left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

31 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Don't worry, here no sugar :P, aberatia zilei... pana la 59kg seperator Optiuni V right
sim
mesaj 24-10-2006, 10:52 AM
Mesaj #31

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 56
Inscris: 23-10-2006
Membrul Nr.: 148
Sex: Feminin

CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 11:49 AM) *

CITAT(Nessie @ 24-10-2006, 11:12 AM) *

Mirru hug.gif , ce bucurie cand te-am vazut prin zona! w00t.gif Ma bucur ca ai scos capsorul de blondina la lumina sa-l vada toata lumea! grin.gif Super melodia, super fata si nu uita "you're so special" wink1.gif

hug.gif multzam de primire nessie. imi cer scuze blush.gif pt cuvintzelul ala pe care l'am fentat in primul mesaj ... dar am considerat ca nu jignesc pe nimeni. mi'era adresat direct si personal wink1.gif

ba voi sunteti speciale give_rose.gif

CITAT(lliliana @ 24-10-2006, 11:27 AM) *

Bey...ce-i aici?...Pă mine di ce nu m-o chemat niminea? Shi io vreau sa particip... w00t.gif

esti in bucuresti? deci iesi la scara ca trec sa te iau o tura la Arad, stam la palavre cu niste "dinozauri" de la astra vagoane, iar in wee evadam la timisoaraaaaaa yahoo.gif tease.gif w00t.gif grin.gif
ha? cine se mai inscrieeeeee? rolleyes.gif mai sunt 3 locuri blum.gif asta daca il las pe dom' pascu la vatra... si asa l'as lasaaaaa salut.gif

Cine e dom' pascu?cine e cine e cine cine e? smile.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 24-10-2006, 11:04 AM
Mesaj #32

Soparla

Raspunsuri: 231
Inscris: 11-09-2006
Din: Tara Miticilor
Membrul Nr.: 131

CITAT(luchi @ 24-10-2006, 11:39 AM) *

Aaa..si, sorella -sari cu meniul, fuguta!

Asheaaa, ca bine zici :-j

7.30 md:
iaurt 0.1% juma' de cana
cereale juma' de cana

10-11 gustare:
strugure mic alb
strugure mic negru
ale colori n'am gasit laugh.gif

13 pranz:
salata cazinou laugh.gif
(am facut'o dimineata, pe la 7, si sa mor io daca mai stiu ce'am pus in ea unsure.gif deci va fi ca la jocurile de noroc, alba neagra, alea alea) varza cruda e sigur, si ceva ton... si stiu sigur c'am mai pus dar va spun mai incolo, cand o cat' de toate cele.

deci cam astea ... iar diseara o friptura subtirica de piept de pui grill cu o salata. si un ceai. si pofta in cui.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

amalia0701
mesaj 24-10-2006, 11:06 AM
Mesaj #33

Hiena

Raspunsuri: 4.745
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

clap.gif clap.gif clap.gif
Frumos meniu.
Io mi-am luat niste peste si o bucata de brinza de capra la mine, dar ar trebui sa imi misc posteriorul pana la piatza sa iau niste rosii.

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 24-10-2006, 11:07 AM
Mesaj #34

Soparla

CITAT(sim @ 24-10-2006, 11:52 AM) *

Cine e dom' pascu?cine e cine e cine cine e? smile.gif

heheheee, asa e, tu nu stii cine e dom' pascu tease.gif
e colegu' puriu cu minte adolescentina care face numa traznai si nu intodeauna pe placul celorlalti laugh.gif ca sa ma esprim elegant.
deci e o firgura de la mine din birou.
vezi la luchi in jurnal... l'am vorbit parca in urma cu cava pagini. wink1.gif
pupic.gif
+Quote Post
lliliana
mesaj 24-10-2006, 11:12 AM
Mesaj #35

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 11:49 AM) *

il las pe dom' pascu la vatra... si asa l'as lasaaaaa salut.gif

Asta-i Pascu ala de nus' care doreaaaa sa-l insoare cu colega baba isterica dân biureaul alaturat mie?
Io ies la podu' Timisorii peste tzintzi minute...ma recunosti usor dupe fatza w00t.gif Si am freo 12 kile-n plus (fatza de tine...ca fatza de greutatea normalaaa....uaaaaaioooooo!!!). Stii tu...Merem sa ne dissstram? cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Mirrrrunooo....vino-ncoa la ureche...io-s nebuna la cap sau tu esti de bashtina de unde scriu io acu'...ARADU'

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-10-2006, 11:18 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 24-10-2006, 11:28 AM
Mesaj #36

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

draga mea, eu doar pe 0747 il am, asa ca p-ala l-am apelat.
programul meu nu-mi permite decat de la 19, sa fie ceva special sa pot de la 18... asa ca m-am gandit sa merg la doamna sophy, ca e cu tae bo naughty.gif dar voiam sa-ti cer parerea si vis a vis de sali, daca e curat, daca vin multe fete, d-astea.

imi pare rau ca ai aflat chestii naspa.. nust ce sa zic hug.gif pupic.gif m-as exprima mai plastic, dar sunt o doamna....

