![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
23-04-2007, 01:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
La multi ani domnisoara!!!! Chiar daca tu lipsesti, este totusi ziua ta
![]() -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lliliana |
24-04-2007, 07:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
La multi ani Mirru...mi-i dor de tine. Pupacesc.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
24-04-2007, 09:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
La multi ani Mirrrule! !
cu intarziere, dar sper sa ma iertzi ![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| soranutza |
26-04-2007, 02:07 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
A fost ziua ta? Iarta-ma, n-am stiut
La multi ani, multa sanatate, fericire, impliniri, cat mai multe kilograme topite, sa ramai la fel de frumoasa si spirituala. Iti dau o |
| Susannah |
02-05-2007, 09:43 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Am citit pe aici si ma gandesc..sper ca prietena voastra sa va fi raspuns la urari macar pe privat..asa ar fi fost frumos...cand atata lume iti da atentie...Imi dau si eu cu parerea, sper sa nu supar pe nimeni.
|
| luchi |
03-05-2007, 07:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Normal ca iti dai cu parerea...Hai, nu vii si in jurnalul meu, sa-ti dai si pe-acolo cu parerea? La asta ne pricepem cu totii foarte bine - la datu' cu parerea.
Hai ca fac abuz de cuvantul asta "parere". Ce sa fac, imi dau si eu cu parerea Si totusi, ca sa nu-ti faci o parere gresita despre proprietara acestui jurnal -chiar, poti sa-ti faci o parere despre cineva doar citind cateva randuri? - te anunt ca a multumit pentru urari, unora chiar mai mult decat atat. Eh, ce parere ai? Acest mesaj a fost editat de luchi: 03-05-2007, 07:47 AM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| ina_ceva |
03-05-2007, 08:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| Karin |
03-05-2007, 08:17 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Total de acord cu Luchi! La datu' cu parerea, toti sunt buni! Mai ales cand citesti "pe aici" doar ultimele postari si cand habar n-ai de ce se intampla! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
03-05-2007, 09:21 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Nu fitzi rele fetelor
Miru te pup La multi ani sanatosi -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| _noni_ |
03-05-2007, 09:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 932 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pup fetele mele dragi si spun si eu "LA MULTI ANI, MIRRRRRRUUUUU!!!!!!!!!" }{ -------------------- |
| May |
03-05-2007, 01:52 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.629 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pemiteti-mi sa imi dau si eu cu parerea
La multi ani Miruna Luchi no comment Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 03-05-2007, 01:52 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| luchi |
04-05-2007, 06:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| dany |
05-05-2007, 12:33 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am citit pe aici si ma gandesc..sper ca prietena voastra sa va fi raspuns la urari macar pe privat..asa ar fi fost frumos...cand atata lume iti da atentie...Imi dau si eu cu parerea, sper sa nu supar pe nimeni. Iar ma bag si eu ..... Susannah , fiecare scrie ce vrea si ce simte in fiecare jurnal ......Cea careia ii apartine jurnalul , poate , nu are timp sa intre in fiecare zi sa vada ce s-a scris ..... Dar , atunci cand va reveni , va vedea urarile si se va bucura !!!! Daca tu ai timp sa intri in fiecare zi pe forum .... nu inseamna ca toata lumea e la fel ca tine ....... In rest ....Luchi , Si , daca tot am intrat pe aici : Mirruna , nulte aniversari fericite si pline de sanatate !!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-05-2007, 12:34 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| lliliana |
05-05-2007, 06:17 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Am citit pe aici si ma gandesc..sper ca prietena voastra sa va fi raspuns la urari macar pe privat..asa ar fi fost frumos...cand atata lume iti da atentie...Imi dau si eu cu parerea, sper sa nu supar pe nimeni. Buna Susanah...iaca ne intalnim a doua oare...cand faci oarecare valuri. Vroiam doar sa stii ca Mirru e cunoscuta bine de noi...adrese, telefoane...se comunica. Incercam s-o recuperam. Fiecare le are pe ale lui shi noi vrem doar ca ea sa vada ca suntem alaturi de ea. Ce nu inteleg este atitudinea asta ostila a ta. Pentru ca daca tu nu vrei sa fie ostila...asha se percepe. Probabil ca eshti o tipa ok...nu shtiu shi mi-ar dori sa inteleg de unde dorintza asta de a intzepa. Oneden e un forum pe care ar trebui sa ne simtzim bine. Sa uitam de nishte chestii cotidiene...Prietenie virtuala...impinsa la chiar mai mult decat atat prin intalnirile periodice ale membrilor acestuia. Incearca sa te explici daca potzi...sau cel putzin incearca sa-tzi explici tzie de ce tzi se pare ok sa judeci...pe Mirru ca nu da pe-aici shi pe noi ca o incurajam s-o faca shi ca suntem alaturi de ea. Chestia asta se numeste prietenie. Iti doresc numai bine, chiar iti doresc, nu sunt doar vorbe. Ai grija de tine. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 05-05-2007, 06:18 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
07-05-2007, 08:51 AM
|
|
Mama...ce de virgule am uitat afara mai sus. Exprimare la cald. Pup Mirru lipsacios la apel
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:27 AM |