![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| MIRRRUNA |
27-10-2006, 08:06 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
|
| lliliana |
27-10-2006, 08:09 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Fal...fal...fal...fal...Ce se-aude oare-ntr-una?...Aaaaa...e Mirrrrunaaaa.... ffffalfai'm'as si n'am cui doru'i pus deja in cui ma bag la un mic Scorsese ca pa Lost deja vazui pam pam luc, lil', fetili, buona noce Falfaind spre pat ehei Miru pleaca-n ale ei....Pam, pam -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| MIRRRUNA |
28-10-2006, 09:33 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!!
When you're on a holiday You can't find the words to say All the things that come to you And I wanna feel it too On an island in the sun We'll be playing and having fun And it makes me feel so fine I can't control my brain Hip hip Hip hip When you're on a golden sea You don't need no memory Just a place to call your own As we drift into the zone On an island in the sun We'll be playing and having fun And it makes me feel so fine I can't control my brain We'll run away together We'll spend some time forever We'll never feel bad anymore Hip hip Hip hip Hip hip On an island in the sun We'll be playing and having fun And it makes me feel so fine I can't control my brain We'll run away together We'll spend some time forever We'll never feel bad anymore Hip hip We'll never feel bad anymore No no We'll never feel bad anymore No no No no No no Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 28-10-2006, 09:34 AM |
| MIRRRUNA |
28-10-2006, 07:17 PM
|
Azi de dimineata m'am trezit cu canticelul lui Weezer in urechi si nici acum n'am scapat de el.
Si mai am o alta obsesie melodioasa de cateva zile: "Lasa'mi toamna pomii verzi" a Margaretei Paslaru In fine, trec peste frictiunile mintii mele de nepatruns direct la mesele de azi: MD sana cereale fitness PRANZ (in deplasare) omleta fara ulei putina telemea o chilfla miiiica si neaaaaagra si urata, urata rau plus... cateva prostioaie gen: un snikers inghetata (baton) si un icetea lipton cu zahar CINA la ora 19.00 4 linguri de mamaliga sana br. dulce 0% un ceai verde si aici sper sa se fi incheiat cu spovedania. Va tzuchez, va imbratisez si urez o duminica mirificobolanta! Maine promit sa va trec pragul la toate |
| MIRRRUNA |
29-10-2006, 08:53 AM
|
Am trecut sa las rapid un BUNA DIMINEATA! si fug. Am o groaza de facut astazi, sper sa ajung si la intalnire.
Have a nice day! sooou: If you ever go down Trinidad They make you feel so very glad Calypso sing and make up rhyme Guarantee you one real good fine time Drinkin' rum and Coca-Cola Go down Point Koomahnah Both mother and daughter Workin' for the Yankee dollar It's a fact, man, it's a fact... ... Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 29-10-2006, 08:56 AM |
| amalia0701 |
29-10-2006, 09:23 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
O zi faina sa ai. Asteptam poze de la intlanire. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Karin |
29-10-2006, 10:00 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Am intrat aseara pe aici si m-am imprastiat de ras!
Musafirii erau pe capul meu, da' mie mi se fal...faia! Deci...ieri cand m-ai sunat, eram in piata! Ii zisesem aleia: 1 kg jumate de aripioare, va rog! Si continuam sa vorbesc cu tine, mai mult atenta la ce facea dansa! Cand, o vad ca imi pune 4 aripioare intr-o pungutza si se indreapta catre cantar! Si racnesc: am zis un kg jumate, va rrrrog! Ce-o fi fost in gandul ei: ei lasa, ca la cum arati ti-ajung si 4 aripioare! Si acum ma pregatesc sa ma duc putin la cumparaturi! Am o dispozitie de gatit de zile mari! Cu moralul stau mai prost! Si am mai patit una tare de tot tot in piata si tot ieri: ma duc sa iau carne macinata si in fata mea o batranica, surdo-muta! Io am bagat o fatza din aia Am crezut ca crap de ras! Si acu; ma duuuuuuuuuuuc..... Tzuc fata! -------------------- ![]() |
| luchi |
29-10-2006, 12:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
mirrule, asa-mi plashiii melodia astaaa... ti pup, o duminica placuta! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| MIRRRUNA |
30-10-2006, 09:43 AM
|
Bub'
Lucule, Amalia BUNA DIMINEATAAA! Deci, buna dimineata, deci ploua, deci e urat, glomerat, ie nervi, ie mohorat, siii ie LUUUUNI Azi mi'am depasit iar un record personal: 13 Sept. - Blvd Basarabiei=1 ora si 10 min Tare imi pare rau ca n'am ajuns la intalnirea fetelor, le'am vazut in poze, au fost mumoase si voioase asa cum mi le si imaginam. Acu' mi'am fixat in fata o stacana de cofi si incerc sa inteleg ce am eu de facut azi Grea zi de luni, tare grea. MD 2 felii paine neagra prajita 1/2 lingurita unt o felie sunca praga 1 pahar lapte batut |
| Nessie |
30-10-2006, 10:34 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.330 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Te tzuc de buna dimineata -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
30-10-2006, 10:39 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza iubita meaaaaaaaaaa!
-------------------- ![]() |
| aki |
30-10-2006, 12:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mirunel salut.cum te simti?La noi ploua si cad frunzele de pe copaci si e atit de trist.Vreau vara
-------------------- |
| julyalina |
30-10-2006, 12:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna mirrru
sunt cu ochii pe tine dar nu am reusit sa scriu ca aveam si io pe unu ca ma urmarea deci... nu ai reusit sa ajungi ieri la intanire -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| sim |
30-10-2006, 02:03 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 56 Inscris: 23-10-2006 Membrul Nr.: 148 Sex: Feminin |
Pup si eu.Cam tarziu da' ce sa fac dak acu' am facut ochi?
|
| lliliana |
30-10-2006, 10:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Miru...am pus fata in pat shi iacata-ma la tine sa te salut. E inca azi,
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 03:28 PM |