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 24-10-2006, 11:32 AM
Mesaj #37

Soparla

CITAT(lliliana @ 24-10-2006, 12:12 PM) *

Mirrrrunooo....vino-ncoa la ureche...io-s nebuna la cap sau tu esti de bashtina de unde scriu io acu'...ARADU'

lol.gif lol.gif lol.gif imi soptise mie cineva la ureche, dupa ce'am scris cele de mai sus, ca tu ai fi din arad dar asteptam confirmare blum.gif
deci nu sorry.gif nu sunt din arad din PACATE!!!! mi's din tara miticilor, de aici, din capitala sorry.gif
dar S'AR PUTEA (maine la 2-3pm aflu) sa plec la arad cu treburi pt job. pupic.gif
aradeanca aradeanca? give_rose.gif te iubesc si mai mult! hug.gif
+Quote Post
lliliana
mesaj 24-10-2006, 11:40 AM
Mesaj #38

Iepuras

blushing.gif
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 12:32 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif imi soptise mie cineva la ureche, dupa ce'am scris cele de mai sus, ca tu ai fi din arad dar asteptam confirmare blum.gif
deci nu sorry.gif nu sunt din arad din PACATE!!!! mi's din tara miticilor, de aici, din capitala sorry.gif
dar S'AR PUTEA (maine la 2-3pm aflu) sa plec la arad cu treburi pt job. pupic.gif

blushing.gif De bashtina-s din Sighii(SB...orashul meu de inima....Sibiu scump, Sibiu iubit... biggrin.gif Lalalalala...)...da' iaca am douaj'de ani de Arad...ca ma maritai iute cu unu' dup-eacilea. hug.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-10-2006, 11:41 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
Karin
mesaj 24-10-2006, 11:43 AM
Mesaj #39

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

CITAT(lliliana @ 24-10-2006, 12:40 PM) *

blushing.gif
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 12:32 PM) *

blushing.gif De bashtina-s din Sighii(SB...orashul meu de inima....Sibiu scump, Sibiu iubit... biggrin.gif Lalalalala...)...da' iaca am douaj'de ani de Arad...ca ma maritai iute cu unu' dup-eacilea. hug.gif hug.gif

Sighiiiiiiiiiiiiii! Ieeeeeeeeeeeee! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Si io, si io! Si m-am facut banateanca de 8 ani, ashea! wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 24-10-2006, 11:46 AM
Mesaj #40

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Uite ca are si Marutza noastra jurnal,sa-ti fie de bine, imi place aberatia zilei in special. lol.gif
Si am ascultat si melodia de buna dimineata , pe silabe , pt ca am internet prin modem nu sunt asa ciumeaca ca voi cu viteza mare lol.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 24-10-2006, 11:49 AM
Mesaj #41

Iepuras

Raspunsuri: 1.546
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Mai, ce mica e lumea! Bubu a noastra si Lilishor, ambele din Sibiu! Ia zi, Mirruno, nu te simti un pic ca Andreiuta? Ca io ma simt ca la Surprize! Surprize! lol.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 24-10-2006, 11:54 AM
Mesaj #42

Soparla

CITAT(anca veselie @ 24-10-2006, 12:28 PM) *

draga mea, eu doar pe 0747 il am, asa ca p-ala l-am apelat.
programul meu nu-mi permite decat de la 19, sa fie ceva special sa pot de la 18... asa ca m-am gandit sa merg la doamna sophy, ca e cu tae bo naughty.gif dar voiam sa-ti cer parerea si vis a vis de sali, daca e curat, daca vin multe fete, d-astea.

imi pare rau ca ai aflat chestii naspa.. nust ce sa zic hug.gif pupic.gif m-as exprima mai plastic, dar sunt o doamna....

Il ai si pe 0723 ca doar pe ala ne'am sms-it odata, mai de mult... si cred ca am si vorbit pe el. Ia de vezi in agenda blum.gif.
O stiu pe Sophy. Pregateste oscioarele pt ceva de calitate laugh.gif pupic.gif Salile mi se par curate, fete destul de multe seara in special, ai vestiar la etj 1, si dusuri si sauna.
Un sfat? blushing.gif dar nu mai spune la nimeni. Fa'te'n coa'. (urmareste daca la sfarsitul orei isi pleteste cineva abonamentul la profa. e mai ieftin cam cu o suta wink1.gif )
Abonamentele se iau de jos, de la intrare, ai vazut, dar unele porofe dau si ele abonament (mai ifetin cu o suta). INSA intai tre sa'ti iei oficial, unul de jos... si apoi cand se termina, vezi tu wink1.gif

CITAT(luchi @ 24-10-2006, 12:49 PM) *

Mai, ce mica e lumea! Bubu a noastra si Lilishor, ambele din Sibiu! Ia zi, Mirruno, nu te simti un pic ca Andreiuta? Ca io ma simt ca la Surprize! Surprize! lol.gif

lol.gif lol.gif
neeeee, acum eu sunt doctorul andrei 9595 ... am baut un ceai fitomagra si simt ca plutesc... e asa linisteee in juuuur, si frunze aramii la geam, si cerul albastru de plezzzzzzneste ochiul... deci sunt calma si vreau pace in lume si pace in voi plecaciune.gif blink.gif
+Quote Post
lliliana
mesaj 24-10-2006, 11:54 AM
Mesaj #43

Iepuras

Nebunaticelor...ian' mai ziceti voi colea la baba...care vi-i varsta...ca io am o banuiala ca vorbesc cu prunci de tzatza ca mine baby.gif w00t.gif ... hug.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-10-2006, 11:57 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 24-10-2006, 11:55 AM
Mesaj #44

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

Me blonda......... normal ca-l aveam si p-ala...... coool, in 2 sapt ma voi infiinta )).gif
nu conteaza ca-s f multe fete, pe mine ma intereseaza sa avem loc )).gif
si sauna ce regim are?

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 24-10-2006, 11:55 AM
Mesaj #45

Soparla

Liluleeeeeee hug.gif tzuc'o mama pe ea de sighisoreanco-sibiano-aradeanca pupic.gif
daca viu in arad dai un ochi cu mine? blush.gif
+Quote Post

31 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 06:53 PM