le tratezi! Bafta! Sunt total de acord cu Nessie. Du-te la medic. Sa nu faci vreo infectie..... |
| Trebuie |
19-09-2006, 06:41 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 15-08-2006 Membrul Nr.: 115 |
Eu am suferit 5 zile, febra, ameteli, caderi de calciu.....dar am fost la doctor pt control, sa fiu sigura ca nu fac infectie si dau in alte dandanale...
Btw, ia cite juma de Ketonov, e foarte tare...si ai luat destul de mult... Da, 5 zile nu prea am dormit...a fost o experienta...pe care o sa o trebuiasca sa o repet cu inca 3...dar imi fac curaj... Multa sanatate si fugi la doctor |
| honey79 |
21-09-2006, 11:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Si eu a trebuit sa scot una din maselele de minte...si..eram tare speriata de ce va fi. Spre surprinderea mea insa, n-am simtit absolut nimic si.... nici probleme dupa n-am avut.
Mi-a facut anestezia locala, iar dupa ce si-a facut efectul, in cca 20 de secunde, maseaua era afara. Nu mi-a tras cu clestele.... ci... mi-a taiat gingia... astfel a scos-oi fara probleme. Mi-a facut totusi o radiografie, inainte de a se apuca de treaba...sa vada cum e radacina. Banuiesc ca depinde de mana si felul de ... lucru al stomatologului. Va pupic dulce si..... sa fiti sanatoase. Akisor...cum te mai simti???? Ai fost la un control ???? Pupicei -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| aki |
21-09-2006, 12:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Honey am fost la medic,acum totul e mai bine.Mi-a facut 2 blocade si mi-a pus ceva in gaura de la dinte.Trebuie sa o tinn 48 de ore.Mine iarasi la control.Sper sa fie bine.Merci de
-------------------- |
| lliliana |
21-09-2006, 12:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nu vreau sa te sperii...nu e cazul tau, dar exista trei tipuri de dureri de care se poate da coltu': durerile nasterii, durerile din crizele de rinichi si durerile de dinti. Nu te juca...mergi la doctor.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
21-09-2006, 12:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
21-09-2006, 01:13 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Se refera la intensitatea durerii...normal...daca iei un calmant si trece e in regula. Dar durerea e atat de intensa ca se poate muri. Crapa ceva la cap, inimioara nu rezista...alea,alea. Stiu asta de la un medic. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 21-09-2006, 01:14 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:01 AM |