![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
04-10-2006, 03:59 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
As vrea sa incerc sa o epilare definitiva, dar sunt multe enigme pentru mine.
1. am inteles ca de fapt nu exista o metoda permanenta, ci doar de lunga durata (5 ani) 2. eu stiu ca exista metoda cu laser si metoda cu impuls electric la radacina firului. Mai sunt altele? Ati incercat vreuna? Care sunt avantajele si dezavantajele? 3. costul 4. auzeam ca procesul e pe parcursul a cateva sedinte (4,5-10) in functie de firul de par, la interval de cateva luni. si 5. daca imi puteti spune si o locatie in Bucuresti unde se face asa ceva, ar fi super. Acest mesaj a fost editat de Brunette: 04-10-2006, 04:00 PM |
| Ella79 |
04-10-2006, 10:02 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.392 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Brunette, eu nu mi-am facut epilare definitiva, dar m-a batut gandul la un moment dat, asa ca am studiat problema.
In schimb, o prietena de-a mea si-a facut si e destul de multumita. Inca nu a terminat procesul.... si e in sedinte de 6 luni. Prietena mea a incercat varianta cu lumina inalt pulsata (adica impuls electric) si isi face la Siluette. O costa cam 200 de euro o gamba. La fiecare sedinta se epileaza aproximativ 5 cm patrati. Nu doare, dar e migalos. Adica fiecare folicul de par e strapuns cu un ac de dimensiuni mici. Si ei i s-a spus ca epilarea e definitiva, nu pt 5 ani... Eu nu am incercat pentru ca mi se pare ca dureaza o vesnicie si in tot timpul asta nu mai ai voie sa te epilezi decat cu lama de ras. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Brunette |
05-10-2006, 10:45 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
De pret eu stiam ceva de genul 200 euro/sedinta, nu pe gamba. |
| Deea |
05-10-2006, 02:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.434 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
http://www.coquette.ro/pagini/index.php?PH...f112fb2a97c74fd
si la Coquette se face, am inteles ca lucreaza f. bine, pe site sunt si preturi. -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
| Nessie |
05-10-2006, 03:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Uite, am mai gasit si eu un site cu link-uri: Saloane infrumusetare.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ramonavlas |
05-10-2006, 03:18 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.772 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Eu am incercat epilarea definitiva. Si a mers.
Aveam pilozitate in zona gatului, barbie. Am facut "tratament" timp de 2 ani, inca ma mai duc atunci cand am drum pe acolo, la finisari. Eu am facut la G&G in Cluj. Pretul este de 10.000/minut. In acest minut se extrag circa 10-20 de fire. Eu sunt super multumita. La inceput, cam o luna mergeam saptamanal, apoi de o data la 2 saptamanai dupa care, o data pe luna. Acum ma duc cam 1 data la 3-4 luni. In zona inghinala stiu case face o sedinta la 2-3 luni. Dar crede-ma ca are efect. Eu eram obsedata, disperata. Acum am si uitat........... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| emu |
07-10-2006, 04:00 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 999 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
Eu am urmat un tratament de epilare prin laser (IPL) la Miko Beauty Center in Bucuresti.
Nu am facut pe portiuni mari - picioare, maini, ci pt suprafata de deasupra buzei si barbie. Se cunosc rezultatele dupa prima sedinta, necesita timp si rabdare, ca intervalul intre sedinte e de cel putin 1 luna si jumatate. Oricum e mult mai eficient si nedureros in comparatie cu epilarea prin electroliza (asta am incercat la LaserMed si n-am mai avut rabdare). Din cate am inteles preturile sunt mai mici pt tratamentul pt zonele mai mari, daca nu ma inseala memoria 3-4 euro pe o aplicatie (8 cm patrati). Parul nu trebuie lasat sa creasca, epilat sau inlaturat cu penseta, ci ras, pt ca tinta este radacina firului de par si nu firul de par. N-am facut decat 4 sedinte in total, in decursul unui an, ca n-am avut timp sa ma tin de ele cum trebuie -------------------- |
| Brunette |
13-11-2006, 01:45 PM
|
Sa va mai spun progresul meu cu epilarea definitiva.
De o luna incerc sa imi aduc toate firele de par la acelasi nivel, sa nu folosesc epilatorul sau ceara si sa scap de bubitele care apar cand imi cresc firele de par pe sub piele. A mers bine faza asta si acum vreau sa ma duc sa incep tratamentul. O sa ma duc la Go Skin si va informez despre cum a mers. |
| Brunette |
07-02-2007, 11:45 AM
|
Am facut si cea de-a doua sedinta si e super! Acum o sa ma mai duc peste 3 luni, daca mai e cazul. Deja dupa prima sedinta mai mult de 1/2 din fire s-au dus.
Costa ceva, dar confortul pe care il simti dupa, merita si ultimul banut! |
| julyalina |
07-02-2007, 01:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna Brunette!
ma intereseaza si pe mine unde te-ai dus? la Siluette ? am inteles bine ca vroiai sa faci pentru zona inghinala? inghinal total? sau doar linia bikinilor? cum decurg sedintele? si cat costa sedinta cred ca te-am zapacit -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Brunette |
07-02-2007, 01:23 PM
|
Buna!
Am fost la Go Skin din motive tehnice. Eu am facut epilare linie bikini la care am adaugat inca 2 flashuri (10cm/5cm) pentru fese, care in total m-a dus la 2.500.000 sedinta (aveau 10% reducere in ianuarie). Linie bikini inseamna exact cat ai bikini, iar daca iti iei unii mai ingusti si negociezi iesi mai bine. Inainte de a incepe tratamentul, trebuie sa ai macar 4 luni incare sa nu indepartezi parul prin smulgere. Folosesti lama sau, cum am facut eu, de la un aparat de ras mai vechi, am folosit partea pentru perciuni. Sedinta a fost scurta. Nici nu am realizat cand s-a terminat. Dupa 1 saptamana de la prima sedinta am observat cum se scutura firele de par si cad. Cand faceam dus, doar daca le atingeam putin cu buretele, picau. Nu stiu ce sa iti mai spun. Intreaba si ti se va raspunde. |
| julyalina |
07-02-2007, 01:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
epilare inghinala totala se face?
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Brunette |
07-02-2007, 01:45 PM
|
Se face dar e mai scumpa cu vreo 30-40 euro/sedinta.
|
| julyalina |
07-02-2007, 02:13 PM
|
k, mercic
am intrat pe site si am vazut ma intereseza si pe mine dar am 2 probleme ... unu : nu stiu cum m-as descurca 4 luni numai cu lama doi : nu prea dispun de banii necesari acum dar pe viitor o sa am in vedere si epilarea definitiva sunt curioasa daca chiar nu o sa-ti mai creasca nici un firicel -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Brunette |
07-02-2007, 04:59 PM
|
Daca ai probleme cu lama, incearca crema epilatoare.
Cu banii asa este...trebuie sa faci cateva economii. Fetele de acolo asa mi-au zis, ca nu o sa mai creasca parul. Mai apar unele rebele, care nu au fost afectate de lumina. De exemplu mie multe fire imi cresteau pe sub piele, iar cand incercam sa le scot, ieseau cu tot cu radacina, iar astea nu au fost afectate de tratament, ca nu aveau bulbul sanatos. De asta se fac sedinte de intretinere de cate ori este nevoie, adica 1-2 pe an, in functie de fiecare persoana. In mod normal sedintele se fac primele 2-3 o data/luna, iar apoi cand (daca) este nevoie. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 11:53 PM |