![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
10-11-2006, 08:26 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Alo, sorella, pe unde umbli? Vezi ca zice lumea ca am fugit impreuna in lume
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Karin |
10-11-2006, 09:02 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza Mirrrruuuu!
Hai p'acilea sa ne radem! Ia baga tu meniul pe azi, ca ma duc si io sa-mi platesc datoria la Luc! Am promis un meniu pe miercuri, da' nu mai stiu ce am mancat! Asa ca, o sa il scriu pe ala de ieri! Pup iuuuuuu! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
10-11-2006, 09:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mirrruleeeeeeee!!!!!!! alioooooooooooo!!!!!!!
pi undi umbli soro? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
10-11-2006, 11:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
10-11-2006, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirunel hai sa punem de o barfa mica ca e cam liniste pe la tine.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Karin |
10-11-2006, 12:14 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Scumpaaaaa! Scumpaaaaaa!
Zic meniul pe azi, ca incepe wee si parca vad ca iar sar calul! Deci: MD: -o cafea cu zahar -5 castane coapte ( a adus sefu', ca a auzit el ca n-am mancat never...hmmm, au gust de cartofi copti -cereale integrale fitness cu iaurt 0.1% Gustare: -azi fara gustare ( am gustat 2 linguri din salata pentru pranz...se pune? Pranz: -salata din: morcov ras, telina rasa, mar ras, o conserva de sardine in suc propriu, 2 feliute piept de pui fiert Gustare: -cred ca 1 mar Cina: -iar nu stiu No, amu' ca am raportat, ma duc la ale mele! Acest mesaj a fost editat de Karin: 10-11-2006, 12:14 PM -------------------- ![]() |
| aki |
10-11-2006, 12:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mirunel salut.Cind vad ca toate tineti dieta numai umblu ca ceia nebuna si mininc toate prostiile ma doare capul
-------------------- |
| Sexymom |
13-11-2006, 01:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola scumpa, vezi ca avem nevoie de suportul tau sa o scoatem pe Lucki din starea in care este. Poate ii luam un tiramisu sau niste inghetata sa ne trimita si noua un zambetzel.
![]() -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| MIRRRUNA |
14-11-2006, 10:52 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Helloooou Helloooouu! - canticelul n'are nicio legatura cu realitatea, doar imi place
De azi promit sa ma tin de treaba si de voi si de vizite si nu mai dau bir cu fugitii. M'am hotarat sa tin South Beach, de ieri... si pana azi mi'a reusit Ideea de baza e ca doua saptamani sa nu ma apropii de nici un fel de fainoasa, nexam cartof/morcov, nexam lactate integrale, nexam dulce, nexam fructe... dupa astea 2 saptamani (care reprezinta faza 1) se trece la faza a doua unde se introduc fructele, cerealele integrale si o leeecutza de paine integrala. Zilele astea tre sa'mi iau cartea ca acum o tin dupa ureche (diata AncaVeselieeeee Heeeeeelp! Azi: MD 2 oua omleta fara ulei 1 lingura branza 0.1% 1/2 rosie, 6 rondele castravete 1 felie piept curcan in loc de cafea: 1 ceasca lapte 0.1 cu putina cacao si zaharina GUSTARE 2 linguri br. 0.1 PRANZ peste la cupor ciumperci CINA ceva legume cu piept de pui fiert Mi'e o rusine de nu va spun. Nici nu mai stiu a cata oara incep o dieta Ieri am fo' in grila si mi's mandra. Ce mai faceeeeeeeti? |
| Nessie |
14-11-2006, 11:03 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mirru, ma bucur ca (ti-)ai revenit!!
Mi-a placut melodia! Asa... ca fapt divers...te-am asteptat si vineri. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| MIRRRUNA |
14-11-2006, 11:11 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Mirru, ma bucur ca (ti-)ai revenit!! Mi-a placut melodia! Asa... ca fapt divers...te-am asteptat si vineri. Ok, o sa scriu cate ceva la Diete despre SB. Nu e cu meniu fix, este cu alimente permise/nepermise, faze, chestii, treburi, socoteli ... Orice dieta e laudata si injurata deopotriva. Acum vedeti si voi cum vi se pare. |
| Nessie |
14-11-2006, 11:23 AM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
14-11-2006, 11:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Nu stiu cum faci, da' reusesti sa ma scoti din barlog (putin
Pana se prinde cineva, iti zic ca te iubesc tare (ti-am declarat-o de mai multe ori Am sa ma alatur si eu la Sb, cred, azi bag fructe si freshuri sa ma satur, inainte sa ma avant in SB Bubuleeeeeeeee..fa-te-ncoa! Pumnii stransi pentru operatia de maine a Paulei. Acest mesaj a fost editat de luchi: 14-11-2006, 11:37 AM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| MIRRRUNA |
14-11-2006, 12:21 PM
|
Nu stiu cum faci, da' reusesti sa ma scoti din barlog (putin Pana se prinde cineva, iti zic ca te iubesc tare (ti-am declarat-o de mai multe ori Am sa ma alatur si eu la Sb, cred, azi bag fructe si freshuri sa ma satur, inainte sa ma avant in SB Bubuleeeeeeeee..fa-te-ncoa! Pumnii stransi pentru operatia de maine a Paulei. Ha! Te'am prins afara din barlog si nu mai scapi! Dap, trimitem pupaciuni virtuale pt Pol. Este in spital, cu o problema mica, dar o sa vina intr'o saptamana! Pooolll |
| MIRRRUNA |
14-11-2006, 12:29 PM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 10:13 AM |