![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
03-09-2006, 12:58 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Tocmai am primit regulile astea pe email, dar sunt sigur ca daca ma gandesc un pic pot sa mai scot si eu cateva.
Esti manelist daca... 1 - pa ma-ta si pe tac-tu ii cheama Indonesia, respectiv Filetu 2 - numele tau mijlociu e "de la" 3 - nu stii sa scrii mai mult decat propriul nume (si numai cu litere de tipar) 3 - crezi ca shakespear e o marca de whiskey 4 - crezi ca 50 cent e rapper 5 - ai telefon scump si ochelari cat capu', dar esti restant la intretinere 6 - majoritatea vocabularului tau e constituit din: valoare, jupanu', stapanu, si alte substanitve specifice unei lobotomii integrale 7 - te duci la opera si arunci cu euro in soprana 9 - 75.7 % din suprafata corpului iti e acoperita de aur 10 - te oftici cand citesti asta si nici n-ai observat ca l-am sarit pe 8 -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| alex25 |
03-09-2006, 01:05 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
![]() -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
05-09-2006, 11:27 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| tmanbone |
06-09-2006, 11:40 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Povestea continua...
|
| tmanbone |
06-09-2006, 01:09 PM
|
|
| lliliana |
11-09-2006, 10:22 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Eu am ajuns pe la politie pentru un vecin de-asta la care i-am zis verde...m-a reclamat pentru ofensa. A zis politaiul ca nu pot sa-l contrez decat in instanta. Zic..."ce vreti sa spuneti? Ca poate sa vina orice tampit sa spuna ca l-am ofensat si eu platesc amenda...pe care o recuperez apoi in instanta...cu martori...abureli?" Politistul calm "Da..." Am clacat la faza asta. Am inceput sa rad cu lacrimi. "Cool...am zis...o sa tin minte." Si cu asta am platit amenda...ca n-am avut nervi de tribunale...pentru ca vecinul a mintit cu o nerusinare despre ce s-a intamplat....Sfinte Dumnezeul Meu! O nerusinare imensa...doar ca sa mi-o traga. Stau intr-un bloc de pensionari...si aia n-au altceva de facut decat sa dicute tot ce fac tinerii (relativ) blocului...S-a mai mutat o pereche de tineri in bloc...o vreme au atentia abatuta si eu am linishte. Nu stiu cat va dura....sper sa se mai mute si altii. Oricum ar fi...chiar daca ai minte multa si poti de cele mai multe ori sa ignori si sa nu-ti pese... te sicaneaza pana aproape clachezi...au impresia ca le datorezi ceva...ciudat... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| tmanbone |
11-09-2006, 10:29 AM
|
|
| lliliana |
12-09-2006, 07:18 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Tmanbone...asa ceva nu ai voie sa faci
Daca panoul lui de sigurante e afara...stii ca acolo este trifazic, doar ca e folosit doar o faza si nulul. N-ai decat sa scoti nulul si sa pui cealalta faza in loc. Tot ce are in priza se duce naibii...inclusiv casetofonul... Ce e nasol...poate lua ceva foc...asa ca te sfatuiesc sa ai grija. Sau...dar asta iti poate face si el...baga un bat de chibrit in yala lui si pe urma rupe-l. O sa poata pleca de acasa...dar de intors...n-o sa mai poata descuia...Doamne...nu e bine ca fac. Uita ca ti-am spus...stai cuminte. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 12-09-2006, 07:22 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| tmanbone |
12-09-2006, 07:21 PM
|
Mersi pentru informatie... dar GPS-ul meu foloseste mai degraba urmatoarea optiune: "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience."
|
| lliliana |
13-09-2006, 06:23 AM
|
|
Mersi pentru informatie... dar GPS-ul meu foloseste mai degraba urmatoarea optiune: "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience." Cred ca ai ajuns la o concluzie potrivita. Te felicit. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 13-09-2006, 06:30 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| tmanbone |
13-09-2006, 10:29 AM
|
Pai nu, mai pun si eu la cale cate o prostioara... doua... dar asta pentru amuzament si ca sa echilibrez balanta bune-rele.
PS. N-am nici cea mai mica legatur cu tipul care povesteste jocul murdar, am dat linkurile doar ca sa radem putin. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| lliliana |
13-09-2006, 03:12 PM
|
|
1-0...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
22-09-2006, 08:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
alta povestioara chiar daca nu-i cu manelistul
|
| DIAbolica |
23-09-2006, 12:48 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
radeti si va "minunati" de imbecilitatea acestui specimen..
http://www.youtube.com/watch?v=e-xvosHPsOY&search=manele ps: rog roacarii si ascultatorii de alte genuri SA SE ABTINA de la generalizari.. NU,nu toti manelistii au un asemenea comportament si NU,nu din cauza manenelor s-a ajuns la asa ceva... pss: in caz ca.. stiu ei cine.. cu limba ascutita,nu se abtin,o sa initiez si topicul "Esti roacar daca..." |
| alex25 |
23-09-2006, 09:46 AM
|
|
radeti si va "minunati" de imbecilitatea acestui specimen.. http://www.youtube.com/watch?v=e-xvosHPsOY&search=manele Iaca am si webcam... mai. Si ce furori am sa fac printre iubitele mele virtuale maneliste. Si ce bine stiu sa dau din degete... mai. Hap, hap, hap! Manelist sadea, ce mai. Acest mesaj a fost editat de alex25: 23-09-2006, 09:46 AM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:22 PM |