![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
31-10-2006, 08:39 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 867 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Te-ai gandit in ultima vreme la noi metode de a deveni steril? Uite aici o metoda: se pare ca barbatii care consuma in mod regulat trei sau mai multe cafele pe zi sunt predispusi la sterilitate prematura. Nu conteaza varsta. Asa ca nu mai sta pe ganduri! Cumpara-ti acum ultimele doua cutii de cafea ramase pe rafturile din Carrefour.
Eu beau doua cafele pe zi. Cred ca sunt ok, nu? Voi? -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Tulip |
31-10-2006, 09:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ce bine ca-s femeie....pot sa beau linistita 3 cafele
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
31-10-2006, 10:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
31-10-2006, 10:56 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
no s.h.i.t ,man
judecand dupa statistici, sterilitatea sau impotenta pot fi grabite (ca sa ma exprim asa) mai degraba prin consumul de tigari si alcool... cafeaua iti da macar energie..dar de la tigari si tutun cu ce te alegi ? ps: nu-mi place cafeaua,though...si nici alcoolul (bleah) .. la tigari ma abtin |
| Ella79 |
31-10-2006, 11:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mai nou am redus consumul la 1 - 2 portii pe zi.
Anul trecut pe vremea asta beam si 4 cani mari pe zi sau ness peste care turnam cafea in loc de apa. Acu' ma mir ca mai am ficat. Dar ma gandesc cu groaza ca atunci cand voi fi insarcinata va trebui, probabil, sa nu mai beau deloc cafea. Iar eu sunt dependenta, daca nu beau cafea ma doare capul, sunt terminata toata ziua. -------------------- |
| lliliana |
01-11-2006, 10:51 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Te-ai gandit in ultima vreme la noi metode de a deveni steril? Uite aici o metoda: se pare ca barbatii care consuma in mod regulat trei sau mai multe cafele pe zi sunt predispusi la sterilitate prematura. Nu conteaza varsta. Asa ca nu mai sta pe ganduri! Cumpara-ti acum ultimele doua cutii de cafea ramase pe rafturile din Carrefour. Eu beau doua cafele pe zi. Cred ca sunt ok, nu? Voi? La femei nu tzine -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Tulip |
01-11-2006, 01:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Te-ai gandit in ultima vreme la noi metode de a deveni steril? Uite aici o metoda: se pare ca barbatii care consuma in mod regulat trei sau mai multe cafele pe zi sunt predispusi la sterilitate prematura. Nu conteaza varsta. Asa ca nu mai sta pe ganduri! Cumpara-ti acum ultimele doua cutii de cafea ramase pe rafturile din Carrefour. Eu beau doua cafele pe zi. Cred ca sunt ok, nu? Voi? La femei nu tzine -------------------- |
| amalia0701 |
12-03-2007, 12:06 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io de vineri nu mai beau cafea.
Am mai incercat sa ma las, dar tare imi mai place. Cand tzineam Monti trecusem pe decofee, dar dupa ce am citit cum se face am renuntzat.( Pacat ca prietenii mei nu stiu caci am si acu un pachet de Lavazza in casa Sunt o adormita, dar stiu ca o sa treaca starea asta, asta-i sevrajul. Beau ceai energizant Ceaiuri Sunt fan la linia asta de ceaiuri . -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 10:10 AM |